Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας.

Αντάυγες έκανα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και κουρεύτηκα. Έκανα και αφέλειες που δεν είχα ξανακάνει αλλά με τον χαμό εδώ μέσα έχω να λουστώ από την Παρασκευή που πήγα κομμωτήριο. Ωραία βγήκαν όμως. Στις ανταύγες η βαφή δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα οπότε είναι άφοβες για τον θηλασμό. Δεν έκανα όμως το ριφλέ που λένε, την βαφή που ενώνει τις παλιές ανταύγες με τις καινούργιες γιατί εκεί περνάει χρώμα στο δέρμα άρα και στο γάλα.

Λιτσάκι το φύσημα δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά καλό είναι να ξέρεις αν έχει το παιδί. Καλή ειπιτυχία στην εξέταση, όλα να είναι καλά κοριτσάκι μου.

Κορίτσια πόσο τρώνε τα μωράκια σας ανά 3ωρο. Ρωτώ γιατί την Παρασκευή που ήμουν κομμωτήριο και την άφησα στην μαμά μου μαζί με γάλα, ήπιε σε 3 ώρες 260μλ. Πολλά δεν είναι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου εγω κ να σου απαντησω δεν θα εχει νοημα γιατι νομιζω με το μπουκαλι τρωτε λιγοτερες φορες κ περισσοτερο.γιατι,τι σε προβληματιζει;
εμενα μεχρι τωρα εχει φαει 4 φορες!!!

θα παρεις και εσυ τα πανω σου σιγα σιγα!!!

νικη αν σου πω δεν θυμαμαι!!! αλλα εγω πχ θηλαζω και δεν ξερω και ποσο τρωει τι φορα!

θεωρεις οτι εφαγε πολυ η λιγο?

εμενα εφαγε μεχρι τωρα 3 φορες 150μλ μπορει και πιο λίγο, σκεφτομαι μηπως ειναι λγιο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γειά σας κορίτσια. Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας.

Αντάυγες έκανα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και κουρεύτηκα. Έκανα και αφέλειες που δεν είχα ξανακάνει αλλά με τον χαμό εδώ μέσα έχω να λουστώ από την Παρασκευή που πήγα κομμωτήριο. Ωραία βγήκαν όμως. Στις ανταύγες η βαφή δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα οπότε είναι άφοβες για τον θηλασμό. Δεν έκανα όμως το ριφλέ που λένε, την βαφή που ενώνει τις παλιές ανταύγες με τις καινούργιες γιατί εκεί περνάει χρώμα στο δέρμα άρα και στο γάλα.

Λιτσάκι το φύσημα δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά καλό είναι να ξέρεις αν έχει το παιδί. Καλή ειπιτυχία στην εξέταση, όλα να είναι καλά κοριτσάκι μου.

Κορίτσια πόσο τρώνε τα μωράκια σας ανά 3ωρο. Ρωτώ γιατί την Παρασκευή που ήμουν κομμωτήριο και την άφησα στην μαμά μου μαζί με γάλα, ήπιε σε 3 ώρες 260μλ. Πολλά δεν είναι?

με γεια το μαλλια ελευθερια μου!!πολλα δεν ειναι??εμενα πινει 180μλ αν 3 ωρες!!!

εμενα εφαγε μεχρι τωρα 3 φορες 150μλ μπορει και πιο λίγο, σκεφτομαι μηπως ειναι λγιο

ποσες φορες τρωει μεσα στην μερα??το κουτι το Frisolac γραφει για παιδια 2 μηνων 150μλ 5 φορες την μερα και για παιδια 3 μηνων 180μλ 5 γευματα,ασχετο αν εμενα κανει 6 γευματα των 180μλ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμενα τα μαλλιά της μπεμπας αρχισαν να πεφτουν οχι τα δικα μου. Αχ η μπεμπα τα δικα μου χούγια πηρε. Να τωρα με κούνημα στο ρηλαξ κοιμήθηκε. Για πόσαλεπτα βεβαια δεν ξέρω! Χα χα!

Λιτσακι μου ελπίζω να εχετε καλα αποτελεσματα για το φύσημα. Δεν το ηξερα τωρα το διάβασα....

Εμενα ρε κοριτσια εχει ενα γρομπαλακι πισω απο το αυτί στο κεφαλάκι της.. Ρώτησα την γιατρό κ λεει δεν ειναι κατι..... Τι στο καλο ειναι τωρα αυτο????

Καλησπέρα κορτσάκια. τρέχω και δεν προλαβαίνω να είμαι συχνά στην παρέα σας. μπήκα να σας διαβάσω λίγο και έπεσα πάνω στην απορία σου Δωράκι. Λοιπόν το έχει και μένα ο μπεμπάκος. ειναι λεμφαδένας. συνηθισμένο και καθόλου ανησυχητικό. και εγώ το έπιανα και με φόβισε αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν ειναι τίποτα.

εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλο. ο μπέμπης 5.830 και 61 πόντος μια χαρά το παλικαράκι μου.

fYFap3.pngIV83p3.png

με γεια το μαλλια ελευθερια μου!!πολλα δεν ειναι??εμενα πινει 180μλ αν 3 ωρες!!!

ποσες φορες τρωει μεσα στην μερα??το κουτι το Frisolac γραφει για παιδια 2 μηνων 150μλ 5 φορες την μερα και για παιδια 3 μηνων 180μλ 5 γευματα,ασχετο αν εμενα κανει 6 γευματα των 180μλ

5 συνηθως Εφη μου, θα φαει ξανα κατα τις 7 μαλλον και αν ξυπνησει θα ξαναφαει,... ακόμη 3 μηνων δεν εχουμε γινει και νομιζω 180 ειναι πολύ γιατί καποτε στο 150 μου αφηνει μεσα 30 μλ καπου εκει.... αρα μια χαρα παμε τότε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορτσάκια. τρέχω και δεν προλαβαίνω να είμαι συχνά στην παρέα σας. μπήκα να σας διαβάσω λίγο και έπεσα πάνω στην απορία σου Δωράκι. Λοιπόν το έχει και μένα ο μπεμπάκος. ειναι λεμφαδένας. συνηθισμένο και καθόλου ανησυχητικό. και εγώ το έπιανα και με φόβισε αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν ειναι τίποτα.

εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλο. ο μπέμπης 5.830 και 61 πόντος μια χαρά το παλικαράκι μου.

μια χαρα μαρια μου!!μεγαλωνει το αγορακι σου!!

5 συνηθως Εφη μου, θα φαει ξανα κατα τις 7 μαλλον και αν ξυπνησει θα ξαναφαει,... ακόμη 3 μηνων δεν εχουμε γινει και νομιζω 180 ειναι πολύ γιατί καποτε στο 150 μου αφηνει μεσα 30 μλ καπου εκει.... αρα μια χαρα παμε τότε....

αρα μια χαρα ειστε νικη μου,εμενα αν του κανω 150μλ κλαιει στες 2 ωρες και θελει γαλα για αυτο του κανω 180μλ και συνηθως το πινει ολο ατε να αφησει μεσα 10-20μλ το πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα μαρια μου!!μεγαλωνει το αγορακι σου!!

αρα μια χαρα ειστε νικη μου,εμενα αν του κανω 150μλ κλαιει στες 2 ωρες και θελει γαλα για αυτο του κανω 180μλ και συνηθως το πινει ολο ατε να αφησει μεσα 10-20μλ το πολυ!!!

εφη μου εμενα πολύ σπανια να θελει περισσοτερο απο 150....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

oχι τελικα γιατι ο καιρος χαλασε λίγακι, απο εβδομαδας λεμε

ναι ρε βρεχει και επεσε και η θερμοκρασια!!θα παμε και εμεις απο εβδομαδας για το εμβολιο της γαστρεντεριτηδας

Γεια σας!

γεια σου βουλα μου,πως εισαι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ρε βρεχει και επεσε και η θερμοκρασια!!θα παμε και εμεις απο εβδομαδας για το εμβολιο της γαστρεντεριτηδας

γεια σου βουλα μου,πως εισαι??

Ας τα λεμε καλα.Ψυχολογικα αρχιζει να μου τη δινει λιγο που δεν μπορω να ησυχασω στο σπιτι μου.Θελω να μπορω να μεινω μονη με το μωρο μου επιτελους.

Απο την αλλη λεω παλι καλα που εχω και εναν ανθρωπο να με βοηθα..

Προσπαθουμε να κλεισουμε και ημερομηνια για βαφτιση..Εγω θελω Σαββατο απογευμα γτ θα την κανουμε Αυγουστο.Μην την κανουμε Κυριακη πρωι και σκασουμε στη ζεστη..Η πεθερα μου θελει Κυριακη γτ Σαββατο δουλευουν λεει...Θα μου πεσουν τα μαλλια με αυτα που ακουω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ας τα λεμε καλα.Ψυχολογικα αρχιζει να μου τη δινει λιγο που δεν μπορω να ησυχασω στο σπιτι μου.Θελω να μπορω να μεινω μονη με το μωρο μου επιτελους.

Απο την αλλη λεω παλι καλα που εχω και εναν ανθρωπο να με βοηθα..

Προσπαθουμε να κλεισουμε και ημερομηνια για βαφτιση..Εγω θελω Σαββατο απογευμα γτ θα την κανουμε Αυγουστο.Μην την κανουμε Κυριακη πρωι και σκασουμε στη ζεστη..Η πεθερα μου θελει Κυριακη γτ Σαββατο δουλευουν λεει...Θα μου πεσουν τα μαλλια με αυτα που ακουω..

ατε να περασει και η μεση σου για να χαρεις το μωρακι σου!!!

αστα τα ιδια περασα και εγω για να κλεισω ημερομηνια για την βαπτιση καθως και εμενα η πεθερα μου ειναι κομμωτρια.ομως ευτυχως με στηριξε ο αντρας μου ετσι τελικα κλεισαμε σαββατο η ωρα 7.15 εκκλησια και μετα το κεντρο

14/7 θα βαπτισουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ατε να περασει και η μεση σου για να χαρεις το μωρακι σου!!!

αστα τα ιδια περασα και εγω για να κλεισω ημερομηνια για την βαπτιση καθως και εμενα η πεθερα μου ειναι κομμωτρια.ομως ευτυχως με στηριξε ο αντρας μου ετσι τελικα κλεισαμε σαββατο η ωρα 7.15 εκκλησια και μετα το κεντρο

14/7 θα βαπτισουμε!!

Σε αυτο το παιδι σου εκανε θεμα?

Ρε συ, δεν μπορω να την καταλαβω..Ολο καυχιεται και λεει οτι "φωτια θα τα βαλει ολα μπροστα στο μωρο..".Εεε που??

Εμενα ο δικος μου δεν παιρνει το μερος μου.Και αυτος μαζι της δουλευει.Βεβαια ουτε και το δικο της.

Τα ιδια μου κανανε και στο γαμο και τους εκανα το χατιρι.Τωρα και μονο τον εγωισμο να βαλεις δεν θελω να γινει το δικο τους.Μια μερα δεν μπορουν να το κλεισουν Αυγουστιατικα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Σε αυτο το παιδι σου εκανε θεμα?

Ρε συ, δεν μπορω να την καταλαβω..Ολο καυχιεται και λεει οτι "φωτια θα τα βαλει ολα μπροστα στο μωρο..".Εεε που??

Εμενα ο δικος μου δεν παιρνει το μερος μου.Και αυτος μαζι της δουλευει.Βεβαια ουτε και το δικο της.

Τα ιδια μου κανανε και στο γαμο και τους εκανα το χατιρι.Τωρα και μονο τον εγωισμο να βαλεις δεν θελω να γινει το δικο τους.Μια μερα δεν μπορουν να το κλεισουν Αυγουστιατικα?

αφου το πρωτο παιδι δεν ειναι δικο τουσ καλε σε ποιο θα μου εκανε θεμα!!το γαμο τον εκανα και εγω κυριακη,τα βαπτισια ομως θα τα κανω σαββατο και ευτυχως συμφωνουμε με τον αντρα μου!!

παω να ετοιμαστω θα παμε σε κατι φιλουσ για καφε,θα τα ξανα πουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...