Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Καλημέρα ! Αυτό ήταν όμως πρόβλημα τελικά ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω στο γιο μου ειχα θεμα.Πως να στο θεσω ηταν θεμα λιπανσης αν ναι χρειαζεστε παραπανω προκαταρτικα μεχρι να αποκατασταθει η λιπανση στη περιοχη:oops::oops:μιλα και με το γιατρο σου μηπως θελεις αλοιφη:oops::oops::oops:υπομονη κι οχι ταρζανιες ε και θα επανελθετε

χαχαχαχα!!

μωρε απο προκαταρκτικα να φαν κ οι κοτες,κ εκει που ημουν

ολοκληρωμενη:oops::oops: -πως να το θεσω κ εγω;- παει να γινει η δουλεια κ μου φευγει το σαγονι..θα ξαναδοκιμασουμε κ βλεπουμε..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! τι κανετε??

Εφη η δευτερη μου αρεσε κ εμενα περισσοτερο!!εμενα ευτυχως ο νονος βαριεται να ασχοληθει με ψωνια κ θα τα κανω ολα μονη μου! κ στο γαμο το ιδιο καναμε, ο,τι ψωνιζει ο κουμπαρος τα πηρα μονη μου κ μου εδωσε τα λεφτα! ευτυχως ειναι κ σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση κ μου λεγε παρε οτι θες δεν με νοιαζει!:D

βγηκα βολτιτσα παλι , τραπεζες κ κατι ψωνια ,ευτυχως εχω την νταντα παντα στο σπιτι-τον αντρα μου!!:D μια χαρα εχω βολευτει!!

η μικρη ξυπνησε στις 6.30 να φαει κ την ωρα που την αλλαζα αρχισε να γελαει κ να λεει αγκου κ την επαιζα κ καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 8.30!

τωρα την εχω στο ρηλαξ κ λεω να παω να φτιαξω τις ντουλαπες.

καλημερα Γωγουλα!!εδω τα λεμε!!εσεις μια χαρουλα βλεπω!!!απο υπνο πατε καλυτερα ε;;καμια βολτουλα πηγατε;;τι καλα που μπορεις κ την αφηνεις.. εμενα μονος του με τη μπεμπα δε μενει ποτε..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Γωγούλα!

Μόλις έφτιαξα τα ψαράκια μας τσιπούρες σήμερα το μενού μια και ο Βασίλης μου έχει υπηρεσία που δε τα τρώει χορταράκια για το μικρό σαλατίτσα για μενα άντε γιατι έχουμε και 2 κιλάκια ακόμα να χάσουμε!

αχ εγω δεν προσεχω κ πολυ τι τρωω αλλα ευτυχως δεν πολυπειναω! τα εχασα της εγκυμοσυνης αλλα ειχα αποθεμα απο πριν που πρεπει να χασω! αρχισα να πινω κ τα ποτακια μου παλι το βραδυ, απο αυτα παχαινω εγω!

BJVqp3.png

παλι εχει ο γειτονας ανοιχτο το νετ!!!

δεν μου απαντησε καμια σας βρε?? μπραβοοο!

Κι εγω αφηνω το μεγαλο στη μαμα μου τη μικρη την βαζω στο σλινγκ και παω τι να κανω το φαι της το εχω εγω:tongue:

γεωργια μου τι κανεις? σας διαβαζω οποτε βρω χρονο και νετ αλλα δεν ειναι ευκολο! δουλευει ο μαριος απογευμα και ειμαι μονη μου ολη μερα. οποτε βρω χρονο κανω δουλειες συνεχεια. εσεις που προλαβαινετε κ μπαινετε τοσο δεν καταλαβαινω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! τι κανετε??

Εφη η δευτερη μου αρεσε κ εμενα περισσοτερο!!εμενα ευτυχως ο νονος βαριεται να ασχοληθει με ψωνια κ θα τα κανω ολα μονη μου! κ στο γαμο το ιδιο καναμε, ο,τι ψωνιζει ο κουμπαρος τα πηρα μονη μου κ μου εδωσε τα λεφτα! ευτυχως ειναι κ σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση κ μου λεγε παρε οτι θες δεν με νοιαζει!:D

βγηκα βολτιτσα παλι , τραπεζες κ κατι ψωνια ,ευτυχως εχω την νταντα παντα στο σπιτι-τον αντρα μου!!:D μια χαρα εχω βολευτει!!

η μικρη ξυπνησε στις 6.30 να φαει κ την ωρα που την αλλαζα αρχισε να γελαει κ να λεει αγκου κ την επαιζα κ καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 8.30!

τωρα την εχω στο ρηλαξ κ λεω να παω να φτιαξω τις ντουλαπες.

αχ τελεια! καλα κ εμενα με εχει τρελανει με τα γελακια που κανει κ τις φατσουλες!

Αχ κοριτσια κοιταω τωρα τον γιο μου ποτε τον ειχα στο Relax ποτε μου τραγουδαει στη καρδια μου βαζω αμπάλες δεν το κατάλαβα!!

Πρέπει να συναντηθούμε να κανονίσουμε γκρουπάκια ανάλογα με την περιοχή.

καλα αυτη η διαφημιση ολα τα λεφτα τελικα. τρελλο γελιο!

εμενα κοιμαται μια χαρα κοριτσια. Το βραδι στις 11μιση τρωει μετα ξυπναει 5μιση τρωει παλι κ μετα γυρω στις 10 ξανατρωει. πλεον θηλαζω μονο πρωι βραδι. οσο κρατησει καλα θα ειναι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δηλ εμας απο εδω τα βορεια δεν μας θελετε στην παρεα σας αν προκυψει? Ακου εκει γκρουπάκια...τς τς τς τς!!!!!!!:D:D:D

Καλέ ελάτε εσείς και θα σας κάνουμε ειδικό γκρουπάκι!!Φέρτε κανένα τρίγωνο μην ερθεται με αδεια χερια ε?

Ασε κι εγω ελεγα στο Ποπάκι θα ανέβω Βεροια το Πάσχα αλλά δε θα ανέβω τελικά με δυο μωρά πολυ δυσκολο πια και πιο δυσκολο με το μεγαλο που βαρεθηκε το αυτοκινητο και σε μια αποσταση 20' λεει φτασαμε συνεχεια ασε που να παω 524χλμ θα με τρελανει.

zxG9p3.png

owokp3.png

χαχαχαχα!!

μωρε απο προκαταρκτικα να φαν κ οι κοτες,κ εκει που ημουν

ολοκληρωμενη:oops::oops: -πως να το θεσω κ εγω;- παει να γινει η δουλεια κ μου φευγει το σαγονι..θα ξαναδοκιμασουμε κ βλεπουμε..

καλημερα Γωγουλα!!εδω τα λεμε!!εσεις μια χαρουλα βλεπω!!!απο υπνο πατε καλυτερα ε;;καμια βολτουλα πηγατε;;τι καλα που μπορεις κ την αφηνεις.. εμενα μονος του με τη μπεμπα δε μενει ποτε..

πηγαμε βολτιτσα χθες με το καροτσι αν κ ο καιρος δεν ειναι κ πολυ καλος!

εχω σωθει με τον αντρα μου, δεν χρειαζεται να φερνω τη μανα μου οταν θελω να παω καπου, μια χαρα τα παει, μη σου πω καλυτερα κ απο μενα:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Μαργαριτα!! χαθηκες βρε!!!

εγω εχω πολυ βοηθεια απο τον αντρα μου, αφου δεν δουλευει βρε κοριτσια, λογικο ειναι!! κανει κανενα μεροκαματο εδω κ εκει αλλα τις περισσοτερες μερες δεν δουλευει. οποτε κραταει τη μικρη ή κανει δουλειες στο σπιτι, μαγειρευει κτλ.

μακαρι να δουλευε κ ας μην ειχα κ πολυ βοηθεια!

BJVqp3.png

παλι εχει ο γειτονας ανοιχτο το νετ!!!

δεν μου απαντησε καμια σας βρε?? μπραβοοο!

γεωργια μου τι κανεις? σας διαβαζω οποτε βρω χρονο και νετ αλλα δεν ειναι ευκολο! δουλευει ο μαριος απογευμα και ειμαι μονη μου ολη μερα. οποτε βρω χρονο κανω δουλειες συνεχεια. εσεις που προλαβαινετε κ μπαινετε τοσο δεν καταλαβαινω!

αχ τελεια! καλα κ εμενα με εχει τρελανει με τα γελακια που κανει κ τις φατσουλες!

καλα αυτη η διαφημιση ολα τα λεφτα τελικα. τρελλο γελιο!

εμενα κοιμαται μια χαρα κοριτσια. Το βραδι στις 11μιση τρωει μετα ξυπναει 5μιση τρωει παλι κ μετα γυρω στις 10 ξανατρωει. πλεον θηλαζω μονο πρωι βραδι. οσο κρατησει καλα θα ειναι.

Καλώς την καλέ δε σου απάντησα α καλά τα εχω χάσει κι εγω.Εγω τωρα κουναω την μπεμπα στο relax και ειμαι μεσα σημερα δεν ειχα πολλες δουλειες ψαρακι ευκολο μαγειρεμα μπανια εκανα και σκουπισμα σφουγγαρισμα στις 11 ειχα τελειωσει.Αν λείπει ο μεγάλος όλα ειναι ευκολα.Εσυ πως πας με το νεο σπιτι συνήθισες ποτε θα ερθεις προς Ηρακλειου να πιουμε καφεδακι με τις τσούπρες μας?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Γωγούλα!

Μόλις έφτιαξα τα ψαράκια μας τσιπούρες σήμερα το μενού μια και ο Βασίλης μου έχει υπηρεσία που δε τα τρώει χορταράκια για το μικρό σαλατίτσα για μενα άντε γιατι έχουμε και 2 κιλάκια ακόμα να χάσουμε!

εμενα 5 μου εμειναν αλλα δεν μπορω να πω οτι προσεχω κιολας! εξαρταται τα κεφια. δεν μπορω να κανω κ διαιτα με την τοση κλεισουρα με εχει πιασει κ μια ψιλοκαταθλιψη.

αχ εγω δεν προσεχω κ πολυ τι τρωω αλλα ευτυχως δεν πολυπειναω! τα εχασα της εγκυμοσυνης αλλα ειχα αποθεμα απο πριν που πρεπει να χασω! αρχισα να πινω κ τα ποτακια μου παλι το βραδυ, απο αυτα παχαινω εγω!

κ εγω θελω ποτακια αλλα βλεπω να αργω ακομα. κ πως να βγω οταν πρεπει να ξυπνησω κ να κανω 8000 δουλειες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εμενα 5 μου εμειναν αλλα δεν μπορω να πω οτι προσεχω κιολας! εξαρταται τα κεφια. δεν μπορω να κανω κ διαιτα με την τοση κλεισουρα με εχει πιασει κ μια ψιλοκαταθλιψη.

κ εγω θελω ποτακια αλλα βλεπω να αργω ακομα. κ πως να βγω οταν πρεπει να ξυπνησω κ να κανω 8000 δουλειες?

καλε σπιτι τα πινουμε τα ποτακια!! εξω βραδυ ακομα δεν βγηκαμε!! γιατι δεν βγαινετε καμια βολτιτσα με το καροτσι? θα αλλαξει τελειως η ψυχολογια σου!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγω 2 θελω κι ακομα παιδευομαι εγω πειναω όχι οσο στην εγκυμοσυνη αλλα το βραδακι θελω κανένα μεζεδάκι αυτη η διατα για το ζαχαρο φταιει που εχω τωρα απωθημενα :tongue:.Το θυμαμαι αυτο με το ποτακι που ελεγες κι εμενα ο αντρας μου στις διακοπες ετσι παχαινει οι καταραμμενες οι τσικουδιες κατεβαινουν ευκολα χαχαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Μαργαριτακι εγω αν σε παρηγορει,οχι μονο δεν εχασα αλλα εβαλα κιολας.πρεπει να χασω καπου 10 κιλα τουλαχιστον.εμενα με εριξε πολυ το θεμα με το γαλα μου και οταν δεν ειμαι καλα,τρωω..ελπιζω τωρα που αρχισαμε τις βολτουλες και παει κ καλα το θεμα με το θηλασμο να μπορεσω να κανω λιγη διαιτα..

πηγαινε μια βολτιτσα μωρε!οι δουλειες δεν τελειωνουν.θα δεις,θα σου φτιαξει η διαθεση αμεσως!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλώς την καλέ δε σου απάντησα α καλά τα εχω χάσει κι εγω.Εγω τωρα κουναω την μπεμπα στο relax και ειμαι μεσα σημερα δεν ειχα πολλες δουλειες ψαρακι ευκολο μαγειρεμα μπανια εκανα και σκουπισμα σφουγγαρισμα στις 11 ειχα τελειωσει.Αν λείπει ο μεγάλος όλα ειναι ευκολα.Εσυ πως πας με το νεο σπιτι συνήθισες ποτε θα ερθεις προς Ηρακλειου να πιουμε καφεδακι με τις τσούπρες μας?

ελα μου ντε! ακομα περναμε δυσκολα με πονους στην κοιλια κ αερια κ τσιριζουμε ολο το βραδι.. δεν μπορω να την αφηνω στην πεθερα μου τωρα που τσιριζει συνεχεια...

Μαργαριτα μου μια χαρα σου εκατσε ο γειτονας ε? χα χα!!! Κλεφτρονιιιι!!!!!!!!!!! Καλε σε τι δεν σου απαντησαμε????

στο μηνυμα μου καλε εννοω! να πειτε ενα γεια!!! παλι καλα που εχω κ τον γειτονα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω 2 θελω κι ακομα παιδευομαι εγω πειναω όχι οσο στην εγκυμοσυνη αλλα το βραδακι θελω κανένα μεζεδάκι αυτη η διατα για το ζαχαρο φταιει που εχω τωρα απωθημενα :tongue:.Το θυμαμαι αυτο με το ποτακι που ελεγες κι εμενα ο αντρας μου στις διακοπες ετσι παχαινει οι καταραμμενες οι τσικουδιες κατεβαινουν ευκολα χαχαχα

ασε εμεις ειχαμε 1 χρονο περιπου, πριν μεινω εγκυος, καθε βραδυ ερχοταν κ ο κουμπαρος κ πιναμε! ενα μπουκαλι μπακαρντι στις 3 μερες θελαμε!! ντροπη! τωρα τα οικονομικα καταρχην δεν το επιτρεπουν οποτε βολευομαστε με κρασι ή κονιακ κ μπακαρντι μονο τα Σαββατα. καλε σαν αλκοολικη ακουγομαι:shock:

ευτυχως τα βραδια δεν πειναω καθολου αλλα καπνιζω πολυ παλι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...