Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Ελευθερία περαστικά στον γιο σου.

Άννα συγχαρητήρια για τον δικό σου.

Αναστασία και Δώρα και εμείς μια από τα ίδια. Πότε κοιμόμαστε πότε όχι. Και τα χέρια όλη την ώρα στο στόμα.

Λίτσα 600γρ και ανυσηχείς? Μια χαρά είναι το μωρό!

Εμείς χθές πήγαμε παιδίατρο και κάναμε 2 εμβόλια. Ευτυχώς δεν μου έκανε πυρετό αυτή τη φορά. Η μικρή έγινε 5430γρ και 60,5. Έβαλε 530 η δικιά μου. Δεν μεγάλωσε όμως το κεφάλι της και λίγο ανυσήχησε αλλά είπε θα το δούμε τον άλλο μήνα.

Συνεχίζουμε όμως να έχουμε θέμα με το μπουκάλι. Με το ζόρι να πιεί 80μλ. Ο γιατρός όμως μου είπε ότι αφού είναι καλά από βάρος θα το αναπληρώνει μέσα στην υπόλοιπη μέρα μάλλον.

Ο μεγάλος μια χαρά-όπως συνήθως. Πότε είναι καλό παιδί πότε κάνει ζουζουνιές.

Αύριο θα κάνω τσουρέκια με τη μαμά μου και θα βάψουμε και τα αυγά. Να μυρίσει λίγο Πάσχα.

Αχ 19 του μήνα πάω δουλειά! Δεν θέλωωωωωωωω! Όλη την ημέρα το μυαλό μου εκεί είναι ότι θα αφήσω την μπέμπα και τον γιο μου. Αλλά από την άλλη λέω θα βγώ και λίγο από το σπίτι. Αχ η πρώτη εβδομάδα θα είναι δύσκολη! Μετά θα το ξεπεράσω αλλά για αρχή..... Και θα είμαι μόνο για 15 μέρες με την συνάδερφο και μετά θα φύγει εκείνη για να γεννήσει και θα επιστρέψει καλό Σεπτέμβριο. Οπότε ούτε άδεια όλο το καλοκαίρι ούτε τίποτα. :(

αχ σονια μου τι να κανεις αφου πρεπει!!! τουλαχιστον εχεις σταθερο ωραριο?? ολα καλα με την μπουμπου !! μπραβο!!

hellooo κ απο εμενα!!!χαθηκα γιατι ειχαμε επισκεψεις,πηγαιναμε κ εμεις αλλα σας διαβαζω καθημερινα!!!

Που θα ειστε Πασχα??εμεις σε λιγο φεύγουμε για Θηβα,θα κατσουμε εκει 5-6 μερες κ μετα λεμε με τον αντρα μου να παμε σ/κ Τρικαλα Κορινθιας οι 2 μας..εχει παει καμια να μου πει αν αξιζει????

καλα να περασετε λαμπρινη!!! μπραβο παντως που μπορειτε να πατε καπου οι 2 σας! εμεις με 1 κ δεν μπορουμε να παμε πουθενα μονοι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα και εγω εκαλα και αλλαγη εγινα πιο ξανθη απο πριν!!!!!!

αννα μου εγω τα αυγα τα βαφο με ρυζαρι δεν ξερω αν εχετε ομως εκει:rolleyes:

ειναι ριζες τες κτυπας και τες βραζεις μαζι με τα αυγα!!

Ναι, το εχουμε, κυκλοφορει στα βιολογικα, αλλα δεν το εχω παρει ποτε.

Καλησπερα σας!!

Εμεις τωρα το απογευμα ειχαμε παει οικογενειακως στο Αργοστολι.Τα αγορια πηγαν κολυμβητηριο και εγω επισκεφτηκα τις βαφτιστηρες μου.Η μπεμπα εμεινε στο γραφειο με τον μπαμπα.Μετα πηγαμε στην πεθερα μου και μας εδωσε τα αυγα για να τα βαψω αυριο.Πριν λιγο μπηκαμε σπιτι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια σκεφτομαι να δίνω στην μικρη μου μπουκάλι τελικα... Εχει τρεις μερες τωρα το μωρακι μου πεινάει πολυ κ ολο κλαίει κι εγω εκει προσπαθώ στο στηθος! Ρε είπαμε δεν θα ψωμολυσαξει το παιδι μου για τον θηλασμο!!! Την λυπάμαι την καημένη! Δεν εχω γαλα,δυστυχώς γύρισε το γαλα απο τοτε που στεναχωρεθηκα. Μα η μπεμπα εχει να κοιμηθεί μες την μερα πανω απο 15λεπτα πανω απο τρεις μερες!! Απο την πείνα γκριναζει εγω αρνιόμουν το μπουκάλι με αποτελεσμα να εχει υπερένταση κ να μην μπορει με τιποτα μα κοιμηθεί! Κ να πείτε δεν προσπαθώ για το γαλα... Ολο στηθος την εχωαλλα μονο λιγο καταπίνει κ μετα δεν εχει αλλο.... Κ γκρινιαζει η ψυχούλα μου!

Το χρέος μου οσο μπόρεσα το εκανα κ μακάρι να ειχα γαλα γιατι ΘΕΛΩ να θηλαζω το μωρο μου. Πιστευω οτι οντως ειναι το πιο ευκολο πράγμα,αλλα ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν εχω γαλα αλλο....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια σκεφτομαι να δίνω στην μικρη μου μπουκάλι τελικα... Εχει τρεις μερες τωρα το μωρακι μου πεινάει πολυ κ ολο κλαίει κι εγω εκει προσπαθώ στο στηθος! Ρε είπαμε δεν θα ψωμολυσαξει το παιδι μου για τον θηλασμο!!! Την λυπάμαι την καημένη! Δεν εχω γαλα,δυστυχώς γύρισε το γαλα απο τοτε που στεναχωρεθηκα. Μα η μπεμπα εχει να κοιμηθεί μες την μερα πανω απο 15λεπτα πανω απο τρεις μερες!! Απο την πείνα γκριναζει εγω αρνιόμουν το μπουκάλι με αποτελεσμα να εχει υπερένταση κ να μην μπορει με τιποτα μα κοιμηθεί! Κ να πείτε δεν προσπαθώ για το γαλα... Ολο στηθος την εχωαλλα μονο λιγο καταπίνει κ μετα δεν εχει αλλο.... Κ γκρινιαζει η ψυχούλα μου!

Το χρέος μου οσο μπόρεσα το εκανα κ μακάρι να ειχα γαλα γιατι ΘΕΛΩ να θηλαζω το μωρο μου. Πιστευω οτι οντως ειναι το πιο ευκολο πράγμα,αλλα ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν εχω γαλα αλλο....

Γεια σου Δωρα μου!!

Αν δεν εχεις και πειναει το παιδι, τι να κανεις ? το κυριοτερο ειναι να ειναι χορτατο το παιδι και ηρεμο, αλλωστε προσπαθησες και εδωσες οσο μπορουσες.

Διαφημίσεις

Δωράκι μπορείς να πάρεις μαγιά μπύρας για να αυξήσεις την παραγωγή σου. Σε 2-3 μέρες έχει αποτέλεσμα. Έχω πάρει 2 φορές.

Να το κανω κ αυτο Ελευθερια μου αλλα θα δω αύξηση σιγουρα σε 2-3 μερες?? Παντως αποδεδειγμένα το μωρο μου εχει παρει τα λιγοτερα γραμμάρια σε 12μερες μονο 230γρ. Εσεις εγω πεινάει το πουλάκι μου!!! Θα τρελαθω ολη μερα μου ερχεται να κλαίω!

Γεια σου Δωρα μου!!

Αν δεν εχεις και πειναει το παιδι, τι να κανεις ? το κυριοτερο ειναι να ειναι χορτατο το παιδι και ηρεμο, αλλωστε προσπαθησες και εδωσες οσο μπορουσες.

Αχ Αννα μου ετσι ειναι αλλα ο θηλασμός μου ειναι πιο εύκολος κ θα θελα να τον σώσω αν μπορώ! Ασε που χαμπάρι δεν εχω με τα μπουκάλια κ τα νερα πως βράζει το νερο αν το κρυωνω στη βρύση κ ολα τα σχετικα.... Στα κουτουρου τα εκανα ως τωρα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μα το κανω κ αυτο Ελευθερια μου αλλα θα δω αύξηση σιγουρα σε 2-3 μερες?? Παντως αποδεδειγμένα το μωρο μου εχει παρει τα λιγοτερα γραμμάρια σε 12μερες μονο 230γρ. Εσεις εγω πεινάει το πουλάκι μου!!! Θα τρελαθω ολη μερα μου ερχεται να κλαίω!

Αχ Αννα μου ετσι ειναι αλλα ο θηλασμός μου ειναι πιο εύκολος κ θα θελα να τον σώσω αν μπορώ! Ασε που χαμπάρι δεν εχω με τα μπουκάλια κ τα νερα πως βράζει το νερο αν το κρυωνω στη βρύση κ ολα τα σχετικα.... Στα κουτουρου τα εκανα ως τωρα

Η διαδικασια με τα μπουκαλια δεν ειναι τιποτα, συνηθεια ειναι που απλα την μαθαινεις και υστερα την κανεις τακα τακα.Το θεμα ειναι αν μπορεις να το σωσεις αφου θελεις, μιλα με τον γυναικολογο σου , δοκιμασε και τη μαγια για μια τελευταια προσπαθεια και βλεπεις.

Η διαδικασια με τα μπουκαλια δεν ειναι τιποτα, συνηθεια ειναι που απλα την μαθαινεις και υστερα την κανεις τακα τακα.Το θεμα ειναι αν μπορεις να το σωσεις αφου θελεις, μιλα με τον γυναικολογο σου , δοκιμασε και τη μαγια για μια τελευταια προσπαθεια και βλεπεις.

Ο γυναικολόγος μου δεν ξέρει ουτε κ η παιδίατρος πολλα για τον θηλασμο. Οτι κανω ειναι οτι μπορώ μονη μου! Θελω να το προσπαθήσω αλλα η ψυχολογία μου δεν με αφήνει....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ο γυναικολόγος μου δεν ξέρει ουτε κ η παιδίατρος πολλα για τον θηλασμο. Οτι κανω ειναι οτι μπορώ μονη μου! Θελω να το προσπαθήσω αλλα η ψυχολογία μου δεν με αφήνει....

Τι να σου πω βρε αγαπη??

Η ψυχολογια ειναι βασικος παραγοντας του να εισαι καλα και ηρεμη εσυ και το μωρακι σου.Η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου.

Και εγω αν κατσεις να το σκεφτεις την ψυχολογια μου κοιταξα αυτη τη φορα και το εκοψα αμεσως , γιατι πανω απ'ολα ηθελα να χαρω το παιδι μου με ευχαριστο τροπο.

Και μπορω να σου πω οτι η μικρη ειναι παρα μα παρα πολυ ηρεμη και κοιμαται τη νυχτα πολυ καλα, και μαλιστα ειναι σε προγραμμα με το ταισμα 1 μηνα τωρα.

Δε θελω να σε επηρεαζω , κατσε και σκεψου εσυ τι ειναι καλυτερο για το παιδι σου, εγω απλα μιλαω απο τη δικη μου μερια.

Δωρακι μου αν το θελεις προσπαθησετε μην το αφησεις. εγω το αφησα γιατι δεν ηθελα άλλο αλλα εσυ αφου θες τοσο πολύ προσπαθησε το. οσο για τα μπουκαλια και τη διαδικασια εχει δικαιο η Αννα ειναι ρουτινα πλεον για μενα, εχω 3 μπυκαλια για γαλα και 2 για τσαγακι, τα εχω αποστειρωμενα όλα και περνω ενα - ενα και οταν λείψουν τα αποστειρωνω ξανα, όσο για τη διαδικασι που κανω για να φτιαξω το γαλα μου περνει μισο λεπτο, εχω ζεστο νερο στο θερμο και χλιαρό νερο σε ενα γυαλινο μπουκαλι γεμίζω το μπιμπερο με νερο στη καταλληλη θερμοκρασια βάζω τη σκόνη και ετοιμο,:wink::lol:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

μην την αφηνεισ βρε Βουλα μου, θεε μου αυτε οι γιαγιαδες...

ααα να περασετε τελεια ευχομαι....

κι εμεις θα τα κανουμε Σαββατο απογευμα να διασκεδασουμε και να ειναι και δροσια.... ειναι και Ιουλιος...

τι κριμα Σονια μου αλλα τι να κανεις;;;

σου εστειλα πμ.

Τίποτα! Τι να κάνεις? Απλά υπομονή.

Σου απάντησα στο πμ.

αχ σονια μου τι να κανεις αφου πρεπει!!! τουλαχιστον εχεις σταθερο ωραριο?? ολα καλα με την μπουμπου !! μπραβο!!

καλα να περασετε λαμπρινη!!! μπραβο παντως που μπορειτε να πατε καπου οι 2 σας! εμεις με 1 κ δεν μπορουμε να παμε πουθενα μονοι!

Αυτό είναι το θέμα αφού πρέπει. Ναι το ωράριο σταθερό είναι. Δέκα παρά τέταρτο με τρεις και τέταρτο ή οχτώ παρά τέταρτο με μια και τέταρτο. Σύνολο 5μιση ώρες βάλε και τη μετακίνηση 6 ώρες την ημέρα. Προς το παρόν έχω την επιλογή-μετά όταν θα επιστρέψει η συνάδερφος που θα έχει και εκείνη μειωμένο θα δούμε.

Ναι η μπουμπού μια χαρά. Μόνο λίγο το κεφαλάκι με ανησύχησε αλλά θα το δούμε.

Δώρα μπορείς να δοκιμάσεις και τσάι θηλασμού εκτός από την μαγιά-που είναι όντως καλή. Έχει και η Weleda. Περιέχει βότανα που αυξάνουν την παραγωγή. Έχεις θήλαστρο? Μπορείς να κάνεις αντλήσεις. Εγώ αυτή την εβδομάδα που κάνω αντλήσεις είδα αύξηση.

Σήμερα την ταίσα 9μιση και μετά ξανά 3μιση για να αρχίσει να συνηθίζει και το στήθος μου. Αλλά η κυρία από τις 9μιση είπιε στη 1 μόνο 80μλ και μετά στις 3μιση με ξεζούμισε. Εγώ μόνο λίγο κατά τις 3 άρχισα να έχω ενόχληση. Μάλλον δεν θα χρειαστώ άντληση στην δουλειά και θα είναι πιο εύκολο. Θα δοκιμάσω και αύριο-άλλωστε έχω 2 γεύματα στο ψυγείο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Δωρακι, ηθελα και εγω να στα πω ολα αυυτα που συζητατε αλλα απο την αλλη δεν ηθελα να σε επηρασω κιολας!Και εμενα μου αρεσε ο θυλασμος(αν και κουραστικος για εμενα) και μου λειπει πολυ αυτη η επαφη με το παιδι.Δεν θα σκασουμε κιολας..Μακαρι να μπορουσαν ολες να θηλασουν και τοσο που θηλασες.Κανε και αυτο που λεει η Ελευθερια και αν δεν...οκ.Καλα να ειμαστε.

Η πεθερα μου εφυγε 10 καιιιι..

Το ζαλισε το μωρο.Δεν το αφησε να κοιμηθει καθολου.Εκλαιγε το καημενο γτ νυσταζε και αυτη νομιζε οτι κλαιει γτ πονανε τα εντερα του που κανανε γκρρ απο μεσα(ειχε φαει πριν λιγο..).

Μετα της ειπα οτι θελει να κοιμηθει.Την βαλαμε στο ριλαξ.Πηγαινε απο επανω και της μιλουσε(αλλα κατα τα αλλα την εβαλε να κοιμηθει..) και της κουνουσε το ριλαξ(κατι που προσπαθησαμε και το κοψαμε..).

Μετα της δωσαμε πιπιλα για να κοιμηθει.Πηγαινε της εβγαζε την πιπιλα και της ελεγε.."κοιτα, σου την πηρα, ειναι δικια μου..τι θα κανεις??"Νομιζει οτι το μωρο ειναι 3 χρονων και παιζει ετσι..Μετα της ξαναεδινε την πιπιλα και την ξανατραβουσε.Και το καημενο το μωρο να ψαχνετε για να πιπιλισει.Δεν μιλουσα γτ ηταν εδω ο ανδρας μου και περιμενα απο αυτον...Αλλα τιιιποτα.

Πηγε να την αλλαξει γητ χεστηκε.2 φορες την αλλαξε ολο και ολα και χαιρεται..Καθε φορα που την αλλαζουμε την κανουμε και με νερακι στο νεροχυτι αλλα δεν βαζουμε το νερο να τρεξει επανω της γτ με το φυσικο αεριο δεν κραταει μια σταθερη θερμοκρασια το νερο.Εκει που ειναι χλιαρο, μπορει να βγαλει καυτο..Της το εχουμε πει αυτο.Εεεε πηγε να την πλενει και την ειχε κατω απο το νερο.Παλι εβλεπε ο ανδρας μου και παλι δεν ειπε τιποτα.

Παει να την βαλει κρεμα για συγκαμα και δεν την εβαλε καλα.Την λεει ο ανδρας μου"οχι ετσι..." και απανταει κλασικα"εγω δεν ξερω???χαζη ειμαι?ποιος σας μεγαλωσε εσας?".Που 2 αγορια εχει αρα 0 επαφη με πιπακια και εκτος αυτου μονη της το λεει οτι με τον μπαμπα τους μεγαλωσαν τα παιδια γτ αυτη ολο δουλεια ηταν..

Παει τις προαλες να ταισει το μωρο.Ουτε θερμοκρασια ειδε και η τρυπα απο το μπιμπερο ηταν απο κατω...Θελει να της το αφησω κιολας.

Δεν ξερω τι να κανω?Εδω το εχω το "Δεν θα ξαναερθει.."...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δωρακι, ηθελα και εγω να στα πω ολα αυυτα που συζητατε αλλα απο την αλλη δεν ηθελα να σε επηρασω κιολας!Και εμενα μου αρεσε ο θυλασμος(αν και κουραστικος για εμενα) και μου λειπει πολυ αυτη η επαφη με το παιδι.Δεν θα σκασουμε κιολας..Μακαρι να μπορουσαν ολες να θηλασουν και τοσο που θηλασες.Κανε και αυτο που λεει η Ελευθερια και αν δεν...οκ.Καλα να ειμαστε.

Η πεθερα μου εφυγε 10 καιιιι..

Το ζαλισε το μωρο.Δεν το αφησε να κοιμηθει καθολου.Εκλαιγε το καημενο γτ νυσταζε και αυτη νομιζε οτι κλαιει γτ πονανε τα εντερα του που κανανε γκρρ απο μεσα(ειχε φαει πριν λιγο..).

Μετα της ειπα οτι θελει να κοιμηθει.Την βαλαμε στο ριλαξ.Πηγαινε απο επανω και της μιλουσε(αλλα κατα τα αλλα την εβαλε να κοιμηθει..) και της κουνουσε το ριλαξ(κατι που προσπαθησαμε και το κοψαμε..).

Μετα της δωσαμε πιπιλα για να κοιμηθει.Πηγαινε της εβγαζε την πιπιλα και της ελεγε.."κοιτα, σου την πηρα, ειναι δικια μου..τι θα κανεις??"Νομιζει οτι το μωρο ειναι 3 χρονων και παιζει ετσι..Μετα της ξαναεδινε την πιπιλα και την ξανατραβουσε.Και το καημενο το μωρο να ψαχνετε για να πιπιλισει.Δεν μιλουσα γτ ηταν εδω ο ανδρας μου και περιμενα απο αυτον...Αλλα τιιιποτα.

Πηγε να την αλλαξει γητ χεστηκε.2 φορες την αλλαξε ολο και ολα και χαιρεται..Καθε φορα που την αλλαζουμε την κανουμε και με νερακι στο νεροχυτι αλλα δεν βαζουμε το νερο να τρεξει επανω της γτ με το φυσικο αεριο δεν κραταει μια σταθερη θερμοκρασια το νερο.Εκει που ειναι χλιαρο, μπορει να βγαλει καυτο..Της το εχουμε πει αυτο.Εεεε πηγε να την πλενει και την ειχε κατω απο το νερο.Παλι εβλεπε ο ανδρας μου και παλι δεν ειπε τιποτα.

Παει να την βαλει κρεμα για συγκαμα και δεν την εβαλε καλα.Την λεει ο ανδρας μου"οχι ετσι..." και απανταει κλασικα"εγω δεν ξερω???χαζη ειμαι?ποιος σας μεγαλωσε εσας?".Που 2 αγορια εχει αρα 0 επαφη με πιπακια και εκτος αυτου μονη της το λεει οτι με τον μπαμπα τους μεγαλωσαν τα παιδια γτ αυτη ολο δουλεια ηταν..

Παει τις προαλες να ταισει το μωρο.Ουτε θερμοκρασια ειδε και η τρυπα απο το μπιμπερο ηταν απο κατω...Θελει να της το αφησω κιολας.

Δεν ξερω τι να κανω?Εδω το εχω το "Δεν θα ξαναερθει.."...

βρε Βουλα τι ειναι αυτη καλε;;;; δεν μπορω να βάζω το μωρο να κοιμηεθι και να ερχετε ο αλλοσ να τον ενοχλει. και ο αντρας σου επρεπε να πει κατι, τι περιμενε απο εσενα δηλαδη;;; πιστευω μιλα του αλλα ηρεμα ε.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

βρε Βουλα τι ειναι αυτη καλε;;;; δεν μπορω να βάζω το μωρο να κοιμηεθι και να ερχετε ο αλλοσ να τον ενοχλει. και ο αντρας σου επρεπε να πει κατι, τι περιμενε απο εσενα δηλαδη;;; πιστευω μιλα του αλλα ηρεμα ε.

Τι να πω ρε συ Νικη?Απειρες φορες του εχω κανει θεμα για την μανα του με αποτελεσμα να φαινομαι κακια..Δεν καταλαβαινει.Αυτος αντι να παρει θεση, εβλεπε τηλεοραση.Αν το βρισκει νορμαλ να μαλωνουμε για τριτους καλως..

ή θα την βαλει στη θεση της ή θα μαλωνουμε καθε μερα..Και ειναι 1,5 μηνων μωρο ακομα..Ειναι μονο η αρχη..

Αυτη τη στιγμη ειμαι μουτρωμενη-ξενερωμενη, χωρις να ξερει για ποιο λογο.

Ρωταει αλλα λεω τιποτα.Βαριεμαι να συζητησω κιολας.Τζαμπα τα λεω.Σαν απαντηση εχω παντα"Παλι τα ιδια.."Σαν να φταιω εγω.

Θα πρεπει να την βαζω στο δωματιο της μου φαινεται.Ειναι που φοβαμαι κιολας!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..Το σπιτι μου ειναι μονιμα γεματο....Ποτε θα τελειωσει ολο αυτο?Ποτε θα γινω καλα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσια!σημερα το προγραμμα μας πηγε περιπατο.κοιμηθηκε 12 και ξυπνησε 4,μετα 6:15 και μετα 8:30..ολο το βραδυ μουγκριζε παρα πολυ,στις 8:30 που ξυπνησε εκανε ενα σκασμο κακακια κ ηρεμησε η καημενη..μαλλον το εντερακι τη ζοριζε ολο το βραδυ!

τωρα μου κοιμηθηκε κ ελπιζω να ξαναστρωσουμε.

Σονια μου μην αγχωνεσαι για το κεφαλακι,ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα τον επομενο μηνα.επιστρεφεις δουλεια ε;κουραγιο!

Βουλα μου για τη βαφτιση θα κανετε ο,τι θελετε..συζητα το με τον αντρα σου και συζητα κ το θεμα με το μωρο.εξηγησε του με ομορφο τροπο οτι θελεις να εχετε μια κοινη γραμμη ολοι με το παιδι,αλλιως μπερδευεται.κ εγω τα ιδια με εσενα πανω κατω περναω..καλη χρυση,την αγαπαω και σκιζεται για μας αλλα μια μουρνταρια την εχει η πεθερουλα μου..συν οτι την παιρνει αγκαλια χωρις λογο.αυτο ειπα του αντρα μου να της το πει να το κοψει,οπως το ειπα εγω στη μαμα μου που την βλεπει κ μια στο τοσο την μπεμπα.

τις προαλλες κοιμοταν στην αγκαλια της και την ταρακουνουσε κ της ελεγε ''σου χαλαω την ησυχια καρδουλα μου;;''εγω την σκεπαζω και αυτη την ξεσκεπαζει..ακομη κ αν πιστευει οτι πρεπει να ξεσκεπαστει,θελω να σεβεται αυτο που πιστευω εγω που ειμαι η μανα κ να μην παιρνει πρωτοβουλιες..τελοσπαντων,πιστευω πως ειναι μεσα στο προγραμμα αυτα απλα θελει λιγο προσοχη να μη μας παιρνουν τον αερα.

Δωρακι μου μη μου στεναχωριεσαι και πανω απ'ολα πρεπει να ειστε καλα μανα κ κορη.αν πιστευεις οτι αντεχεις κ θελεις,κανε μια προσπαθεια με τη μαγεια μπυρας ή το τσαι,και βλεπεις.ειδες το λινκ που σου παρεθεσα;κανε ενα τηλεφωνακι κ ζητα βοηθεια απο καποια συμβουλο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...