Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα,τελικά τον πήρε ο ύπνος για τα καλα και κοιμόταν από τες 7 μέχρι τες 11 έφαγε και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα,μέχρι τες 1.30 έκλαιγε και τελικά από το κλάμα τον πήρε ο ύπνος μέχρι τες 5.30 τον ταισα και ξανά κοιμήθηκε μεχρι τες 8.

Δεν λέει να στρώση.

Νίκη θέλω να δω και εγώ τον Δανιελ.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα,τελικά τον πήρε ο ύπνος για τα καλα και κοιμόταν από τες 7 μέχρι τες 11 έφαγε και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα,μέχρι τες 1.30 έκλαιγε και τελικά από το κλάμα τον πήρε ο ύπνος μέχρι τες 5.30 τον ταισα και ξανά κοιμήθηκε μεχρι τες 8.

Δεν λέει να στρώση.

Νίκη θέλω να δω και εγώ τον Δανιελ.

καλημερα Εφη μου,,, σου εστειλα εμαιλ.....

εμενα απο τον πολύ υπνο ολη μερα ξυπνησε στις 4, του εβαλα την πιπιλα και δεν κοιμοταν και του εδωσα γαλα, και η ωρα 6 επιτελους ειχε κοιμηθει:rolleyes:....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κοριτσακια μου!!τι κανετε;;

το ξερω χαθηκα..πολυ μου λειψατε!!

εμπλεξα με τα ζυζια μου,ταλαιπωρουμαι ακομη αλλα φαινεται να πηγαινει καλα!οι θηλες μου ειναι καλυτερα πλεον και η μικρη εχει μια βδομαδα να πιει ξενο γαλα και πηρε 30 γρ τη μερα περιπου.καποιες μερες δε χρειαστηκε ουτε καν δικο μου συμπληρωμα.ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα κ πολυ αγχωμενη αν θα τα καταφερω και επισης εχω απειρες αποριες...ελπιζω σιγα σιγα να βρω ρυθμο να μπαινω να τα λεμε..οσο μπορουσα σας διαβαζα και ειδα οτι ειχαμε ιωσουλες ε;;περαστικα σε μανουλες κ μωρακια που αρρωστησαν!!αντε να φυγει ο χειμωνας κ να μην ξαναρθει.

οσο για βαφτιση που λετε,εμεις δεν εχουμε κανονισει τπτ ακομη.μου φαινεται νωρις,αλλα με βλεπω να τρεχω κ να μη φτανω αργοτερα!!

ααα ξενικησαμε κ βολτες!!της αρεσει πολυ και ολο κοιμαται στο καροτσι.μας αφηνει το πουλακι μου να απολαυσουμε τους καφεδες μας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Εφη μου,,, σου εστειλα εμαιλ.....

εμενα απο τον πολύ υπνο ολη μερα ξυπνησε στις 4, του εβαλα την πιπιλα και δεν κοιμοταν και του εδωσα γαλα, και η ωρα 6 επιτελους ειχε κοιμηθει:rolleyes:....

καλημερα νικη μου!!το ειδα το αγορακι σου ειναι ενα πουρεκακι!!!!!να τον χαιρεσε!!!λογικο ηταν να μην θελει αλλο υπνο:tongue:

Γεια σας κοριτσακια μου!!τι κανετε;;

το ξερω χαθηκα..πολυ μου λειψατε!!

εμπλεξα με τα ζυζια μου,ταλαιπωρουμαι ακομη αλλα φαινεται να πηγαινει καλα!οι θηλες μου ειναι καλυτερα πλεον και η μικρη εχει μια βδομαδα να πιει ξενο γαλα και πηρε 30 γρ τη μερα περιπου.καποιες μερες δε χρειαστηκε ουτε καν δικο μου συμπληρωμα.ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα κ πολυ αγχωμενη αν θα τα καταφερω και επισης εχω απειρες αποριες...ελπιζω σιγα σιγα να βρω ρυθμο να μπαινω να τα λεμε..οσο μπορουσα σας διαβαζα και ειδα οτι ειχαμε ιωσουλες ε;;περαστικα σε μανουλες κ μωρακια που αρρωστησαν!!αντε να φυγει ο χειμωνας κ να μην ξαναρθει.

οσο για βαφτιση που λετε,εμεις δεν εχουμε κανονισει τπτ ακομη.μου φαινεται νωρις,αλλα με βλεπω να τρεχω κ να μη φτανω αργοτερα!!

ααα ξενικησαμε κ βολτες!!της αρεσει πολυ και ολο κοιμαται στο καροτσι.μας αφηνει το πουλακι μου να απολαυσουμε τους καφεδες μας!

καλημερα λιτσα μου!!!ατε να στρωσει ο θηλασμος !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Δωρα και Εφη τι κάνετε?

Νίκη μου γλύκα το πουρέκι σου κοτζάμ άντρας!

Λίτσα μου τι κάνεις κοπέλα μου τα κατάφερες τελικά ε?Αρχισατε και βόλτες όλα καλά θα πάνε θα δεις ανοίγει και ο καιρός αλλάζει η ψυχολογία!Δε ξέρω εμένα οι βαφτίσεις με αγχώνουν πιο πολύ από το γάμο πιο πολύ τρέξιμο έχω ρίξει ίσως γιατι στο γάμο αποφασίζεις μόνο εσύ και στη βάφτιση έχεις να συνδιάσεις και τον νονό ή νονά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Δωρακι κ Εφακη!!τι κανουν τα βλασταρια σας;;

γενικα ρε κοριτσια κοιμουνται πανω κατω ιδιες ωρες τη μερα;;εμενα κοιμαται κουτουρου ακομη κ λεω μηπως κανω κατι λαθος..θα επρεπε να εχει στρωσει μεχρι τωρα;;τα βραδυα κοιμαται συνηθως 2-7 με ελαχιστες εξαιρεσεις και τη μερα κοιμαται σχετικα καλα..

επισης ουτε στο φαγητο ξερω τι μου γινεται..ζηταει μερικες φορες πολυ συχνα φαι..οσες θηλαζετε,καθε ποτε ζητανε τα μωρακια σας να φανε;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Λίτσα μου τι κάνεις κοπέλα μου τα κατάφερες τελικά ε?Αρχισατε και βόλτες όλα καλά θα πάνε θα δεις ανοίγει και ο καιρός αλλάζει η ψυχολογία!Δε ξέρω εμένα οι βαφτίσεις με αγχώνουν πιο πολύ από το γάμο πιο πολύ τρέξιμο έχω ρίξει ίσως γιατι στο γάμο αποφασίζεις μόνο εσύ και στη βάφτιση έχεις να συνδιάσεις και τον νονό ή νονά.

Γεια σου Γεωργια μου!!τι κανουν τα μωρα σου;;ολα καλα;;

μωρε δεν ξερω αν τα καταφερα..θα δειξει!ακομη με το αγχος ειμαι κ τρεμω καθε βραδυ μηπως δεν της φτασει το γαλα..συνηθως μου χτυπιεται στο ζυζι και της φταινε ολα τα βραδυα πριν κοιμηθει.εχθες της ζεστανα 45 μλ δικα μου γιατι ειχε γανιασει κ μεχρι να ζεσταθει το γαλα,πατησε διακοπτη κ εκει που χτυπιοταν κοιμηθηκε.ισως εχει συνδυασει το μπουκαλι που της ερχοταν ευκολο τα βραδυα και τωρα στο ζυζι βαριεται να προσπαθει κ σπαζεται..ξερω κ εγω;;

με τη βαφτιση εχεις δικιο..μετα το Πασχα θα ξεκινησω κ εγω..πρεπει να συνεννοηθουμε κ με ξαδερφη και με κουμπαρα γιατι βαφτιζουμε κοντα κοντα κ οι 3 και μαλιστα της κουμπαρας το βαφτιζουμε εμεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα δωρα μου!!

Καλημερα Εφη και Γεωργια!!!!

γενικα ρε κοριτσια κοιμουνται πανω κατω ιδιες ωρες τη μερα;;εμενα κοιμαται κουτουρου ακομη κ λεω μηπως κανω κατι λαθος..θα επρεπε να εχει στρωσει μεχρι τωρα;;τα βραδυα κοιμαται συνηθως 2-7 με ελαχιστες εξαιρεσεις και τη μερα κοιμαται σχετικα καλα..

επισης ουτε στο φαγητο ξερω τι μου γινεται..ζηταει μερικες φορες πολυ συχνα φαι..οσες θηλαζετε,καθε ποτε ζητανε τα μωρακια σας να φανε;;

Χα χα χα χα!!! Εδω γελαμε και εγω και η Εφη!!! Ποιος κοιμαται καλε στανταρ ωραριο,πλακα μας κανεις?? Καλα εμενα δεν κοιμαται γενικα αλλα λεμε τωρα....:-P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα γεωργια μου!!καλα ειμαστε!!εγω δεν αγχονομαι για τα βαπτισια η αδερφη μου θα μου βαπτιση ετσι θα κανω οτι θελω:rolleyes:

καλα ειναι την μερα μετα το απογευμα ξεκινανε τα κλαματα και οι γκρινιες!!!μια χαρα ειναι καλε αμα κοιματε 5 ωρες εμενα ειναι πιο μεγαλος και δεν λεει να στρωση στον υπνο!!:cry:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Χα χα χα χα!!! Εδω γελαμε και εγω και η Εφη!!! Ποιος κοιμαται καλε στανταρ ωραριο,πλακα μας κανεις?? Καλα εμενα δεν κοιμαται γενικα αλλα λεμε τωρα....:-P

α ενταξει τοτε!!παντως εμενα καλουτσικα κοιμαται συνολο..δεν εχω παραπονο!μονο αν εχει πονακια μενει ξυπνια ωρες ατελειωτες!παντως εκοψα το γαλα που επινα κ φαινεται να ειναι πιο ηρεμη.

αληθεια εσενα καθε ποτε τρωει;;;την τρεναρεις ή της δινεις οποτε ζητησει;;με τα κακακια της ενταξει η δικια σου;

GjJbp3.png7IWup3.png

χαχαχαχ αυτο ακριβως:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα γεωργια μου!!καλα ειμαστε!!εγω δεν αγχονομαι για τα βαπτισια η αδερφη μου θα μου βαπτιση ετσι θα κανω οτι θελω:rolleyes:

καλα ειναι την μερα μετα το απογευμα ξεκινανε τα κλαματα και οι γκρινιες!!!μια χαρα ειναι καλε αμα κοιματε 5 ωρες εμενα ειναι πιο μεγαλος και δεν λεει να στρωση στον υπνο!!:cry:

αχ το διαβασα βρε Εφακη οτι σε ζοριζει ακομη ο μικρος!θα συνηθισει μωρε που θα παει;;μηπως τα βραδυα να του εφτιαχνες τσαι οταν ξυπναει για να το κοψει σιγα σιγα το βραδυνο;;η μαμα μου μου ειπε ετσι εκαναν οταν ηθελαν αν κοψουν το βραδυνο ξυπνημα.ρωτα κ τον παιδιατρο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...