Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Δωρα!!

Μια που μιλαμε για βαφες μαλλιων, με τι βαφη αυγων :D βαφεις τα αυγα? αγοραστη η με αλλα κολπα??

Εμεις εδω εχουμε ενα φυκι το οποιο βγαινει απο τη θαλασσα καθε τετοια εποχη και με αυτο τα βαφω εγω.Ουτε χημικα ουτε τιποτα, βγαινει βεβαια λιγο βιολετι οχι ακριβως κοκκινο αλλα δε με νοιαζει καθολου, γιατι και μεσα να μπει τρωγεται.:wink:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια φορα ειχα παρει της Βεφας τις βαφες που διαφημιζε αν θυμασαι, και εκανες τα αυγα παρδαλα η σαν νερα μαρμαρου η με παλ αποχρωσεις.

Τα βαψαμε με τη μητερα μου, καλα ηταν, αλλα μετα απο 2 μερες, οταν εμπαινες στο σαλονι μου σου ερχοταν μια βρωμα!!! οταν σου λεω βρωμα, δεν ηξερα τι ειναι.Κανω ετσι να δω τα αυγα και ειχαν φυγει οι μπογιες σα νερο μεσα στο μπωλ και τα αυγα μου ειχαν χαλασει.Αν πηγαινες να καθαρισεις ενα ηταν σα να τα ειχα 1 μηνα πανω στην τραπεζαρια, που ηταν σου λεω 2 μερες μονο.Δεν τσουγκρισαμε καθολου απο αυτα το Μ. Σαββατο, τα πεταξα και εβαψα αλλα.Εγω τα βαφω καθε Μ. Πεμπτη.

Απο τοτε μονο με το φυκι της θαλασσας.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κι εγω Μ.Πεμπτη τα κανω. Εδω εμεις εκτος απο κόκκινα κανουμε και τις λεγόμενες περδικες που γινονται με χρηματιστές κλωστες φλος. Ειναι αυτες που κεντας. Γινονται πολύχρωμα. Με αλουμινόχαρτο γινεται. Τα κόκκινα με Ανατολή τα κανω συνήθως.

Φετος δεν με βλέπω ομως να κανω. Θα μυ φερει η μαμα ειπε κ η πεθερά.

Βγάζεις κατι κόκκινο εξω οταν τα κανεις,για το καλο κ για να πιάσει ηβαφη?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια!!! λεω να κατεβω σημερα να αλλαξω κατι ρουχακια! για να δουμε!

καλησπερα κοριτσια μου!τι μου κανετε;

σας διαβασα στα πεταχτα!

Σοφακι ειναι κουκλι ο μικρουλης σου!να τον χαιρεστε!για το θηλασμο δεν ξερω να σας πω βρε κοριτσια.κ εγω εναν προβληματισμο τον εχω..ειδικα τωρα που ζυγιστηκαμε..

Εφακη και Ελευθερια τα μικρα σας ειναι για γερα νευρα!!

Αναστασια μου πρωτη φορα τον αφησες το μικρουλη; τι ακριβως βαρεθηκες;;

εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο..καλουτσικα ειμαστε.για το εμβολιο τελικα την κρατησε ο μπαμπας της κ εγω βγηκα εξω..δεν αντεχα ουτε στην ιδεα..πως θα την παλεψω;καμια ψυχραιμια μιλαμε..μπηκα με το που την ακουσα που εσκουξε η καημενουλα..

κατα τα αλλα σε 25 μερες βαλαμε 2 ποντους κ 600 γρ.η αληθεια ειναι οτι το βαρος της με προβληματισε λιγο.η παιδιατρος παντως ειναι ευχαριστημενη κ μου τονισε οτι ειναι ακριβως στο μεσο ορο και ειμαστε μια χαρουλα!

αυριο θα κλεισουμε ραντεβου κ για το τριπλεξ να δουμε το φυσηματακι μας γιατι εξακολουθει να ειναι λιγο εντονο...

ηρθα σπιτι κ εκλαιγα γμτ..πιεστηκα λιγο με το φυσημα,το βαρος και με το τσιμπημα..αχ τι τραβαμε οι δολιες οι μανες!!!!!

λιτσακι μην στεναχωριεσαι εφοσον η γιατρος την βρισκει καλά!!!!:P:p:p

καθε μερα ακριβως τα ιδια πραγματα! αυτο ψιλοβαρεθηκα!:rolleyes:

Αναστασίτσα βαρέθηκες γιατί έχει πέσει πολύ κλεισούρα. Άμα ανοίξει ο καιρός θα κάνουμε και τις βόλτες μας ελπίζω.

κ εγω αυτο ελπιζω ελευθερια μου! να ερθει κ το καλοκαιρακι να κανουμε κ τα μπανακια μας!:D

Αμα βαρεθηκες απο τωρα....

Κατσε και θα δεις μετα με το σχολειο , το διαβασμα και τις δραστηριοτητες!:P:p

χαχααχχαχα το σκευτομουν αυτο που λες αννα μου!!!!:tongue::tongue:

εμεις που λετε τα αυγα τα βραζουμε με κρεμυδοφυλλα κ ξυδι κ ετσι δεν παιρνει βαφη μεσα!! γινονται σκουρα αλλα οκ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Αναστασια μου. Μολις κοιμησα την μπεμπα στο στηθος αλλα την ακούω παλι ξυπνάει!! Ουφ....

Κι εμενα χτες με πηραν τα ζουμια,εχω να βγω απο το σπιτι απο την προηγούμενη Δευτερα που την πηγα γιατρό. Κ αυτο τι να μου κανει!????

Εσυ τα μαλλιά θα τα βαψεις,τα εβαψες???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασια μου. Μολις κοιμησα την μπεμπα στο στηθος αλλα την ακούω παλι ξυπνάει!! Ουφ....

Κι εμενα χτες με πηραν τα ζουμια,εχω να βγω απο το σπιτι απο την προηγούμενη Δευτερα που την πηγα γιατρό. Κ αυτο τι να μου κανει!????

Εσυ τα μαλλιά θα τα βαψεις,τα εβαψες???

τα εχω βαψει με βαφη κορρε. η κλεισουρα φταιει!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κι απο εμενα!!!!

τι κανετε;;;

εμεις μαλλον θα παμε παιδιατρο σημερα....

Καλημερα Νικη μου!! Γιατι εγινε κατι κ θα πατε παιδίατρο?? Ή απλα θα πατε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

τα εχω βαψει με βαφη κορρε. η κλεισουρα φταιει!!!!!!!!

Ασε σου λεω χτες κλαιγομουν στην μαμα μου σαν μωρο! Δεν εχω κ το αυτοκινητο μου πλεον γιατι εχουμε ενα τωρα και μου ερχεται περίεργα που δεν μπορώ να παω εστω μια βόλτα! Και δεν ειμαι κοντα στο κεντρο...

Τελοσπαντων... Σημερα περιμένω το σλινγκ να μου φέρουν.! Ελπίζω να βολευτω!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ασε σου λεω χτες κλαιγομουν στην μαμα μου σαν μωρο! Δεν εχω κ το αυτοκινητο μου πλεον γιατι εχουμε ενα τωρα και μου ερχεται περίεργα που δεν μπορώ να παω εστω μια βόλτα! Και δεν ειμαι κοντα στο κεντρο...

Τελοσπαντων... Σημερα περιμένω το σλινγκ να μου φέρουν.! Ελπίζω να βολευτω!

με το καρότσι δεν βγαίνεις δωρακι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με το καρότσι δεν βγαίνεις δωρακι??

Που να παω ρε συ με αυτόν τον καιρο εδω περα? Χτες σου λεω έριξε λιγο χιόνι,έλιωσε βεβαια αλλα το κρύο ΚΡΎΟ!! Δεν εχει ανεβεί πανω απο 15 η θερμοκρασια.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...