Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Άννα καλό δρόμο, καλή επιτυχία στον γιο σου και καλά να περάσετε εσείς! Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς η μπέμπα μια χαρά θα τα περάσει με τη γιαγιά.

Εγώ τα ψώνισα τα βαπτιστικά. Έχω και 3 ζωή να έχουνε. Σήμερα θα πάω στο ένα και τα άλλα από εβδομάδα. Θα έρθει και ο νονός της μπέμπας το ΣΚ. Μένει στην Αθήνα και θα τον φιλοξενήσουμε. Η νονά του μεγάλου μου είναι ψιλοάρρωστη και τις είπα να έρθει από εβδομάδα να έχει συνέρθει λίγο μην μου κολλήσει και τα μωρά. Χθές αγόρασα τα δώρα και τις λαμπάδες και ο γιος μου έκλεγε για να του αγοράσω λαμπάδα με αυτοκίνητο. Μου έβγαλε την ψυχή γιατί έβαζε συνέχεια τα κλάμματα. Δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα ότι θα του φέρει η νονά του!:shock:

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Άννα καλό δρόμο, καλή επιτυχία στον γιο σου και καλά να περάσετε εσείς! Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς η μπέμπα μια χαρά θα τα περάσει με τη γιαγιά.

Εγώ τα ψώνισα τα βαπτιστικά. Έχω και 3 ζωή να έχουνε. Σήμερα θα πάω στο ένα και τα άλλα από εβδομάδα. Θα έρθει και ο νονός της μπέμπας το ΣΚ. Μένει στην Αθήνα και θα τον φιλοξενήσουμε. Η νονά του μεγάλου μου είναι ψιλοάρρωστη και τις είπα να έρθει από εβδομάδα να έχει συνέρθει λίγο μην μου κολλήσει και τα μωρά. Χθές αγόρασα τα δώρα και τις λαμπάδες και ο γιος μου έκλεγε για να του αγοράσω λαμπάδα με αυτοκίνητο. Μου έβγαλε την ψυχή γιατί έβαζε συνέχεια τα κλάμματα. Δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα ότι θα του φέρει η νονά του!:shock:

Σόνια μου και του χρόνου κοπέλα μου.Όσο για το μικρό είναι μωρά ακόμα εξάλλου δυο λαμπάδες είναι καλύτερες από μια:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ποπο Μαρία! Σωστό παλικαράκι ο γιος σου! Μόνο η δικιά μου είναι λιτοδίαιτη φαίνεται! Πριν από 2 σχεδόν εβδομάδες που την είχα πάει για τις μύξες της την ζύγησε 5160.

Καλά διαβάζω και από τα κορίτσια ότι τα μωρά τους τσακίζουν 120,150 και 180ml στο μπουκάλι και η δικιά μου με το ζόρι τα 100ml. Και σε σχέση με το γιο μου στην ίδια ηλικία είναι σχεδόν κιλό ελαφρύτερη.

Κάνει κορμάρα από τώρα η δικιά μου!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Αχ ναι Γιωργία μου γεροί να είμαστε και του χρόνου. Να έχουμε και δουλειά βεβαίως γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα....:mad: Τέλος πάντων ας το αφήσω.

Είχε πολύ πλάκα πάντως. Να κλαίει όπου έβλεπε λαμπάδα και όλοι να του λένε θα σε πάρει η νονά σου και αυτός να κλαίει ποιό πολύ. Στο τέλος πετυχαίνουμε τη νονά στο δρόμο και έχει σακούλα στα χέρια. Τρέχει με τη μία και την ανοίγει και έψαχνε την λαμπάδα του. Και εκείνη με κοιτούσε με απορία γιατί ο μικρός την ρωτούσε που είναι και αν έχει αυτοκίνητο. Ρίξαμε ένα γέλιο!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

καλημερα!!

Αννα καλη επιτυχια στους αγωνες!!

Εφη αντε μακαρι να στρωσετε κ εσεις με τον υπνο! κ εμενα μη τη ματιασω χθες παλι κοιμηθηκε 2 ως τις 7 κ ξανα 9-10.30! τελεια, μακαρι να συνεχισει ετσι, στην ουσια εκοψε το βραδυνο γαλα, ελπιζω να μην αλλαξει!

εχει τελεια μερα σημερα κ θα βγουμε βολτιτσα κατα τις 6! θα παμε να ψωνισω κ εγω τη βαφτιστηρα μου κ μετα θα καθησουμε για καφεδακι! αν ειναι ησυχη φυσικα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα!!

Αννα μου καλη επιτυχια στους αγωνες!!Στο κολυμβητηριο στο Χαιδαρι εννοεις οτι ειναι?η στο Περιστερι?Τι καλα να σας βλεπαμε!!Μενουμε πολυ κοντα!

Τα ρουχαλακια της μμικρης τελεια ε?

Εμεις εχθες καναμε το εμβολιο κ ο μικρος ηταν ανησυχος απο τις 8 το βραδυ ως τις 2 ..Ολα του εφταιγαν κ τελικα ηπιε 50 μλ ξενο κ κοιμηθηκε.Οπως σας ειχα πει μου ηρθε περιοδος και βλεπω οτι το γαλα μειωθηκε..Ρουφαει ρουφαει ο μικρος κ καποιες φορες δεν βγαζει τιποτα...

Γι'αυτο μου ειπε κ ο γιατρος να του δινω κ ξενο να μην κλαιει κ γκρινιαζει.Ωστοσο ειναι κ λιτοδιαιτος..ενω αλλες φορες επινε 150 απο το ξενο τωρα ουτε 100 δεν πινει...Κατι του φταιει δεν ξερω..

Αχ τι ωραια θα ηταν να βρισκομασταν ολες μαζι ?Οντως και εγω σας νοιωθω πολυ κοντα μου..Ουτε με την αδελφη μου δεν τα συζηταμε ολα αυτα που λεμε εδω μεσα...

Αντε Γεωργια, Λαμπρινη , Μαργαριτα να βρεθουμε κανενα σ-κ να πιουμε καφεδακι ολες παρεα με τα μωρα...Μην ανησυχειτε θα ερθουμε εμεις στα μερη σας...

Οντως η Αντωνια χαθηκε...Η Ποπη ειναι ακομη στην πεθερα της?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ Νίκη τι μου θύμησες!!!

Απλά τέλεια έχω να σου πώ! Είναι πολύ όμορφη πολύ και έχει πάρα μα πάρα πάρα πολλά να κάνεις και να δείς. Πόσες μέρες θα πάτε? Εμείς είχαμε πάει 8 μέρες και κάναμε Πρωτοχρονιά εκεί και δεν μας έφτασαν οι μέρες. Ήθελα και άλλο. Φαντάσου ότι από το πολύ περπάτημα τα είχαν δει όλα τα πόδια μου και μπήκα σε ένα μαγαζί με αθλητικά και αγόρασα ένα ζευγάρι Nike για να συνεχίσω.

Σονια μου οταν μπεις θελω να μου πεις λεπτομερειες, τι αξιζει να επισκεφτω κτλ ξερεις εσυ... θα παμε 5 ημέρες, το καλο ειναι οτι ο Χριστος ξερει ισπανικα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλησπερα επιτελους διακοπες για το Πασχα κλεισαμε και απο το πανεπιστημιο....

λοιπον θελω να ρωτησω κατι, όσες θηλάζατε και πλέον εχετε αποθηλασει σε τι κατασταση ειναι το στηθος σας, εχει επανελθει;;;

εμενα εχει ερθει στο μεγαθος που ηταν πριν αλλα ειναι πολύ μαλακό και εχει πέσει λιγακι ενω πριν ηταν στητό.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

γειααααααααααααααααααα

τι μου κανετε??εγω εκανα μπανιο τον μικρο τον ταισα και τωρα κοιμηθηκε!!

γεια σου εφη μου... εμενα ειναι κατω στη κουζινα με τους δικους μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γεια σας κοριτσια! ενταξει, τα εκανα τα ψωνια το πρωι! ειχα για δεκα πιτσιρικια να ψωνισω!! ευτυχως αυτη τη φορα το εκανα στο αψε σβησε! τωρα τη δευτερα θα παρω κατι και για τις νονες μας και τελειωνω!

Σονια, εμενα ο δικος μου ο μεγαλος σημερα στον παιδικο φτιαξανε λαμπαδες και μου λεει οταν πηγα να τον παρω: "μαμα εγω πηρα απο εδω λαμπαδα. δε χρειαζεται να μου φερει η νονα!!!!!"

Νίκη, στη βαρκελωνη ειχα παει και γω πριν χρονια αλλα δε θυμαμαι πως τα λενε τα μερη που πρεπει να πας...παρε εναν τουριστικο οδηγο και θα εχει τα απαραιτητα. ή δες το προγραμμα απο καποιο τουριστικο γραφειο. παντως ειναι πολυ ωραια πολη. παρα πολυ. εχω παει σε αρκετες πολεις του εξωτερικου αλλα η βαρκελωνη ειναι μονη που λεω θελω να ξαναπαω. καλα να περασετε και προσοχη μη γυρισεις εγκυος!!!! χαχαχα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλησπέρα. Τι κάνετε βρε κορίτσια?

Χάθηκα εγώ, δεν πολυμπαίνω και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Έχασα κάτι συγκλονιστικό?

Εμείς εδώ, καλά είμαστε.

Σήμερα πήγα για ανταύγες, έκοψα και 1η φορά αφέλειες. Καλά είναι αλλά έφυγε όλο μου το πρωινό. Το πρωί θα πάω στην βαφτιστήρα μου. Θα αφήσω την μικρή με τον μπαμπά της, ο γιος μου είναι στο εξοχικό με τους δικούς μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σονια μου οταν μπεις θελω να μου πεις λεπτομερειες, τι αξιζει να επισκεφτω κτλ ξερεις εσυ... θα παμε 5 ημέρες, το καλο ειναι οτι ο Χριστος ξερει ισπανικα...

Καλά Νίκη θα πάθεις πλάκα! Είναι τέλεια! Πολύ όμορφα είναι στη Σαγκράδα Φαμίλια-έμεινα ώρες να κοιτάω και ανεβήκαμε και τέρμα επάνω και το κατέβασμα όλα τα λεφτά-, στο Πάρκο Γκουέλ-παρα πολύ όμορφη βόλτα,μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοια πάρκα-, στο Λα Πεδρέρα και Κάζα Μπατλιό-2 σπίτια που έφτιαξε ο Γκαουντί, είναι το ένα απέναντι από το άλλο-, στο Ενυδρείο και στον Ζωολογικό κήπο, στον Λόφο του Μόνζουικ-ανεβαίνεις με τελεφερίκ-, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης-έχει μέσα Ελ Γρέκο και Πικάσο, φανταστικά από κοντά- στην Παλιά Πόλη βόλτες στα σοκάκια τη μέρα και τα βράδυα στα Τάπας Μπαρ. Γενικά έχει πάρα πολλά πράγματα να δείς και έχουν πολύ καλό φαγητό. Πριν φύγεις αγόρασε έναν οδηγώ του Explorer για την Βαρκελώνη-είναι πολύ κατατοπιστικός και θα σε βοηθήσει πολύ. Έχει και όλες τις γραμμές του μετρό για να μετακινήσεις σας.

καλησπερα επιτελους διακοπες για το Πασχα κλεισαμε και απο το πανεπιστημιο....

λοιπον θελω να ρωτησω κατι, όσες θηλάζατε και πλέον εχετε αποθηλασει σε τι κατασταση ειναι το στηθος σας, εχει επανελθει;;;

εμενα εχει ερθει στο μεγαθος που ηταν πριν αλλα ειναι πολύ μαλακό και εχει πέσει λιγακι ενω πριν ηταν στητό.

Όταν αποθήλασα τον γιο μου και μέχρι να ξαναμείνω έγκυος-5 μήνες μετά-ήταν όπως το λές.

γεια σας κοριτσια! ενταξει, τα εκανα τα ψωνια το πρωι! ειχα για δεκα πιτσιρικια να ψωνισω!! ευτυχως αυτη τη φορα το εκανα στο αψε σβησε! τωρα τη δευτερα θα παρω κατι και για τις νονες μας και τελειωνω!

Σονια, εμενα ο δικος μου ο μεγαλος σημερα στον παιδικο φτιαξανε λαμπαδες και μου λεει οταν πηγα να τον παρω: "μαμα εγω πηρα απο εδω λαμπαδα. δε χρειαζεται να μου φερει η νονα!!!!!"

Νίκη, στη βαρκελωνη ειχα παει και γω πριν χρονια αλλα δε θυμαμαι πως τα λενε τα μερη που πρεπει να πας...παρε εναν τουριστικο οδηγο και θα εχει τα απαραιτητα. ή δες το προγραμμα απο καποιο τουριστικο γραφειο. παντως ειναι πολυ ωραια πολη. παρα πολυ. εχω παει σε αρκετες πολεις του εξωτερικου αλλα η βαρκελωνη ειναι μονη που λεω θελω να ξαναπαω. καλα να περασετε και προσοχη μη γυρισεις εγκυος!!!! χαχαχα!!!

Καλά Μαρία 10 βαπτιστήρια έχεις?:shock:

Μια χαρά τον βρίσκω τον γιο σου. Από τώρα μπήκε στο πνεύμα της οικονομίας. Χεχε. Σου λέει το παιδί κρίση έχουμε ας μην επιβαρύνουμε την νονά!

Συμφωνώ απόλυτα. Άνετα ξαναπήγαινα Βαρκελώνη. Και τώρα να μπορούσα να φύγω δεν θα το σκεφτόμουν κάν.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γειά σου Ελευθερία. Με γεία η αλλαγή. Την χρειαζόμαστε άλλωστε που και που. Εγώ πέρυσι τα είχα κοντά τα μαλλιά μου και τώρα τα μακραίνω για να τα έχω κοντό καρέ όταν θα βαπτίσουμε την μικρή. Είναι λίγο χάλια τώρα αλλά προσπαθώ να μην τα πολυβλέπω γιατί δεν μου αρέσουν και δεν θέλω και πολύ για να τα ξανακόψω. Έλπίζω να αντέξω να τα μακρύνω.

Αχ κορίτσια σήμερα δεν ήμουν και πολύ καλά γιατί ο μπαμπάς μου συμπλήρωνε 10 χρόνια που μας άφησε. Και η μαμά μου ήταν λογικά κάπως και ο μικρός είχε μια τρέλα από το πρώι λές και κατάλαβε ότι κάτι γίνεται σήμερα. Ευτυχώς η μικρή ήταν ήσυχη.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...