Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κ απο εμενα!!

Μαργαριτα μου σου απαντησα εγω κ σου ειπα χρονια πολλα , δεν το ειδες?

Εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο.Καλος ηταν δεν εκλαψε πολυ..Ειχαμε κ την νονα που μας κρατουσε το χερακι...

Ο μικρος ειναι 5400 κ 60 ποντους..Μου ειπε ο γιατρος οτι πηρε πολυ καλο υψος κ ειναι στην 80η θεση απο 100 παιδακια...Θα μας βγει ψηλος μαλλον!!Ευτυχως μην παρει απο μενα που ειμαι 1.60...

Ο μικρουλης μου κοιμαται λιγο τωρα μαλλον τον εχει επηρεασει το εμβολιο ε?

Εμεις παντως ηρθαμε μια φορα σε στενη επαφη και ολα ηταν μια χαρα!Βεβαια ειχα το αγχος μην αρχισει κ τρεχει το στηθος γαλα αλλα ολα οκ τελικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κανω διατροφη και προσεχω πολυ ενα μηνα τωρα.Εχασα ακομη 3 κιλα αλλα για να επανελθω θελω αλλα 6 και 4 απο πριν συνολο 10.

Τις πρωτες μερες μου κακοφανηκε λιγο αλλα μετα συνηθησα.Μονο σαββατο βραδυ τρωω λιγο παραπανω, αλλα το μεσημερι του σαββατου ενα γιαουρτι.

Εμεις παντως κοριτσια να μη την ματιασω απο προγραμμα μια χαρα ειμαστε.Τρωει καθε 4 ωρες , και τη νυχτα 1 φορα στις 4.00 η ωρα και μετα κοιμαται αμεσως.Ειναι πολυ ησυχη γενικα σε συγκριση με τα αγορια μου και πολυ καλοβολη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γωγούλα κούκλα και μαλλάκι ε>Σουπερ η κοπελαρα σου να σας ζησει.

Λίτσα μου χαλαρα δε κανει να κανεις διαιτα τωρα που θηλαζεις εγω προσεχω και εχω κοψει τις μ...ες τα γλυκα και το junk food ολα τα αλλα πρεπει να τα τρως προσεχε μη σου μειωθει το γαλα για αυτο ξεκινα σιγα σιγα να τα χασεις κοψε μονο τα περιττα πολλες την πατησαν με διαιτα.

Μαργαριτα πρωι θα κανονισουμε γαι καφεδακι αν ειναι θα ερθουμε εμεις στου Βεικου κοντα δεν εισαι τωρα?

ναι ειμαι πολυυ κοντα! με τα ποδια ενα τεταρτακι. να παμε να παμε!

αχχαχχ.Καθε αρχη και δυσκολη..Αν εχει το οκ απο τον γυναικολογο σου, σφυξε τα δοντια και προσπαθησε το.Αξιζει τον κοπο μετα..;)

Εγω να πω την αληθεια, ακομα να παω γυναικολογο και δεν αντεξα στον πειρασμο..

Χθες πηγα ορθοπεδικο.Ειμαι καλυτερα.Εξακολουθω να μην σηκωνω βαρυ(οπως και την μπουμπου).Κοιλιακους και ραχαιους μου ειπε για αρχη και μετα το Πασχα, φυσικοθεραπευτης.Η κηλη λεει ειναι κατι μονιμο, δεν προκειται να φυγει, απλα αν προσεχω, δεν θα ποναω..Τι να πω, πολυ ατιμη η κηλη.Δεν ευχομαι σε κανεναν να το παθει.

Γωγω, πολυ ομορφη η μπουμπου σου..Και τι ομορφα ρουχαλακια...Εγω ξεχασα την φωτογραφικη οταν σαραντισαμε και δεν εβγαλα φωτο..:rolleyes:Ηταν και μια θεα με τα ρουχαλακια της.Θα βγαλωω την επομενη φορα που θα βγουμε.

περαστικα Βουλα μου! τι κακο κ αυτο..

το ποσο θελω να καπνισω ειναι απιστευτο!!δεν το περιμενα οτι θα κανω σαν υστερικη..μαλλον και γι'αυτο τρωω κ εχω γινει βοδι σωστο!

αχου ειναι μια κουκλα καλε!!!!!!φτου φτου!!!!!!!πολυ ομορφη!!

εγω εχω ηδη καπνισει κοριτσια...

τωρα που ειστε ολες εδω δειτε τη μικρη μου , την εντυσα οταν σαραντησαμε! θα τη σβησω σε λιγο!

αχ τι κουκλιτσα ειναι αυτη!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτα μου εγω κοντεψα να παθω καταθλιψη,παθαινα κρισεις σου λεω, χαλια, να βριζω τη μανα μου , τον αντρα μου, αστα! ενιωσα καλυτερα οταν σταματησα να θηλαζω οποτε ξεκινησα παλι να καπνιζω κ να πινω καφε, εβγαλα τις πιτζαμες κ φυσικα αφου αρχισα να βγαινω εξω. μπορει να ακουγεται χαζο το τσιγαρο κ ο καφες αλλα εμενα με εκαναν να νιωσω καλυτερα. βρες τι σε ενοχλει κ δεν νιωθεις καλα κ διορθωσε το!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Γωγω κουκλα η κορουλα σου!! να ζησει!!!

Μαργαριτα, τι κανεις?? εκεινη τη μερα εγω δε σου απαντησα γιατι ειπες οτι εισαι απο του γειτονα, και λεω τωρα οτι και να της γραψω θα εχει βγει.

τι κανεις Αννουλα μου!!!! ωχ ωχ αρχιζει κ κανει ηχακια η μικρη!

φαινεται ο γειτονας το εχει αφησει ανοιχτο κ σημερα το νετ!!!

Γεια σας κ απο εμενα!!

Μαργαριτα μου σου απαντησα εγω κ σου ειπα χρονια πολλα , δεν το ειδες?

Εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο.Καλος ηταν δεν εκλαψε πολυ..Ειχαμε κ την νονα που μας κρατουσε το χερακι...

Ο μικρος ειναι 5400 κ 60 ποντους..Μου ειπε ο γιατρος οτι πηρε πολυ καλο υψος κ ειναι στην 80η θεση απο 100 παιδακια...Θα μας βγει ψηλος μαλλον!!Ευτυχως μην παρει απο μενα που ειμαι 1.60...

Ο μικρουλης μου κοιμαται λιγο τωρα μαλλον τον εχει επηρεασει το εμβολιο ε?

Εμεις παντως ηρθαμε μια φορα σε στενη επαφη και ολα ηταν μια χαρα!Βεβαια ειχα το αγχος μην αρχισει κ τρεχει το στηθος γαλα αλλα ολα οκ τελικα...

ναι ειδα οτι μου απαντησες Σοφακι μου! ευχαριστω κ για τις ευχες σου! κ ολα τα κοριτσια! αχ μπραβο που κανατε το εμβολιο.. ειναι μεγαλη η βελονα? μωρε στεναχωριεμαι που θα την τρυπησουν.. πωπωπω...5400!!! μια χαρουκα μεγαλωνει! ε σιγα καλε μην γινει 1,60 αγοραρος θα γινει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια, μας πεσανε τα μαλλακια ομως κ ο μπαμπας μας τα κανει λωριδα!!

Σοφια κ εμενα ευτυχως δεν θα μου μοιασει που ειμαι 1,60! ειναι στην 90η θεση η δικια μου!

BJVqp3.png

εγω δεν ρχω εμπειρια ακομα δεν καναμε κατι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops:

Γιατι βρε Δωρα μου??

Εσυ εισουν εκεινη που μας ελεγες πιο πολυ απ'ολες για το ποτε θα κανεις σεξακι και τωρα δε θες??:):)

Εγω παντως το περιμενα πως και πως και το ευχαριστιεμαι και μια χαρα μαλιστα!!! ισως επειδη δε θηλαζω και επανηλθαν οι ορμονες μου αμεσως, ηταν και καισαρικη και δεν ποναγα απο κατω...:D:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μαργαριτα μου εγω κοντεψα να παθω καταθλιψη,παθαινα κρισεις σου λεω, χαλια, να βριζω τη μανα μου , τον αντρα μου, αστα! ενιωσα καλυτερα οταν σταματησα να θηλαζω οποτε ξεκινησα παλι να καπνιζω κ να πινω καφε, εβγαλα τις πιτζαμες κ φυσικα αφου αρχισα να βγαινω εξω. μπορει να ακουγεται χαζο το τσιγαρο κ ο καφες αλλα εμενα με εκαναν να νιωσω καλυτερα. βρες τι σε ενοχλει κ δεν νιωθεις καλα κ διορθωσε το!

α κ εσυ χαλια ησουν ε? κ εγω ρε γμτ. ισως φταιει που ημου ν απο καιρο κλεισμενη μεσα κ δεν την παλευω κ πολυ..

Τωρα σιγα σιγα εχω μειωσει το θηλασμο . θελω κ εγω να καπνισω γιατι ετσι νιωθω να ειμαι παλι ο εαυτος μου. ξερω ποσο μαλακ..ια ειναι αλλα τι να κανουμε. προς το παρον κανω 2 την ημερα μακρια απο τους θηλασμους. το ειπα κ στον παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι οκ.. δεν θα συνεχισω κ πολυ να θηλαζω. νιωθω να θελω λιγο την ελευθερια μου.. οσο κακο κ αν ακουγεται αυτο..

Σοφακι μια χαρουλα ο μικρος σου!!

Μαργαριτα χρονια σας πολλα!!

Εμεις κλεισαμε εχθες 2 μηνες!!

να σου ζησει κοριτσακι μου..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε Δωρα μου??

Εσυ εισουν εκεινη που μας ελεγες πιο πολυ απο'λες για το ποτε θα κανεις σεξακι και τωρα δε θες??:):)

Εγω παντως το περιμενα πως και πως και το ευχαριστιεμαι και μια χαρα μαλιστα!!! ισως επειδη δε θηλαζω και επανηλθαν οι ορμονες μου αμεσως, ηταν και καισαρικη και δεν ποναγα απο κατω...:D:D

κ εγω ακομα τιποτα δε εχω κανει. ειναι καθαρα ψυχολογικο.. τωρα σαν να αρχιζω να εχω λιγακι ορεξη παλι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γιατι βρε Δωρα μου??

Εσυ εισουν εκεινη που μας ελεγες πιο πολυ απο'λες για το ποτε θα κανεις σεξακι και τωρα δε θες??:):)

εγω χθες πηρα το οκ απο την γυναικολογο αλλα δεν μπορεσαμε γιατι η μικρη κοιμηθηκε ελαχιστα! ελπιζω σημερα, κ εγω με καισαρικη δεν θα εχω προβληματα!!;)

BJVqp3.png

α κ εσυ χαλια ησουν ε? κ εγω ρε γμτ. ισως φταιει που ημου ν απο καιρο κλεισμενη μεσα κ δεν την παλευω κ πολυ..

Τωρα σιγα σιγα εχω μειωσει το θηλασμο . θελω κ εγω να καπνισω γιατι ετσι νιωθω να ειμαι παλι ο εαυτος μου. ξερω ποσο μαλακ..ια ειναι αλλα τι να κανουμε. προς το παρον κανω 2 την ημερα μακρια απο τους θηλασμους. το ειπα κ στον παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι οκ.. δεν θα συνεχισω κ πολυ να θηλαζω. νιωθω να θελω λιγο την ελευθερια μου.. οσο κακο κ αν ακουγεται αυτο..

να σου ζησει κοριτσακι μου..

ποσο σε καταλαβαινω!!! ακριβως ετσι ενιωθα κ εγω!! χθες πχ βγηκα μονη μου αγορα για 2 ωρες. αν θηλαζα δεν νομιζω να το εκανα! δεν ξερω, δεν αντεχα να την εχω ολη μερα στο στηθος, κ ας ακουγεται κακο αυτο! συνηθως με επιαναν τα κλαματα οταν εκλαιγε συνεχεια κ δεν ηξερα αν πειναει κ την εβαζα συνεχεια στο στηθος! τουλαχιστον τωρα με το ξενο ξερω ποτε πειναει κ ποτε οχι! απορω πως αντεχουν οι κοπελες που θηλαζουν συνεχεια:rolleyes:

BJVqp3.png

Κοριτσια μου ορεξη για σεξ υπάρχει!!! Χρονος δεν υπαρχει... και αντοχή!!! Εγω μετα που θα κοιμηθει θελω να μην χασω δευτερολεπτο υπνου!!!!!!!!!

Αχ οχι σε εκλιπαρω μη το κανεις το εκανα εγω στο γιο μου και αποξενωθηκαμε με τον αντρα μου αρχισαμε να παρεξηγουμαστε με το παραμικρο κι ολα αυτα επειδη δεν..... .Κριμα ειναι απο εδω και περα θα συνηθισεις τις αυπνιες θα αρχισουν δοντια στον 4ο και μετα κανενα κρυωματακι το χασουμε το κορμι πατριωτισσα!Θα δεις ότι δεν ειναι και κατι το τρομερο ενα καφε παραπανω θα πιεις decaf εννοειται και ολα θα στρωσουν θα αλλαξει η ψυχολογια σου θα με θυμηθεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...