Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

επιτέλους μπήκα και εγώ.περαστικα ελευθερία μου στο μικρό οι σκανταλιές ποτέ δεν τελειώνουν,εμένα έγραψε με στιλο πάνω στο σκέπασμα του κρεβατιού του,μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι μόλις το ειδα:wink:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δευτέρα του Θωμά ξεκινάει ξανά ο σταθμός, πότε πέφτει?

Όλα από τον παιδικό είναι, το ξέρω. Αλλά είναι πολύ δύσκολο και παράξενο παιδί, πολύ ζωηρός επίσης και με δυσκολεύει πολύ όταν είναι σπίτι.

Αγανάκτισα το πρωί να σφουγγαρίσω κουζίνα και σαλόνι, οι φωνές μου πρέπει να ακούστηκαν μέχρι τα Χανιά. Κάθε 3 και λίγο πατούσε στα σφουγγαρισμένα!

Μια στιγμή το πρωί μου λέει 'μαμά έκανα μια διαολιά', τι έκανες παιδάκι μου του λέω. Με παίρνει από το χέρι, με πάει στο σαλόνι και μου έδειξε ένα βάζο ξύλινο που έχω πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, το οποίο το είχε γεμίσει με γάλα. Έβαζε το γάλα στο στόμα του και το έφτυνε μες το βάζο:rolleyes:

χαχαχχααχχααχα συγνωμη ελευθερια μου αλλα πολύ γέλασα!!!:D:D

σοφακι κουκλος ειναι!! πω πω πως μεγάλωσε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

επιτέλους μπήκα και εγώ.περαστικα ελευθερία μου στο μικρό οι σκανταλιές ποτέ δεν τελειώνουν,εμένα έγραψε με στιλο πάνω στο σκέπασμα του κρεβατιού του,μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι μόλις το ειδα:wink:

χαχααχαχχαχα κάλός είναι και ο δικός σου!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μόλις ήρθε ο αντρας μου κρατησε τον μικρο και πήγα σουπερ μαρκετ! ψωνισα μου τα φερανε, τα τακτοποιησα, καναμε μπανιο κ τον μικρο και τωρα τρωει. να κανω κ εγω μπανιο μετα! ρε κοριτσια την βαρεθηκα αυτην την ρουτινα η αλήθεια!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Μολις τελειωσα με τα κουλουρια μου.Ακριβως τρεις ωρες εκανα, μου βγηκαν 120 και ειναι με αρωμα λεμονιου.

Θα δωσω και στην πεθερα μου, δε θα τα φαμε ολα εμεις, καθε χρονο της δινω.:-D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μόλις ήρθε ο αντρας μου κρατησε τον μικρο και πήγα σουπερ μαρκετ! ψωνισα μου τα φερανε, τα τακτοποιησα, καναμε μπανιο κ τον μικρο και τωρα τρωει. να κανω κ εγω μπανιο μετα! ρε κοριτσια την βαρεθηκα αυτην την ρουτινα η αλήθεια!:rolleyes:

Αμα βαρεθηκες απο τωρα....

Κατσε και θα δεις μετα με το σχολειο , το διαβασμα και τις δραστηριοτητες!:P:p

καλησπερα κοριτσια μου!τι μου κανετε;

σας διαβασα στα πεταχτα!

Σοφακι ειναι κουκλι ο μικρουλης σου!να τον χαιρεστε!για το θηλασμο δεν ξερω να σας πω βρε κοριτσια.κ εγω εναν προβληματισμο τον εχω..ειδικα τωρα που ζυγιστηκαμε..

Εφακη και Ελευθερια τα μικρα σας ειναι για γερα νευρα!!

Αναστασια μου πρωτη φορα τον αφησες το μικρουλη; τι ακριβως βαρεθηκες;;

εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο..καλουτσικα ειμαστε.για το εμβολιο τελικα την κρατησε ο μπαμπας της κ εγω βγηκα εξω..δεν αντεχα ουτε στην ιδεα..πως θα την παλεψω;καμια ψυχραιμια μιλαμε..μπηκα με το που την ακουσα που εσκουξε η καημενουλα..

κατα τα αλλα σε 25 μερες βαλαμε 2 ποντους κ 600 γρ.η αληθεια ειναι οτι το βαρος της με προβληματισε λιγο.η παιδιατρος παντως ειναι ευχαριστημενη κ μου τονισε οτι ειναι ακριβως στο μεσο ορο και ειμαστε μια χαρουλα!

αυριο θα κλεισουμε ραντεβου κ για το τριπλεξ να δουμε το φυσηματακι μας γιατι εξακολουθει να ειναι λιγο εντονο...

ηρθα σπιτι κ εκλαιγα γμτ..πιεστηκα λιγο με το φυσημα,το βαρος και με το τσιμπημα..αχ τι τραβαμε οι δολιες οι μανες!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Αννουλα μου γεια στα χερια σου!και του χρονου να εισαι καλα!

Ευχαριστω πολυ Λιτσα μου!!

Η μικρη μου ειναι σα μαστουρωμενη με το φαρμακο του εμβολιου αποψε και κοιμαται ολο το απογευμα.Δεν εχει κανει ομως πυρετο.

Παω να πλυθω και εγω , τα λεμε το πρωι!!

Καληνυχτα!!

καλημέρα!!έπιασε τόπο ο καυγάς που έκανα με τον άντρα μου εχτές,γιατί σημερα σηκώθηκε στές 5 και ταισε το μικρό και δεν με ξύπνησε άρα κοιμήθηκα από τες 10.30-7.30 χορτασα υπνο:P

Τώρα θα παω κομμωτήριο να βάψω τα μαλλιά μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Εφη!!

Καλη επιτυχια!

Εγω περιμενω μια επισκεψη, θα ερθουν να δουν τη μπεμπα, η οποια σημερα ειναι μια χαρα σε σχεση με εχθες.:D:D

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!

Αχ κι εγω θελω να τα βαψω αλλα δεν ξέρω αν κανει κ αφήστε που τοσο τρελλη που ειμαι εγω θα θελω κ τρελλη αλλαγη επισης!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...