Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ οχι σε εκλιπαρω μη το κανεις το εκανα εγω στο γιο μου και αποξενωθηκαμε με τον αντρα μου αρχισαμε να παρεξηγουμαστε με το παραμικρο κι ολα αυτα επειδη δεν..... .Κριμα ειναι απο εδω και περα θα συνηθισεις τις αυπνιες θα αρχισουν δοντια στον 4ο και μετα κανενα κρυωματακι το χασουμε το κορμι πατριωτισσα!Θα δεις ότι δεν ειναι και κατι το τρομερο ενα καφε παραπανω θα πιεις decaf εννοειται και ολα θα στρωσουν θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα με θυμηθεις.

Καλα τα λες φιλεναδα!!!!!!! Αποψε θα τον στριμωξω στη γωνία....:oops::oops::D

Πινεις ντεκαφεινε ε? Θα πιω εναν στην υγεια σου το απογευμα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσο σε καταλαβαινω!!! ακριβως ετσι ενιωθα κ εγω!! χθες πχ βγηκα μονη μου αγορα για 2 ωρες. αν θηλαζα δεν νομιζω να το εκανα! δεν ξερω, δεν αντεχα να την εχω ολη μερα στο στηθος, κ ας ακουγεται κακο αυτο! συνηθως με επιαναν τα κλαματα οταν εκλαιγε συνεχεια κ δεν ηξερα αν πειναει κ την εβαζα συνεχεια στο στηθος! τουλαχιστον τωρα με το ξενο ξερω ποτε πειναει κ ποτε οχι! απορω πως αντεχουν οι κοπελες που θηλαζουν συνεχεια:rolleyes:

Εμενα με βολεψε ο θηλασμος κοιμαται πολλες ωρες δεν γκρινιαζει βγαινουμε βολτες για καφε και ψωνια και οσο ειναι στο σλινγκ δε παραπονιεται καλα το βραδυ 12 με 6 ουτε ο μεγαλος δε κανει τετοιο υπνο.Αλλα καταλαβαινω τι λες κι εμενα αν δε με αφηνε να κανω τιποτα το ιδιο θα εκανα ειναι πολυ ζορι να χανεις τον εαυτο σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ετσι Θοδωρουλα θυμησου γιου αρ α σεξ μασιν!

Δυο ή τρεις στο τσακιρ κεφι (καταλαβαινεις ποτε ειναι τσακι το κεφι;)) με αφηνει η γιατρος nescafe decaf παιρνω βαζω και μπολικο γαλα τελεια α πινεις μολις θηλαζεις για να ειναι μακρια απο τον επομενο θηλασμο αν και δεν ενοχλει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γωγούλα κούκλα και μαλλάκι ε>Σουπερ η κοπελαρα σου να σας ζησει.

Λίτσα μου χαλαρα δε κανει να κανεις διαιτα τωρα που θηλαζεις εγω προσεχω και εχω κοψει τις μ...ες τα γλυκα και το junk food ολα τα αλλα πρεπει να τα τρως προσεχε μη σου μειωθει το γαλα για αυτο ξεκινα σιγα σιγα να τα χασεις κοψε μονο τα περιττα πολλες την πατησαν με διαιτα.

Μαργαριτα πρωι θα κανονισουμε γαι καφεδακι αν ειναι θα ερθουμε εμεις στου Βεικου κοντα δεν εισαι τωρα?

το ξερω Γεωργια μου οτι δεν κανει..τα χαζα θελω να κοψω κ επιτελους να τρωω σαν ανθρωπος γιατι τωρα τρωω απλα συνεχεια!

βγηκα κανα 2 φορες. ενταξει καπως συνηλθα οταν βγηκα αλλα ακομα εχω μελλον για να ειμαι καλα!

τι εννοεις πηρες? απο την γεννα κ μετα? κ εγω οταν δεν ειμαι καλα τρωω.. κ τωρα που μιλαμε θα ηθελα να φαω μια τουρτα!

εννοω οτι γεννησα στα 70,γυρισα 66,εφτασα 64 κ τωρα ειμαι 68..δεν χωραω πουθενα...ακομη σαν εγκυμονουσα κυκλοφορω!!

Γεια σας κ απο εμενα!!

Μαργαριτα μου σου απαντησα εγω κ σου ειπα χρονια πολλα , δεν το ειδες?

Εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο.Καλος ηταν δεν εκλαψε πολυ..Ειχαμε κ την νονα που μας κρατουσε το χερακι...

Ο μικρος ειναι 5400 κ 60 ποντους..Μου ειπε ο γιατρος οτι πηρε πολυ καλο υψος κ ειναι στην 80η θεση απο 100 παιδακια...Θα μας βγει ψηλος μαλλον!!Ευτυχως μην παρει απο μενα που ειμαι 1.60...

Ο μικρουλης μου κοιμαται λιγο τωρα μαλλον τον εχει επηρεασει το εμβολιο ε?

Εμεις παντως ηρθαμε μια φορα σε στενη επαφη και ολα ηταν μια χαρα!Βεβαια ειχα το αγχος μην αρχισει κ τρεχει το στηθος γαλα αλλα ολα οκ τελικα...

τι καλα ο μικρουλης σου!!μπραβο ρε Σοφακι!εγω το τρεμω το εμβολιο..την αλλη βδομαδα εχουμε εμεις..

Εγω κανω διατροφη και προσεχω πολυ ενα μηνα τωρα.Εχασα ακομη 3 κιλα αλλα για να επανελθω θελω αλλα 6 και 4 απο πριν συνολο 10.

Τις πρωτες μερες μου κακοφανηκε λιγο αλλα μετα συνηθησα.Μονο σαββατο βραδυ τρωω λιγο παραπανω, αλλα το μεσημερι του σαββατου ενα γιαουρτι.

Εμεις παντως κοριτσια να μη την ματιασω απο προγραμμα μια χαρα ειμαστε.Τρωει καθε 4 ωρες , και τη νυχτα 1 φορα στις 4.00 η ωρα και μετα κοιμαται αμεσως.Ειναι πολυ ησυχη γενικα σε συγκριση με τα αγορια μου και πολυ καλοβολη.

μια χαρουλα Αννα μου η μικρη σου!!πολυ καλα!!

εμεις φαγαμε,νταλακιασαμε,βγαλαμε κ το περισσιο γιατι δεν ξερουμε να σταματησουμε απο τη λαιμαργια μας κ τωρα καθομαστε στο ρηλαξακι μας κ χαζευουμε..

αληθεια,εσεις που θηλαζετε δινετε ενα στηθος τη φορα κ αν δειχνει οτι θελει κ αλλο πατε στο αλλο;;αν ρευεται κ μετα θελει κ αλλο να την αλλαζω στηθος η να την επιμενω στο ιδιο;;

κ κατι αλλο που το θυμηθηκα,τα βραδυα αν ξυπναει τα αλλαζετε πανα αν δεν εχουν κανει κακακια;;εμενα οταν την αλλαζω,γιατι δε θελω να μενει πολυ με την ιδια,ξαγρυπναει!!

GjJbp3.png7IWup3.png

κ εγω πινω καμια φορα ντεκαφεινε.η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οτι μετα το 3μηνο αν δεν κανω λαθος μπορω να πινω κ κανονικο γιατι τον μεταβολιζει.για το 3μηνο δεν ειμαι πολυ σιγουρη..θα την ξαναρωτησω.

δωστου να καταλαβει Δωρακι!τοσο καιρο περιμενες!!

Εμενα με βολεψε ο θηλασμος κοιμαται πολλες ωρες δεν γκρινιαζει βγαινουμε βολτες για καφε και ψωνια και οσο ειναι στο σλινγκ δε παραπονιεται καλα το βραδυ 12 με 6 ουτε ο μεγαλος δε κανει τετοιο υπνο.Αλλα καταλαβαινω τι λες κι εμενα αν δε με αφηνε να κανω τιποτα το ιδιο θα εκανα ειναι πολυ ζορι να χανεις τον εαυτο σου.

συμφωνω κ εγω!το ιδιο απολυτως θα εκανα κ κοντεψα να το κανω ειναι η αληθεια..και τωρα ακομη το μονο που με κραταει ειναι οτι βλεπω αποτελεσμα σχετικα με το στοχο που εθεσα.αν ξαναδω τα ζορια και δεν ειμαι καλα,θα προτιμησω να το μειωσω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

το ξερω Γεωργια μου οτι δεν κανει..τα χαζα θελω να κοψω κ επιτελους να τρωω σαν ανθρωπος γιατι τωρα τρωω απλα συνεχεια!

εννοω οτι γεννησα στα 70,γυρισα 66,εφτασα 64 κ τωρα ειμαι 68..δεν χωραω πουθενα...ακομη σαν εγκυμονουσα κυκλοφορω!!

τι καλα ο μικρουλης σου!!μπραβο ρε Σοφακι!εγω το τρεμω το εμβολιο..την αλλη βδομαδα εχουμε εμεις..

εμεις φαγαμε,νταλακιασαμε,βγαλαμε κ το περισσιο γιατι δεν ξερουμε να σταματησουμε απο τη λαιμαργια μας κ τωρα καθομαστε στο ρηλαξακι μας κ χαζευουμε..

αληθεια,εσεις που θηλαζετε δινετε ενα στηθος τη φορα κ αν δειχνει οτι θελει κ αλλο πατε στο αλλο;;αν ρευεται κ μετα θελει κ αλλο να την αλλαζω στηθος η να την επιμενω στο ιδιο;;

κ κατι αλλο που το θυμηθηκα,τα βραδυα αν ξυπναει τα αλλαζετε πανα αν δεν εχουν κανει κακακια;;εμενα οταν την αλλαζω,γιατι δε θελω να μενει πολυ με την ιδια,ξαγρυπναει!!

Λιτσακι μου το λετε κι εσεις το νταλακιασε χαχα κι εμεις καιρο ειχα να το ακουσω!

Μεσα στη μερα της δινω το ενα στηθος σε καθε γευμα το μεσημερι για να κοιμηθει τρωει παλι κι απο τα δυο το ιδιο και το βραδυ που και 6 να ειχα παλι δε θα την προλαβαιναΑπλα φροντιζω να αδειαζει το στηθος δηλ τρωει ρευεται την ξαναβαζω στο ιδιο και αν δε το πιανει και δειχνει να πειναει τοτε δινω το αλλο αν κι εμενα τα ιδια νταλακιαζει και βγαζει καμια γουλιτσα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια καλά είστε ???εγώ έχω χαθεί λόγω που έχω αρχίσει να δουλεύω απο το σπίτι και με το μωρό και τη δουλειά βρίσκω ελάχιστο χρόνο.....Τα νέα μου είναι τα εξής εχτές κάναμε το 1ο μας εμβόλιο και όλα πήγαν κατ ευχήν δεν ανεβάσαμε μέχρι στιγμής πυρετό και κοιμηθήκαμε μια χαρά μας μέτρησε κιόλας είμαστε 5400 kg και ύψος 62 πόντους ......τώρα τον άλλο μήνα θα κάνουμε κι άλλο εμβόλιο.....πάω να δω τα νέα σας ...

HXSnp2.png

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια καλά είστε ???εγώ έχω χαθεί λόγω που έχω αρχίσει να δουλεύω απο το σπίτι και με το μωρό και τη δουλειά βρίσκω ελάχιστο χρόνο.....Τα νέα μου είναι τα εξής εχτές κάναμε το 1ο μας εμβόλιο και όλα πήγαν κατ ευχήν δεν ανεβάσαμε μέχρι στιγμής πυρετό και κοιμηθήκαμε μια χαρά μας μέτρησε κιόλας είμαστε 5400 kg και ύψος 62 πόντους ......τώρα τον άλλο μήνα θα κάνουμε κι άλλο εμβόλιο.....πάω να δω τα νέα σας ...

Καλησπερα πω πω γινατε ολοκληρες γυναικες μπραβο σας!Κι εμεις καλα εδω τρεχαματα με τη βαφτιση και με τον μεγαλο που κουντουρντιζει!

zxG9p3.png

owokp3.png

αα κ εσενα τρωει συχνα λοιπον!προσεχουν το μεταβολισμο τους τα πουλακια μας!μικρα κ συχνα γευματα!

δοκιμασε το.κυριως το γαλα ειναι που κανει τη ζημια.εγω ειχα δει οτι αν ετρωγα δημητριακα με γαλα μετα ηταν ζορισμενη η μικρη!φετα τρωω κανονικα.γιαουρτι δεν εχω δοκιμασει αλλα θα δοκιμασω..

αχ τωρα που το θυμηθηκα...με τον κρινο θα το κανω το δευτερο παιδακι εγω μου φαινεται..προχθες αποπειραθηκαμε να ερθουμε παλι ''κοντα'' με τον καλο μου και παιδια,τι πονος;;δεν καταφεραμε να κανουμε πολλα πολλα..πληρης αποτυχια..καμια με παρομοια εμπειρια;;

λιτσακι μου εγω ειλικρινα αρκετός πόνος, το καναμε ομως μια φορα τα καταφεραμε αλλα μετα μολυνθηκα και εχει 3 εβδομαδες να ......

εφη μου το 2 και το 4 μου αρεσαν.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

κ εγω ακομα τιποτα δε εχω κανει. ειναι καθαρα ψυχολογικο.. τωρα σαν να αρχιζω να εχω λιγακι ορεξη παλι..

Tελικα το συμπερασμα που μπορω να βγαλω διαβαζοντας σας ολες, ειναι οτι οντως ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα, ισως επειδη ειναι τα πρωτα σας παιδια και προσπαθειτε να ξαναμπειτε στους ρυθμους σας.Ειμαι σιγουρη δλδ οτι αυτος ειναι ο λογος, εγω τριτο ειναι ηξερα ακριβως τι θα συναντησω και πως θα χειριστω το καθετι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ποσο σε καταλαβαινω!!! ακριβως ετσι ενιωθα κ εγω!! χθες πχ βγηκα μονη μου αγορα για 2 ωρες. αν θηλαζα δεν νομιζω να το εκανα! δεν ξερω, δεν αντεχα να την εχω ολη μερα στο στηθος, κ ας ακουγεται κακο αυτο! συνηθως με επιαναν τα κλαματα οταν εκλαιγε συνεχεια κ δεν ηξερα αν πειναει κ την εβαζα συνεχεια στο στηθος! τουλαχιστον τωρα με το ξενο ξερω ποτε πειναει κ ποτε οχι! απορω πως αντεχουν οι κοπελες που θηλαζουν συνεχεια:rolleyes:

Και εγω σε καταλαβαινω απολυτα πανω σε αυτο το θεμα.Να αλλο ενα πραγμα που εκανα απο την αρχη, επειδη ακριβως ηξερα τι με περιμενει το εκοψα γιατι και εγω οσο κακο και αν ακουγεται, ηθελα πισω την Αννα κατευθειαν μετα την εγκυμοσυνη.Ισως επειδη περασα και πολλα για να την αποκτησω τη μπεμπα και ειχα πλεον κουραστει.

Να τωρα αυριο το απογευμα φευγουμε για Αθηνα με τα αγορια γιατι ο μεγαλος εχει κολυμβητικους αγωνες το Σαββατο και την Κυριακη στο Περιστερι.Θα αφησω τη μικρη στη μανα μου.Αν θηλαζα αυτο δε θα γινοταν και δε θα μπορουσα να παω, ο μεγαλος μου ομως με χρειαζεται κοντα του, στην Πατρα τον Δεκεμβρη δεν ειχα παει.

Ενταξει αμα εχεις και αλλα δυο παιδια και εχεις φτασει και στα 39 σου κοιτας και αλλιως καποια πραγματα.;);)

Κοριτσια μου ορεξη για σεξ υπάρχει!!! Χρονος δεν υπαρχει... και αντοχή!!! Εγω μετα που θα κοιμηθει θελω να μην χασω δευτερολεπτο υπνου!!!!!!!!!

Δωρα μου, συμφωνω με την Γεωργια, δες 'το λιγο απο την πλευρα του αντρα σου.Ειναι και αυτοι σα μεγαλα μωρα μη νομιζεις....

Ηδη περασαν 2,5 μηνες απ'οταν γεννησες επρεπε τωρα να ησασταν πανω στα μελια και μαλιστα υστερα απο τοσο καιρο.

Κανε την αρχη και θα δεις!!! ασε τον υπνο, θα βρεις χρονο και για αυτον!!;);)

Εμεις εχουμε εμβολιο αυτες τις μερες αλλα επειδη θα την κρατησει η μανα μου και δεν ξερω τι αντιδραση θα κανει στο εμβολιο θα της το κανω απο Δευτερα που θα ειμαι εδω.

Λιτσα μου την αφησα κατι νυχτες χωρις να την αλλαξω αλλα παραβαρυνε η πανα το πρωι και δε μου αρεσε αυτο.Ετσι μετα το γευμα στις 4.00 τη νυχτα της βγαζω την παλια και της βαζω την καινουρια πανα τακα τακα μεσα στο ημιφως χωρις να τη σκουπισω με μωρομαντηλο γιατι με αυτο ξαγρυπναει επειδη την κρυωνει.;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...