Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικουλα, μια χαρουλα ειναι ο γιοκας σου!!

Καλα για εσενα δεν το συζητω! ΚΟΡΜΑΡΑ!!:-P:razz:

σε ευχαριστω Αννα μου...

Ρε κοριτσια πείτε μου σας παρακαλώ και συγνώμη αν σας εχω ζαλίσει....

Παιζει να την ενοχλούν τα ούλα της απο τοσο νωρις??? Εχει πολλα σαλια και το χερι μπουνιτσα συνεχεια στο στομα,αμεσως και μετα απο γευμα! Και το δαγκώνει μανιωδώς μιλάμε!!! Οσο το κατεβαζω εγω τοσο αυτη επιμένει!

Και τωρα που το σκεφτομαι ειμαστε στην 12η εβδομαδα οποτε αλμα μαλλον ειναι Αναστασια ε? Α επισης παρηγγειλα σλινγκ την Τεταρτη θα το εχω.

κι εμενα ετσι κανει Δωρα μου, αλλα θα ειναι αυτο που εχει πει η Αννα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ λαρυγγίτιδα έχει και βήχα. Μια 2ημερη αντιβίωση σε σταγόνες και μάσκα για 7 μέρες το σουβενίρ μας. Κολλιέται είπε, άντε πάλι απομόνωση η μικρή, άντε πάλι τροχάδι και άγχος εγώ.Δεν τον στέλνω σχολείο αύριο, ούτε την Τετάρτη. Πάπαλα, μετά το Πάσχα θα ξαναπάει. Ωστόσο δεν έχει τίποτα, λίγο βήχει απλά αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να γκρεμίζει το σύμπαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμείς έχουμε σαλάκια. Από τον 2ο μήνα δημιουργούνται οι ρίζες μου είχε πει στον γιο μου ο γιατρός, το θυμάμαι. Το πρώτο δόντι μπορεί να εμφανιστεί και 1 χρόνο μετά, δεν έχει να κάνει.

Αναστασίτσα απονεύρωση ε? Απαπα! Περαστικά σου.

Εμένα κοιμάται 9 το βράδυ και ξυπνάει 5 για μαμ ακόμη και αν την ταίσω στις 12, το ίδιο κάνει. Χθες κοιμήθηκε 10 και ξύπνησε στις 6, μετά κοιμήθηκε και ξύπνησε 7μιση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!πλακωθηκα με τον άντρα μου πρωί πρωί σήμερα!!το μωρό ήταν ανήσυχο όλο το βράδυ και δεν σηκωστηκε ούτε και μια φορα,το πρωί είχα νευρα απο την αϋπνία και μου λέει καλα ξυπνάς το πρωί με όρεξη για καυγά και Έκι τα πήρα καλα που ήταν όλο το βράδυ με ρωτάς αν κοιμήθηκα του λεω για να ξυπνήσω???

Μου την σπάει πολύ και η δικαιολογια ότι αυτός και καλα δουλευει και πρεπει να κοιματε και εγώ με 2 παιδια όλη μέρα και όλη νύκτα τι κανω??απλώνω τα πόδια μου??σπαστηκα πολυ:?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα!!πλακωθηκα με τον άντρα μου πρωί πρωί σήμερα!!το μωρό ήταν ανήσυχο όλο το βράδυ και δεν σηκωστηκε ούτε και μια φορα,το πρωί είχα νευρα απο την αϋπνία και μου λέει καλα ξυπνάς το πρωί με όρεξη για καυγά και Έκι τα πήρα καλα που ήταν όλο το βράδυ με ρωτάς αν κοιμήθηκα του λεω για να ξυπνήσω???

Μου την σπάει πολύ και η δικαιολογια ότι αυτός και καλα δουλευει και πρεπει να κοιματε και εγώ με 2 παιδια όλη μέρα και όλη νύκτα τι κανω??απλώνω τα πόδια μου??σπαστηκα πολυ:?

Kαλημερα, αντρες Εφη μου δεν καταλαμβαινουν κανουν πως τα ξέρουν όλα. μόνο λογια ειναι και τίποτα αλλο.... μην χαλιεσαι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ουφ λαρυγγίτιδα έχει και βήχα. Μια 2ημερη αντιβίωση σε σταγόνες και μάσκα για 7 μέρες το σουβενίρ μας. Κολλιέται είπε, άντε πάλι απομόνωση η μικρή, άντε πάλι τροχάδι και άγχος εγώ.Δεν τον στέλνω σχολείο αύριο, ούτε την Τετάρτη. Πάπαλα, μετά το Πάσχα θα ξαναπάει. Ωστόσο δεν έχει τίποτα, λίγο βήχει απλά αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να γκρεμίζει το σύμπαν!

περαστικα σας Ελευθερια μου.... το καλο ειναι οτι ο μικρός σου δεν καταλαμβαινει τίποτα συνεχίζει το παιχνίδι του... :rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Kαλημερα, αντρες Εφη μου δεν καταλαμβαινουν κανουν πως τα ξέρουν όλα. μόνο λογια ειναι και τίποτα αλλο.... μην χαλιεσαι

αχ νίκη μου δίκαιο εχεις αλλά έλα που θέλω και εγώ να κοιμηθώ λίγο και είναι στο κόσμο του.αν δεν με βοηθήσει αυτος ποιος θα με βοηθήσει??ασε που με τες φωνές μας ξυπνήσαμε και τον Παναγιώτη πρωί πρωί.με δυο παιδιά από το χάραμα πως θα την παλέψω σημερα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχ νίκη μου δίκαιο εχεις αλλά έλα που θέλω και εγώ να κοιμηθώ λίγο και είναι στο κόσμο του.αν δεν με βοηθήσει αυτος ποιος θα με βοηθήσει??ασε που με τες φωνές μας ξυπνήσαμε και τον Παναγιώτη πρωί πρωί.με δυο παιδιά από το χάραμα πως θα την παλέψω σημερα??

σε καταλαμβαινω θυμασαι που ελεγα οτι ο Χριστος οταν κοιμαται δεν ακουει το μωρο καθόλου, οταν ειμαι εγω μαζι του (επειδη ξερει οτι θα το πιαω εγω) οταν ειναι μόνος του και ακουει το μωρο θα ξυπνησει, νομιζω αρκετα πραγματα τα περιμενουν απο εμας... γιαι δεν βαζεις στο παναγιωτη ταινια με κινουμενα σχεδια να δει, θυμαμαι εμεις οταν ημασταν μικροι με το αδερφο μου με αυτο καθομασταν ησυχοι(ειχουμε και 2 χρονια διαφορα)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σε καταλαμβαινω θυμασαι που ελεγα οτι ο Χριστος οταν κοιμαται δεν ακουει το μωρο καθόλου, οταν ειμαι εγω μαζι του (επειδη ξερει οτι θα το πιαω εγω) οταν ειναι μόνος του και ακουει το μωρο θα ξυπνησει, νομιζω αρκετα πραγματα τα περιμενουν απο εμας... γιαι δεν βαζεις στο παναγιωτη ταινια με κινουμενα σχεδια να δει, θυμαμαι εμεις οταν ημασταν μικροι με το αδερφο μου με αυτο καθομασταν ησυχοι(ειχουμε και 2 χρονια διαφορα)

του εβαλα βλέπει τα χελονιτζακια,προσπαθώ να κοιμησω και τον μικρο να κοιμηθώ λίγο,έχω και πονοκέφαλο!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

του εβαλα βλέπει τα χελονιτζακια,προσπαθώ να κοιμησω και τον μικρο να κοιμηθώ λίγο,έχω και πονοκέφαλο!

αν κοιμηθεις ο μεγαλος θα μεινει μόνος;

εγω τον εβελα στο κρεβατακι και κοιμηθικε, βεβαια εκλαψε λίγο αλλα πολύ λίγο και μετα κοιμηθικε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αν κοιμηθεις ο μεγαλος θα μεινει μόνος;

εγω τον εβελα στο κρεβατακι και κοιμηθικε, βεβαια εκλαψε λίγο αλλα πολύ λίγο και μετα κοιμηθικε

ο μεγάλος μένει μόνος άμα κοιμαμε και άμα θελει κάτι έρχεται και μου λέει,μαλλον θα ξεχάσω τον ύπνο ξανά ξυπνισε ο μικρος:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Έφη μου δυστυχώς όλη η κοινωνία βοηθάει τέτοιες συμπεριφορές οι αντρες δουλεύουν και οι γυναίκες κάθονται σπίτι.Όταν ακούω αυτο το κάθονται διαόλοι με πιάνουν για έλα εσύ και κάτσε σπίτι αν είσαι μάγκας.Εγω εχω αφήσει τον δικό μου με το Γιώργο μόνο και πήγα σε μια υποχρέωση στη δουλειά για 4 ωρες και τον βρηκα εξαντλημενο χωρις να εχει ούτε ταισμα όυτε δουλειες μονο το παιδί και μου λεει τωρα καταλαβα τι περνας απο τότε βοηθάει πάρα πολυ παραπονο δεν έχω.Σε καταλαβαινω απολυτα τι να σου πω συζητα το και ας ελπισουμε να το καταλαβει.Κουραγιο για την υπολοιπη μερα και μενα ο δικός μου νωρις ξυπνησε αλλά παιζει με την ανηψια μου και δε θα με ταλαιπωρησει σημερα.

Είναι ακόμα λίγο μπουκωμένος αλλά καλύτερα απο χθες μου φαινεται και η νυχτα καλη ηταν δε ξυπνησε καθολου μακαρι να περασει να μη κολλησει και η μικρη.

Νικάκι μου όλα καλά κοπέλα μου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...