Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργια μου εχεις δικιο!μια χαρα η μικρη σου!!φτου φτου!!

οντως κοιμαται καλα η δικια μου και βαρος παιρνει.απλα τωρα που δινω μονο στηθος καπως εχω μια παραπανω αγωνια..λες κ μεγαλωνε με τα 90 μλ συμπληρωμα τη μερα η μπουμπου!!αχ με ξεαγχωσατε λιγο βρε κοριτσια μου!σας ευχαριστω!!

Εφη πολυ συγκινηθηκα!!κ εγω στρουμφακια ειχα στη δικη μου τη βαφτιση στο προσκλητηριο!το 3ο μου αρεσει περισσοτερο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

'Εφη μου αρεσει η πρώτη αλλά περισσοτερο αυτη με τον μπεμπηστρουμφ!Τι καλά που αρχίσαμε τις προετοιμασίες για τα βαφτίσια!Πότε λέγαμε για τη λίστα με τα γεννητούρια πότε θα πρέπει να κάνουμε λίστα με τα ονόματα από τα μωράκια μας αχ πως περναει ο καιρος συγκινηθηκα.

εγω επισης συγκινουμε που σκεφτομαι οτι ειστε πιο πολυ και απο οικογενεια γιατι μοιραστηκαμε πολλα τοσο καιρο!!! Ποσους μηνες ε?:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

'Εφη μου αρεσει η πρώτη αλλά περισσοτερο αυτη με τον μπεμπηστρουμφ!Τι καλά που αρχίσαμε τις προετοιμασίες για τα βαφτίσια!Πότε λέγαμε για τη λίστα με τα γεννητούρια πότε θα πρέπει να κάνουμε λίστα με τα ονόματα από τα μωράκια μας αχ πως περναει ο καιρος συγκινηθηκα.

αχ ναι γεωργια μου τωρα θα αρχισουν τα ωραια!!αν κοιμομουν και το βραδυ φυσικα δεν θα με εβλαπτε:rolleyes::rolleyes:

παω να πιασω τον μικρο απο το σχολειο

μπορει να μπω απο το κηνιτο πιο μετα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μη συζητας Γεωργια μου!!προσπαθω να απολαυσω καθε στιγμη με την μπεμπεκα μου γιατι ηδη μου φαινεται οτι μεγαλωσε πολυ!!ποτε ηταν μια σταλιτσα τα μωρουλια μας μωρε;;πραγματικα πως περναει ο καιρος ετσι;;να ναι γερα ολα να μεγαλωνουν κ εμεις να τα καμαρωνουμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

εγω επισης συγκινουμε που σκεφτομαι οτι ειστε πιο πολυ και απο οικογενεια γιατι μοιραστηκαμε πολλα τοσο καιρο!!! Ποσους μηνες ε?:rolleyes:

πολλους μηνες!!αχ να μπορουσαμε να βρεθουμε κιολας ολες τι καλα που θα ηταν!!

φιλακια Εφακη μου!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

εχεις δικιο δυσκολο το τρεξιμο με δυο παιδια εγω τουσ αφηνω στην μαμα μου και παω:rolleyes:

ελπιζω να στρωση γιατι δεν μπορω να ξαπλωνω την μερα γιατι εχω και τον μεγαλο μου γιο που θελει σημασια

Κι εγω αφηνω το μεγαλο στη μαμα μου τη μικρη την βαζω στο σλινγκ και παω τι να κανω το φαι της το εχω εγω:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

πολλους μηνες!!αχ να μπορουσαμε να βρεθουμε κιολας ολες τι καλα που θα ηταν!!

φιλακια Εφακη μου!!!

Εγω το εχω πει και με την Ποπη... εμεις απο Θεσ/νικη (καλα εγω απο Κοζανη αλλα οκ) πρεπει να οργανωθουμε και να βρεθουμε οπωσδηποτε!!!! Να η Γεωργια και η Λαμπρινη κοβουν ηδη βολτες με τα καροτσια!!! ;);)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αα κ εσενα τρωει συχνα λοιπον!προσεχουν το μεταβολισμο τους τα πουλακια μας!μικρα κ συχνα γευματα!

δοκιμασε το.κυριως το γαλα ειναι που κανει τη ζημια.εγω ειχα δει οτι αν ετρωγα δημητριακα με γαλα μετα ηταν ζορισμενη η μικρη!φετα τρωω κανονικα.γιαουρτι δεν εχω δοκιμασει αλλα θα δοκιμασω..

αχ τωρα που το θυμηθηκα...με τον κρινο θα το κανω το δευτερο παιδακι εγω μου φαινεται..προχθες αποπειραθηκαμε να ερθουμε παλι ''κοντα'' με τον καλο μου και παιδια,τι πονος;;δεν καταφεραμε να κανουμε πολλα πολλα..πληρης αποτυχια..καμια με παρομοια εμπειρια;;

Εγω στο γιο μου ειχα θεμα.Πως να στο θεσω ηταν θεμα λιπανσης αν ναι χρειαζεστε παραπανω προκαταρτικα μεχρι να αποκατασταθει η λιπανση στη περιοχη:oops::oops:μιλα και με το γιατρο σου μηπως θελεις αλοιφη:oops::oops::oops:υπομονη κι οχι ταρζανιες ε και θα επανελθετε

zxG9p3.png

owokp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! τι κανετε??

Εφη η δευτερη μου αρεσε κ εμενα περισσοτερο!!εμενα ευτυχως ο νονος βαριεται να ασχοληθει με ψωνια κ θα τα κανω ολα μονη μου! κ στο γαμο το ιδιο καναμε, ο,τι ψωνιζει ο κουμπαρος τα πηρα μονη μου κ μου εδωσε τα λεφτα! ευτυχως ειναι κ σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση κ μου λεγε παρε οτι θες δεν με νοιαζει!:D

βγηκα βολτιτσα παλι , τραπεζες κ κατι ψωνια ,ευτυχως εχω την νταντα παντα στο σπιτι-τον αντρα μου!!:D μια χαρα εχω βολευτει!!

η μικρη ξυπνησε στις 6.30 να φαει κ την ωρα που την αλλαζα αρχισε να γελαει κ να λεει αγκου κ την επαιζα κ καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 8.30!

τωρα την εχω στο ρηλαξ κ λεω να παω να φτιαξω τις ντουλαπες.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! τι κανετε??

Εφη η δευτερη μου αρεσε κ εμενα περισσοτερο!!εμενα ευτυχως ο νονος βαριεται να ασχοληθει με ψωνια κ θα τα κανω ολα μονη μου! κ στο γαμο το ιδιο καναμε, ο,τι ψωνιζει ο κουμπαρος τα πηρα μονη μου κ μου εδωσε τα λεφτα! ευτυχως ειναι κ σε πολυ καλη οικονομικη κατασταση κ μου λεγε παρε οτι θες δεν με νοιαζει!:D

βγηκα βολτιτσα παλι , τραπεζες κ κατι ψωνια ,ευτυχως εχω την νταντα παντα στο σπιτι-τον αντρα μου!!:D μια χαρα εχω βολευτει!!

η μικρη ξυπνησε στις 6.30 να φαει κ την ωρα που την αλλαζα αρχισε να γελαει κ να λεει αγκου κ την επαιζα κ καταληξαμε να κοιμηθουμε στις 8.30!

τωρα την εχω στο ρηλαξ κ λεω να παω να φτιαξω τις ντουλαπες.

Καλημερα Γωγω μου!!!

Μωρε δεν ερχεσαι και απο εδω..εχω κι εγω ντουλαπες!! :P:p:p

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ κοριτσια κοιταω τωρα τον γιο μου ποτε τον ειχα στο Relax ποτε μου τραγουδαει στη καρδια μου βαζω αμπάλες δεν το κατάλαβα!!

Πρέπει να συναντηθούμε να κανονίσουμε γκρουπάκια ανάλογα με την περιοχή.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Γωγούλα!

Μόλις έφτιαξα τα ψαράκια μας τσιπούρες σήμερα το μενού μια και ο Βασίλης μου έχει υπηρεσία που δε τα τρώει χορταράκια για το μικρό σαλατίτσα για μενα άντε γιατι έχουμε και 2 κιλάκια ακόμα να χάσουμε!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κοριτσια κοιταω τωρα τον γιο μου ποτε τον ειχα στο Relax ποτε μου τραγουδαει στη καρδια μου βαζω αμπάλες δεν το κατάλαβα!!

Πρέπει να συναντηθούμε να κανονίσουμε γκρουπάκια ανάλογα με την περιοχή.

Δηλ εμας απο εδω τα βορεια δεν μας θελετε στην παρεα σας αν προκυψει? Ακου εκει γκρουπάκια...τς τς τς τς!!!!!!!:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Γωγω μου!!!

Μωρε δεν ερχεσαι και απο εδω..εχω κι εγω ντουλαπες!! :P:p:p

πωπω να δεις εγω ποσο βαριεμαι-σκοτωσε με μιαλαμε!!:cool:

αλλα δεν εχω ρουχα να βαλω, ειχα οσα με χωρουσανε στην εγκυμοσυνη εξω κ τα αλλα μαζεμενα!! κ βαριεμαι!!!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...