Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμενα τα μαλλιά της μπεμπας αρχισαν να πεφτουν οχι τα δικα μου. Αχ η μπεμπα τα δικα μου χούγια πηρε. Να τωρα με κούνημα στο ρηλαξ κοιμήθηκε. Για πόσαλεπτα βεβαια δεν ξέρω! Χα χα!

Λιτσακι μου ελπίζω να εχετε καλα αποτελεσματα για το φύσημα. Δεν το ηξερα τωρα το διάβασα....

Εμενα ρε κοριτσια εχει ενα γρομπαλακι πισω απο το αυτί στο κεφαλάκι της.. Ρώτησα την γιατρό κ λεει δεν ειναι κατι..... Τι στο καλο ειναι τωρα αυτο????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χιχιχι!! εσεις κανατε τις κόρες τωρα καβατζωθηκατε! χαχαχαχα να δουμε εμεις τι θα κανουμε!!!:tongue::tongue:

μπα εμενα που τετοια ωραρια!!!! μαλλον δεν χορταινει πολυ γι'αυτο ξυπναει ! δεν εξηγηται αλλιως!!!

μπορουμε να κανουμε και αλλιως??????

μπραβο λιτσακι μου στην μικρουλα σου!!! φτου φτου!!! μια χαρα κοιμαται το γιαβρακι μας!!!

εμενα ρε κοριτσια ξεκιναει να τρωει απο τις 10 το βραδυ μεχρι να κοιμηθει και παλι μετα στις 2,5 ωρες θα ξυπνησει για να ξανα φαει!!!

εγω μιλαω για οταν γινουνε 3-4 ετων και το παιδι θελει να παιξει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κοριτσι!! χαθηκα το ξερω αλλα δεν πολυπρρολαβαινω να ανοιξω το λαπτοπ μου ποια!! ολο και γι κατι θα τρεχω!!

Τα αγορακια μου καλα μεγαλωνουν! ο μεγαλος ψηλοζυλευει αλλα λιγεσ μερες τωρα ειναι καλυτερος!

ο μικρος μου εφτασε τα 5300 και 58 ποντους! τρωει αρκετα μπορω να πω. γυρω στα 150μλ ανα 2,5-3 ωρες. την νυχτα κοιμομαστε πολυ καλα αρχισε να σταματα να ξυπνα την νυχτα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

εγω ειμαι μια χαρα. πολλη κουραση βεβαια. τα κιλα της εγκυμοσυνη με αγχωνουν καπως αφου εμειναν 4 και δεν φευγουν. δεν κανω και καμια προσπθεια βεβαια...

αυτα!

προσπαθησα να μπω και εχτες αλλα ειχε προβλημα το καφε. τωρα που ειπα να ξναμπω αρχισε ο μικρος να κινηται στο ριλαξ ειναι ωρα του να ξυπνησει οποτε δεν με βλεπω για πολυ μεσα!

δεν διαβασα και τιποτα απο αυτα που εχασα. αποτι ειδα εχω καμια τριανταρια σελιδες....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμεις παλι τρωμε! ευτυχως προλαβα εφαγα λιγα ρεβυθια και εβαλα πατατες να γινουν στον ατμο θα βαλω μετα κ λιγο λαδακι κ ριγανη θα κανω κ μια σαλατα κ θα φαω!:D μ'αρεσουν πολυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσι!! χαθηκα το ξερω αλλα δεν πολυπρρολαβαινω να ανοιξω το λαπτοπ μου ποια!! ολο και γι κατι θα τρεχω!!

Τα αγορακια μου καλα μεγαλωνουν! ο μεγαλος ψηλοζυλευει αλλα λιγεσ μερες τωρα ειναι καλυτερος!

ο μικρος μου εφτασε τα 5300 και 58 ποντους! τρωει αρκετα μπορω να πω. γυρω στα 150μλ ανα 2,5-3 ωρες. την νυχτα κοιμομαστε πολυ καλα αρχισε να σταματα να ξυπνα την νυχτα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

εγω ειμαι μια χαρα. πολλη κουραση βεβαια. τα κιλα της εγκυμοσυνη με αγχωνουν καπως αφου εμειναν 4 και δεν φευγουν. δεν κανω και καμια προσπθεια βεβαια...

αυτα!

προσπαθησα να μπω και εχτες αλλα ειχε προβλημα το καφε. τωρα που ειπα να ξναμπω αρχισε ο μικρος να κινηται στο ριλαξ ειναι ωρα του να ξυπνησει οποτε δεν με βλεπω για πολυ μεσα!

δεν διαβασα και τιποτα απο αυτα που εχασα. αποτι ειδα εχω καμια τριανταρια σελιδες....

γεια σου αντωνια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω εκαλα και αλλαγη εγινα πιο ξανθη απο πριν!!!!!!

αννα μου εγω τα αυγα τα βαφο με ρυζαρι δεν ξερω αν εχετε ομως εκει:rolleyes:

ειναι ριζες τες κτυπας και τες βραζεις μαζι με τα αυγα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις παλι τρωμε! ευτυχως προλαβα εφαγα λιγα ρεβυθια και εβαλα πατατες να γινουν στον ατμο θα βαλω μετα κ λιγο λαδακι κ ριγανη θα κανω κ μια σαλατα κ θα φαω!:D μ'αρεσουν πολυ!

εμεις φαγαμε φακες σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωρακι κ εμενα εχει πισω απο το ενα αφτι γρουμπαλακι.δεν ασχοληθηκα γιατι ο αντρας μου εχει και απο τα 2 και ειπαμε οτι δεν ειναι κατι.τωρα που το λες,δεν ασχοληθηκα κ ποτε.δεν πιστευω πως ειναι κατι μωρε.θα ρψτησω κ εγω παντως.

Εφη μου μεγεια το μαλλι!!

καλως την Αντωνια!μια χαρα ο μικρος σου!!τελεια!

μπηκατε κ σε σειρα,συνηθιζει κ ο μεγαλος σιγα σιγα.η κουραση ειναι αναμενομενη!οσο για τα κιλα...εγω εχω 8 να χασω..εχασα 2,εβαλα 4..αστα να πανε!τωρα αρχισα να ξαναχανω σιγα σιγα..αντε οποτε μπορεις να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Δωρακι κ εμενα εχει πισω απο το ενα αφτι γρουμπαλακι.δεν ασχοληθηκα γιατι ο αντρας μου εχει και απο τα 2 και ειπαμε οτι δεν ειναι κατι.τωρα που το λες,δεν ασχοληθηκα κ ποτε.δεν πιστευω πως ειναι κατι μωρε.θα ρψτησω κ εγω παντως.

Εφη μου μεγεια το μαλλι!!

καλως την Αντωνια!μια χαρα ο μικρος σου!!τελεια!

μπηκατε κ σε σειρα,συνηθιζει κ ο μεγαλος σιγα σιγα.η κουραση ειναι αναμενομενη!οσο για τα κιλα...εγω εχω 8 να χασω..εχασα 2,εβαλα 4..αστα να πανε!τωρα αρχισα να ξαναχανω σιγα σιγα..αντε οποτε μπορεις να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου!

σε ευχαριστω λιτσα μου!!εγω με τα κιλα πηγα πολυ καλα εβαλα 19 και εχασα 20:p:p:p

εχω κατι λιγα ακομα φυσικα αλλα μετα το πασχα τωρα κανω παυση να ξεκουρασω λιγο τον οργανισμο μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω λιτσα μου!!εγω με τα κιλα πηγα πολυ καλα εβαλα 19 και εχασα 20:p:p:p

εχω κατι λιγα ακομα φυσικα αλλα μετα το πασχα τωρα κανω παυση να ξεκουρασω λιγο τον οργανισμο μου!!!!

τελεια Εφακη μου!πραγματι τα πηγες περιφημα.καλα κανεις κ χαλαρωνεις λιγο!εγω τωρα Πασχαλιατικα ειπα να κοψω τα χαζα αλλα τωρα καπως εφτιαξε η ψυχολογια μου..νωριτερα δεν ημουν κ στα καλυτερα μου και ολο ηθελα να τρωω..το εχω αυτο το κακο!

GjJbp3.png7IWup3.png

βρε κοπελες μεχρι τωρα πόσεσ φορες εχουνε φαει τα μωρακια σας;;;

εμενα αυτη ειναι η τριτη

εμενα μεχρι τωρα εχει φαει 4 φορες!!!

τελεια Εφακη μου!πραγματι τα πηγες περιφημα.καλα κανεις κ χαλαρωνεις λιγο!εγω τωρα Πασχαλιατικα ειπα να κοψω τα χαζα αλλα τωρα καπως εφτιαξε η ψυχολογια μου..νωριτερα δεν ημουν κ στα καλυτερα μου και ολο ηθελα να τρωω..το εχω αυτο το κακο!

θα παρεις και εσυ τα πανω σου σιγα σιγα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βρε κοπελες μεχρι τωρα πόσεσ φορες εχουνε φαει τα μωρακια σας;;;

εμενα αυτη ειναι η τριτη

νικη αν σου πω δεν θυμαμαι!!! αλλα εγω πχ θηλαζω και δεν ξερω και ποσο τρωει τι φορα!

θεωρεις οτι εφαγε πολυ η λιγο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...