Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

υπομονή κάνω δεν μπορώ να κανω και κάτι άλλο .έχεις δίκιο όλα τα ξεχνάμε με τον καιρο.

Παω να ξαπλώσω τώρα που κοιμάται γιατί είμαι πτωμα.καληνύχτα!!

αντε καληνυχτα και καλη ξεκουραση ευχομαι. και γω θα την πεσω σε λιγο. ολοι κοιμουνται!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά!

Εμείς σήμερα θα πάμε στη μαμά μου ψήνουμε όλοι μαζί τσιπουρίτσες και γαρίδες.Μάλλον όλες έχετε βγει καλοκαίρι σήμερα άντε καλά να περάσουμε φιλάκια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου χρόνια πολλά!

Εμείς σήμερα θα πάμε στη μαμά μου ψήνουμε όλοι μαζί τσιπουρίτσες και γαρίδες.Μάλλον όλες έχετε βγει καλοκαίρι σήμερα άντε καλά να περάσουμε φιλάκια!

Γεια σου Γεωργια μου!!

Καλα να περασετε σημερα! Εμεις μαλλον στην πεθερα μου θα παμε αν και δεν εχω ορεξη γιατι νιωθω σαν κρυωμενη... Μπορω να την θηλαζω ετσι που ειμαι?:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπορείς και επιβάλλεται Δωράκι για να της περνάς τα αντισώματά σου.

Χαίρετε και χρόνια πολλά και από εμάς.

Και εμείς έξω ήμασταν. Στο εξοχικό μας αλλά μείναμε μόνο μερικές ώρες γιατί έπρεπε να κοιμήσω τον μεγάλο και αν περίμενα να κοιμηθεί και να ξυπνήσει θα γυρνούσαμε βράδυ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε??

εμεις λειπαμε απο παρασκευη πρωι στο χωριο μου κ ηρθαμε μεσσημερακι, πηγαμε στην πεθερα για φαγητο κ γυρισαμε πριν λιγο!

παω να σας διαβασω οσο προλαβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Γεωργια μου!!

Καλα να περασετε σημερα! Εμεις μαλλον στην πεθερα μου θα παμε αν και δεν εχω ορεξη γιατι νιωθω σαν κρυωμενη... Μπορω να την θηλαζω ετσι που ειμαι?:confused:

Γειά σου Δωράκι μου σου απάντησε πολύ σωστά η Ελευθερία.Μη φοβάσαι η φύση τα έχει όλα προβλέψει.Για να μη φοβάσαι θα σου πω εγώ πωε σκεφτόμουν στο Γιώργο ξέχνα τελείως ότι υπάρχει η φόρμουλα τι θα έκανες θα θήλαζες συνέχεια ε αυτό θα κάνεις τίποτα δεν απαγορεύεται στο θηλασμό.

Μπορείς και επιβάλλεται Δωράκι για να της περνάς τα αντισώματά σου.

Χαίρετε και χρόνια πολλά και από εμάς.

Και εμείς έξω ήμασταν. Στο εξοχικό μας αλλά μείναμε μόνο μερικές ώρες γιατί έπρεπε να κοιμήσω τον μεγάλο και αν περίμενα να κοιμηθεί και να ξυπνήσει θα γυρνούσαμε βράδυ!

Χρόνια πολλά Ελευθερία μου και εμείς για λίγο τι να κάνουμε.Έφαγε ο γιός σου ψαράκι?Εμένα το πεθαίνει γατούλη τον φωνάζω!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε??

εμεις λειπαμε απο παρασκευη πρωι στο χωριο μου κ ηρθαμε μεσσημερακι, πηγαμε στην πεθερα για φαγητο κ γυρισαμε πριν λιγο!

παω να σας διαβασω οσο προλαβω!

Καλώς την Αναστασία μαζεύτηκες πουλί μου?χαχαχα!!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κ χρονια πολλα κ απο μενα!βλεπω ολες ξεπορτισαμε το σκ!!εκανε κ καλο καιρο και ηταν ο,τι πρεπει για βολτα!

Δωρακι περαστικα σου κοπελα μου..ελπιζω να εισαι καλυτερα.

κοριτσια κ εμεις βολτιτσα εχθες με την μπουμπου κ σημερα μονοι μας.την αφησα στην πεθερα μου κ πηγαμε για καφεδακι το πρωι και μετα καταπιαστηκα με τις δουλειες κ εριξα κ ενα ''χορο'' με απολυτη επιτυχια αυτη τη φορα!!

το πρωι εκανα κ μια αμαρτια...εκανα ενα τσιγαρακι που τοσο ειχα πεθυμησει και μπορω να πω πως μονο που δεν ξερασα..ευτυχως!!δε μου αρεσε καθολου..οποτε παει απο κει που ηρθε προς το παρον σαν σκεψη..τωρα μελλοντικα δεν ξερω,αλλα για την ωρα ουτε να το δω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γειά σου Δωράκι μου σου απάντησε πολύ σωστά η Ελευθερία.Μη φοβάσαι η φύση τα έχει όλα προβλέψει.Για να μη φοβάσαι θα σου πω εγώ πωε σκεφτόμουν στο Γιώργο ξέχνα τελείως ότι υπάρχει η φόρμουλα τι θα έκανες θα θήλαζες συνέχεια ε αυτό θα κάνεις τίποτα δεν απαγορεύεται στο θηλασμό.

Χρόνια πολλά Ελευθερία μου και εμείς για λίγο τι να κάνουμε.Έφαγε ο γιός σου ψαράκι?Εμένα το πεθαίνει γατούλη τον φωνάζω!

Καλώς την Αναστασία μαζεύτηκες πουλί μου?χαχαχα!!

αχχααχαχα μαζευτηκα!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κ χρονια πολλα κ απο μενα!βλεπω ολες ξεπορτισαμε το σκ!!εκανε κ καλο καιρο και ηταν ο,τι πρεπει για βολτα!

Δωρακι περαστικα σου κοπελα μου..ελπιζω να εισαι καλυτερα.

κοριτσια κ εμεις βολτιτσα εχθες με την μπουμπου κ σημερα μονοι μας.την αφησα στην πεθερα μου κ πηγαμε για καφεδακι το πρωι και μετα καταπιαστηκα με τις δουλειες κ εριξα κ ενα ''χορο'' με απολυτη επιτυχια αυτη τη φορα!!

το πρωι εκανα κ μια αμαρτια...εκανα ενα τσιγαρακι που τοσο ειχα πεθυμησει και μπορω να πω πως μονο που δεν ξερασα..ευτυχως!!δε μου αρεσε καθολου..οποτε παει απο κει που ηρθε προς το παρον σαν σκεψη..τωρα μελλοντικα δεν ξερω,αλλα για την ωρα ουτε να το δω!

γεια σου λιτσακι!!! βολτιτσες κ καφεδακια ακουω! μπραβο πολυ χαιρομαι!!:P

τι "χορο" εχω χασει επεισοδια!:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου λιτσακι!!! βολτιτσες κ καφεδακια ακουω! μπραβο πολυ χαιρομαι!!:P

τι "χορο" εχω χασει επεισοδια!:confused:

γεια σου κ εσενα κουκλιτσα μου!!πως περασατε;;;

σεχακι εννοουμε!!το Δωρακι το εβγαλε!χαχαχα

η πρωτη μου αποπειρα απετυχε τις προαλλες λογω πονου..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μου δεν φάγαμε ψάρι εμείς σήμερα. Μπριζόλες και σουβλάκια στα κάρβουνα με τηγανιτές πατατούλες.

Λιτσάκι κάνατε και φιγούρες βρε συ?Αχαχα άκου εκεί 'χορό'.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα φιλεναδιτσες μου!!

Γυρισαμε και εμεις τωρα το απογευμα, στο καραβι γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ, που ερχονται για Πασχα.Φαγαμε και στην Κυλληνη ψαρακι, πηραμε και τη μπεμπα απο τη μανα μου και να'μαστε!!!

Τα νεα μας τωρα: οι αγωνες ηταν στο Περιστερι με την ονομασια 13ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2012, και ελαβαν μερος παιδια απο ομιλους της Αθηνας και απο καποιους αλλους εκτος Αθηνων, μεταξυ αυτων και ο δικος μας δλδ του Αργοστολιου.

Στα 50μ. ελευθερο αγορια 9 ετων ο γιος μου βγηκε 1ος εχθες το πρωι, και σημερα στα 50μ. πεταλουδα αγορια 9 ετων βγηκε παλι 1ος.!!!

Αγωνιστηκε δλδ σε αυτα τα δυο αθληματα, το ενα εχθες το πρωι και το αλλο σημερα το πρωι.Αυτη τη στιγμη οι χρονοι του ειναι οι καλυτεροι στην Ελλαδα στα δυο αυτα αθληματα, (μιλαμε παντα για την κατηγορια αγορια 9 ετων).Οι οποιοι χρονοι ειναι οι καλυτεροι απο τους προηγουμενους αγωνες, θυμαστε που σας το ελεγα και μαλιστα σημερα ηταν κατεβασμενοι και λιγο ακομη!

Εχει γεμισει το δωματιο του με μεταλια και κυπελα.!! Τι να πω, ειμαι πολυ συγκινημενη, το ονομα του ειναι αναρτημενο στα αποτελεσματα τα επισημα που εχουν βγει.Δε μιλαω αλλο ομως γιατι στο τελος θα με περνατε και για ψωνιο κατι που δεν το επιδιοκω με τιποτα.

Στα δικα μου τωρα, αδιαθετησα εχθες το βραδυ και εχω φουλ αιμα, τετοιο πραγμα πρωτη φορα στη ζωη μου.Βεβαια ο γιατρος με ειχε προετοιμασει, λογω 3ης καισαρικης, τι να κανουμε υπομονη....ευτυχως που γυρισαμε σπιτι μας, γιατι οι αντρες μου ηθελαν σημερα να παμε στο Καραισκακη που ειναι η γιορτη του Ολυμπιακου, ειχαμε παει περυσι, αλλα φετος εγω βαριομουν.

Λοιπον κοριτσια μου παω να ξαπλωσω να ξεκουραστω, γιατι απο αυριο εχω πολλα να κανω, εμβολιο της μπεμπας, ψωνια, δουλειες...

Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ελευθερια, εισαι μεσα??

Ειστε καλα τωρα ε?? μπραβο σας, μωρε παει και αυτο!!

Αυτα εχουν τα μικρουλια, τι να κανουμε!:cry:

Γεωργία μου δεν φάγαμε ψάρι εμείς σήμερα. Μπριζόλες και σουβλάκια στα κάρβουνα με τηγανιτές πατατούλες.

Λιτσάκι κάνατε και φιγούρες βρε συ?Αχαχα άκου εκεί 'χορό'.

Ελευθερια μου πως ειναι τα μωρα σου;;με την ευκαιρια,μεγεια κ το μαλλι!!

ασε κ ειχα ενα αγχος μηπως δεν μπορεσω να ξαναχορεψω..!!:shock: λεω παει,μου το παραεραψε ο γιατρος!!χαχαχα ευτυχως ολα πηγαν καλα!

Αννα μου καλωσορισατε σπιτακι!πολλα πολλα συγχαρητηρια για το καμαρι σου καλη μου!ειναι να μην καμαρωνεις;;εδω συγκινηθηκα εγω που το διαβασα!!να ειναι γερος κ εις ανωτερα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ελευθερια μου πως ειναι τα μωρα σου;;με την ευκαιρια,μεγεια κ το μαλλι!!

ασε κ ειχα ενα αγχος μηπως δεν μπορεσω να ξαναχορεψω..!!:shock: λεω παει,μου το παραεραψε ο γιατρος!!χαχαχα ευτυχως ολα πηγαν καλα!

Αννα μου καλωσορισατε σπιτακι!πολλα πολλα συγχαρητηρια για το καμαρι σου καλη μου!ειναι να μην καμαρωνεις;;εδω συγκινηθηκα εγω που το διαβασα!!να ειναι γερος κ εις ανωτερα!

Σε ευχαριστω πολυ Λιτσα μου!!

Κραταω αγκαλια τη μικρη για να ρευτει που εφαγε και θα παω να ξαπλωσω.Ποναει η κοιλια μου λογω της περιοδου ειμαι και κουρασμενη.

Φιλακια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...