Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε αυτο το παιδι σου εκανε θεμα?

Ρε συ, δεν μπορω να την καταλαβω..Ολο καυχιεται και λεει οτι "φωτια θα τα βαλει ολα μπροστα στο μωρο..".Εεε που??

Εμενα ο δικος μου δεν παιρνει το μερος μου.Και αυτος μαζι της δουλευει.Βεβαια ουτε και το δικο της.

Τα ιδια μου κανανε και στο γαμο και τους εκανα το χατιρι.Τωρα και μονο τον εγωισμο να βαλεις δεν θελω να γινει το δικο τους.Μια μερα δεν μπορουν να το κλεισουν Αυγουστιατικα?

η αληθεια βουλα, τον αυγουστο απ'οσο ξερω δεν εχει κ τρελη δουλεια:rolleyes:

κ εγω σαββατο ηθελα αλλα τελικα κυριακη θα την κανουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου το πρωτο παιδι δεν ειναι δικο τουσ καλε σε ποιο θα μου εκανε θεμα!!το γαμο τον εκανα και εγω κυριακη,τα βαπτισια ομως θα τα κανω σαββατο και ευτυχως συμφωνουμε με τον αντρα μου!!

παω να ετοιμαστω θα παμε σε κατι φιλουσ για καφε,θα τα ξανα πουμε!!

αχχχ ναι ρε!:rolleyes:

αντε καλα να περασεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Βουλίτσα καλό είναι να σεβόμαστε τις επιθυμίες των άλλων αλλά μην φτάσουμε να κάνουμε μόνιμα το χατήρι τους. Καλοκαίρι και μεσημέρι είναι δράμα να κάνεις μυστήριο. Την βαφτιστήρα μου την είχα βαφτίσει 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι. Το τραπέζι ξεκίνησε στις 1μιση και στις 3 είχαν φύγει όλοι. Δεν άντεξε κανείς τόση ζέστη και όλοι είχαν τις χειρότερες εντυπώσεις. Έχει σημασία και ο χώρος που επιλέγεις βέβαια αλλά μεσημέρι και καλοκαίρι είναι μεγάλο ρίσκο.

Τον γιο μου τον βάφτισα 11 Σεπτέμβρη, ημέρα Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Αν και μας λαχτάρισε ο καιρός γιατί έκανε μια ψιχάλα, ωστόσο εξελίχθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

η αληθεια βουλα, τον αυγουστο απ'οσο ξερω δεν εχει κ τρελη δουλεια:rolleyes:

κ εγω σαββατο ηθελα αλλα τελικα κυριακη θα την κανουμε!

Εδω τωρα ρε συ δεν εχει την τρελη δουλεια, τι να εχουν το Σαββατο?Και δουλεια να εχουν, το πρωτο εγγονι ειναι,θα παρει και το ονομα της..

Εμενα μου την εσπασε πολυ ο τροπος που μου ειπε για Κυριακη.Μολις ακουσε για Σαββατο, γυρναει και μου λεει"ΟΟΧΙ Σαββατο ρε Βουλα,οχι Σαββατο.Μην μου κανεις τα ιδια που μου εκανες και στο γαμο.Κουρασμενη παλι θα ερθω.Κυριακη καντο"...

Που και στο γαμο το δικο της καναμε αλλα μαλλον παλι δεν ειναι ευχαριστημενη.Τωρα πηρε τηλεφωνο α ανδρας μου οτι θα ερθει η πεθερα μου.Οταν δεν εχουν δουλεια, αφηνει τον ανδρα μου στο μαγαζι για να το κλεισει και ερχεται να δει το μωρο..Το μωρο ομως θελει να δει τον μπαμπα της, οχι την γιαγια.Αφου δεν εχει δουλεια, ας διωξει τον ανδρα μου σπιτι και ας ερθει μετα αυτη..

Ουφφφ σταματημο δεν εχω τωρα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλίτσα καλό είναι να σεβόμαστε τις επιθυμίες των άλλων αλλά μην φτάσουμε να κάνουμε μόνιμα το χατήρι τους. Καλοκαίρι και μεσημέρι είναι δράμα να κάνεις μυστήριο. Την βαφτιστήρα μου την είχα βαφτίσει 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι. Το τραπέζι ξεκίνησε στις 1μιση και στις 3 είχαν φύγει όλοι. Δεν άντεξε κανείς τόση ζέστη και όλοι είχαν τις χειρότερες εντυπώσεις. Έχει σημασία και ο χώρος που επιλέγεις βέβαια αλλά μεσημέρι και καλοκαίρι είναι μεγάλο ρίσκο.

Τον γιο μου τον βάφτισα 11 Σεπτέμβρη, ημέρα Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Αν και μας λαχτάρισε ο καιρός γιατί έκανε μια ψιχάλα, ωστόσο εξελίχθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Να μην πω οτι ηθελα Σεπτεμβρη..Θα ερθει ο θειος του ανδρα μου απο Γερμανια ομως τον Αυγουστο και μου ειπε ο ανδρας μου να το κανουμε τοτε, αφου ουτε στο γαμο ηταν..Δεχτηκα.Να κανω και δευτερη υποχωρηση ομως και μαλιστα για την πεθερα μου?Οταν ουτε εγω, ουτε ο ανδρας μου εχουμε θεμα?Εκανα και τοτε την υποχωρηση στο γαμο μας...Που επειδη θελαμε να αρραβωνιαστουμε και δεν υπολογισαμε οτι ειναι οικονομικοα ζορισμενη, δεν μιλουσε στο γιο της για 2 εβδομαδες...ΕΛΕΟΣ.

Θα πληρωσει βεβαια το τραπεζι στη βαφτιση και εχει λογο για το που θα φαμε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εδω τωρα ρε συ δεν εχει την τρελη δουλεια, τι να εχουν το Σαββατο?Και δουλεια να εχουν, το πρωτο εγγονι ειναι,θα παρει και το ονομα της..

Εμενα μου την εσπασε πολυ ο τροπος που μου ειπε για Κυριακη.Μολις ακουσε για Σαββατο, γυρναει και μου λεει"ΟΟΧΙ Σαββατο ρε Βουλα,οχι Σαββατο.Μην μου κανεις τα ιδια που μου εκανες και στο γαμο.Κουρασμενη παλι θα ερθω.Κυριακη καντο"...

Που και στο γαμο το δικο της καναμε αλλα μαλλον παλι δεν ειναι ευχαριστημενη.Τωρα πηρε τηλεφωνο α ανδρας μου οτι θα ερθει η πεθερα μου.Οταν δεν εχουν δουλεια, αφηνει τον ανδρα μου στο μαγαζι για να το κλεισει και ερχεται να δει το μωρο..Το μωρο ομως θελει να δει τον μπαμπα της, οχι την γιαγια.Αφου δεν εχει δουλεια, ας διωξει τον ανδρα μου σπιτι και ας ερθει μετα αυτη..

Ουφφφ σταματημο δεν εχω τωρα..

καλα να πω οτι εχεις αδικο σ'αυτο? δικιο εχεις!!

πες δεν θελω κυριακη γιατι θα εχει ζεστη το μεσσημερι.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα να πω οτι εχεις αδικο σ'αυτο? δικιο εχεις!!

πες δεν θελω κυριακη γιατι θα εχει ζεστη το μεσσημερι.

Μια που το ειπα και μια που με εγραψε μην πω που....

Η απαντηση της ηταν οτι "Σιγα μωρε...τι ζεστη να εχει..Και Σαββατο απογευμα παλι ζεστη θα εχει.."

Δλδ να σκασει το μωρο που θα ειναι περα δωθε, βαλε βγαλε, επειδη η πεθερα μου, ΜΙΑ μερα δεν μπορει να κλεισει το μαγαζι...Και ας μην το κλεισει.Δεν την αναγκαζει κανενας.Σχολανε 4 η ωρα.Μεχρι τις 6-7 προλαβαινει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μια που το ειπα και μια που με εγραψε μην πω που....

Η απαντηση της ηταν οτι "Σιγα μωρε...τι ζεστη να εχει..Και Σαββατο απογευμα παλι ζεστη θα εχει.."

Δλδ να σκασει το μωρο που θα ειναι περα δωθε, βαλε βγαλε, επειδη η πεθερα μου, ΜΙΑ μερα δεν μπορει να κλεισει το μαγαζι...Και ας μην το κλεισει.Δεν την αναγκαζει κανενας.Σχολανε 4 η ωρα.Μεχρι τις 6-7 προλαβαινει..

kala toso peisma k ayth??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kala toso peisma k ayth??????????

Μολις ηρθε.Κοιμοταν το μωρο και εκλαψε στον υπνο του γιατι ειδε ονειρο και το πηρε αγκαλια.Το σηκωσε απο το ριλαξ και ξυπνησε..Και αρχιζει να φωναζει μεσα στο σπιτι.."θεα μου, ομορφια μου, πριγκιπισσα μου..."αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

hellooo κ απο εμενα!!!χαθηκα γιατι ειχαμε επισκεψεις,πηγαιναμε κ εμεις αλλα σας διαβαζω καθημερινα!!!

Που θα ειστε Πασχα??εμεις σε λιγο φεύγουμε για Θηβα,θα κατσουμε εκει 5-6 μερες κ μετα λεμε με τον αντρα μου να παμε σ/κ Τρικαλα Κορινθιας οι 2 μας..εχει παει καμια να μου πει αν αξιζει????

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι μου καλή επιτυχία στην εξέταση.

Ελευθερία και Έφη με γειά τα μαλλιά σας εγώ ακόμα να πάω τουλάχιστον θέλω να τα κόψω λίγο παραμάκρυναν νομίζω.

Κι εγω Σάββατο απόγευμα θα την βαφτίσω και σε όποιον αρέσει τόσα λεφτά για το γλέντι όταν το κάνεις μεσημέρι ο κόσμος νυστάζει και φευγει νωρίς και τσάμπα όλα ενω το βράδυ καθονται παραπάνω αφού δε δουλεύουν και την επόμενη και το ευχαριστιέσαι κι εσυ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου γειτόνισσα δεν έχω πάει αλλα εχω ακούσει τα καλύτερα αααχχχ τι ωραία εκδρομούλα οι δυο σας τελεια.!!!

Βούλα μου κι εμενα το τραπέζι του γιου μου το πληρώσανε τα πεθερικά μου γιατι ειναι εθιμο να το πληρωνει ο παππους ή η γιαγιά που παίρνει το όνομα.Εβαλε κι η δικιά μου πείσμα και το κάναμε σε ένα ξενοδοχείο στο υπόγειο στην αίθουσα πολυ κυριλέ και με ένα μενού που όσο και να φώναζα κανείς δε με άκουσε κάτι μανιτάρια με τρεις σάλτσες και π...ες στο τέλος κανείς δεν έφαγε φύγανε νωρίς όλοι γιατι τα γκαρσόνια μαζέψανε όλα τα τραπέζια μόλις τρώγανε και άφησαν μόνο τα κρασιά και τα αναψυκτικά πως να κάτσει ο κόσμος αν δεν έχει κάτι να τσιμπάει άστα τα πήρε κι ο άντρας μου αλλα στο τέλος αυτό έμεινε κακή εντύπωση για αυτό κάνε ότι θέλετε και μην ακούτε κανένα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Ελευθερία περαστικά στον γιο σου.

Άννα συγχαρητήρια για τον δικό σου.

Αναστασία και Δώρα και εμείς μια από τα ίδια. Πότε κοιμόμαστε πότε όχι. Και τα χέρια όλη την ώρα στο στόμα.

Λίτσα 600γρ και ανυσηχείς? Μια χαρά είναι το μωρό!

Εμείς χθές πήγαμε παιδίατρο και κάναμε 2 εμβόλια. Ευτυχώς δεν μου έκανε πυρετό αυτή τη φορά. Η μικρή έγινε 5430γρ και 60,5. Έβαλε 530 η δικιά μου. Δεν μεγάλωσε όμως το κεφάλι της και λίγο ανυσήχησε αλλά είπε θα το δούμε τον άλλο μήνα.

Συνεχίζουμε όμως να έχουμε θέμα με το μπουκάλι. Με το ζόρι να πιεί 80μλ. Ο γιατρός όμως μου είπε ότι αφού είναι καλά από βάρος θα το αναπληρώνει μέσα στην υπόλοιπη μέρα μάλλον.

Ο μεγάλος μια χαρά-όπως συνήθως. Πότε είναι καλό παιδί πότε κάνει ζουζουνιές.

Αύριο θα κάνω τσουρέκια με τη μαμά μου και θα βάψουμε και τα αυγά. Να μυρίσει λίγο Πάσχα.

Αχ 19 του μήνα πάω δουλειά! Δεν θέλωωωωωωωω! Όλη την ημέρα το μυαλό μου εκεί είναι ότι θα αφήσω την μπέμπα και τον γιο μου. Αλλά από την άλλη λέω θα βγώ και λίγο από το σπίτι. Αχ η πρώτη εβδομάδα θα είναι δύσκολη! Μετά θα το ξεπεράσω αλλά για αρχή..... Και θα είμαι μόνο για 15 μέρες με την συνάδερφο και μετά θα φύγει εκείνη για να γεννήσει και θα επιστρέψει καλό Σεπτέμβριο. Οπότε ούτε άδεια όλο το καλοκαίρι ούτε τίποτα. :(

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Μολις ηρθε.Κοιμοταν το μωρο και εκλαψε στον υπνο του γιατι ειδε ονειρο και το πηρε αγκαλια.Το σηκωσε απο το ριλαξ και ξυπνησε..Και αρχιζει να φωναζει μεσα στο σπιτι.."θεα μου, ομορφια μου, πριγκιπισσα μου..."αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

μην την αφηνεισ βρε Βουλα μου, θεε μου αυτε οι γιαγιαδες...

hellooo κ απο εμενα!!!χαθηκα γιατι ειχαμε επισκεψεις,πηγαιναμε κ εμεις αλλα σας διαβαζω καθημερινα!!!

Που θα ειστε Πασχα??εμεις σε λιγο φεύγουμε για Θηβα,θα κατσουμε εκει 5-6 μερες κ μετα λεμε με τον αντρα μου να παμε σ/κ Τρικαλα Κορινθιας οι 2 μας..εχει παει καμια να μου πει αν αξιζει????

ααα να περασετε τελεια ευχομαι....

Λιτσάκι μου καλή επιτυχία στην εξέταση.

Ελευθερία και Έφη με γειά τα μαλλιά σας εγώ ακόμα να πάω τουλάχιστον θέλω να τα κόψω λίγο παραμάκρυναν νομίζω.

Κι εγω Σάββατο απόγευμα θα την βαφτίσω και σε όποιον αρέσει τόσα λεφτά για το γλέντι όταν το κάνεις μεσημέρι ο κόσμος νυστάζει και φευγει νωρίς και τσάμπα όλα ενω το βράδυ καθονται παραπάνω αφού δε δουλεύουν και την επόμενη και το ευχαριστιέσαι κι εσυ.

κι εμεις θα τα κανουμε Σαββατο απογευμα να διασκεδασουμε και να ειναι και δροσια.... ειναι και Ιουλιος...

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Ελευθερία περαστικά στον γιο σου.

Άννα συγχαρητήρια για τον δικό σου.

Αναστασία και Δώρα και εμείς μια από τα ίδια. Πότε κοιμόμαστε πότε όχι. Και τα χέρια όλη την ώρα στο στόμα.

Λίτσα 600γρ και ανυσηχείς? Μια χαρά είναι το μωρό!

Εμείς χθές πήγαμε παιδίατρο και κάναμε 2 εμβόλια. Ευτυχώς δεν μου έκανε πυρετό αυτή τη φορά. Η μικρή έγινε 5430γρ και 60,5. Έβαλε 530 η δικιά μου. Δεν μεγάλωσε όμως το κεφάλι της και λίγο ανυσήχησε αλλά είπε θα το δούμε τον άλλο μήνα.

Συνεχίζουμε όμως να έχουμε θέμα με το μπουκάλι. Με το ζόρι να πιεί 80μλ. Ο γιατρός όμως μου είπε ότι αφού είναι καλά από βάρος θα το αναπληρώνει μέσα στην υπόλοιπη μέρα μάλλον.

Ο μεγάλος μια χαρά-όπως συνήθως. Πότε είναι καλό παιδί πότε κάνει ζουζουνιές.

Αύριο θα κάνω τσουρέκια με τη μαμά μου και θα βάψουμε και τα αυγά. Να μυρίσει λίγο Πάσχα.

Αχ 19 του μήνα πάω δουλειά! Δεν θέλωωωωωωωω! Όλη την ημέρα το μυαλό μου εκεί είναι ότι θα αφήσω την μπέμπα και τον γιο μου. Αλλά από την άλλη λέω θα βγώ και λίγο από το σπίτι. Αχ η πρώτη εβδομάδα θα είναι δύσκολη! Μετά θα το ξεπεράσω αλλά για αρχή..... Και θα είμαι μόνο για 15 μέρες με την συνάδερφο και μετά θα φύγει εκείνη για να γεννήσει και θα επιστρέψει καλό Σεπτέμβριο. Οπότε ούτε άδεια όλο το καλοκαίρι ούτε τίποτα. :(

τι κριμα Σονια μου αλλα τι να κανεις;;;

σου εστειλα πμ.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ βούλα μου καλά λένε από μακρια κ αγαπημένοι!!! αντε να γινεις γρηγορα καλα κ να μην εχεις κανεναν μες στα πόδια σου! κ πες της να μην την παιρνει με το παραμικρο αγκαλιά γιατι εσυ μετα δεν θα μπορεις να την σηκωνεις!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...