Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααα!

Πως ειστε?Προς το παρον καλα βλεπω ολες!

Κοιμηθηκαμε 12,30-6,00..Μια χαρα!

Ρε κοριτσια, θελω και εγω να παρω αυτο το γυμναστηριο απο το αμαζον που λετε..Δεν εχω ομως πει παλ..Πως μπορω να βγαλω?αργει πολυ να βγει?

Μου ειπε ο ανδρας μου οτι γινεται και με τον λογαριασμο που εχουμε στην εθνικη να τραβηξουν λεφτα..γινεται?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ασε εμεις ειχαμε 1 χρονο περιπου, πριν μεινω εγκυος, καθε βραδυ ερχοταν κ ο κουμπαρος κ πιναμε! ενα μπουκαλι μπακαρντι στις 3 μερες θελαμε!! ντροπη! τωρα τα οικονομικα καταρχην δεν το επιτρεπουν οποτε βολευομαστε με κρασι ή κονιακ κ μπακαρντι μονο τα Σαββατα. καλε σαν αλκοολικη ακουγομαι:shock:

ευτυχως τα βραδια δεν πειναω καθολου αλλα καπνιζω πολυ παλι!

το ποσο θελω να καπνισω ειναι απιστευτο!!δεν το περιμενα οτι θα κανω σαν υστερικη..μαλλον και γι'αυτο τρωω κ εχω γινει βοδι σωστο!

τωρα που ειστε ολες εδω δειτε τη μικρη μου , την εντυσα οταν σαραντησαμε! θα τη σβησω σε λιγο!

αχου ειναι μια κουκλα καλε!!!!!!φτου φτου!!!!!!!πολυ ομορφη!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Λιτσα και εγω ποναω στην αρχη..νιωθω και πολυ κλειστη..

εγω προς το παρον,μονο στην αρχη εχω μεινει..ελπιζω τη δευτερη φορα να φτασω και στο τελος γιατι με μισες δουλειες πως θα γινει;;:tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερααα!

Πως ειστε?Προς το παρον καλα βλεπω ολες!

Κοιμηθηκαμε 12,30-6,00..Μια χαρα!

Ρε κοριτσια, θελω και εγω να παρω αυτο το γυμναστηριο απο το αμαζον που λετε..Δεν εχω ομως πει παλ..Πως μπορω να βγαλω?αργει πολυ να βγει?

Μου ειπε ο ανδρας μου οτι γινεται και με τον λογαριασμο που εχουμε στην εθνικη να τραβηξουν λεφτα..γινεται?

Βουλα εγω εβγαλα προπληρωμενη απο την τραπεζα Κυπρου, κατευθειαν βγαινει! εγω παραγγελνω κ πανες κ μωρομαντηλα! πηρα κ ενδοεπικοινωνια μιση τιμη σχεδον!

BJVqp3.png

εγω προς το παρον,μονο στην αρχη εχω μεινει..ελπιζω τη δευτερη φορα να φτασω και στο τελος γιατι με μισες δουλειες πως θα γινει;;:tongue:

αχχαχχ.Καθε αρχη και δυσκολη..Αν εχει το οκ απο τον γυναικολογο σου, σφυξε τα δοντια και προσπαθησε το.Αξιζει τον κοπο μετα..;)

Εγω να πω την αληθεια, ακομα να παω γυναικολογο και δεν αντεξα στον πειρασμο..

Χθες πηγα ορθοπεδικο.Ειμαι καλυτερα.Εξακολουθω να μην σηκωνω βαρυ(οπως και την μπουμπου).Κοιλιακους και ραχαιους μου ειπε για αρχη και μετα το Πασχα, φυσικοθεραπευτης.Η κηλη λεει ειναι κατι μονιμο, δεν προκειται να φυγει, απλα αν προσεχω, δεν θα ποναω..Τι να πω, πολυ ατιμη η κηλη.Δεν ευχομαι σε κανεναν να το παθει.

Γωγω, πολυ ομορφη η μπουμπου σου..Και τι ομορφα ρουχαλακια...Εγω ξεχασα την φωτογραφικη οταν σαραντισαμε και δεν εβγαλα φωτο..:rolleyes:Ηταν και μια θεα με τα ρουχαλακια της.Θα βγαλωω την επομενη φορα που θα βγουμε.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Βουλα εγω εβγαλα προπληρωμενη απο την τραπεζα Κυπρου, κατευθειαν βγαινει! εγω παραγγελνω κ πανες κ μωρομαντηλα! πηρα κ ενδοεπικοινωνια μιση τιμη σχεδον!

Επειδη ειμαι παρα πολυ ασχετη, αυτο το αμαζον ειναι απο εξωτερικο?Σε ποσο καιρο το φερνουν το γυμανστηριο?Και ποσο ειχε αυτο που πηρε η Αννα ξερεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Επειδη ειμαι παρα πολυ ασχετη, αυτο το αμαζον ειναι απο εξωτερικο?Σε ποσο καιρο το φερνουν το γυμανστηριο?Και ποσο ειχε αυτο που πηρε η Αννα ξερεις?

αυτο ειναι το αγγλικο αμαζον! η προηγουμενη παραγγελια μου εκανε 10 μερες περιπου να ερθει. αυτο που πηρε η Αννα ειχε 43 λιρες περιπου 55 ευρω δηλαδη. το αμαζον δεν εχει μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες εφοσον επιλεξεις να ερθουν οποτε να'ναι , οχι αμεσα δηλαδη.δες αυτο:http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

εμενα με βοηθησε πολυ

BJVqp3.png

Γωγούλα κούκλα και μαλλάκι ε>Σουπερ η κοπελαρα σου να σας ζησει.

Λίτσα μου χαλαρα δε κανει να κανεις διαιτα τωρα που θηλαζεις εγω προσεχω και εχω κοψει τις μ...ες τα γλυκα και το junk food ολα τα αλλα πρεπει να τα τρως προσεχε μη σου μειωθει το γαλα για αυτο ξεκινα σιγα σιγα να τα χασεις κοψε μονο τα περιττα πολλες την πατησαν με διαιτα.

Μαργαριτα πρωι θα κανονισουμε γαι καφεδακι αν ειναι θα ερθουμε εμεις στου Βεικου κοντα δεν εισαι τωρα?

zxG9p3.png

owokp3.png

καλε σπιτι τα πινουμε τα ποτακια!! εξω βραδυ ακομα δεν βγηκαμε!! γιατι δεν βγαινετε καμια βολτιτσα με το καροτσι? θα αλλαξει τελειως η ψυχολογια σου!

βγηκα κανα 2 φορες. ενταξει καπως συνηλθα οταν βγηκα αλλα ακομα εχω μελλον για να ειμαι καλα!

καλημερα Μαργαριτα!!!πως ειναι στο σπιτακι;;ολα καλα;;

μια χαρα υπνο η μικρουλα σου!!δουλεια ποτε επιστρεφεις;

ναι το σπιτι ειναι τελειο! παλι καλα μου φτιαχνει την διαθεση.. εχουμε κ κηπακι! στη δουλεια μετα το πασχα θα ξεκινησω να πηγαινω.. αρχικα για λιγες ωρες να δουμε πως θα παει.. εσυ??

Εγω 2 θελω κι ακομα παιδευομαι εγω πειναω όχι οσο στην εγκυμοσυνη αλλα το βραδακι θελω κανένα μεζεδάκι αυτη η διατα για το ζαχαρο φταιει που εχω τωρα απωθημενα :tongue:.Το θυμαμαι αυτο με το ποτακι που ελεγες κι εμενα ο αντρας μου στις διακοπες ετσι παχαινει οι καταραμμενες οι τσικουδιες κατεβαινουν ευκολα χαχαχα

μωρε εγω δεν πειναω κ τοσο απλα τρωω συνηθως απο βαρεμαρα.. ωραια ε? καλα εσυ εχεις κ τα δικια σου με την διαιτα που εκανες εσυ στην εγκυμοσυνη..

Μαργαριτακι εγω αν σε παρηγορει,οχι μονο δεν εχασα αλλα εβαλα κιολας.πρεπει να χασω καπου 10 κιλα τουλαχιστον.εμενα με εριξε πολυ το θεμα με το γαλα μου και οταν δεν ειμαι καλα,τρωω..ελπιζω τωρα που αρχισαμε τις βολτουλες και παει κ καλα το θεμα με το θηλασμο να μπορεσω να κανω λιγη διαιτα..

πηγαινε μια βολτιτσα μωρε!οι δουλειες δεν τελειωνουν.θα δεις,θα σου φτιαξει η διαθεση αμεσως!

τι εννοεις πηρες? απο την γεννα κ μετα? κ εγω οταν δεν ειμαι καλα τρωω.. κ τωρα που μιλαμε θα ηθελα να φαω μια τουρτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Γωγω κουκλα η κορουλα σου!! να ζησει!!!

Μαργαριτα, τι κανεις?? εκεινη τη μερα εγω δε σου απαντησα γιατι ειπες οτι εισαι απο του γειτονα, και λεω τωρα οτι και να της γραψω θα εχει βγει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...