Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια μου βγαζει ολο γουλιες σημερα σαν πηχτο!!! Τι ειναι τωρα αυτο? Λετε να την παραμπουκωσα με γαλα?? Ειπα δεν χορταινει και την εχω ολο στηθος,λετε να εσκασε απο το φαι??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και από εμάς!!

Γειά σου Αναστασία μου εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδω που είμαι θα έρθεις.Θυμάσαι που σου έλεγα ότι κι εμενα ο γιος μου δε κοιμοταν πολύ και ανά τρεις ώρες ξύπναγε κι εκανα 1 χρόνο να κοιμηθώ μονοκόματα?Ε η κόρη είναι κορυφή κάνε μια και θα δεις:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια μου βγαζει ολο γουλιες σημερα σαν πηχτο!!! Τι ειναι τωρα αυτο? Λετε να την παραμπουκωσα με γαλα?? Ειπα δεν χορταινει και την εχω ολο στηθος,λετε να εσκασε απο το φαι??

Ναι Δωράκι μου έφαγε πολύ σήκωσέ την για να ρευτεί και κράτα την όρθια αν δε σου ξανακάνει ήταν από αυτό.Όταν θα ξανακλάψει δώσε της αλλά άστην καμιά ωρίτσα να χαλαρώσει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γειά σου Αναστασία μου εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδω που είμαι θα έρθεις.Θυμάσαι που σου έλεγα ότι κι εμενα ο γιος μου δε κοιμοταν πολύ και ανά τρεις ώρες ξύπναγε κι εκανα 1 χρόνο να κοιμηθώ μονοκόματα?Ε η κόρη είναι κορυφή κάνε μια και θα δεις:tongue:

Εγω δηλ τι να κάνω ρε κοριτσια???? χα χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι Δωράκι μου έφαγε πολύ σήκωσέ την για να ρευτεί και κράτα την όρθια αν δε σου ξανακάνει ήταν από αυτό.Όταν θα ξανακλάψει δώσε της αλλά άστην καμιά ωρίτσα να χαλαρώσει.

Ρε συ τρωει απο την αρχη του προηγουμενου γευματος σε 1μιση ωρα το επομενο.....!!!!!!!! Δεν μπορω τιποτα να κανω!!!!!! Ασε που για να την παρει ο υπνος θελει μονο βυζι!! Ουτε με κουνημα πλεον δεν κοιμαται..!!!!!! Αχ τι θα κανω??????:confused::confused::confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!

Τι μου κανετε?Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω ...Το σ-κ ειμασταν εξω συνεχεια..Καλα περασαμε , ξεσκασαμε κ αλλαξε παραστασεις κ ο μπεμπης...Ειχαμε παει στο εξοχικο μας στο Μ.Πευκο κ πιναμε καφε διπλα-διπλα με τον Γαβαλα..καλα πολυ πλακα καναμε!

Ελευθερια μου περαστικα στον Μανο σου...

Γεωργια και στον Γιωργο σου περαστικα ...αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουν κ τα παιδια...

Δωρα μου και εμενα κανει 2-3 φορες κακα την μερα αλλα και παλι ζοριζεται κ γκρινιαζει για να τα κανει...

Εμεις παλι δεν κοιμομαστε τοσο πολυ αλλα καθε μερα στις 4 θα ξυπνησει...Επειτα συνηθως ξυπναει κατα τις 8:30-9...

Βρε κοριτσια εχθες εκανε μια γκρινια συνεχομενη...Επεσε να κοιμηθει το μεσημερι στις 3μιση και ηταν μεσα στην υπερενταση!Ολο χτυπαγε τα χερια του κ ξυπναγε.

Ωστοσο γκρινιαζε και ρουφουσε απο το στηθος το τιποτα!!!Τι να κανω του εδωσα ξενο κ αποκοιμηθηκε...Και το βραδυ μονο με ξενο κοιμαται αλλιως καθε 1-2 ωρες ειναι ορθιος...Το στηθος μου ειναι μαλακο και οταν το πιεζω δεν τρεχει παντοτε...Αχ δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν θελω να μενει νυστικο το παιδακι μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερα και απο εμενα!!

Τι μου κανετε?Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω ...Το σ-κ ειμασταν εξω συνεχεια..Καλα περασαμε , ξεσκασαμε κ αλλαξε παραστασεις κ ο μπεμπης...Ειχαμε παει στο εξοχικο μας στο Μ.Πευκο κ πιναμε καφε διπλα-διπλα με τον Γαβαλα..καλα πολυ πλακα καναμε!

Ελευθερια μου περαστικα στον Μανο σου...

Γεωργια και στον Γιωργο σου περαστικα ...αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουν κ τα παιδια...

Δωρα μου και εμενα κανει 2-3 φορες κακα την μερα αλλα και παλι ζοριζεται κ γκρινιαζει για να τα κανει...

Εμεις παλι δεν κοιμομαστε τοσο πολυ αλλα καθε μερα στις 4 θα ξυπνησει...Επειτα συνηθως ξυπναει κατα τις 8:30-9...

Βρε κοριτσια εχθες εκανε μια γκρινια συνεχομενη...Επεσε να κοιμηθει το μεσημερι στις 3μιση και ηταν μεσα στην υπερενταση!Ολο χτυπαγε τα χερια του κ ξυπναγε.

Ωστοσο γκρινιαζε και ρουφουσε απο το στηθος το τιποτα!!!Τι να κανω του εδωσα ξενο κ αποκοιμηθηκε...Και το βραδυ μονο με ξενο κοιμαται αλλιως καθε 1-2 ωρες ειναι ορθιος...Το στηθος μου ειναι μαλακο και οταν το πιεζω δεν τρεχει παντοτε...Αχ δεν ξερω τι γινεται αλλα δεν θελω να μενει νυστικο το παιδακι μου...

Σοφακι μου γεια σου!!! Σε αυτα που γραφεις λες κ περιγραφεις εμενα ειναι!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα. Τελικά σταγόνες κορτιζονούχες είναι αυτές όχι αντιβίωση. Γωγώ πρέπει να είναι οι ίδιες που είχε πάρει το μωράκι σου για την λαρυγγίτιδα, soldesanil λέγονται.

Γεωργία μου αυτές τις πάνες δεν τις στέλνει όλες Ελλάδα. Έχω λίγες στο 3άρι ακόμη και μόλις τελιώσουν περνάμε στο επόμενο νούμερο.

Εφάκη υπομονή. Σε νιώθω γιατί και εμένα ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα ξημερώματα με φώναξε ο μικρός και πήγα στο κρεβάτι του. Μετά από 1 ώρα πήγα πίσω στο κρεβάτι και η μικρή είχε μετακινηθεί, πάλευε αρκετή ώρα και είχε κουκουλωθεί με το κουβερτάκι και δεν πήρε χαμπάρι ο άντρας μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα. Τελικά σταγόνες κορτιζονούχες είναι αυτές όχι αντιβίωση. Γωγώ πρέπει να είναι οι ίδιες που είχε πάρει το μωράκι σου για την λαρυγγίτιδα, soldesanil λέγονται.

Γεωργία μου αυτές τις πάνες δεν τις στέλνει όλες Ελλάδα. Έχω λίγες στο 3άρι ακόμη και μόλις τελιώσουν περνάμε στο επόμενο νούμερο.

Εφάκη υπομονή. Σε νιώθω γιατί και εμένα ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα ξημερώματα με φώναξε ο μικρός και πήγα στο κρεβάτι του. Μετά από 1 ώρα πήγα πίσω στο κρεβάτι και η μικρή είχε μετακινηθεί, πάλευε αρκετή ώρα και είχε κουκουλωθεί με το κουβερτάκι και δεν πήρε χαμπάρι ο άντρας μου.

αυτο παλι οτι πρεπει τα μωρα ολα να παλευουν με τον αερα γυρω τους εχει πολυ πλακα!! κι εμενα ολο ξεσκεπαστη την βρισκω κ σε ασχετο σημειο απο εκει που την κοιμησα!!

Γεια σου Ελευθερια μου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργία περαστικά στον γιόκα σου, πολύ ορό για το μπούκωμα. Τα ξέρεις αυτά!

Δωράκι δύσκολο το κορίτσι σου ε? Κοίτα ο θηλασμός έτσι είναι. Αν δεν χορταίνει ζητάει συνέχεια αλλά πέρα από αυτό εσένα έχει κάνει το στήθος πιπίλα γι'αυτό το θέλει πιο συχνά. Το ίδιο έκανε ο γιος μου. Η μικρή μου είναι σαφώς πιο βολική. Κοιμάται με πιπίλα αν και όταν έχω ευχέρεια την θηλάζω για να κοιμηθεί για να προσέχουμε και την παραγωγή μας.

Νικάκι μου πότε κλείνετε για Πάσχα στο Πανεπιστήμιο?

Σοφάκι ζόρικα με τον θηλασμό ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια δεν ξερω τι γινεται ..Πριν μια εβδομαδα αδιαθετησα κ ειδα μεγαλη αλλαγη με το στηθος μου..και ο μικρος ολο γκρινια και καθοτανσ το στηθος 5 λεπτα κ μετα το εφτυνε..Δεν το ηθελε καθολου αλλα η γκρινια συνεχιζοταν .Τελικα κατεληξα να του δινω 2 φορες και καμια φορες 3 μες την ημερα απο το ξενο μπας κ χορασει κ κοιμηθει...

Μα του προσφερω συνεχεια στηθος για να δω μηπως πειναει κ τιποτα...

Τι να κανω να τον αφηνω νηστικο?Δεν παιζει...

Δωρα εμενα ο αντρας μου λεει να παρουμε τον γιατρο να τον ρωτησουμε γιατι παλευει με τον αερα κ δεν κοιμαται μες την ημερα..Και του λεω ειναι τρελος τι να μας πει ο γιατρος??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ καλα απο λογια τι να σας πω??ολο μιλαει ο δικος μας..και ολο ''ναι'' κ αγκου ..Πολυ γελιο εχει οταν ειναι ορεξατος και δεν τον ενοχλει κατι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γειά σου Δωράκι. Ε σιγά σιγά παύουν να είναι κουτσουράκια μωρέ. Μεγαλώνουν και διεκδικούν τον χώρο γύρω τους. Πολύ την χαίρομαι.

μωρε εννοειτε ολο χαρα ειναι αλλα δεν προλαβαινω τιποτα ρε συ... κ τωρα θηλαζει για να νανουριστει να φανταστεις αλλα δεν κοιμαται αν την αφησω! εχω ενα σπιτι αστα να πανε μιλαμε!!!! καλα οσο για μενα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ καλα απο λογια τι να σας πω??ολο μιλαει ο δικος μας..και ολο ''ναι'' κ αγκου ..Πολυ γελιο εχει οταν ειναι ορεξατος και δεν τον ενοχλει κατι...

εμενα εκτο απο αγκου και ααα φωνουλες λεει συνεχεια οταν γκρινιαζει...γκα γκα!!!!!! αληθεια σας λεω !!! ζηταει αγκαλια...........

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...