Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Αννουλα μου συγχαρητηρια για τον κοριτσαρο!!!!!! τι τελεια ουτε παραγγελια ετσι???

ολα να μας πανε καλα! εγω δεν αντεξα κανονισα αυριο να παω στο γυναικολογομ για υπερηχο! θελω να το δω!!! εκλεισα ραντεβου να κανω λιγες μελι ανταυγειες να φυγει η μαυριλα.

Δωρακι εγω δεν εχω παει ουτε σε ενα μαγαζι ακομα να κοιταξω τιποτα...νιωθω λιγο σαν χαμενη..καλα ειμαι κ πισω ενα μηνα απο σενα αλλα λεμε...

κοριτσια εγω απο κιλα +3 ειμαι. ολοι μου λενε οτι μονο κοιλια εχω παρει αλλα εχω τρελλο πρηξιμο εκει απο την συνεχομενη δυσκοιλιτητα. ειμαι σαν ενα μηνα παραπανω.

τελικα δεν μου ειπατε πως την λενε αυτη τη σκονη που την δυαλυουμε σε νερο?

ας με βοηθησει καποια με το θεμα! θα σκασω!

Καλημερα Μαργαριτα μου, σε ευχαριστω!!!

Καλα θα κανεις που θα πας να το δεις, να σου φυγει το αγχος!!Λες να φανει και το φυλλο??Δεν ξερω γιατι σε αυτη την εβδομαδα δεν ειχε τυχει να κανω υπερυχο σε κανενα παιδι μου.Παντως εγω εξακολουθω να πιστευω πως εχεις και εσυ κορη!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!!

Βουλα δες λιγο τα χθεσινα μηνυματα μου, που σε ρωταω και για τον θυρεοειδη.

Τι κανετε κοριτσια??Εγω επιτελους ειμαι μονη απο σημερα ολα τα πρωινα γιατι αρχισαν τα σχολεια και τους κατεβαζει ο αντρας μου οποτε λειπουν ολοι μεχρι τις 1.30 και ετσι θα τα λεμε!!

Καλημερα!! στο σπιτι είσε ε;; δεν δουλεύεις; τι καλα! θέλω κ εγω να ειμαι σπιτάκι μου τώρα αλλα....και έχω και μια νύστα...

κορίτσια όσο και να κοιμηθώ δεν χορταίνω τον ύπνο.... θέλω συνέχεια ένα κρεβάτι γι να κοιμάμαι:rolleyes:

Για την σκόνη που διαλύουμε σε νερό δεν ξέρω...μονο το ntoufalac ξερω αλλα είναι απαίσιο...δυσκοιλιότητα κ εγω μια απτα ιδια είμαι..ξέρω ότι κάνουν καλό τα δαμάσκοινα (μλιαξ) τα αβοκαντω(δεν ξέρω αν είναι ο καιρός τους) το καρπούζι (μας τελείωσε κι αυτό)..... άλλο δεν ξέρω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!!!!

Αννα...δεν ειδα καθολου τα μνμ τα χθεσινα...Ελαααα, μη με ζοριζεις εγκυο γυναικα...Τι ρωτησες?

Μαργαριτα, καλα εκανες μωρε και εκλεισες ραντεβου!!Αααα μεσα στα κεφια θα εισαι!Θα δεις το ζουζουνι, θα βαψεις και το μαλλι!!Υπαρχει περιπτωση να μαθετε και φυλο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!! στο σπιτι είσε ε;; δεν δουλεύεις; τι καλα! θέλω κ εγω να ειμαι σπιτάκι μου τώρα αλλα....και έχω και μια νύστα...

κορίτσια όσο και να κοιμηθώ δεν χορταίνω τον ύπνο.... θέλω συνέχεια ένα κρεβάτι γι να κοιμάμαι:rolleyes:

Για την σκόνη που διαλύουμε σε νερό δεν ξέρω...μονο το ntoufalac ξερω αλλα είναι απαίσιο...δυσκοιλιότητα κ εγω μια απτα ιδια είμαι..ξέρω ότι κάνουν καλό τα δαμάσκοινα (μλιαξ) τα αβοκαντω(δεν ξέρω αν είναι ο καιρός τους) το καρπούζι (μας τελείωσε κι αυτό)..... άλλο δεν ξέρω..

Ναι, δε δουλευω.Εχει και τα καλα του ,εχει και τα κακα του αυτο. Παντως αν δουλευα και ειχα και τα παιδια με τα διαβασματα και τις εξοσχολικες δραστηριοτητες σιγουρα δε θα αποφασιζα για τριτο!!

Αλλα εκτος του οτι ειμαι στο σπιτι και θα το εχω και παρειτσα το νινι, ο αντρας μου με βοηθαει παρα πολυ με τους μεγαλους, ειδικα τωρα ολο εκεινος τους τρεχει!!Οχι μονο με το σχολειο αλλα και ολο το καλοκαιρι με το κολυμβητηριο και με το ποδοσφαιρο.

Αχ σε ευχαριστω πολύ!!! Θέλω και το αδελφάκι του να του μοιάζει:D

Και εσένα ο γιος σου δεν παει πισω!! ολοκληρος λεβεντης...πως μεγαλώνουν ρε παιδι μου! δεν μπορω να καταλαβω ομως ποιου μοιαζει:)

μοιαζει πολυ στον πατερα του στον πρωην συζηγο μου αφησε κατι για να τον θυμαμαι:tongue::tongue:

Καλημερα σε ολες!

Αννουλα μου συγχαρητηρια για τον κοριτσαρο!!!!!! τι τελεια ουτε παραγγελια ετσι???

ολα να μας πανε καλα! εγω δεν αντεξα κανονισα αυριο να παω στο γυναικολογομ για υπερηχο! θελω να το δω!!! εκλεισα ραντεβου να κανω λιγες μελι ανταυγειες να φυγει η μαυριλα.

Δωρακι εγω δεν εχω παει ουτε σε ενα μαγαζι ακομα να κοιταξω τιποτα...νιωθω λιγο σαν χαμενη..καλα ειμαι κ πισω ενα μηνα απο σενα αλλα λεμε...

κοριτσια εγω απο κιλα +3 ειμαι. ολοι μου λενε οτι μονο κοιλια εχω παρει αλλα εχω τρελλο πρηξιμο εκει απο την συνεχομενη δυσκοιλιτητα. ειμαι σαν ενα μηνα παραπανω.

τελικα δεν μου ειπατε πως την λενε αυτη τη σκονη που την δυαλυουμε σε νερο?

ας με βοηθησει καποια με το θεμα! θα σκασω!

καλημερα μαργαριτα san pellegrino λεγετε με αρωμα λεμονι,ρωτα στο φαρμακειο αν την εχετε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, δε δουλευω.Εχει και τα καλα του ,εχει και τα κακα του αυτο. Παντως αν δουλευα και ειχα και τα παιδια με τα διαβασματα και τις εξοσχολικες δραστηριοτητες σιγουρα δε θα αποφασιζα για τριτο!!

Αλλα εκτος του οτι ειμαι στο σπιτι και θα το εχω και παρειτσα το νινι, ο αντρας μου με βοηθαει παρα πολυ με τους μεγαλους, ειδικα τωρα ολο εκεινος τους τρεχει!!Οχι μονο με το σχολειο αλλα και ολο το καλοκαιρι με το κολυμβητηριο και με το ποδοσφαιρο.

Αχχχ το ονειρο μου περιγραφεις τωρα!!Πως θα γινει να ειμαι και εγω μια νοικοκυρα στο σπιτι με τα παιδακια μου?:cool:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα!!!!

Αννα...δεν ειδα καθολου τα μνμ τα χθεσινα...Ελαααα, μη με ζοριζεις εγκυο γυναικα...Τι ρωτησες?

Μαργαριτα, καλα εκανες μωρε και εκλεισες ραντεβου!!Αααα μεσα στα κεφια θα εισαι!Θα δεις το ζουζουνι, θα βαψεις και το μαλλι!!Υπαρχει περιπτωση να μαθετε και φυλο?

Καταρχην σε ρωτησα αν εχεις ελεγξει το θυρεοειδη σου γενικα και ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη επειδη αναφερθηκες σε κατι ζαλαδες...Ο θυρεοειδης μπορει να σου κανει τα παντα!!

Και μετα ελεγα τη γνωμη μου για τις επισκεψεις και τα παπουτσια!!:tongue::tongue:

Κοριτσια, για ριχτε ιδεες φαγητου για τις επομενες μερες!!

Εγω σημερα θα βαλω μπριζολες με πατατες στο φουρνο και αυριο λεω φακες που τις τρωνε παρα πολυ!

Καταρχην σε ρωτησα αν εχεις ελεγξει το θυρεοειδη σου γενικα και ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη επειδη αναφερθηκες σε κατι ζαλαδες...Ο θυρεοειδης μπορει να σου κανει τα παντα!!

Και μετα ελεγα τη γνωμη μου για τις επισκεψεις και τα παπουτσια!!:tongue::tongue:

Ααα, οταν εχω χρονο, θα παω να δω και την αποψη σου!

Πριν την εγκυμοσυνη, δεν εκανα καμια εξεταση για να δουν τι ειναι..Τις κλασσικες αιματος και πιεση!Απο αυτα τα δυο, τα βρηκαν φυσιολογικα..

Στην εγκυμοσυνη, δεν ξερω αν εχω κανει..Εχω κανει του προγ. ελεγχου, δεν ξερω τι περιλαμβανει..Οτι με βαζουν κανω αλλα δεν ξερω και τι ειναι..

Δεν θα ειχα θεμα με το βαρος?Ειτε να εχανα, ειτε να εβαζα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

μοιαζει πολυ στον πατερα του στον πρωην συζηγο μου αφησε κατι για να τον θυμαμαι:tongue::tongue:

καλημερα μαργαριτα san pellegrino λεγετε με αρωμα λεμονι,ρωτα στο φαρμακειο αν την εχετε!!!

Δεν ήξερα ότι είσαι ξανα παντρεμένη! σορρυ που ρώτησα!!

Σου την έγραψε ο γιατρος σου την σκονη αυτή;; βοηθάει όντως; να την πάρω κ εγω αν βοηθά.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγω σημερα θα βαλω μπριζολες με πατατες στο φουρνο και αυριο λεω φακες που τις τρωνε παρα πολυ!

Μιαμμμμμ και φακες ειναι ωραιο!!

Εγω θα κανω πρασα με κρεας αλλα δεν ξερω αν τα τρωνε τα παιδια σου..

Μπορεις να κανεις και πατατες γιαχνι, κολοκυθακια γεμιστα...πιπεριες γεμιστες!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εμεις σημερα αρακα με καροτα και πατατες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!!!!

Εγω παντως οταν μπαινω στο φορουμ διαβαζω τα παντα απο εκει που ειχα σταματησει εγω για να μη χανω τιποτα!!

Δεν ήξερα ότι είσαι ξανα παντρεμένη! σορρυ που ρώτησα!!

Σου την έγραψε ο γιατρος σου την σκονη αυτή;; βοηθάει όντως; να την πάρω κ εγω αν βοηθά.

δεν εχει προβλημα καλε!!!ετσι και αλιωσ το ξανα ειπα απλα μπορει να μην το διαβασες!!!

ναι ο γιατρος μου την εγραψε και εμενα με βοηθησε επειδη παιρνω και δυο σιδερο την μερα και δυσκολευομουν πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εχεις απολυτο δικιο να θετεις κανονες στο σπιτι σου, εσυ εισαι η νοικοκυρα.Μηπως ομως θα πρεπει να υπαρχει ενα οριο??Δηλαδη, εμεις ok τα βγαζουμε τα παπουτσια μας (και εμεις αυτο κανουμε αμεσως) οταν μπουμε στο σπιτι, αλλα μπορεις να το πεις αυτο στον επισκεπτη??Εγω προσωπικα σαν Αννα θα παρεξιγιομουν αν πηγαινα μια επισκεψη και μου το ελεγαν αυτο!!Στο κατω κατω ο επισκεπτης θα κινηθει στο χωρο του σαλονιου αντε και της κουζινας.Στους υπολοιπους χωρους δε νομιζω οτι ειναι κακο να το ζητησεις τη στιγμη την οποια θα μπουσουλαει ενα μωρο, δλδ. στα δωματια.Τωρα στο χωρο του σαλονιου θα μπορουσες να εχεις περιορισει ενα χωρο σε καποια ακρη που θα μπορει να καθεται και να παιζει πανω σε ενα χαλακι.
Δεν εχω πει σε κανεναν επισκεπτη να βγαλει τα παπουτσια του..Και την μητερα του ανδρα μου, δεν την θεωρω επισκεπτη, με την απολυτη εννοια...Δεν εχω την απαιτηση να τα βγαζει οποιοσδηποτε!Αλλα τους γονεις μας, τους θεωρω απο τους πιο κοντινους ανθρωπους..Περιμενω τουλαχιστον αυτη να καταλαβει..Αν ερθει ενας φιλος, δεν θα πω κατι..ασε που αυτοι βλεπουν οτι περπαταμε χωρις παπουτσια και τα βγαζουν και αυτοι!Επισης, αντε τωρα το καλοκαιρι, παει στα κομματια..το χειμωνα ομως που εξω βρεχει και ερχονται και πατανε με τα παπουτσια πανω στις βελετζες??Αυτο το χαλι ουτε ευκολα τιναζετε ουτε ευκολα πλενετε!Και στο κατω κατω να σου πω και κατι?Μιση ντροπη δικη μου(που της το λεω) και μιση δικη της(που το ακουσε 5 φορες και δεν ευαισθητοποιειται καθολου..)!:tongue:
Μηπως θυμασαι οτι γενναμε καταχειμωνο πρωτα ο Θεος???

Πολυ απλα θα πεις οτι αποφασισαμε με τον αντρα μου το παιδι να βγει απο το σπιτι μετα απο 40-50 ημερες, και επισης οτι σας το ειπε αυτο και ο παιδιατρος, ο οποιος σιγουρα θα σου πει να μη το βγαζεις νεογεννητο αυτη την εποχη, και ποσο μαλλον να πηγαινει σε κλειστους χωρους με αλλους.Πες τους οτι οταν θα πιασει η Ανοιξη θα το κανονισετε!!

Επισης αν θηλαζεις εκεινη καθε τριτη τι θα του δινει????.....:tongue::tongue:

Εγω το θυμαμαι πολυ καλα...Αυτη μαλλον το ξεχασε!Και χειμωνας να μην ηταν, για αυτο θα παρω αδεια 1 χρονο!Σε λιγοτερο απο ενα χρονο, δεν υπαρχει λογος το παιδι να το κραταει καποιος αλλος..Λες και το καναμε μαζι και θα μοιρασουμε και τις μερες!!Θελω να ελπιζω οτι απλως ηταν μια σκεψη και περασε..Αν δω να το προχωραει, οπως ειπα και εχθες, θα εχει σοου!!

Δεν αντεξα και γυρισα να δω τι ελεγες!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...