Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ετσι ειναι!!!την πρωτη φορα εβαλα 17 κιλα και τα εχασα ολα οταν εγινε το μωρο 2 μηνων!!!

εχεισ facebook?θες να γινουμε και εκει φιλες?

2 μηνων;;;; πες μου το κολπο:D:D:D

Εγώ δυσκολεύτηκα αλλά επειδή είμαι σχετικά αδύνατη μου έλεγαν όλοι να μην τα χάσω όλα.... τελικά έχασα και 2 επιπλέον:tongue:

Έχω ναι! Πες μου πως γράφεσε να σε βρω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 μηνων;;;; πες μου το κολπο:D:D:D

Εγώ δυσκολεύτηκα αλλά επειδή είμαι σχετικά αδύνατη μου έλεγαν όλοι να μην τα χάσω όλα.... τελικά έχασα και 2 επιπλέον:tongue:

Έχω ναι! Πες μου πως γράφεσε να σε βρω!

εκοψα τα γλυκα τελειως και δεν θηλασα και καθολου λογο μαστιτιδας ετσι προσεχα πολυ τι ετρωγα.σου στελνω τα στοιχεια μου σε πμ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εκοψα τα γλυκα τελειως και δεν θηλασα και καθολου λογο μαστιτιδας ετσι προσεχα πολυ τι ετρωγα.σου στελνω τα στοιχεια μου σε πμ

Τι εχετε σαν profil picture?? Εφη μου έχεις τον γιο σου? σε πισινα με καπελακι?? και εσυ Βουλα μου με τον συζυγο φιλακι στο μαγουλακι?:D

Οχι τιποτε άλλο απλα για να μην στείλω σε καμια άλλη :D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι εχετε σαν profil picture?? Εφη μου έχεις τον γιο σου? σε πισινα με καπελακι?? και εσυ Βουλα μου με τον συζυγο φιλακι στο μαγουλακι?:D

Οχι τιποτε άλλο απλα για να μην στείλω σε καμια άλλη :D

ναι το γιο μου εχω,στην πισινα με καπελακι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αντωνια μου τελειο το παιδακι σου ειναι ενα κουκλακι!!!!:tongue:

Αχ σε ευχαριστω πολύ!!! Θέλω και το αδελφάκι του να του μοιάζει:D

Και εσένα ο γιος σου δεν παει πισω!! ολοκληρος λεβεντης...πως μεγαλώνουν ρε παιδι μου! δεν μπορω να καταλαβω ομως ποιου μοιαζει:)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αχχ τι ωραιες φωτο!Μια ευτυχισμενη οικογενεια...Ομως σορρυ αλλα το παιδι σου ειναι ιδιος ο ανδρας σου, σε ξανθια εκδοση..:tongue:

χεχε! ναι happy family! Μη μου λες σορρυ και το έχω εμπεδώσει!! Το ξέρώ ότι είναι οι ίδιοι.. ο γιος μου όμως πήρε και τα χρώματα του μπαμπα μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χεχε! ναι happy family! Μη μου λες σορρυ και το έχω εμπεδώσει!! Το ξέρώ ότι είναι οι ίδιοι.. ο γιος μου όμως πήρε και τα χρώματα του μπαμπα μου!

Εεε καταλαβα οτι το ξανθο απο τη δικη σου μερια θα ηταν!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ναιι αυτη ειμαι εγω!!!χεχε!!

Πωπωωωω κατσε να δω φωτο!Εχεις και πολλες...πφφφφ!!!

Καλημερα σας!!!

Βουλα δες λιγο τα χθεσινα μηνυματα μου, που σε ρωταω και για τον θυρεοειδη.

Τι κανετε κοριτσια??Εγω επιτελους ειμαι μονη απο σημερα ολα τα πρωινα γιατι αρχισαν τα σχολεια και τους κατεβαζει ο αντρας μου οποτε λειπουν ολοι μεχρι τις 1.30 και ετσι θα τα λεμε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σε ολες!

Αννουλα μου συγχαρητηρια για τον κοριτσαρο!!!!!! τι τελεια ουτε παραγγελια ετσι???

ολα να μας πανε καλα! εγω δεν αντεξα κανονισα αυριο να παω στο γυναικολογομ για υπερηχο! θελω να το δω!!! εκλεισα ραντεβου να κανω λιγες μελι ανταυγειες να φυγει η μαυριλα.

Δωρακι εγω δεν εχω παει ουτε σε ενα μαγαζι ακομα να κοιταξω τιποτα...νιωθω λιγο σαν χαμενη..καλα ειμαι κ πισω ενα μηνα απο σενα αλλα λεμε...

κοριτσια εγω απο κιλα +3 ειμαι. ολοι μου λενε οτι μονο κοιλια εχω παρει αλλα εχω τρελλο πρηξιμο εκει απο την συνεχομενη δυσκοιλιτητα. ειμαι σαν ενα μηνα παραπανω.

τελικα δεν μου ειπατε πως την λενε αυτη τη σκονη που την δυαλυουμε σε νερο?

ας με βοηθησει καποια με το θεμα! θα σκασω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...