Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλέ εδω ειμαι!!!!! Τωρα ηρθε ο αντρας μου κοριτσια.... Σας αφήνω!!! Παω να χορεψω!!!

Σε θελω ακμαια εε??? :lol::lol:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην αρχη δε ηξερε τι γινοταν εμενε και τα εχανε στο 2ο η 3ο μηνα οι γιατροι εκει μ...ες την εβαζαν απλα ξαπλα δε το εψαχναν ουρλιαζα εγω ηρθε στην Αθηνα το βρηκε το θεμα ε μετα δεν επιανε μαλλον το αγχος απο το καλοκαιρι και μετα τιποτα οποτε επειδη περναγε ο καιρος ο γιατρος της ειπε για εξωσωματικη ειναι και 34 αμαρτια να περνανε ετσι τα χρονια.

Κι εγω εδω εχω πει οτι δεν εχω πει σε κανενα περα απο τον αντρα και την αδερφη μου για αυτο και συνεχιζουμε να μιλαμε μας ενωνει φιλια πλεον οχι η αναγκη της εγκυμοσυνης

Να δεις που θα της φυγει το αγχος μετα και θα μεινει εγκυος πανευκολα απο μονη της!! το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο!!

Τελικα ειδες για να κανεις μια φιλια δε χρειαζεται ουτε τον αλλον να εχεις δει.Εγω τωρα αν δω καποια στιγμη καποια απο εσας για πρωτη φορα θα νιωθω οτι την ξερω χρονια.:):)

Παω και εγω σιγα σιγα γιατι ειναι ωρα να φαει η μικρουλα μου!!

Φιλακια και καληνυχτα!!!

Ετσι πιστευω κι εγω!

Εμεις τωρα τελειωνουμε και σε μιση ωρα το πολυ θα εχουμε πεσει λειπει και ο μπαμπας μας σημερα και θα τρεχω το πρωι.

Καλο ξημερωμα Αννα μου φιλακια

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω μέρες να μπώ και σας έχασα! Ελπίζω να είστε όλες καλά και το ίδιο και τα μωράκια σας!

Εμείς είμαστε καλά αλλά ταλαιπορούμαστε λίγο τα πρωϊνά γιατί προσπαθούμε να μάθουμε την μπέμπα το μπουκάλι. Δεν το θέλει βρε κορίτσια! Τι θα κάνω δεν ξέρω! Έχω τις θηλές Calma της Medela, έχω Chicco την κλασική την στρόγγυλη, έχω Chicco την φαρδιά, έχω Nuk την κλασική την στενή την ορθοδοντική, έχω και Nuk την φαρδιά την ορθοδοντική. Οι μισές από αυτές είναι σιλικόνη και οι υπόλοιπες καουτσούκ. Και η μπέμπα δεν πιάνει καμία! Πίνει στην αρχή 40 με 50 ml και μετά ή θα κοιμηθεί και θα κλαίει σε μια ώρα ή θα πιεί με τα χίλια ζόρια άλλα 50ml. Δεν είναι πολύ λίγο αυτό που πίνει?

Λέτε να συνηθίσει και να πίνει περισσότερο με τον καιρό? Την υπόλοιπη μέρα θηλαζει κανονικά αλλά το πρωί δράμα. Σήμερα την θήλασα στις 9μιση και έφυγα. Την ξύπνησε η μαμά μου στις 1μιση και ήπιε 120 ml-στην αρχή 50ml και μετά τα υπόλοιπα -μεχρι τις 2μιση παιδευόταν.

19 Απριλίου πηγαίνω στην δουλειά και έτσι όπως το πάει η μπέμπα αντί να πέρνει θα αρχίσει να χάνει βάρος.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Tελικα το συμπερασμα που μπορω να βγαλω διαβαζοντας σας ολες, ειναι οτι οντως ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα, ισως επειδη ειναι τα πρωτα σας παιδια και προσπαθειτε να ξαναμπειτε στους ρυθμους σας.Ειμαι σιγουρη δλδ οτι αυτος ειναι ο λογος, εγω τριτο ειναι ηξερα ακριβως τι θα συναντησω και πως θα χειριστω το καθετι.

σωστα τα λες!

Και εγω σε καταλαβαινω απολυτα πανω σε αυτο το θεμα.Να αλλο ενα πραγμα που εκανα απο την αρχη, επειδη ακριβως ηξερα τι με περιμενει το εκοψα γιατι και εγω οσο κακο και αν ακουγεται, ηθελα πισω την Αννα κατευθειαν μετα την εγκυμοσυνη.Ισως επειδη περασα και πολλα για να την αποκτησω τη μπεμπα και ειχα πλεον κουραστει.

Να τωρα αυριο το απογευμα φευγουμε για Αθηνα με τα αγορια γιατι ο μεγαλος εχει κολυμβητικους αγωνες το Σαββατο και την Κυριακη στο Περιστερι.Θα αφησω τη μικρη στη μανα μου.Αν θηλαζα αυτο δε θα γινοταν και δε θα μπορουσα να παω, ο μεγαλος μου ομως με χρειαζεται κοντα του, στην Πατρα τον Δεκεμβρη δεν ειχα παει.

Ενταξει αμα εχεις και αλλα δυο παιδια και εχεις φτασει και στα 39 σου κοιτας και αλλιως καποια πραγματα.;);)

ναι ειναι πολυ περιοριστικο το ξερω... κ εγω δεν με βλεπω να συνεχιζω πολυ..ισως κανενα μηνα ακομα πρωι βραδι θα δουμε...

Αυτο σου λεω και εγω.Πρεπει να εχει μεσα στη μερα 5 γευματα, επειδη ομως ειναι ακομη πολυ μωρα και δεν μπορουν να εχουν πολυ μεγαλα γευματα και χορταστικα οπως ειναι τα φαγητα που θα αρχισουν, τωρα αν εχουν 6 γευματα στο 24ωρο ειναι το τελειο.Το 6ο γευμα δλδ της νυχτας καποια στιγμη θα κοπει.

Για να εχουν ομως 6 γευματα πρεπει να τρωνε καθε 4 ωρες, ετσι δεν ειναι??

Εσυ ομως που δινεις 7 γευματα δεν εχεις 4ωρο απ'οτι φαινεται.Αρα πρεπει να τρεναρεις λιγο λιγο καθε φορα την ωρα του γευματος για να τα κανεις καθε 4 ωρες επι 6 φορες.Αν τα τρεναρεις θα τραβηξεις και το βραδυνο του κατα τις 11.00 οποτε θα σου ξυπνησει 1 φορα τη νυχτα.Αυτο σου λεει ο γιατρος.

εμενα πινει 5-6 γευματα 150 μλ η 180.. καλα ειναι ε? ξυπναει μια φορα μονο στις 5μιση κ ξανακοιμαται σχεδον καπακια.

α κ εγω εχω ακομα 5 κιλα να χασω. ειμαι 68. αλλα γενικα θα ηθελα να παω 60. εγω ρε γαμωτο δεν πολυ ψηνομαι για διαιτα. απλα θα κοψω το βραδινο. παντα πιανει! ελπιζω να το κανω επιτελους!

Παντως πρεπει και αξιζει καποια στιγμη να βρεθούμε ολες αν ειναι δυνατον! Φαντάζεστε τι εχει βα γινει?????

αχ τι καλα που θα ητανε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

φιλεναδες μου με το Χριστο θα παμε Βαρκελώνη τελος του Μαιου εχει παει καμια σας να μου πει λεπτομερειες;;

Αχ Νίκη τι μου θύμησες!!!

Απλά τέλεια έχω να σου πώ! Είναι πολύ όμορφη πολύ και έχει πάρα μα πάρα πάρα πολλά να κάνεις και να δείς. Πόσες μέρες θα πάτε? Εμείς είχαμε πάει 8 μέρες και κάναμε Πρωτοχρονιά εκεί και δεν μας έφτασαν οι μέρες. Ήθελα και άλλο. Φαντάσου ότι από το πολύ περπάτημα τα είχαν δει όλα τα πόδια μου και μπήκα σε ένα μαγαζί με αθλητικά και αγόρασα ένα ζευγάρι Nike για να συνεχίσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Οπως καθε βραδυ προσπαθω να κοιμησω τη μικρη.εχει μιαμιση ωρα που εφαγε κ την επιασε κ το χαζο το κλαμα αποψε δεν ξερω γιατι!

Πριν ηρθε επισκεψη ο κουνιαδος μου με την κοπελα του κ την κορη της(εχει 3 παιδια!) κ μας φερανε πολλα δωρα-ρουχα,εναν αρκουδο,παιχνιδια με ηχους κτλ κ ενα γυμναστηριο. Αλλα ρε γμτ εγω ειχα παραγγειλει ηδη ενα απο το αμαζον κ δεν προλαβα να το ακυρωσω. Αρα θα επιστρεψουμε αυτο που μας φερανε,απο το τζαμπο ειναι,ολο κ κατι θα βρω να παρω με 40 ευρω!

Μακαρι να εχει καλο καιρο αυριο να βγουμε βολτα,σημερα ολη μερα εβρεχε!

Λεγαμε κ εμεις να ΄χορεψουμε΄ αλλα η μπεμπα δεν κοιμηθηκε καθολου ολη μερα κ τωρα μεχρι να κοιμηθει θα εχει κοιμηθει κ ο αντρας μου!

Παλι μονη μου μιλαω αποψε,αντε καλο ξημερωμα να εχουμε!

BJVqp3.png

Καλημέρα!!εμείς κοιμηθήκαμε ένα εξάωρο εχτές και νοιώθω άλλος άνθρωπος σημερα.απο τες 10 μέχρι τες 4!!!μετά ξαναμοιμηθηκε μέχρι τες 7.μακαρι να συνεχίσει έτσι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!

Εγω εχω ετοιμασει τα πραγματα μας, γιατι το μεσημερι φευγουμε για Αθηνα οπως σας ειχα πει εχθες.Εχω αγχωθει λιγο που θα αφησω πρωτη φορα τη μπεμπα νυχτα στη μανα μου (μερα την εχω αφησει) αλλα τι να γινει...:rolleyes::rolleyes:

Θα τα πουμε η την Κυριακη το βραδυ η τη Δευτερα.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Γωγώ μου με γεια σας τα πραγματα σίγουρα θα βρεις αν πας τζαμπο θα χαζεψεις!

Έφη μου σου εύχομαι να έχει κάνει την αρχή και από εδώ και πέρα να κοιμάται έτσι πάντα.Με δυο παιδιά ο βραδυνός ύπνος είναι πολύ σημαντικός.

Άννα μου καλό ταξίδι καρδούλα μου και καλή επιτυχία στα καμάρια σου ο ένας μόνο αγωνίζεται ε?Άντε θα σου κάνει και καλό καιρό καλοκαίρι είναι εδώ.

Δωωωρα που είσαι καλέ?????

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια καλημερα!!

Εγω εχω ετοιμασει τα πραγματα μας, γιατι το μεσημερι φευγουμε για Αθηνα οπως σας ειχα πει εχθες.Εχω αγχωθει λιγο που θα αφησω πρωτη φορα τη μπεμπα νυχτα στη μανα μου (μερα την εχω αφησει) αλλα τι να γινει...:rolleyes::rolleyes:

Θα τα πουμε η την Κυριακη το βραδυ η τη Δευτερα.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

καλα να περάσετε Άννα μου.μια χαρά θα είναι η μπέμπα σου μην ανησυχείς :-P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια. τι κανετε? δεν προλαβα να σας καλοδιαβασω. εμεις ολα καλα. πηγα τον μπεμπη για εμβολιο χθες. ολα καλα. 6200 εγινε και 60 ποντους. τα ισχυα του που ανησυχουσα τα ειδε αλλα μου λεει δεν εχει προβλημα το μωρο. ευτυχως. δε με εστειλε για αλλες εξετασεις. θα δουμε.

αννα καλη επιτυχια στους αγωνες!!!

εγω σε λιγο θα παω να ψωνισω δωρα για ανιψια βαφτηστιρια κτλ γιατι την αλλη βδομαδα θα γινεται χαμος....φιλια σε ολες!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Γωγώ μου με γεια σας τα πραγματα σίγουρα θα βρεις αν πας τζαμπο θα χαζεψεις!

Έφη μου σου εύχομαι να έχει κάνει την αρχή και από εδώ και πέρα να κοιμάται έτσι πάντα.Με δυο παιδιά ο βραδυνός ύπνος είναι πολύ σημαντικός.

Άννα μου καλό ταξίδι καρδούλα μου και καλή επιτυχία στα καμάρια σου ο ένας μόνο αγωνίζεται ε?Άντε θα σου κάνει και καλό καιρό καλοκαίρι είναι εδώ.

Δωωωρα που είσαι καλέ?????

ναι γεωργια μου ελπίζω να στρώση ο καλός μου!!

γεια σας κοριτσια. τι κανετε? δεν προλαβα να σας καλοδιαβασω. εμεις ολα καλα. πηγα τον μπεμπη για εμβολιο χθες. ολα καλα. 6200 εγινε και 60 ποντους. τα ισχυα του που ανησυχουσα τα ειδε αλλα μου λεει δεν εχει προβλημα το μωρο. ευτυχως. δε με εστειλε για αλλες εξετασεις. θα δουμε.

αννα καλη επιτυχια στους αγωνες!!!

εγω σε λιγο θα παω να ψωνισω δωρα για ανιψια βαφτηστιρια κτλ γιατι την αλλη βδομαδα θα γινεται χαμος....φιλια σε ολες!!!!

ενας ολόκληρος άντρας έγινε το μωρό σου!!!καλα ψώνια Μαρία μου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...