Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Αυτο που ξέρω ειναι πως η ενδομητριωση δεν φαίνεται απο έναν υπέρηχο γι αυτό σε ρώτησα αν έκανες κ άλλες εξετάσεις ή χειρουργείο. Ισως πρέπει να το συζητήσεις λίγο πιο αναλυτικά μαζί του πριν επιλέξεις τι θα κάνεις για να σου εξηγήσει καλύτερα και να επιλέξεις. Ή να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

Το ιδανικό είναι οι 7 ημέρες καθυστέρηση για να είσαι σίγουρη για τα τεστ στο σπίτι. Μια σπάνια πιθανότητα είναι η καθυστερημένη σύλληψη αλλά και πάλι θα πρέπει να έχεις ασταθείς κύκλους. 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

Μακάρι ! 🤞🏻 

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

Κοιτά το να μην ωριμάζουν και να μην κάνεις ωορρηξία το βλέπεις από τις εξετάσεις σου αιματολογικές. Δεν είχες κάνει ποτέ εξετάσεις να δεις αν όντως γίνεται η ωορρηξία σου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική; Εχω μια φίλη μου που δεν κάνει ωορρηξία το ξέρει, έκανε οβιτρελ και έμεινε έγκυος. Δύο παιδάκια έχει κάνει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Τα ωοθυλάκια όμως όταν μεγαλώνουν και σπάνε δεν σημαίνει απαραίτητα πως μέσα έχουν ωάριο ή πως το ωάριο είναι στην σωστή φάση ωρίμανσης για να γονιμοποιηθεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ίδιο το ωάριο. Αν το 17χλ με το 24χλ δεν είναι μεγάλη απόκλιση τι είναι; Εμένα έτσι ήταν το 24 τζούφιο το 17 έδωσε γονιμοποιημένο ωάριο. Αλλά και έτσι όπως τα γράφεις (στις άλλες κοπέλες που διάβασα τα σχόλια σου) μια χαρά ήταν οι ωοληψίες σου στα 15-16 έκανες orgalutran και μετά οβιτρελ. Σε 3 ημέρες τα ωάρια θα ήταν 19-20 πολύ νορμαλ. Σίγουρα οι αιματολογικές είναι ένας καλός δείκτης αλλά κάποιες φορές η εικόνα μπορεί να πει πολλά ειδικά σε έναν έμπειρο γιατρό. Τα orgalutran δεν καθυστερούν την ανάπτυξη αλλά την πρόωρη αιχμή της LH και άρα την έναρξη της ωοθυλακιορρηξίας. Πιθανώς την orgalutran στην έδινε για να είναι σίγουρος πως δεν θα χάσει αυτό το 1. Τώρα όμως είσαι σε άλλο γιατρό, με άλλη τακτική. Τον εμπιστεύεσαι και προχωράς. Μπορεί αυτές οι μικρές αλλαγές να κάνουν σπουδαία διαφορά, αυτό ελπίζουμε! 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ο μεγάλος μένει μόνος άμα κοιμαμε και άμα θελει κάτι έρχεται και μου λέει,μαλλον θα ξεχάσω τον ύπνο ξανά ξυπνισε ο μικρος:(

αντε ελπιζω να κοιμηθει ο μιρκος σου για να κοιμηθεις και εσυ......

Γεωργια μου όλα μια χαρα.... εσεις?

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ελπιζω να κοιμηθει ο μιρκος σου για να κοιμηθεις και εσυ......

Γεωργια μου όλα μια χαρα.... εσεις?

Καλα κοπελα μου η μικρη κοιμηθηκε 12 με 7 σήμερα ο μεγαλος ήταν ησυχος παρα το μπουκωμα ξεκουραστηκαμε.Παρακαλαω να του περασει του μωρου μου στεναχωριεμαι να τον ακουω μπουκωμενο να παλευει να ανασανει:(.Σημερα ευτυχως ξυπνησε καλυτερα

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κ απο μας!!παλι μια χαρα κοιμηθηκαμε!1 με 7!!παραδεισος..φαινεται να το εχει υιοθετησει το βραδυνο.παλι ζοριστηκε να κοιμηθει λιγουλακι αλλα μετα ταβλιαστηκε για τα καλα.μου ξαναξυπνησε στις 9 ομως..πρωτη φορα τοσο γρηγορα.την αλλαξα,ξαναεφαγε κ κοιμηθηκε..

Νικακι μου πως πας με το πανενπιστημιο εσυ;ολα καλα;

Δωρακι μου λογικα το γαλατακι σου ειναι μια χαρα.καμια φορα γκρινιαζουν και χωρις ιδιαιτερο λογο στο βυζι.κ εμενα το κανει τα βραδυα κ με αγχωνει.εχθες μου το ξεκινησε απο το απογευμα κ εκανα εναλλαγες συνεχεια.εστω τηλεφωνικα μπορεις να απευθυνθεις σε καποια συμβουλο. ριξε μια ματια εδω..http://www.thilasmos.net/lll.html

Ελευθερια μου περαστικα σας μωρε..ευτυχως το αγορι σου δε χανει την ενεργεια του!καλα η μικρη σου χτυπαει 8ωρα υπνου;;μπραβο!!

Γεωργια μου εσενα καλυτερα ο μικρος σου ε;;αντε εχει κ παρεουλα σημερα!

Εφη μου κουραγιο..πραγματικα εσενα που ειναι δυσκολο το μωρο σου ειναι πολυτιμη λιγη βοηθεια και αρκετος υπνος..πως να την παλεψεις ετσι με 2 παιδια;;αχ αυτοι οι αντρες..ειναι λιγο χοντροπετσοι ωρες ωρες.κανε αυτο που λεει η Γεωργια..αστον λιγο με τα παιδια και ισως καταλαβει λιγο τι περνας..

Αναστασια μου απονευρωση ε;;ουτε να τη θυμαμαι δε θελω..ευτυχως η πρωτη σου φορα πηγε καλα..οσο για το ''χορευτικο'' κομματι,μιλα με τη γυναικολογο σου και ισως σου προτεινει κατι για να σας βοηθησει!προς Θεου μην το αφηνεις!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλα κοπελα μου η μικρη κοιμηθηκε 12 με 7 σήμερα ο μεγαλος ήταν ησυχος παρα το μπουκωμα ξεκουραστηκαμε.Παρακαλαω να του περασει του μωρου μου στεναχωριεμαι να τον ακουω μπουκωμενο να παλευει να ανασανει:(.Σημερα ευτυχως ξυπνησε καλυτερα

ελπιζω να του περασει του Γιωργου σου και να ειναι μια χαρα..... θα ερθει το καλοκαιρακι που θα παει.....

Λιτσα μου μετανιωσα που επιασα μαθηματα τωρα, δυσκολα ειναι με αρκετες εργασιες...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ελπιζω να του περασει του Γιωργου σου και να ειναι μια χαρα..... θα ερθει το καλοκαιρακι που θα παει.....

Λιτσα μου μετανιωσα που επιασα μαθηματα τωρα, δυσκολα ειναι με αρκετες εργασιες...

καταλαβαινω..υπομονη να περασουν τα δυσκολα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας και απο μενα!

Εδω εχουμε λιγο χιονάκι αλλα ενταξει ειναι...

Εμενα η μπέμπα θελει να αποκοιμιέται αναγκαστικα στο στηθος αλλος τροπος δεν παιζει..!!! Χτες κοιμηθηκε απο τις 12 παρα τεταρτο μεχρι τις 6 παρα τεταρτο πολυ καλα για τα δικα μας δεδομενα!!! Τωρα πάλι ολο γκρινιάζει ομως....

Εφη μου κουράγιο κι εμενα ολο κουρασμενος απο την δουλειά λεει οτι ειναι!!!

Ελευθερία μου υπομονη κι εσυ με την απομονοση της μικρης δεν μπορει θα περασει ο σκατοκαιρος!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Λιτσα τι κανεις μια χαρα κοιμαται κι η δικια σου μπραβο ετσι να αφηνει τη μανουλα να ξεκουραζεται αλλες αντοχες εχεις αμα κοιμασαι καλα.

Καλημερα Δωρα απιστευτο μου φαινεται οτι χιονιζει σε εσας εδω 18 βαθμους εχει εξω κι αυτο γιατι εξω βρεχει κι εχει υγρασια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμενα η μπέμπα θελει να αποκοιμιέται αναγκαστικα στο στηθος αλλος τροπος δεν παιζει..!!! Χτες κοιμηθηκε απο τις 12 παρα τεταρτο μεχρι τις 6 παρα τεταρτο πολυ καλα για τα δικα μας δεδομενα!!! Τωρα πάλι ολο γκρινιάζει ομως....

Ελευθερία μου υπομονη κι εσυ με την απομονοση της μικρης δεν μπορει θα περασει ο σκατοκαιρος!

Δωρακι μου αυτο το ειχα κι εγω αποκοιμοτανε στοο στηθος και τωρα δυσκολευετε να κοιμηθει στο κρεβατακι του μονος του, κανομε προσπαθιες και τα παμε καλα ευτυχως....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Δωρακι μου μια χαρα κοιμηθηκε..ελα σιγα σιγα θα στρωσει!

ακου χιονι..παλι χειμωνας δλδ!

κ εμενα η στο στηθος η αγκαλια θα κοιμηθει..μονη της ξαπλωμενη δεν εχει κοιμηθει πανω απο 3 φορες 2 μηνες τωρα..

καλημερα Γεωργια μου.ευτυχως κοιμαται καλα ναι.μας φαγατε σημερα ε;;κοιμηθηκατε μια ωρα παραπανω!χαχα

εγω μαλλον θα της ξεκινησω υπνοσακο παντως..ξεσκεπαζεται συνεχεια και πηγαινει και κολλαει πανω πανω το κεφαλακι της στην παντα το σκουληκακι μου..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Δωρακι μου μια χαρα κοιμηθηκε..ελα σιγα σιγα θα στρωσει!

ακου χιονι..παλι χειμωνας δλδ!

κ εμενα η στο στηθος η αγκαλια θα κοιμηθει..μονη της ξαπλωμενη δεν εχει κοιμηθει πανω απο 3 φορες 2 μηνες τωρα..

καλημερα Γεωργια μου.ευτυχως κοιμαται καλα ναι.μας φαγατε σημερα ε;;κοιμηθηκατε μια ωρα παραπανω!χαχα

εγω μαλλον θα της ξεκινησω υπνοσακο παντως..ξεσκεπαζεται συνεχεια και πηγαινει και κολλαει πανω πανω το κεφαλακι της στην παντα το σκουληκακι μου..

Χα χα ναι σας φάγαμε η αλήθεια χθες κοιμήθηκε καλά και το μεσημεράκι 2 ώρες αρχοντιά.Εγώ όπως τη σκεπάζω έτσι μένει μόνο το κεφάλι της γυρίζει αριστερά και δεξιά και τα χεράκια της που βγάζει έξω από την κουβέρτα κατά τα άλλα ήσυχη όχι σα το γιό μου που κοιμάται με τα πόδια στον τοίχο ορθή γωνία:shock:δοκίμασε και τον υπνόσακο πάντως αν και τώρα σιγά σιγά καλοκαιριάζει τα τελευταία είναι.Τώρα την έχω στο ριλαξ και μιλάει στα αρκουδάκια που κρέμονται χαχα τη καλή που είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Χα χα ναι σας φάγαμε η αλήθεια χθες κοιμήθηκε καλά και το μεσημεράκι 2 ώρες αρχοντιά.Εγώ όπως τη σκεπάζω έτσι μένει μόνο το κεφάλι της γυρίζει αριστερά και δεξιά και τα χεράκια της που βγάζει έξω από την κουβέρτα κατά τα άλλα ήσυχη όχι σα το γιό μου που κοιμάται με τα πόδια στον τοίχο ορθή γωνία:shock:δοκίμασε και τον υπνόσακο πάντως αν και τώρα σιγά σιγά καλοκαιριάζει τα τελευταία είναι.Τώρα την έχω στο ριλαξ και μιλάει στα αρκουδάκια που κρέμονται χαχα τη καλή που είναι.

αχ μωρε λεει κουβεντουλες;;εμενα τωρα ξυπνησε και της εβαλα το μαραφετι που εχουμε στην κουνια και τα κοιταει!πω πω μου εριξε ενα χαμογελο οταν πηγα μεσα και με ειδε....!!!ελιωσα λεμε!!!!!τωρα αρχισε να δυσανασχετει.μαλλον θελει αγκαλιτσα!παλι ξεσκεπαστη εντελως ηταν..ελπιζω να μη μου κρυωσε..

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κ απο μας!!παλι μια χαρα κοιμηθηκαμε!1 με 7!!παραδεισος..φαινεται να το εχει υιοθετησει το βραδυνο.παλι ζοριστηκε να κοιμηθει λιγουλακι αλλα μετα ταβλιαστηκε για τα καλα.μου ξαναξυπνησε στις 9 ομως..πρωτη φορα τοσο γρηγορα.την αλλαξα,ξαναεφαγε κ κοιμηθηκε..

Νικακι μου πως πας με το πανενπιστημιο εσυ;ολα καλα;

Δωρακι μου λογικα το γαλατακι σου ειναι μια χαρα.καμια φορα γκρινιαζουν και χωρις ιδιαιτερο λογο στο βυζι.κ εμενα το κανει τα βραδυα κ με αγχωνει.εχθες μου το ξεκινησε απο το απογευμα κ εκανα εναλλαγες συνεχεια.εστω τηλεφωνικα μπορεις να απευθυνθεις σε καποια συμβουλο. ριξε μια ματια εδω..http://www.thilasmos.net/lll.html

Ελευθερια μου περαστικα σας μωρε..ευτυχως το αγορι σου δε χανει την ενεργεια του!καλα η μικρη σου χτυπαει 8ωρα υπνου;;μπραβο!!

Γεωργια μου εσενα καλυτερα ο μικρος σου ε;;αντε εχει κ παρεουλα σημερα!

Εφη μου κουραγιο..πραγματικα εσενα που ειναι δυσκολο το μωρο σου ειναι πολυτιμη λιγη βοηθεια και αρκετος υπνος..πως να την παλεψεις ετσι με 2 παιδια;;αχ αυτοι οι αντρες..ειναι λιγο χοντροπετσοι ωρες ωρες.κανε αυτο που λεει η Γεωργια..αστον λιγο με τα παιδια και ισως καταλαβει λιγο τι περνας..

Αναστασια μου απονευρωση ε;;ουτε να τη θυμαμαι δε θελω..ευτυχως η πρωτη σου φορα πηγε καλα..οσο για το ''χορευτικο'' κομματι,μιλα με τη γυναικολογο σου και ισως σου προτεινει κατι για να σας βοηθησει!προς Θεου μην το αφηνεις!!

μπραβο κοριτσια! μια χαρα κοιμουντε τα μωρακια σας!! μονο εμενα ξυπναει κ 3 φορες???:confused::confused:

λιτσακι μου θα το αναφερω στην γιατρο μου οταν παω για τεστ παπ μες στο μηνα! αλλα πιστευω πως ειναι κ ψυχολογικο!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μωρε λεει κουβεντουλες;;εμενα τωρα ξυπνησε και της εβαλα το μαραφετι που εχουμε στην κουνια και τα κοιταει!πω πω μου εριξε ενα χαμογελο οταν πηγα μεσα και με ειδε....!!!ελιωσα λεμε!!!!!τωρα αρχισε να δυσανασχετει.μαλλον θελει αγκαλιτσα!παλι ξεσκεπαστη εντελως ηταν..ελπιζω να μη μου κρυωσε..

Αχ ναι τώρα με τις κουβεντούλες και τα γελάκια είναι όλα τα λεφτά κοιτάχτε να τα χαρείτε τώρα γιατι πρώτον ξεπετάγονται πολυ γρηγορα και δευτερον τα δευτερα δε τα χαιρεσαι τοσο πολυ γιατι δεν εχεις χρονο.

Α χθες μου εφερε ο νονός της μικρής ένα φουστανάκι για το Πάσχα ριγέ άσπρο κόκκινο και είχε και ασορτί βρακάκι με φρου φρου αχ θα τρελαθώ που τέτοια κόλπα εμείς οι αγορομάνες.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...