Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολυ Λιτσα μου!!

Κραταω αγκαλια τη μικρη για να ρευτει που εφαγε και θα παω να ξαπλωσω.Ποναει η κοιλια μου λογω της περιοδου ειμαι και κουρασμενη.

Φιλακια!!

καλη ξεκουραση Αννουλα μου.κουραγιο με τους πονους..τι να κανεις;;πολλα φιλια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Αννούλα πολλά συγχαρητήρια στον γιο σου. Λογικό να είσαι περήφανη και πάντα έτσι περήφανη να σε κάνουν τα παιδάκια σου.

Εμείς καλά αν και από Παρασκευή βράδυ μέχρι χθες ήταν ο μικρός στο εξοχικό και το απόγευμα τον άκουσα με ένα περίεργο βήχα και πολύ τσίμπλα στο μάτι. Του έβαλα χαμομήλι και κολλύριο και τα μάτια του είναι καλύτερα. Του ξεκίνησα και μασκούλα αλλά το απόγευμα θα τον πάει ο άντρας μου στον γιατρό να του ρίξει μια ματιά. Ελπίζω να μην ξεκινάει καμιά ίωση πάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααα

αννα μου συχαρητηρια στο γιο σου!!πρεπει να εισαι περηφανη αξιο το παλικαρακι σου!!!

ελευθερια μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!!περαστικα στο μικρο σου!!

λιτσα μου μια χαρα καταφερες να χορεψεις τελικα!!!

στα δικα μου τωρα εμεις καθε απογευμα κλαιμε σπαρακτικα ελπιζω να σταματησουν αυτοι οι κολικοι συντομα γιατι το λυπαμαι πολυ το καημενο!!

με τον βραδυνο υπνο παμε καλητερα κοιματε συνηθως στες 10,30 και παει μεχρι τες 4,30 με 5,00!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κ καλη Μ.Βδομάδα να εχουμε.

Αννα συγχαρητήρια στο γιο σου,παντα επιτυχίες στη ζωη του!!!

Ελευθερια ελπίζω να μην εχει κατι ο Μανος σου.

Εφη μπράβο που κοιμαται!!

Εμενα δεν κοιμόταν χτες γιατι ζοριζοταν για κακα!! Μια κανει πολλα μια ζορίζεται...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοπελες μου!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Σημερα εχω ενα σπιτι που με περιμενει με πολλες δουλειες και πλυντηρια, θελω να κανω και κουλουρια.Εξω βρεχει οποτε θα κανω τα μεσα σημερα και θα αφησω παλι το Αργοστολι για αυριο μαζι και το εμβολιο της μπεμπας.

Ελευθερια, ευχομαι να ειναι καλα το αντρακι σου και να μην εχει τιποτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη Μ.Βδομάδα να εχουμε.

Αννα συγχαρητήρια στο γιο σου,παντα επιτυχίες στη ζωη του!!!

Ελευθερια ελπίζω να μην εχει κατι ο Μανος σου.

Εφη μπράβο που κοιμαται!!

Εμενα δεν κοιμόταν χτες γιατι ζοριζοταν για κακα!! Μια κανει πολλα μια ζορίζεται...

καλημερα δωρα μου!!!αχ ρε πολυ βασανιζετε η μικρη σου με αυτα τα κακα!!ποσο συχνα κανει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοπελες μου!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Σημερα εχω ενα σπιτι που με περιμενει με πολλες δουλειες και πλυντηρια, θελω να κανω και κουλουρια.Εξω βρεχει οποτε θα κανω τα μεσα σημερα και θα αφησω παλι το Αργοστολι για αυριο μαζι και το εμβολιο της μπεμπας.

Ελευθερια, ευχομαι να ειναι καλα το αντρακι σου και να μην εχει τιποτα.

καλημερα αννα μου!!εγω εκανα τσουρεκια σημερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αννα μου!!εγω εκανα τσουρεκια σημερα!!!

Εγω τα τσουρεκια δεν τα κανω τη Μ. Εβδομαδα γιατι νηστευουμε και αυτα δεν κρατανε.Κανω τα κουλουρια τωρα και τρωνε μονο τα παιδια αλλα οχι τη Μ. Παρασκευη και τα τσουρεκια τα κανω τη Νεα Εβδομαδα.Αν και φετος δεν ξερω αν θα τα κανω γιατι στις 23 γιορταζει ο αντρας μου και δε θελω να πεσουν πολλα γλυκα εδω μεσα.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Άννα μου πολλά συγχαρητήρια στο παιδί σου να σας κάνουν πάντα υπερήφανους και τα τρία.

Ελευθερία μου ελπίζω να μην έχει τίποτα ο Μάνος κι εμένα ο δικός μου σήμερα ξύπνησε με μυξούλες κα τρελάθηκα όχι ρε γμτ λέω πάνω στα τελειώματα ελπίζω να είναι κανένα κρυωματάκι ή κανένα δόντι.

Λίτσα μου συγχαρητήρια για το χορό βρε μπράβο πάντα τέτοια όσο για το τσιγάρό κι εγω το εχω σκεφτεί αλλά είναι μλκ εγω το έχω κομμένο 3 χρόνια.

Δωράκι μου παλι ζορίζεστε καρδούλα μου κάτι την πειράζει εγω έφαγα σαρμάδες το Σάββατο και την πέθαναν κακώς άκουσα την παιδίατρο που μου είπε να απελευθερώσω τη διατροφή μου.

Έφη μου μπράβο κοπέλα μου που κοιμάστε λίγο και ξεκουράζεστε εμείς κανονικά κοιμόμαστε.Φαντάζομαι στον 3ο σταματάνε οι κολικοί.

Καλημέρα σας είπα?Καλημέρα σε όλες εμείς πολλές επισκέψεις χθες είχαμε κάτι φίλους μας σήμερα τον νονό της μικρής περιμένουμε.Φιλάκια σε όλες

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου δεν εφαγα κατι διαφορετικο.... Τι να πω,μπορει να ετυχε. Θα δω κ σημερα πως θα παει.

Κοριτσια τι θα φάτε σημερα? Εγω σκεφτομαι φασολακια.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργια μου δεν εφαγα κατι διαφορετικο.... Τι να πω,μπορει να ετυχε. Θα δω κ σημερα πως θα παει.

Κοριτσια τι θα φάτε σημερα? Εγω σκεφτομαι φασολακια.

Δωρα μου τα γαλακτοκομικά τα πρόσεξες?Πολλά παιδιά τα πειράζουν.Εγω σήμερα θα κάνω αρακά γενικά θα νηστέψω το κρέας όλα τα υπόλοιπα θα τα τρώω φοβάμαι για το γάλα εντάξει δε θα δείξω φέτος την πίστη μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρα μου τα γαλακτοκομικά τα πρόσεξες?Πολλά παιδιά τα πειράζουν.Εγω σήμερα θα κάνω αρακά γενικά θα νηστέψω το κρέας όλα τα υπόλοιπα θα τα τρώω φοβάμαι για το γάλα εντάξει δε θα δείξω φέτος την πίστη μου.

Εχω τωρα λιγες μερες που δεν πινω γαλα γι'αυτο τον λογο... Μπορει να ηταν τυχαιο κιολας δεν ξερω...

:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα κορίτσια! εγω κανω ρεβυθια σημερα!

δωρακι στειλε να δουμε τα αυγουλακια!:D

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου!!

Γυρισαμε και εμεις τωρα το απογευμα, στο καραβι γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ, που ερχονται για Πασχα.Φαγαμε και στην Κυλληνη ψαρακι, πηραμε και τη μπεμπα απο τη μανα μου και να'μαστε!!!

Τα νεα μας τωρα: οι αγωνες ηταν στο Περιστερι με την ονομασια 13ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2012, και ελαβαν μερος παιδια απο ομιλους της Αθηνας και απο καποιους αλλους εκτος Αθηνων, μεταξυ αυτων και ο δικος μας δλδ του Αργοστολιου.

Στα 50μ. ελευθερο αγορια 9 ετων ο γιος μου βγηκε 1ος εχθες το πρωι, και σημερα στα 50μ. πεταλουδα αγορια 9 ετων βγηκε παλι 1ος.!!!

Αγωνιστηκε δλδ σε αυτα τα δυο αθληματα, το ενα εχθες το πρωι και το αλλο σημερα το πρωι.Αυτη τη στιγμη οι χρονοι του ειναι οι καλυτεροι στην Ελλαδα στα δυο αυτα αθληματα, (μιλαμε παντα για την κατηγορια αγορια 9 ετων).Οι οποιοι χρονοι ειναι οι καλυτεροι απο τους προηγουμενους αγωνες, θυμαστε που σας το ελεγα και μαλιστα σημερα ηταν κατεβασμενοι και λιγο ακομη!

Εχει γεμισει το δωματιο του με μεταλια και κυπελα.!! Τι να πω, ειμαι πολυ συγκινημενη, το ονομα του ειναι αναρτημενο στα αποτελεσματα τα επισημα που εχουν βγει.Δε μιλαω αλλο ομως γιατι στο τελος θα με περνατε και για ψωνιο κατι που δεν το επιδιοκω με τιποτα.

Στα δικα μου τωρα, αδιαθετησα εχθες το βραδυ και εχω φουλ αιμα, τετοιο πραγμα πρωτη φορα στη ζωη μου.Βεβαια ο γιατρος με ειχε προετοιμασει, λογω 3ης καισαρικης, τι να κανουμε υπομονη....ευτυχως που γυρισαμε σπιτι μας, γιατι οι αντρες μου ηθελαν σημερα να παμε στο Καραισκακη που ειναι η γιορτη του Ολυμπιακου, ειχαμε παει περυσι, αλλα φετος εγω βαριομουν.

Λοιπον κοριτσια μου παω να ξαπλωσω να ξεκουραστω, γιατι απο αυριο εχω πολλα να κανω, εμβολιο της μπεμπας, ψωνια, δουλειες...

Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

αννα μου συγχαρητηρια! ευχομαι να ειναι γερος κ να να σας κανει παντα υπερηφανους! κ εις ανωτερα!!!!!!:P:p:p

γεια σου κ εσενα κουκλιτσα μου!!πως περασατε;;;

σεχακι εννοουμε!!το Δωρακι το εβγαλε!χαχαχα

η πρωτη μου αποπειρα απετυχε τις προαλλες λογω πονου..

χαχαχαχα ειμαι τελειως χαζη ε??? ασε κ εμενα απετυχε λόγω πόνου!! απογοητευτηκα!!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...