Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα λίγες αναγουλες από την 4η μέρα εμβρυομεταφοράς κ γενικά είναι το μόνο συμπτωμα που σε μένα τουλάχιστον δεν πέφτει ποτέ έξω.Ξερω ότι είναι πολύ νωρίς,αλλά ευχομαι να συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο μέσα στην κοιλίτσα σου🥰

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου αλλα σε μένα δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, γιατί οι ξεκίνησαν μια ώρα μετά την ετ, προφανώς λόγω του ότι με πείραξε το ταξίδι. Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται και είναι πολύ ενοχλητικό. Δε θα γκρινιαζα αν ήταν λόγω εγκυμοσύνης αλλά αποκλείεται να είναι απο αυτό τόσο πολύ νωρίς. Ούτε εμφύτευση δεν πρέπει να έχει γίνει καλά καλά. Για αυτό σκέφτηκα τα utrogestan. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω δηλ τι να κάνω ρε κοριτσια???? χα χα χα!!!
Ρε συ τρωει απο την αρχη του προηγουμενου γευματος σε 1μιση ωρα το επομενο.....!!!!!!!! Δεν μπορω τιποτα να κανω!!!!!! Ασε που για να την παρει ο υπνος θελει μονο βυζι!! Ουτε με κουνημα πλεον δεν κοιμαται..!!!!!! Αχ τι θα κανω??????:confused::confused::confused:

Δωρα μου να μιλησεις με την παιδιατρο σου μη το αφησεις ετσι βαρος βαζει?Εμενα οταν ειχε ερθει με ειχε κοιταξει για τη ροη κτλ.Εγω την ακουω που καταπινει τη δικια μου και μολις πιασει τη θηλη σκληραινει και τα δυο στηθη μου εσενα δε το κανει αυτο?Γιατι τα κιλα μη τα συγκρινεις ουτε το υψος σε καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Καλημερα και απο εμενα!!

Τι μου κανετε?Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω ...Το σ-κ ειμασταν εξω συνεχεια..Καλα περασαμε , ξεσκασαμε κ αλλαξε παραστασεις κ ο μπεμπης...Ειχαμε παει στο εξοχικο μας στο Μ.Πευκο κ πιναμε καφε διπλα-διπλα με τον Γαβαλα..καλα πολυ πλακα καναμε!

Ελευθερια μου περαστικα στον Μανο σου...

Γεωργια και στον Γιωργο σου περαστικα ...αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουν κ τα παιδια...

Δωρα μου και εμενα κανει 2-3 φορες κακα την μερα αλλα και παλι ζοριζεται κ γκρινιαζει για να τα κανει...

Εμεις παλι δεν κοιμομαστε τοσο πολυ αλλα καθε μερα στις 4 θα ξυπνησει...Επειτα συνηθως ξυπναει κατα τις 8:30-9...

Βρε κοριτσια εχθες εκανε μια γκρινια συνεχομενη...Επεσε να κοιμηθει το μεσημερι στις 3μιση και ηταν μεσα στην υπερενταση!Ολο χτυπαγε τα χερια του κ ξυπναγε.

Ωστοσο γκρινιαζε και ρουφουσε απο το στηθος το τιποτα!!!Τι να κανω του εδωσα ξενο κ αποκοιμηθηκε...Και το βραδυ μονο με ξενο κοιμαται αλλιως καθε 1-2 ωρες ειναι ορθιος...Το στηθος μου ειναι μαλακο και οταν το πιεζω δεν τρεχει παντοτε...Αχ δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν θελω να μενει νυστικο το παιδακι μου...

Σοφακι μου σε ευχαριστω θα σου οω τα ιδια με τη Δωρα μονο που εσυ μπορεις να δεις συμβουλο θηλασμου και μια και εχεις θεια νομιζω γιατρο θα σε βοηθησει καλυτερα.

Καλημέρα. Τελικά σταγόνες κορτιζονούχες είναι αυτές όχι αντιβίωση. Γωγώ πρέπει να είναι οι ίδιες που είχε πάρει το μωράκι σου για την λαρυγγίτιδα, soldesanil λέγονται.

Γεωργία μου αυτές τις πάνες δεν τις στέλνει όλες Ελλάδα. Έχω λίγες στο 3άρι ακόμη και μόλις τελιώσουν περνάμε στο επόμενο νούμερο.

Εφάκη υπομονή. Σε νιώθω γιατί και εμένα ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα ξημερώματα με φώναξε ο μικρός και πήγα στο κρεβάτι του. Μετά από 1 ώρα πήγα πίσω στο κρεβάτι και η μικρή είχε μετακινηθεί, πάλευε αρκετή ώρα και είχε κουκουλωθεί με το κουβερτάκι και δεν πήρε χαμπάρι ο άντρας μου.

Γεια σου Ελευθερια μου περαστικα στα αντρακια μας.Εγω τον δικό μου τον εστειλα και κοιμηθηκε με το Γιωργο χθες για να τον εχει τον νου του και να εχω εγω την μπεμπα ε φτανει οσο τεντωνω τουλαχιστον να κοιμαμαι το βραδυ.Απο το amazon μου τα επικυρωσαν ολα θα μου τα φερουν μεχρι την Παρασκευη τι να πω

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχως εφτιαξαν καπως τα πραγματα κατα αρχη πηρε ο αντρας μου και απολογηθηκε για την συμπεριφορα του!!κατι ειναι και αυτο!!ο παναγιωτης μου πηγε στον παπα του ετσι εμεινα μονη με τον μικρο,μωλισ τον κοιμησω θα παω να ξαπλωσω και εγω λιγο!!

η μαμα μου εκανε φλαουνες σημερα,ατε να μυριση λιγο πασχα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεωργια μου δεν εχω θεια γιατρο ..μηπως με μπερδευεις με καποια αλλη κοπελα?

Να σας δειξω το αντρακι μου τωρα πριν λιγο που κοιμαται?\

scaled.php?server=831&filename=dsc01104g.jpg&res=landing

Και αυτη χθες βραδυ ...με τον μπαμπα μας..

scaled.php?server=28&filename=dsc01102m.jpg&res=landing

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεωργια μου τι εννοεις σκληραινει το στηθος? Δεν καταλαβα... Βαρος εβαλε 230γρ σε 10 μερες αλλα μετα απο απειρα κακα!!!! Η γιατρος λεει αφου βαζει βαρος ειμαστε καλα με το θηλασμο! Τι να πω ρε συ... εσενα καταπινει συνεχως καθ'ολη την διαρκεια που ειναι στο στηθος?? Αχ να δειτε που το περιστατικο με τον αδερφουλη μου, μου γυρισε πισω το γαλα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου δεν εχω θεια γιατρο ..μηπως με μπερδευεις με καποια αλλη κοπελα?

Να σας δειξω το αντρακι μου τωρα πριν λιγο που κοιμαται?\

Και αυτη χθες βραδυ ...με τον μπαμπα μας..

αχου ειναι τελειο !!να το χαιρεσε!!!μαλακια δεν εχετε ε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ουφ λαρυγγίτιδα έχει και βήχα. Μια 2ημερη αντιβίωση σε σταγόνες και μάσκα για 7 μέρες το σουβενίρ μας. Κολλιέται είπε, άντε πάλι απομόνωση η μικρή, άντε πάλι τροχάδι και άγχος εγώ.Δεν τον στέλνω σχολείο αύριο, ούτε την Τετάρτη. Πάπαλα, μετά το Πάσχα θα ξαναπάει. Ωστόσο δεν έχει τίποτα, λίγο βήχει απλά αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να γκρεμίζει το σύμπαν!

Καλησπερα σας, τι κανετε??

Ελευθερια περαστικα σας ευχομαι.Αργοτερα που θα παιζει και η μικρη να ξερεις οτι η λαρυγγιτιδα μεταφερεται και απο τα παιχνιδια αν αυτα τα βαζουν στο στομα.Μου το εχει πει η παιδιατρος μου, η οποια ειναι πολυ σχολαστικη και ειναι η μονη παιδιατρος μεσα στο Αργοστολι που δεν εχει παιχνιδια στο χωρο υποδοχης για αυτο το λογο.:wink::wink:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμεις σημερα καναμε το 1ο μας εμβολιο, μια τσιμπια το infarix το οποιο ειναι τριπλο.Εκλαψε λιγο με την τσιμπια στο μπουτακι η μικρουλα μου.:(:(

Μου ειπε οτι στις επομενες 48 ωρες μπορει να κανει πυρετο, ανησυχια η υπνηλια.

Κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε, εχουμε παει ακριβως 5 κιλα και 57 ποντους.Την ρωτησα για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας και μου ειπε οτι καλυπτει εναν μονο ιο αυτης και οχι ολους τους τυπους και ειναι ποσιμο.Γινεται μεχρι την ηλικια των 6 μηνων.Τον επομενο μηνα θα το κανουμε.

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Έφη μου δυστυχώς όλη η κοινωνία βοηθάει τέτοιες συμπεριφορές οι αντρες δουλεύουν και οι γυναίκες κάθονται σπίτι.Όταν ακούω αυτο το κάθονται διαόλοι με πιάνουν για έλα εσύ και κάτσε σπίτι αν είσαι μάγκας.Εγω εχω αφήσει τον δικό μου με το Γιώργο μόνο και πήγα σε μια υποχρέωση στη δουλειά για 4 ωρες και τον βρηκα εξαντλημενο χωρις να εχει ούτε ταισμα όυτε δουλειες μονο το παιδί και μου λεει τωρα καταλαβα τι περνας απο τότε βοηθάει πάρα πολυ παραπονο δεν έχω.Σε καταλαβαινω απολυτα τι να σου πω συζητα το και ας ελπισουμε να το καταλαβει.Κουραγιο για την υπολοιπη μερα και μενα ο δικός μου νωρις ξυπνησε αλλά παιζει με την ανηψια μου και δε θα με ταλαιπωρησει σημερα.

Είναι ακόμα λίγο μπουκωμένος αλλά καλύτερα απο χθες μου φαινεται και η νυχτα καλη ηταν δε ξυπνησε καθολου μακαρι να περασει να μη κολλησει και η μικρη.

Νικάκι μου όλα καλά κοπέλα μου?

Αυτο μου το λενε εμενα διαφορες που καθομαι στο σπιτι απ'οταν παντρευτηκα.Καλα ρε Αννα, τι κανεις ολη μερα??

Κατα τα αλλα οποια δουλευει εχει και τη γυναικα στο σπιτι για το νοικοκυριο ολη μερα και τη γιαγια η αλλη γυναικα για το παιδι και το μαγειρεμα.Και γυριζει σπιτι η Κυρια και τα βρισκει ολα ετοιμα.Ετσι παω και εγω για δουλεια και σου κανω αλλα τρια παιδια.!!

Εγω παραδεχομαι αυτες που δουλευουν και το σπιτι τους το νοιαζονται οι ιδιες χωρις να μοιραζουν το μηνιατικο τους δεξια και αριστερα.

Διαφημίσεις

Τι είχε βρε παιδιά το σύστημα και δεν μπορούσα να μπω?

Αννούλα το ξέρω πως μεταφέρονται και με τα παιχνίδια. Είμαι πολύ προσεκτική και δεν της δίνω παιχνίδια που πιάνει ο μεγάλος, όχι τώρα που είναι άρρωστος αλλά ποτέ γενικότερα για να κρατάω προφυλάξεις.

Μπράβο στο κορίτσι σου, μια χαρά είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα. Τελικά σταγόνες κορτιζονούχες είναι αυτές όχι αντιβίωση. Γωγώ πρέπει να είναι οι ίδιες που είχε πάρει το μωράκι σου για την λαρυγγίτιδα, soldesanil λέγονται.

Γεωργία μου αυτές τις πάνες δεν τις στέλνει όλες Ελλάδα. Έχω λίγες στο 3άρι ακόμη και μόλις τελιώσουν περνάμε στο επόμενο νούμερο.

Εφάκη υπομονή. Σε νιώθω γιατί και εμένα ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα ξημερώματα με φώναξε ο μικρός και πήγα στο κρεβάτι του. Μετά από 1 ώρα πήγα πίσω στο κρεβάτι και η μικρή είχε μετακινηθεί, πάλευε αρκετή ώρα και είχε κουκουλωθεί με το κουβερτάκι και δεν πήρε χαμπάρι ο άντρας μου.

Ναι, για τη λαρυγγιτιδα ειναι, κορτιζονουχες.4 δοσεις ε??

Οποτε κανουν αυτον τον δυνατο σκυλοβηχα ειναι λαρυγγιτιδα.

Ναι, για τη λαρυγγιτιδα ειναι, κορτιζονουχες.4 δοσεις ε??

Οποτε κανουν αυτον τον δυνατο σκυλοβηχα ειναι λαρυγγιτιδα.

Ναι ακριβώς. 2 μέρες ανά 12ωρο. Πρώτη φορά παίρνει τέτοιο πράγμα, βασικά 1η φορά τον έπιασε λαρυγγίτιδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι ακριβώς. 2 μέρες ανά 12ωρο. Πρώτη φορά παίρνει τέτοιο πράγμα, βασικά 1η φορά τον έπιασε λαρυγγίτιδα.

Απο τον σταθμο ειναι ολα αυτα, τι περιμενεις?? ειδικα η λαρυγγιτιδα με τοσα παιχνιδια εκει μεσα.Καλυτερα τωρα να τον πας απο αρχες Μαιου και μετα να εισαι ησυχη.:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...