Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,εκανα στην 21η μερα τ κυκλου μου Arvekap κ σημερα 10 μερες μετα δεν εχω αδιαθετησει,εχει καποια κοπελα εικονα για το ποσες μερες αργοτερα μπορει να γινει?Θελω να ξεκινησω προετοιμασια για εμβρυομεταφορα.

Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ έκανα 21η πρώτη μέρα αρβεκαπ και είχα καθυστερηση δέκα μέρες. Είναι φυσιολογικό μέχρι τις δεκαπέντε μέρες μου είχε πει ο γιατρός. Μην ανησυχείς και θα έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά! Για τη προετοιμασία θα σου πουν τη μέρα που θα κάνουν τον υπέρηχο του ενδομητρίου πιστεύω.. εμένα τότε που είδαν ότι όλα είναι καλά και προχωράμε τότε μου τα εξήγησαν όλα. Τα φάρμακα ξεκίνησα δηλαδή και κλείσαμε ραντεβού για την έμβρυομεταφορά εκείνη την ημέρα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, δεν σας έχω διαβάσει. Σήμερα γύρισα γραφείο.

Εμείς όλα καλά, χθες έκανα την β' επιπέδου. Μια χαρά η μπουμπού, βγήκε πολύ καλή η εξέταση και επιβεβαιώθηκε πως είναι κοριτσάκι. 450γρ. η στρουμπουλίτσα μου!

Με το καλό να έρθει και η σειρά σας και να έχετε καλά αποτελέσματα.

Θα σας διαβάσω σε λίγο!

μπραβο ελευθερια πολυ καλα τα νεα σου!!!!

Kalimera koritsakia ti mou kanete simera?ego epses imoun kourasmeni poli ti na kanoume omos tha perasoume.niki mou ti kanis?efaki ti nea?dora?na ste oles kala

καλημερα ανιττα καλα ειμαι εδω στην δουλεια:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εμείς όλα καλά, χθες έκανα την β' επιπέδου. Μια χαρά η μπουμπού, βγήκε πολύ καλή η εξέταση και επιβεβαιώθηκε πως είναι κοριτσάκι. 450γρ. η στρουμπουλίτσα μου!

Θα σας διαβάσω σε λίγο!

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!

female μου τι υπεροχα νεα? εκανες β'επιπεδου ε? ολα μια χαρα!!!Μπραβο βρε με το καλο να δειτε την στρουμπουλιτσα σας...

Να σας πω κοριτσια εγω και εγω fb, μου στελνετε μηνυμα με το ονομα που εχετε στο προφιλ σας?

Παντως οσων αφορα τα κιλα εγω απορω γιατι δεν παιρνω???Ζυγιστηκα χθες κ ουσιαστικα ειμαι στα ιδια .Ημουν 60 1η Σεπτεμβρη που πηγα γιατρο κ εχθες 60,4...Λετε να πρεπει να ανησυχω?

Απο φαι δεν τρελαινομαι κιολας...δεν εχω ορεξη να τρωω συνεχως...τρωω οπως ετρωγα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

female μου τι υπεροχα νεα? εκανες β'επιπεδου ε? ολα μια χαρα!!!Μπραβο βρε με το καλο να δειτε την στρουμπουλιτσα σας...

Να σας πω κοριτσια εγω και εγω fb, μου στελνετε μηνυμα με το ονομα που εχετε στο προφιλ σας?

Παντως οσων αφορα τα κιλα εγω απορω γιατι δεν παιρνω???Ζυγιστηκα χθες κ ουσιαστικα ειμαι στα ιδια .Ημουν 60 1η Σεπτεμβρη που πηγα γιατρο κ εχθες 60,4...Λετε να πρεπει να ανησυχω?

Απο φαι δεν τρελαινομαι κιολας...δεν εχω ορεξη να τρωω συνεχως...τρωω οπως ετρωγα.

Εεε ισως για αυτο να μην βαζεις..αν δεν εχεις διαφορα στον τροπο που τρως!!

Τα 400 γρ θα ειναι το μωρακι σου και τα υγρα!!Ξερω γω..Κακο δεν ειναι παντως..:P

Σου στελων π.μ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Θα σας διαβάσω σε λίγο!

Μπραβο!!Τελεια τα νεα σου!!!

Τα δικα μου τα ειδες??Εχω και εγω μπεμπα και οι απαντησεις της αμνιο σουπερ!!Τελικα οντως η κοιλια μου δεν ειναι μυτερη τωρα εχει φαρδυνει στα πλαινα, το ειχε δει και η πεθερα μου λεει!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

και εγω σου εστειλα πμ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλήμερα κορίτσια!!!! σήμερα δεν έχω νιώσει ακόμη το μωράκι μου:(.... και άλλες φορές το νιώθω από την στιγμή που ξυπνάω . . . και το νιώθω και συχνά ενώ σήμερα τίποτα:(:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα στις ομορφες κοιλίτσες!!!!!! Σήμερα αργησα να ξυπνήσω...

Το πήρα απόφαση οτι δεν θα κοιμάμαι καλά τα βράδια...

Ελευθερία συγχαρητήρια για την Μπουμπού σας!!!

Κορίτσια να πω λίγο κάτι?? Εφόσων είμαστε εδω στο φορουμ και τα λέμε τι τα θέλετε τα fb?? Μετα θα ερημώσει εδω το φορουμ και θα ειστε ολο εκει!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλήμερα κορίτσια!!!! σήμερα δεν έχω νιώσει ακόμη το μωράκι μου:(.... και άλλες φορές το νιώθω από την στιγμή που ξυπνάω . . . και το νιώθω και συχνά ενώ σήμερα τίποτα:(:(

καλημερααααααααααααααααα

φαε κατι γλυκο να αρχισει να κινητε το ζουζουνι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριέσαι βρε Νικη μου.. Μπορει το μωρό σου να κοιμάται!Επειδη ξύπνησες εσυ δηλ. πρεπει να ξυπνήσει κ αυτό??? :D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια να πω λίγο κάτι?? Εφόσων είμαστε εδω στο φορουμ και τα λέμε τι τα θέλετε τα fb?? Μετα θα ερημώσει εδω το φορουμ και θα ειστε ολο εκει!!!

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

παλι εδω θα ειμαστε μην ανησυχεις απλα εκει βλεπουμε και φωτογραφιες και νοιωθω πιο καλα να εχω μια εικονα σε ποιο γραφω!!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σοφη..Ελπιζω το μωρο, να παρει τα ματια του ανδρα σου..Πολυ ωραιο ματι εχει..Μην ζηλευεις!χεχε:tongue:

Νικη...εεε μπορει να κοιμαται το μωρακι!!!Θα το νιωσεις..και αν οχι..δεν πειραζει για μια μερα!Μπορει στο υπνο σου να χτυπουσε!!!

Δωρακι καλημερα!!Μωρε, εδω θα τα λεμε..απλα να βλεπουμε και καμια φωτο απο κουλουμπες αργοτερα!!:DΕπεκτινουμε τη γνωριμια μας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα μου την χόρτασα αν και είχα άγχος. 25 λεπτά κράτησε ο υπέρηχος, τα είδαμε όλα τα οργανάκια 1-1 και από 2-3 φορές! Αχ ωραία πράγματα. Είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέταση γιατι δείχνει την ανατομία του εμβρύου!

Αννούλα τα διάβασα, διαβάζω τα μηνύματά σας τώρα, με το καλό να δεχτείς την μπουμπού σου! Θα πήξεις το ροζ και το φούξια ε???:)

Ναι κοντέυει μισό κιλό. Ο γιος μου ήταν 510γρ. στις ίδιες μέρες αλλά αυτός είναι αγόρι. Μας είπε πως θα είναι και ψηλή, το ίδιο μας είχε πει και στον Μάνο. Μετράνε το μήκος των οστών ποδιών και χεριών και κρίνουν!

Α είμαι στα +4 κιλά και σε 6 μέρες μπαίνω στον 6ο! Πολύ καλά! Στο γιο μου ήμουν στα +6 και τερμάτισα με +9. Σήμερα θα πάω την εξέταση μαζί με εξετάσεις αίματος+ούρων στον γιατρό μου να τις δει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βούλα μου την χόρτασα αν και είχα άγχος. 25 λεπτά κράτησε ο υπέρηχος, τα είδαμε όλα τα οργανάκια 1-1 και από 2-3 φορές! Αχ ωραία πράγματα. Είναι πολύ σημαντική αυτή η εξέταση γιατι δείχνει την ανατομία του εμβρύου!

Αννούλα τα διάβασα, διαβάζω τα μηνύματά σας τώρα, με το καλό να δεχτείς την μπουμπού σου! Θα πήξεις το ροζ και το φούξια ε???:)

Ναι κοντέυει μισό κιλό. Ο γιος μου ήταν 510γρ. στις ίδιες μέρες αλλά αυτός είναι αγόρι. Μας είπε πως θα είναι και ψηλή, το ίδιο μας είχε πει και στον Μάνο. Μετράνε το μήκος των οστών ποδιών και χεριών και κρίνουν!

Α είμαι στα +4 κιλά και σε 6 μέρες μπαίνω στον 6ο! Πολύ καλά! Στο γιο μου ήμουν στα +6 και τερμάτισα με +9. Σήμερα θα πάω την εξέταση μαζί με εξετάσεις αίματος+ούρων στον γιατρό μου να τις δει.

αχχχ φτου φτου!!!ολα καλα...φουλ στο χαμογελο θα εισαι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...