Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αυτο εννοουσα κ εγω αλλα οπως το εγραψα ειναι σαν να μην την αφηνω να κανει κιχ!χαχα

οχι προς Θεου κ εγω στο κλαμα παω και την παιρνω.αν απλα δυσανασχετει την αφηνω.

Λιτσα μου δεν μου λες εσενα εχουν αρχισει να πέφτουν τριχες απο τα μαλλια σου;;;;

εμενα ναι και αρκετες μπορω να πω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωρα, αυτο που λες για να πιασει η βαφη δεν το ξερω.

Ειχα επισκεψεις, εφυγαν και βραζω μακαρονια τωρα.Σημερα εχω γαριδομακαροναδα. μιαμ, μιαμ!!

Περιμενω και τα αγορια μου, ηταν στο κολυμβητηριο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Μακαρόνια με σάλτσα σήμερα εύκολο φαγητάκι λείπει και ο μούργος μου και κάνω δουλείτσες.Περιμένω την κουμπάρα μου από Βεροια αύριο και θα αρχίσουμε τις βόλτες και τις κουβέντες και θα μου μείνουν πίσω οι δουλειές οπότε τις κάνω τώρα που μπορώ.Αύριο θα βάψω κι εγώ τα αυγουλάκια μου κουλουράκια έκανα σήμερα το πρωί για το καλό.

Νίκη μου τα μαλλιά που πέφτουν είναι αυτά που δεν έπεσαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καλό θα ήταν αφού δε θηλάζεις για να έχεις θέμα να πάρεις ένα συμπήρωμα μίλα με το φαρμακοποιό σου και θα σου πει εγω που θηλάζω κιόλας είναι χειρότερο βάζω δαφνέλαιο αλλά λαδώνει πολύ το μαλλί θέλει 4 χέρια για να φύγει αλλά κάνει καλό.

Λίτσα μου τις ίδιες ώρες κοιμούνται οι δικές μας σας 12.30 με 7 και μετά έως τις 10 και μετά έως 12.30 και τώρα ξύπνιες στο ριλάξ.Η παιδιάτρός μου μου είχε πει ότι το μέγιστο βάρος είναι 700γρ το μήνα άρα καλά έχει πάρει η δικιά σου.Όσο για το φύσημα η ανηψιά μου είχε και εξαφανίστηκε δε ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση όμως.

Δώρα μου κουράγιο σου έτυχε δύσκολο μωράκι.

Άννα μου χρυσοχέρα και του χρόνου να είσαι καλά να τα ξανακάνεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ευχαριστω Γεωργια μου! να ειμαστε καλα και του χρονου να τα πλαθουμε με τις κορες! γιατι αν περιμενεις απο τους γιους σωθηκες!!:-D:grin:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μόλις γυρίσαμε! τελικα κατεβηκα! πηγα τελειωσα με αυτες τις δουλειες! συνεφιασε και εβγαλε και αερακι γι'αυτο ηρθαμε κατευθειαν στο σπιτι! κοιμηθηκε στο καροτσι τον εβγαλα τον πηγα στο κρεβατακι και κοιμαται! να δουμε για ποσο! χαχχαχα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου εμενα δε μου πεφτουν θα ελεγα αλλα εχω παρατηρησει οτι λαδωνει πολυ γρηγορα το μαλλι μου.τη δευτερη μερα ειναι λες κ μ'εγλειψε αγελαδα,ενω παλιοτερα το μαλλι δεν προλαβαινε να λαδωσει..

Γεωργια μου κ εμεις ξυπνησαμε στη 1,ειχαμε χεσει τον τοπο ολο και πλυθηκαμε,φαγαμε κ τωρα καθομαστε στο ρηλαξ.λες καλα ειναι το βαρος της ε;;μακαρι!γενικα η παιδιατρος μας ειναι πολυ ψειρας και φανταζομαι οτι κ λιγο να την ενοχλουσε το βαρος θα μου το ελεγε.αντιθετως μου ελεγε συνεχεια οτι το παιδι ειναι σουπερ κ ειναι υπερευχαριστημενη!

οσο για το φυσημα,εχω κ εγω κ ο αντρας μου,αλλα της δικιας μας μενει εντονο γι'αυτο θελει να το δουμε,να αποκλεισουμε τα ασχημα.

περιμενεις παρεακι ε;;τι καλα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

μια χαρα Αναστασια μου!ειναι της βολτας κ ο δικος σου!!

κ εμενα με το που τη βαζω στο καροτσι,δεν πα να κλαιει,τα ξεχναει ολα η σουρτουκω και γλαρωνει!μας εχει αφησει να πιουμε πολλους καφεδες το πουλακι μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ευχαριστω Γεωργια μου! να ειμαστε καλα και του χρονου να τα πλαθουμε με τις κορες! γιατι αν περιμενεις απο τους γιους σωθηκες!!:-D:grin:

χιχιχι!! εσεις κανατε τις κόρες τωρα καβατζωθηκατε! χαχαχαχα να δουμε εμεις τι θα κανουμε!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Μακαρόνια με σάλτσα σήμερα εύκολο φαγητάκι λείπει και ο μούργος μου και κάνω δουλείτσες.Περιμένω την κουμπάρα μου από Βεροια αύριο και θα αρχίσουμε τις βόλτες και τις κουβέντες και θα μου μείνουν πίσω οι δουλειές οπότε τις κάνω τώρα που μπορώ.Αύριο θα βάψω κι εγώ τα αυγουλάκια μου κουλουράκια έκανα σήμερα το πρωί για το καλό.

Νίκη μου τα μαλλιά που πέφτουν είναι αυτά που δεν έπεσαν σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καλό θα ήταν αφού δε θηλάζεις για να έχεις θέμα να πάρεις ένα συμπήρωμα μίλα με το φαρμακοποιό σου και θα σου πει εγω που θηλάζω κιόλας είναι χειρότερο βάζω δαφνέλαιο αλλά λαδώνει πολύ το μαλλί θέλει 4 χέρια για να φύγει αλλά κάνει καλό.

Λίτσα μου τις ίδιες ώρες κοιμούνται οι δικές μας σας 12.30 με 7 και μετά έως τις 10 και μετά έως 12.30 και τώρα ξύπνιες στο ριλάξ.Η παιδιάτρός μου μου είχε πει ότι το μέγιστο βάρος είναι 700γρ το μήνα άρα καλά έχει πάρει η δικιά σου.Όσο για το φύσημα η ανηψιά μου είχε και εξαφανίστηκε δε ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση όμως.

Δώρα μου κουράγιο σου έτυχε δύσκολο μωράκι.

Άννα μου χρυσοχέρα και του χρόνου να είσαι καλά να τα ξανακάνεις.

μπα εμενα που τετοια ωραρια!!!! μαλλον δεν χορταινει πολυ γι'αυτο ξυπναει ! δεν εξηγηται αλλιως!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι;;; οταν θα αρχισουν να περπατανε για τα καλα θα τα τρέχετε απο πισω για να μην κτυπησουν;;;

μπορουμε να κανουμε και αλλιως??????

καλημερα κοριτσια μου!παλευετε να κοιμησετε τα βλασταρια σας ε;;

εμενα φτου φτου μη τη ματιασω κοιμηθηκε 12 με 7 παρα,εφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι 10,ξαναεφγε κ ξανακοιμηθηκε κ ακομη δεν ξυπνησε.ετσι το παει καθε μερα!

ευτυχως δε μου εκανε πυρετο μεχρι τωρα.

εγω φετος δε θα βαψω αυγα.θα μου φερει η πεθερα μου.

αυτο με το θηλασμο ειναι ζορι..μας ειπε χθες η παιδιατρος οτι στον 5ο θα αρχισουμε τις κρεμες.αντε λεω υπομονη 3 μηνες ακομη(αν πανε ολα καλα και θηλαζουμε ακομη) και μετα θα ειναι πιο ευκολο να την αφηνω.ο θηλασμος σε δεσμευει αρκετα.

μπραβο λιτσακι μου στην μικρουλα σου!!! φτου φτου!!! μια χαρα κοιμαται το γιαβρακι μας!!!

εμενα ρε κοριτσια ξεκιναει να τρωει απο τις 10 το βραδυ μεχρι να κοιμηθει και παλι μετα στις 2,5 ωρες θα ξυπνησει για να ξανα φαει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια χαρα Αναστασια μου!ειναι της βολτας κ ο δικος σου!!

κ εμενα με το που τη βαζω στο καροτσι,δεν πα να κλαιει,τα ξεχναει ολα η σουρτουκω και γλαρωνει!μας εχει αφησει να πιουμε πολλους καφεδες το πουλακι μου!

εμενα αν σταματησω ξυπναει!! πρεπει να κοιμηθει πολυ καλα για να μην ξυπνησει! γιατι εδω στο κεντρο πολυ φασαρια κορνες κτλ! και ξυπνα!!!

Νικη μου εμενα δε μου πεφτουν θα ελεγα αλλα εχω παρατηρησει οτι λαδωνει πολυ γρηγορα το μαλλι μου.τη δευτερη μερα ειναι λες κ μ'εγλειψε αγελαδα,ενω παλιοτερα το μαλλι δεν προλαβαινε να λαδωσει..

Γεωργια μου κ εμεις ξυπνησαμε στη 1,ειχαμε χεσει τον τοπο ολο και πλυθηκαμε,φαγαμε κ τωρα καθομαστε στο ρηλαξ.λες καλα ειναι το βαρος της ε;;μακαρι!γενικα η παιδιατρος μας ειναι πολυ ψειρας και φανταζομαι οτι κ λιγο να την ενοχλουσε το βαρος θα μου το ελεγε.αντιθετως μου ελεγε συνεχεια οτι το παιδι ειναι σουπερ κ ειναι υπερευχαριστημενη!

οσο για το φυσημα,εχω κ εγω κ ο αντρας μου,αλλα της δικιας μας μενει εντονο γι'αυτο θελει να το δουμε,να αποκλεισουμε τα ασχημα.

ποτε θα κανετε εξεταση λιτσακι? ολα να ειναι καλα παναγια μου!!

και εγω εχω τρελη τριχόπωση!!! τι να κανω? αυτο που βαζεις γεωργια μου απο που το παιρνεις? κανει δουλεια?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια μου κλεισαμε ραντεβου για τις 2 Μαιου στο Μητερα.100 ευρω ο γιατρος και 10 ευρω συμμετοχη μεσω Ικα.να ναι καλα η γιατρος μας επισπευσε διαδικασιες μεσω μιας γνωστης της στο Ικα και πηραμε παραπεμπτικο αμεσως.ας ειναι ολα καλα κ χαλαλι τα 110!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Αναστασακι μια χαρα χορταινει το μικρο σου αφου κ βαρος παιρνει κ μια χαρα αναπτυσσεται!απλα εχει τους δικους του χρονους!οπως εμεις οι μεγαλοι δεν τρωμε το ιδιο συχνα την ιδια ποσοτητα,ετσι κ τα μικρα μας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Έτσι Άννα μου άντε να βάλουν ένα χεράκι πόσα να κάνει η δόλια η μάνα!Σήμερα έπλυνα το πρώτο της βρακί κόκκινο παρακαλώ με φρου φρου χαχα!!

Μια χαρά είναι Λίτσα μου όταν η γιατρός ξέρει ότι θηλάζεις αποκλειστικά το προσέχει πολύ άν κάτι ήταν θα στο έλεγε μη φοβάσαι ότι της κόβεις την ανάπτυξη εγω αυτά τα ακούω εδώ και 2 χρόνια με το γιό μου.Α για το φύσημα δε ξέρω.Ναι πολύ χαίρομαι όποτε έρχεται χαίρεται και ο γιός μου που είναι νονά του και γίνεται εδω μέσα το σώσε τρέχουν παίζουν πανικός.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αναστασία μου στο ξαναλέω ο γιός μου ξύπναγε καθε 3.5 ώρες με το ρολόι και έβαζε το 400 με 450 γρ την εβδομάδα βάρος.Για αυτό μη το ψάχνεις στο κάθε παιδί είναι.Όσο για το δαφνέλαιο το παίρνω από το φαρμακείο και κάνει δουλειά να παίρνεις και το σίδηρο και το ασβέστιο μη τα ξεχνάς το μωρό σου ρουφάει τις αποθήκες και στο τέλος εσύ δεν έχεις.Καλή διατροφή θέλει τώρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αναστασία μου στο ξαναλέω ο γιός μου ξύπναγε καθε 3.5 ώρες με το ρολόι και έβαζε το 400 με 450 γρ την εβδομάδα βάρος.Για αυτό μη το ψάχνεις στο κάθε παιδί είναι.Όσο για το δαφνέλαιο το παίρνω από το φαρμακείο και κάνει δουλειά να παίρνεις και το σίδηρο και το ασβέστιο μη τα ξεχνάς το μωρό σου ρουφάει τις αποθήκες και στο τέλος εσύ δεν έχεις.Καλή διατροφή θέλει τώρα.
Αναστασακι μια χαρα χορταινει το μικρο σου αφου κ βαρος παιρνει κ μια χαρα αναπτυσσεται!απλα εχει τους δικους του χρονους!οπως εμεις οι μεγαλοι δεν τρωμε το ιδιο συχνα την ιδια ποσοτητα,ετσι κ τα μικρα μας!

δεν χορταινει καλα εννοω και ξυπναει συχνα.. μαλλον επειδη εχω και μικρο στηθος, καπου το διαβασα αυτο.. και μια φιλη που ρωτησε συμβουλο θηλασμου της ειπε πως μια γυναικα με γαλο στηθος απλα εχει "μεγαλυτερη χωρητικοτητα" και ετσι πινει περισσοτερο το μωρο..:rolleyes::rolleyes:

Αναστασια μου κλεισαμε ραντεβου για τις 2 Μαιου στο Μητερα.100 ευρω ο γιατρος και 10 ευρω συμμετοχη μεσω Ικα.να ναι καλα η γιατρος μας επισπευσε διαδικασιες μεσω μιας γνωστης της στο Ικα και πηραμε παραπεμπτικο αμεσως.ας ειναι ολα καλα κ χαλαλι τα 110!

αντε με το καλο Λιτσακι μου! εννοειτε χαλαλι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...