Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμεις σημερα αρακα με καροτα και πατατες!!!

μ'αρέσει πολυ.. ο γιατρός είπε με μέτρο στην εγκυμόσύνη.. όχι πολυ ποσοτητα και οχι συχνα..

Εγώ σήμερα μάλλον για ψαρακι το πάω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως οταν μπαινω στο φορουμ διαβαζω τα παντα απο εκει που ειχα σταματησει εγω για να μη χανω τιποτα!!

Καμια φορα και εγω το κανω, αλλα δεν μπορω παντα στη δουλεια να γυρναω και να βλεπω..:-(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μ'αρέσει πολυ.. ο γιατρός είπε με μέτρο στην εγκυμόσύνη.. όχι πολυ ποσοτητα και οχι συχνα..

Εγώ σήμερα μάλλον για ψαρακι το πάω...

για τον αρακα το ειπε αυτο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αααα και επισης Αννα, το βρισκω λιγο αδικο να περιορισω το παιδι μου μεσα στο δικο του σπιτι και να μην περιοριστουν αυτοι..Στο κατω κατω, οπως ειπαμε..το καθε σπιτι εχει και τους δικους του κανονες..Αν δεν θελουν, ας μην ερθουν...δεν θα κλαψω κιολας!!Αλλα προτιμω να εχω ελευθερο το παιδι σπιτι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ααα, οταν εχω χρονο, θα παω να δω και την αποψη σου!

Πριν την εγκυμοσυνη, δεν εκανα καμια εξεταση για να δουν τι ειναι..Τις κλασσικες αιματος και πιεση!Απο αυτα τα δυο, τα βρηκαν φυσιολογικα..

Στην εγκυμοσυνη, δεν ξερω αν εχω κανει..Εχω κανει του προγ. ελεγχου, δεν ξερω τι περιλαμβανει..Οτι με βαζουν κανω αλλα δεν ξερω και τι ειναι..

Δεν θα ειχα θεμα με το βαρος?Ειτε να εχανα, ειτε να εβαζα?

Ο θυρεοειδης ειναι πολυ υπουλος να ξερεις!!Εγω οταν γεννησα το 1ο μου παιδι (ημουν σιγουρη οτι δεν εχω θεμα ) και εκανα εξετασεις ρουτινας για να τον ελεγξω και μου βρηκαν οζοδη βρογχοκηλη.Τι σημαινει αυτο??Προς το παρον τιποτα γιατι δε μου εχει επηρεασει τις ορμονες μου ελα ομως που χρειαζεται παρακαλουθηση καθε χρονο και τωρα με την εγκυμοσυνη κοιτω τις ορμονες του θυρεοειδη καθε 20 ημερες γιατι μπορει να επηρεαστουν.Αν γινει αυτο ο ενδοκρινολογος θα μου δωσει χαπι γιατι αυτες πρεπει να βρισκονται μεσα σε καποια ορια και για το καλο μου και για το καλο του μωρου.Γιατι σου τα λεω αυτα??Υπαρχει περιπτωση να μην εχει οζους καποια γυναικα και απλα να ειναι επηρεασμενες οι ορμονες της μονο απο αυτον.Η συνεπεια??Ζαλη, λιποθυμια, αυξημενο η ελλατωμενο ζαχαρο, τρεμουλο, αρρυθμιες και πολλα αλλα...

Κοριτσια, οσες δεν τον εχετε ελεγξει καντε το το συντομοτερο, γιατι το 90% των Ελληνων εχει προβλημα και μεγαλο ποσοστο δεν το ξερει.

Απορω που ο γυναικολογος σου δε σου το ειχε βαλει μεσα στις εξετασεις!!!

Στην εγκυμοσυνη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τον ελεγχουμε!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ο θυρεοειδης ειναι πολυ υπουλος να ξερεις!!Εγω οταν γεννησα το 1ο μου παιδι (ημουν σιγουρη οτι δεν εχω θεμα ) και εκανα εξετασεις ρουτινας για να τον ελεγξω και μου βρηκαν οζοδη βρογχοκηλη.Τι σημαινει αυτο??Προς το παρον τιποτα γιατι δε μου εχει επηρεασει τις ορμονες μου ελα ομως που χρειαζεται παρακαλουθηση καθε χρονο και τωρα με την εγκυμοσυνη κοιτω τις ορμονες του θυρεοειδη καθε 20 ημερες γιατι μπορει να επηρεαστουν.Αν γινει αυτο ο ενδοκρινολογος θα μου δωσει χαπι γιατι αυτες πρεπει να βρισκονται μεσα σε καποια ορια και για το καλο μου και για το καλο του μωρου.Γιατι σου τα λεω αυτα??Υπαρχει περιπτωση να μην εχει οζους καποια γυναικα και απλα να ειναι επηρεασμενες οι ορμονες της μονο απο αυτον.Η συνεπεια??Ζαλη, λιποθυμια, αυξημενο η ελλατωμενο ζαχαρο, τρεμουλο, αρρυθμιες και πολλα αλλα...

Κοριτσια, οσες δεν τον εχετε ελεγξει καντε το το συντομοτερο, γιατι το 90% των Ελληνων εχει προβλημα και μεγαλο ποσοστο δεν το ξερει.

ουφ ευτυχως που το ειπες την αλλη φορα που θα παω θα της πω να μου τις γραψει κι αυτες να τις κανω τις ειχα κανει πριν μεινω εγκυος

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπορει και να το εχω κανει..ι να σου πω..Δεν ξερω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, δεν σας έχω διαβάσει. Σήμερα γύρισα γραφείο.

Εμείς όλα καλά, χθες έκανα την β' επιπέδου. Μια χαρά η μπουμπού, βγήκε πολύ καλή η εξέταση και επιβεβαιώθηκε πως είναι κοριτσάκι. 450γρ. η στρουμπουλίτσα μου!

Με το καλό να έρθει και η σειρά σας και να έχετε καλά αποτελέσματα.

Θα σας διαβάσω σε λίγο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσια εχετε βρει καμια καλη σελιδα με την αναπτυξη του μωρου?

http://www.babyspace.gr/ArticleInner/second-trimester/99.html

http://www.123baby.me/weekbyweek.html

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=B110DCC4F74F97317FD6742B2149401B?CMCCode=0206&extLang=

Ελπιζω να σε καλυψα..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια, δεν σας έχω διαβάσει. Σήμερα γύρισα γραφείο.

Εμείς όλα καλά, χθες έκανα την β' επιπέδου. Μια χαρά η μπουμπού, βγήκε πολύ καλή η εξέταση και επιβεβαιώθηκε πως είναι κοριτσάκι. 450γρ. η στρουμπουλίτσα μου!

Με το καλό να έρθει και η σειρά σας και να έχετε καλά αποτελέσματα.

Θα σας διαβάσω σε λίγο!

Ααα ειναι σχεδον μισο κιλο..

Πολυ καλα τα νεα σου!!Εκανες ωρα?Την χορτασες λιγαααακι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...