Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Νικη μου!! Γιατι εγινε κατι κ θα πατε παιδίατρο?? Ή απλα θα πατε?
καλημερα! εχετε εμβολιο?

οχι κοπελες απλα θα παμε.... να δουμε πως παει ο μπεμπης....

Ασε σου λεω χτες κλαιγομουν στην μαμα μου σαν μωρο! Δεν εχω κ το αυτοκινητο μου πλεον γιατι εχουμε ενα τωρα και μου ερχεται περίεργα που δεν μπορώ να παω εστω μια βόλτα! Και δεν ειμαι κοντα στο κεντρο...

Τελοσπαντων... Σημερα περιμένω το σλινγκ να μου φέρουν.! Ελπίζω να βολευτω!

δωρακι μου γιατι δεν αφηνεις το μωρο στη μαμα η στη πεθερα σου και να πας καπου με μια φιλη...

εγω αυριο θα παω με τη ξαδελφη μου για ψωνια και πεταω.... χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που να παω ρε συ με αυτόν τον καιρο εδω περα? Χτες σου λεω έριξε λιγο χιόνι,έλιωσε βεβαια αλλα το κρύο ΚΡΎΟ!! Δεν εχει ανεβεί πανω απο 15 η θερμοκρασια.

οντως πολυ σπασιμο!!!!!!

Την αφησα μονη στο κρεβάτι μπας κ κοιμηθεί αλλα ΧΛΩΜΌ! Μα απορώ σε μενα κοιμαται κ κατω ξυπνάει!!! Τα νεύρα μου λέμε!!!!!!!

και εγω εχει 5' που τον αφησα στο κρεβατι του, για να δουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι κοπελες απλα θα παμε.... να δουμε πως παει ο μπεμπης....

δωρακι μου γιατι δεν αφηνεις το μωρο στη μαμα η στη πεθερα σου και να πας καπου με μια φιλη...

εγω αυριο θα παω με τη ξαδελφη μου για ψωνια και πεταω.... χεχεχε

αχ νικουλα μου τι ωραια!!!:D εγω για ψωνια μονο αν ειναι ο αντρας μου μαζι και τον κραταει! ξερει τα χουγια του και πως να τον ησυχασει και ετσι ειμαι ησυχη και εγω!! παντως αν εδινα ξενο και εγω θα τον αφηνα στη μαμα μου!!

εντομεταξυ εγω δεν μπορω να τον αφησω βραδυ ας πουμε να κοιμηθει με την μανα μου με τιποτα! μονο με στηθος κοιμμαται! με τιποτα αλλο!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ νικουλα μου τι ωραια!!!:D εγω για ψωνια μονο αν ειναι ο αντρας μου μαζι και τον κραταει! ξερει τα χουγια του και πως να τον ησυχασει και ετσι ειμαι ησυχη και εγω!! παντως αν εδινα ξενο και εγω θα τον αφηνα στη μαμα μου!!

εντομεταξυ εγω δεν μπορω να τον αφησω βραδυ ας πουμε να κοιμηθει με την μανα μου με τιποτα! μονο με στηθος κοιμμαται! με τιποτα αλλο!!!:rolleyes:

αυτο πάθενα κι εγω, με ο θηλασμο τα κακομαθαινουμε στο υπνο γιατι μαθαινουν να κοιμουνται πανω μας, και τωρα που εγω δν θηλαζω δυσκολευεται να κοιμηθει μόνος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα το ιδιο γινεται ασε! Κ τωρα ξύπνησε εννοείτε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια μου!παλευετε να κοιμησετε τα βλασταρια σας ε;;

εμενα φτου φτου μη τη ματιασω κοιμηθηκε 12 με 7 παρα,εφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι 10,ξαναεφγε κ ξανακοιμηθηκε κ ακομη δεν ξυπνησε.ετσι το παει καθε μερα!

ευτυχως δε μου εκανε πυρετο μεχρι τωρα.

εγω φετος δε θα βαψω αυγα.θα μου φερει η πεθερα μου.

αυτο με το θηλασμο ειναι ζορι..μας ειπε χθες η παιδιατρος οτι στον 5ο θα αρχισουμε τις κρεμες.αντε λεω υπομονη 3 μηνες ακομη(αν πανε ολα καλα και θηλαζουμε ακομη) και μετα θα ειναι πιο ευκολο να την αφηνω.ο θηλασμος σε δεσμευει αρκετα.

GjJbp3.png7IWup3.png

εμενα φτου φτου μη τη ματιασω κοιμηθηκε 12 με 7 παρα,εφαγε κ κοιμηθηκε μεχρι 10,ξαναεφγε κ ξανακοιμηθηκε κ ακομη δεν ξυπνησε.ετσι το παει καθε μερα!

αυτο με το θηλασμο ειναι ζορι..μας ειπε χθες η παιδιατρος οτι στον 5ο θα αρχισουμε τις κρεμες.αντε λεω υπομονη 3 μηνες ακομη(αν πανε ολα καλα και θηλαζουμε ακομη) και μετα θα ειναι πιο ευκολο να την αφηνω.ο θηλασμος σε δεσμευει αρκετα.

Γεια σου Λιτσακι!! Εμενα εχει απο το πρωι πιπιλαει την παιρνει ο υπνος την βάζω κρεβάτι κ ξυπνάει!!! Αυτα εχω καθε μερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα, εγω τον εβαλα στο κρεβατακι του και αρχισε και εκλεγε, τελικα μετα απο λίγο κοιμηθικε.... αλλα θελει αρκετη υπομονη γιατι τον λυπαμαι που κλαιει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Λιτσακι!! Εμενα εχει απο το πρωι πιπιλαει την παιρνει ο υπνος την βάζω κρεβάτι κ ξυπνάει!!! Αυτα εχω καθε μερα!

αχ βρα Δωρακι μου φαινεται οτι της Βικτωριας σου δεν αρεσει ο υπνος, αν της εβαζες καρουζελ πανω απο το κρεβατι της δεν θα κοιμοτανε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Πολυ παιδεμα αυτο με τον υπνο οντως.κ εγω απορω πως θα της το κοψω..εχθες παλι αγκαλια στον πατερα της κοιμηθηκε.στην κουνια της αν τη βαλω με τιποτα δεν κοιμαται μονη της..μονο προχθες κοιμηθηκε που ηδη χαζοκοιμοταν απο πριν στην αγκαλια.κ εγω δεν μπορω να κλαιει.με το που γκρινιαξει στην κουνια,αμεσως παω κ τη σηκωνω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Πολυ παιδεμα αυτο με τον υπνο οντως.κ εγω απορω πως θα της το κοψω..εχθες παλι αγκαλια στον πατερα της κοιμηθηκε.στην κουνια της αν τη βαλω με τιποτα δεν κοιμαται μονη της..μονο προχθες κοιμηθηκε που ηδη χαζοκοιμοταν απο πριν στην αγκαλια.κ εγω δεν μπορω να κλαιει.με το που γκρινιαξει στην κουνια,αμεσως παω κ τη σηκωνω.

εγω πλεον οταν γκρινιαζει δεν το σηκωνω τον αφηνω εκει, τωρα αν αρχισει και κλαει πολύ δεν μπορω να κανω αλλιος γιατι φοβαμαι μην πάθει τίποτα... αλλα μόνο που γκρινιαζει δεν το σηκωνω γιατι πιστευω κακομαθαινει, αλλα σιγουρα η καθε μια απο εμας και η καθε μανα κανει εκεινο που πιστευει εκεινη οτι ειναι σωστο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω πλεον οταν γκρινιαζει δεν το σηκωνω τον αφηνω εκει, τωρα αν αρχισει και κλαει πολύ δεν μπορω να κανω αλλιος γιατι φοβαμαι μην πάθει τίποτα... αλλα μόνο που γκρινιαζει δεν το σηκωνω γιατι πιστευω κακομαθαινει, αλλα σιγουρα η καθε μια απο εμας και η καθε μανα κανει εκεινο που πιστευει εκεινη οτι ειναι σωστο....

αυτο εννοουσα κ εγω αλλα οπως το εγραψα ειναι σαν να μην την αφηνω να κανει κιχ!χαχα

οχι προς Θεου κ εγω στο κλαμα παω και την παιρνω.αν απλα δυσανασχετει την αφηνω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...