Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Γεωργια μου!!τι κανουν τα μωρα σου;;ολα καλα;;

μωρε δεν ξερω αν τα καταφερα..θα δειξει!ακομη με το αγχος ειμαι κ τρεμω καθε βραδυ μηπως δεν της φτασει το γαλα..συνηθως μου χτυπιεται στο ζυζι και της φταινε ολα τα βραδυα πριν κοιμηθει.εχθες της ζεστανα 45 μλ δικα μου γιατι ειχε γανιασει κ μεχρι να ζεσταθει το γαλα,πατησε διακοπτη κ εκει που χτυπιοταν κοιμηθηκε.ισως εχει συνδυασει το μπουκαλι που της ερχοταν ευκολο τα βραδυα και τωρα στο ζυζι βαριεται να προσπαθει κ σπαζεται..ξερω κ εγω;;

Καλά Λιτσάκι μου μια χαρά είσαι καρδούλα μου μη φοβάσαι.Ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα αυτό είναι το κακό του, δίνεις όποτε ζητάει.Μια χαρα φτάνει το γάλα σου κι εμένα μου τα κάνει αυτά και χτυπιέται πάνω αλλά το κάνει για να κοιμηθεί με χρησιμοποιεί σα πιπίλα.Άλλες φορές θέλει μόνο να πιπιλίσει και καταπίνει γάλα και σπάζεται χαχαχα!Ισως και να εμαθε απο το μπουκαλι θα ξανασυνηθισει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ το διαβασα βρε Εφακη οτι σε ζοριζει ακομη ο μικρος!θα συνηθισει μωρε που θα παει;;μηπως τα βραδυα να του εφτιαχνες τσαι οταν ξυπναει για να το κοψει σιγα σιγα το βραδυνο;;η μαμα μου μου ειπε ετσι εκαναν οταν ηθελαν αν κοψουν το βραδυνο ξυπνημα.ρωτα κ τον παιδιατρο.

αυτο κανω λιτσα μου του δινω τσαι και μετα απο 30 λεπτα κλαιει παλι και θελει γαλα ,ολα τα δοκιμασα δεν κοιματε πανω απο 4-5 ωρες το πολυ συνεχομενο υπνο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλά Λιτσάκι μου μια χαρά είσαι καρδούλα μου μη φοβάσαι.Ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα αυτό είναι το κακό του, δίνεις όποτε ζητάει.Μια χαρα φτάνει το γάλα σου κι εμένα μου τα κάνει αυτά και χτυπιέται πάνω αλλά το κάνει για να κοιμηθεί με χρησιμοποιεί σα πιπίλα.Άλλες φορές θέλει μόνο να πιπιλίσει και καταπίνει γάλα και σπάζεται χαχαχα!Ισως και να εμαθε απο το μπουκαλι θα ξανασυνηθισει.

αυτο παλι;; ελεος!!κ εμενα το παθαινει..της δινω την πιπιλα και την πεταει.παιρνει το ζυζι και τα παιρνει που τρεχει!τα βραδυα πραγματικα σεληνιαζεται αλλα ειναι μεχρι να κλεισει το ματι! εκει που χαλαει τον κοσμο,στο δευτερολεπτο λιωνει κ κοιμαται!

δλδ κ εσυ της δινεις κ πριν το 3ωρο ας πουμε αν ζητησει;αγχωνομαι μηπως δε χορταινει κ μου ζηταει στη μιαμιση ωρα καμια φορα..αλλες φορες ζηταει στο 2ωρο,αλλες στο 3ωρο..ειναι νορμαλ;εσενα καθε ποτε ζηταει περιπου;;

σας επρηξα αλλα το αγχος μου ειναι μηπως την εχω στην πεινα!

GjJbp3.png7IWup3.png

α ενταξει τοτε!!παντως εμενα καλουτσικα κοιμαται συνολο..δεν εχω παραπονο!μονο αν εχει πονακια μενει ξυπνια ωρες ατελειωτες!παντως εκοψα το γαλα που επινα κ φαινεται να ειναι πιο ηρεμη.

αληθεια εσενα καθε ποτε τρωει;;;την τρεναρεις ή της δινεις οποτε ζητησει;;με τα κακακια της ενταξει η δικια σου;

Καποιες φορες πειναει στη μια ωρα καποιες στις 2 αλλα και καποιες στο μισαωρο!! Λες να κοψω κι εγω τα γαλακτοκομικα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα γεωργια μου!!καλα ειμαστε!!εγω δεν αγχονομαι για τα βαπτισια η αδερφη μου θα μου βαπτιση ετσι θα κανω οτι θελω:rolleyes:

καλα ειναι την μερα μετα το απογευμα ξεκινανε τα κλαματα και οι γκρινιες!!!μια χαρα ειναι καλε αμα κοιματε 5 ωρες εμενα ειναι πιο μεγαλος και δεν λεει να στρωση στον υπνο!!:cry:

Α εντάξει Εφη μου εγω εχω νονό στην μικρή και θα πάμε παντού μαζί γαιτι θέλει τη γνώμη μου καλό αυτό από τη μία από την άλλη διπλό τρέξιμο για μένα και με δυο μωρά πότε θα προλάβω.Ετσι τα κάνουμε σιγα σιγα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

αυτο κανω λιτσα μου του δινω τσαι και μετα απο 30 λεπτα κλαιει παλι και θελει γαλα ,ολα τα δοκιμασα δεν κοιματε πανω απο 4-5 ωρες το πολυ συνεχομενο υπνο!!

οχι που θα ξεγελιοταν ο μπαγασας!!ειναι στο παιδι Εφακη μου.μη στεναχωριεσαι.αν δε συνηθισει αυτος να κοιμαται τα βραδυα,το πολυ πολυ να συνηθισεις να μην κοιμασαι εσυ!!:D πλακα κανω φυσικα!ελπιζω να στρωσει γιατι κ με 2 παιδια,το βραδυνο το ξυπνημα ειναι ακομη πιο βαρβαρο!!

GjJbp3.png7IWup3.png

αυτο παλι;; ελεος!!κ εμενα το παθαινει..της δινω την πιπιλα και την πεταει.παιρνει το ζυζι και τα παιρνει που τρεχει!τα βραδυα πραγματικα σεληνιαζεται αλλα ειναι μεχρι να κλεισει το ματι! εκει που χαλαει τον κοσμο,στο δευτερολεπτο λιωνει κ κοιμαται!

δλδ κ εσυ της δινεις κ πριν το 3ωρο ας πουμε αν ζητησει;αγχωνομαι μηπως δε χορταινει κ μου ζηταει στη μιαμιση ωρα καμια φορα..αλλες φορες ζηταει στο 2ωρο,αλλες στο 3ωρο..ειναι νορμαλ;εσενα καθε ποτε ζηταει περιπου;;

σας επρηξα αλλα το αγχος μου ειναι μηπως την εχω στην πεινα!

Θα σου πω αυτο που ειπε η παιδιατρος μου αν θελεις να θηλασεις πετα τα ρολογια και βλέπε τις ανάγκες του μωρού όποτε θέλει δίνεις.Φυσικά και δίνω και πριν το 3ωρο όποτε θέλει συνηθως τα πρωινά γύρω στο 2.5ωρο.Τα βράδυα από τις 10 και κάτι μέχρι τις 11.30 μπορει και 12 πίνει και πιπιλάει συνέχεια δε ξέρω γιατι αλλά μετά κοιμάται 12 με 6 οπότε δε με ενοχλει έχει κάνει πρόγραμμα πινει πινει άποθηκεύει και μετά κοιμάταιαιαι:tongue:.Αν πειναγε δε θα κοιμοταν και δε θα επαιρνε κιλά εκει θα το τσεκάρεις εγω το εχω πει πολλες φορες εχω την ζυγαρια μου και ειμαι ησυχη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Α εντάξει Εφη μου εγω εχω νονό στην μικρή και θα πάμε παντού μαζί γαιτι θέλει τη γνώμη μου καλό αυτό από τη μία από την άλλη διπλό τρέξιμο για μένα και με δυο μωρά πότε θα προλάβω.Ετσι τα κάνουμε σιγα σιγα.

εχεις δικιο δυσκολο το τρεξιμο με δυο παιδια εγω τουσ αφηνω στην μαμα μου και παω:rolleyes:

οχι που θα ξεγελιοταν ο μπαγασας!!ειναι στο παιδι Εφακη μου.μη στεναχωριεσαι.αν δε συνηθισει αυτος να κοιμαται τα βραδυα,το πολυ πολυ να συνηθισεις να μην κοιμασαι εσυ!!:D πλακα κανω φυσικα!ελπιζω να στρωσει γιατι κ με 2 παιδια,το βραδυνο το ξυπνημα ειναι ακομη πιο βαρβαρο!!
ελπιζω να στρωση γιατι δεν μπορω να ξαπλωνω την μερα γιατι εχω και τον μεγαλο μου γιο που θελει σημασια

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καποιες φορες πειναει στη μια ωρα καποιες στις 2 αλλα και καποιες στο μισαωρο!! Λες να κοψω κι εγω τα γαλακτοκομικα?

αα κ εσενα τρωει συχνα λοιπον!προσεχουν το μεταβολισμο τους τα πουλακια μας!μικρα κ συχνα γευματα!

δοκιμασε το.κυριως το γαλα ειναι που κανει τη ζημια.εγω ειχα δει οτι αν ετρωγα δημητριακα με γαλα μετα ηταν ζορισμενη η μικρη!φετα τρωω κανονικα.γιαουρτι δεν εχω δοκιμασει αλλα θα δοκιμασω..

αχ τωρα που το θυμηθηκα...με τον κρινο θα το κανω το δευτερο παιδακι εγω μου φαινεται..προχθες αποπειραθηκαμε να ερθουμε παλι ''κοντα'' με τον καλο μου και παιδια,τι πονος;;δεν καταφεραμε να κανουμε πολλα πολλα..πληρης αποτυχια..καμια με παρομοια εμπειρια;;

GjJbp3.png7IWup3.png

αα κ εσενα τρωει συχνα λοιπον!προσεχουν το μεταβολισμο τους τα πουλακια μας!μικρα κ συχνα γευματα!

δοκιμασε το.κυριως το γαλα ειναι που κανει τη ζημια.εγω ειχα δει οτι αν ετρωγα δημητριακα με γαλα μετα ηταν ζορισμενη η μικρη!φετα τρωω κανονικα.γιαουρτι δεν εχω δοκιμασει αλλα θα δοκιμασω..

αχ τωρα που το θυμηθηκα...με τον κρινο θα το κανω το δευτερο παιδακι εγω μου φαινεται..προχθες αποπειραθηκαμε να ερθουμε παλι ''κοντα'' με τον καλο μου και παιδια,τι πονος;;δεν καταφεραμε να κανουμε πολλα πολλα..πληρης αποτυχια..καμια με παρομοια εμπειρια;;

εγω δεν ρχω εμπειρια ακομα δεν καναμε κατι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

'Εφη μου αρεσει η πρώτη αλλά περισσοτερο αυτη με τον μπεμπηστρουμφ!Τι καλά που αρχίσαμε τις προετοιμασίες για τα βαφτίσια!Πότε λέγαμε για τη λίστα με τα γεννητούρια πότε θα πρέπει να κάνουμε λίστα με τα ονόματα από τα μωράκια μας αχ πως περναει ο καιρος συγκινηθηκα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...