Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας τι κανετε??

Εδω κανει κρυο και βρεχει ολη μερα.Περιμενω να δω και αυριο για να παω τη μπεμπα για εμβολιο.

Δωρα, ωραια τα αυγα, πρωτοτυπα! 'γεια στα χερια σας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας τι κανετε??

Εδω κανει κρυο και βρεχει ολη μερα.Περιμενω να δω και αυριο για να παω τη μπεμπα για εμβολιο.

Δωρα, ωραια τα αυγα, πρωτοτυπα! 'γεια στα χερια σας!!

κ εδω τα ιδια ο καιρος αννα μου!! αυριο θα κανετε 2 εμβολια μαζι ?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νικη μου κουκλια και μαμα και γιος!! Αν μπορέσω θα σας βάλω κι εγω πιο μετα...

Τα αυγά κοριτσια ειναι φελιζόλ κ εχω διάφορες χάντρες κ κορδέλες κ τα διακοσμω. Δεν ειναι ζωγραφιστα. Ειναι πολυ δυσκολο κουράζονται τα ματια κ θελει σταθερό χερι αλλα αξιζει τον κόπο...... Στολιζει ολο το σπιτι.!

Αχ κοριτσια η μπεμπα μου σημερα ολη μερα γκρινιαζει κ δεν μπορει να κοιμηθεί. Και δεν εχει κανει κακα μονο μια φορα.... Αυτα τα κακα θα με σκάσουν!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νίκη μου είστε κούκλοι και οι δυο. Σου μοιάζει ο μικρός ή είναι η ιδέα μου?
Ελευθερια κ Γεωργια γρηγορα περαστικα στα αγορακια σας!

Εφακη γεια σου κ εσενα!μια χαρα η χορτοσουπα..εκει τι καιρο εχει;;εδω χαλια εντελως!

Νικη μου τι κουκλακια που ειστε μαζι;;καλα φανταζομαι οταν λες οτι εχεις παιδι και μαλιστα μικρο,δε θα σε πιστευει κανενας!φτου σου κοπελα μου!

Δωρακι γεια στα χερια σας!πραγματικα ειναι πανεμορφα!

εμεις αυριο θα παμε για εμβολιο το απογευμα..αχ γινεται να μην κλαψει;;οχι τιποτα,θα κλαιω κ εγω και θα γινω ρεντικολο...ευτυχως ειναι γνωστη μας η παιδιατρος!ελπιζω μονο να μη μας βρεχει γιατι θα παμε με τα ποδια...

η μικρη μου εκανε εμετο το μεσημερι και στεναχωρεθηκα λιγο..ελπιζω να μη μου κρυωσε γιατι να μην ειχε χωρο,λιγο δυσκολο γιατι ειχε φαει πριν 4 ωρες..την περιμενα μια ωριτσα και μετα εφαγε κ κοιμηθηκε..

Σας ευχαριστω όλες.....

εμενα υπήρχε ενα διαστημα ο μπεμπης μου εκανε συχνα εμετο και πάντα οταν θηλάζαμε, ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι πρεπει να ειμαι αρρωστη εγω κι ο μπεμπης κανει εμετο, πρέπει να ειχα κρυωσει.... για μια εβδομαδα όλο εμετους εκανε ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Επισης θελω να με βοηθήσετε.... Κοριτσια η μπεμπα μου θελει να τρώει συνεχεια. Καθε μισή ωρα στηθος και γκρίνια! Την βλέπω πεινάει η καημένη κ δεν εχει γαλα να καταπιεί! Και ρωτάω εγω που να προλάβουν τα ζιζακια να μαζέψουν γαλα σε μισή ωρα????? Αχ αφήνω νηστικό το παιδι μου!!! Γι'αυτο εχει τα λιγότερα κιλα απο ολα εδω μεσα!!! Της εδωσα ξενο αναγκαστικά το μεσημερι αφου μετα απο μια ωρα στο στηθος δεν έβγαζε γαλα ρουφούσε και τσατιζοταν!! Ήπιε 120ml μετα απο τόση ωρα στο στηθος.... Τι θα κανω? Και δεν θελω να την βλέπω να πεινάει κ δεν θελω να κόψω τον θηλασμο!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Επισης θελω να με βοηθήσετε.... Κοριτσια η μπεμπα μου θελει να τρώει συνεχεια. Καθε μισή ωρα στηθος και γκρίνια! Την βλέπω πεινάει η καημένη κ δεν εχει γαλα να καταπιεί! Και ρωτάω εγω που να προλάβουν τα ζιζακια να μαζέψουν γαλα σε μισή ωρα????? Αχ αφήνω νηστικό το παιδι μου!!! Γι'αυτο εχει τα λιγότερα κιλα απο ολα εδω μεσα!!! Της εδωσα ξενο αναγκαστικά το μεσημερι αφου μετα απο μια ωρα στο στηθος δεν έβγαζε γαλα ρουφούσε και τσατιζοταν!! Ήπιε 120ml μετα απο τόση ωρα στο στηθος.... Τι θα κανω? Και δεν θελω να την βλέπω να πεινάει κ δεν θελω να κόψω τον θηλασμο!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!

δωρακι εκει δεν εχετε συμβουλο θηλασμου να εκανες μια επισκεψη??

παντως κ εμενα ακομα δεν εχει ωραριο . μπορει να φαει στο 3ωρο, μπορει κ στο μισαωρο. αλλα οταν περναει αλμα αστο καλύτερα! κολλημενος στο στηθος ειναι!μ'αυτο τον τροπο αυξανουν την παραγωγη γιατι οι αναγκες τους μεγαλώνουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω παντως οσες φορες κ αν χτυπιοταν στο στηθος δεν εδωσα συμπληρωμα. εκανα εναλαγες στηθους. ετρωγε απο το ενα κ οταν εχανε το ενδιαφερον, τον εβαζα στο αλλο κ ξανα κ ξανα το ιδιο! ετσι μου χε πει κ ο γιατρος! υπομονη θελει σιγουρα! κ του ελεγα μα γιατρε πειναει το παιδι!! κ μου ελεγε προσπαθει να αυξησει την παραγωγη σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δωρακι εκει δεν εχετε συμβουλο θηλασμου να εκανες μια επισκεψη??

παντως κ εμενα ακομα δεν εχει ωραριο . μπορει να φαει στο 3ωρο, μπορει κ στο μισαωρο. αλλα οταν περναει αλμα αστο καλύτερα! κολλημενος στο στηθος ειναι!μ'αυτο τον τροπο αυξανουν την παραγωγη γιατι οι αναγκες τους μεγαλώνουν!

Καλα εμενα μόνιμο αλμα περνάει???? Χα χα!!! Οχι δεν εχουμε σύμβουλο ρε γμτ...!!! Ρε συ ρουφάει κ γαλα δεν καταπίνει... Μονο αν περάσουν 3ωρες το βραδυ που κοιμαται μονο τοτε που θα ξυπνήσει εχω γαλα κ ακούω να καταπίνει!! Αν ειχα δεν θα καταπινε κιολας?? Μην μου πεις οτι κι εσένα κοιμαται συνεχόμενα ολο το βραδυ γιατι θα τρελαθω!!! Ουτε τρωει ουτε κοιμαται το δικο μου.. Μα τι κανω λαθος??? Ζητάει κ της δίνω συνεχεια στηθος καθε τέταρτο καποιες φορες! Ε που ειναι το γαλα??? Με τόσους συχνούς θηλασμους επρεπε να εχω τοσο γαλα ωστε να τρώμε ολοι μας!!!! Ειμαι ολη μερα αγχωμενη με αυτο σημερα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λιτσάκι μου λίγο θα κλαψει να είσαι προετοιμασμένη αλλά αμέσως το ξεχνάνε.Εμένα τόσα χρόνια τα κρατάει ο άντρας μου και η παιδίατρος τους κάνει το εμβόλιο εγω δεν έχω το σθένος.Μετά όμως τα πέρνω αγκαλίτσα και τους περνάει.

Έφη μου τέλεια η σούπα να σου πω χρειαζόταν αυτές τις μέρες τι παλιόκαιρος κι αυτός.

Δώρα μου χιόνι?????Έλα Παναγία μου εντάξει εμείς έχουμε ζέστη 22 βαθούς μέσα στο σπίτι χωρίς θέρμανση και 20 έξω αλλά βρέχει ατελειώτα και έχει μια μαυρίλα άλλο πράγμα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλα εμενα μόνιμο αλμα περνάει???? Χα χα!!! Οχι δεν εχουμε σύμβουλο ρε γμτ...!!! Ρε συ ρουφάει κ γαλα δεν καταπίνει... Μονο αν περάσουν 3ωρες το βραδυ που κοιμαται μονο τοτε που θα ξυπνήσει εχω γαλα κ ακούω να καταπίνει!! Αν ειχα δεν θα καταπινε κιολας?? Μην μου πεις οτι κι εσένα κοιμαται συνεχόμενα ολο το βραδυ γιατι θα τρελαθω!!! Ουτε τρωει ουτε κοιμαται το δικο μου.. Μα τι κανω λαθος??? Ζητάει κ της δίνω συνεχεια στηθος καθε τέταρτο καποιες φορες! Ε που ειναι το γαλα??? Με τόσους συχνούς θηλασμους επρεπε να εχω τοσο γαλα ωστε να τρώμε ολοι μας!!!! Ειμαι ολη μερα αγχωμενη με αυτο σημερα!!

χαχαχα οχι δεν εχει κοιμηθει σερι ακομη!!! ουτε εχει στανταρ! εχθες πχ ουτε κ εγω θυμαμαι ποσες φορες ξυπνησε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εδω τα ιδια ο καιρος αννα μου!! αυριο θα κανετε 2 εμβολια μαζι ?

Γεια σου Αναστασια μου!

Οχι, ποτε δεν εχει κανει στα παιδια μου 2 μαζι, ουτε ποτε τους εχει δωσει ποσιμο που ακουω απο αλλες μαμαδες.Παντα ενα και μοναδικο που μπορει να ειναι διπλο μεσα στην ενεση η πενταπλο.Αυτο εννοεις? με μια τσιμπια?

Αν λες για 2 τσιμπιες οχι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Αναστασια μου!

Οχι, ποτε δεν εχει κανει στα παιδια μου 2 μαζι, ουτε ποτε τους εχει δωσει ποσιμο που ακουω απο αλλες μαμαδες.Παντα ενα και μοναδικο που μπορει να ειναι διπλο μεσα στην ενεση η πενταπλο.Αυτο εννοεις? με μια τσιμπια?

Αν λες για 2 τσιμπιες οχι.

2 τσιμπιες εννοω! αμαν μωρε εδω απ'ολες ακουω 2 τσιμπιες! κ εμεις 2 καναμε την προηγουμενη κ τωρα παλι 2 μαλλον! τον λυπαμαι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παντως το δευτερο εμβόλιο που εχουμε κι εμεις ειναι δυο τσιμπηματα απο οτι ειπε η γιατρος. Δεν μπορει να γινει με μια φορα γιατι εξουδετερώνει το ενα το αλλο αν ειναι με μια ένεση. Για πνευμονιοκοκο κ μηνιγγίτιδοκοκκο δεν ειναι τα δευτερα εμβόλια?????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...