Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε? δεν εχω ακομα νετ και δεν μπορω να μπω εκτος κ αν βρω απο κανενα γειτονα οπως τωρα καλη ωρα. εχουμε ολες τα προβληματακια μας απ οτι διαβασα λιγακι.. κ εμενα η μικρη περναει διαφορα δυστηχως αλλα μαλλον ετσι ειναι τα μωρακια.. εχουμε πολλους πονους κ αερια συνεχεια. ο παιδιατρος λεει ειναι νορμαλ κ ετσι κανω απλα υπομονη. σημερα αρχισα να της δινω κ λιγακι κιντερτε κ ειναι λιγο καλυτερα νομιζω. εχει κ την παλλινδρομηση που την ταλαιπωρει την καημενουλα.

κατα τα αλλα εχω πηξει με το μεσα ασχημα κ το συνεχομενο κλαμα της δεν το παλευω οταν την πιανει..στεναχωριεμαι υπερβολικα. το καλο ειναι οτι εχω αρκετη βοηθεια εδω απο τα πεθερικα μου που οπως εχω ξαναπει μου εχουν σταθει καλυτερα κ απο γονεις. αυτα απο μενα σας φιλω γλυκα κ.. υπομονη!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασια μου εμας κοιμαται στη μεση στο κρεβατι μαζι μας...αλλα προσπαθουμε να το αλλαξουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

μεσα στη μερα μονο κοιμαται οταν θηλαζει κ τον κραταω λιγη ωρα κ καμια φορα αν τον ακουμπησω κατω κ δεν ξυπνησει αντε να κοιμηθει κανενα μισαωρο. το βραδυ τον βαζω σε ενα μικρο σαν λικνο που εχω κολητα στο κρεβατι μας και δεν εχει καγκελα απο τη μερια του κρεβατιου μας. κ συνηθως μετα που ξυπναει τον παιρνω διπλα μου!:rolleyes: στην προκειμενη φαση δεν με νοιαζει καθολου αν κακομαθει που λενε , αλλα με νοιαζει να κοιμομαστε ολοι!!:oops:

Δικιο εχεις και εμεις αφου κανουμε αθλο μεχρι να τον κοιμησουμε δεν το ρισκαρουμε να τον παμε στην κουνια γιατι ξυπναει κ φτου κ απο την αρχη..Οταν ειναι αργα το βραδυ κ θες να κοιμηθεις δεν εχεις κ πολυ υπομονη αλλα πρεπει να το προσπαθησουμε ..Οταν ηταν ημερων κοιμοταν στην κουνια του , απο τοτε που μας επισκεφτηκαν οι κολικοι χαλασε το πραμα!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Κορίτσια μου το έχει το παιδί μου φαίνεται εμένα η μικρή μου σερί από 12 έως 6 από την αρχή ούτε ο μεγάλος δε το κάνει!

Δωρα μου εχω ακουσει οτι αλλαζει η γευση και η ποσοτητα οταν αδιαθετεις απλα δινε παραπανω φορες εγω δε το ειχα παρατηρησει στον δικο μου.Κι εμενα σε 10' εχει τελειωσει το γαλα το πολυ τα πρωτα 5 ρουφαει καταπινει και την ακουω και μετα πιπιλαει.

Σοφακι μου ναι Κρητη εσεις?Πως και δεν πατε και εσεις εκει?

Γειτονισσα 1+1 δωρο τα πηγες βολτα ε?Το φορεμα το αγορασα απο το delifino επι της Ηρακλειου κοντα στον ΟΤΕ αλλα για τα υπολοιπα θα παω στη ΜΙΚΕΛΙΝΑ στο Περιστερι να δω παραλληλα ψαχνω και στο internet για πιο οικονομικα πολυ κοροιδια τα περισσοτερα κατι τιμες αστα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακι

χαιρομαι που ειστε ολες καλα, εγω εχω χαθει το ξερω αλλα χτυπησε η πεθερα μου εσπασε την κλιδα στον δεξι της ωμο και την εχουμε σπιτι, τα εχω παιξει ξαφνικα αποκτησα 3 μωρα, πολυ δυσκολα τα βγαζω περα δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω, σας σκεφτομαι ομως

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεωργια μου εμεις θα τον βαφτισουμε εδω σε ενα παρεκκλησι που παντρευτηκαμε κιολας.Δεν εχουμε πολλους καλεσμενους απο Κρητη..

Εμεις τα κλεισαμε τα βαφτιστικα στη Μικελινα .Εχει τεραστια ποικιλια παντως κ ομορφα πραγματα αν και ειναι λιγο τσιμπημενα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

καλησπερα κοριτσακι

χαιρομαι που ειστε ολες καλα, εγω εχω χαθει το ξερω αλλα χτυπησε η πεθερα μου εσπασε την κλιδα στον δεξι της ωμο και την εχουμε σπιτι, τα εχω παιξει ξαφνικα αποκτησα 3 μωρα, πολυ δυσκολα τα βγαζω περα δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω, σας σκεφτομαι ομως

Μελινα μου υπομονη ...Πρεπει να ειναι δυσκολο με τα παιδια κ την πεθερα μαζι ε?δεν μπορουσε κανενας αλλος να την φροντισει?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ Μελινα μου ολα σε σενα βρε παιδι μου κουραγιο κι εμεις σε σκεφτομαστε!

Σοφια μου νομιζα η Δωρα ρωταγε για την περιοδο και απαντησα σε κεινη τα εχω χασει.Εχω ακουσει που λενε οτι αλλαζει η γευση και η ποσοτητα απλα δινεις πιο συχνα για 2 μερες ειναι.

Κοριτσια μη φοβαστε κι εμεις κοιμομασταν ολοι μαζι για πολυ καιρο και μετα και στη κουνια πηγε και στο δικο του δωματιο και στο δικο του κρεβατι ειναι θεμα παιδιου ποσο θα σε ταλαιπωρησει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Μελινα μου ολα σε σενα βρε παιδι μου κουραγιο κι εμεις σε σκεφτομαστε!

Σοφια μου νομιζα η Δωρα ρωταγε για την περιοδο και απαντησα σε κεινη τα εχω χασει.Εχω ακουσει που λενε οτι αλλαζει η γευση και η ποσοτητα απλα δινεις πιο συχνα για 2 μερες ειναι.

Κοριτσια μη φοβαστε κι εμεις κοιμομασταν ολοι μαζι για πολυ καιρο και μετα και στη κουνια πηγε και στο δικο του δωματιο και στο δικο του κρεβατι ειναι θεμα παιδιου ποσο θα σε ταλαιπωρησει.

Αχ πες μου βρε Γεωργια για ποσο καιρο κοιμοταν μαζι σας?Ποτε τον πηγατε?Πως το κανατε?Σορρυ για τις απανωτες ερωτησεις αλλα ανησυχω μηπως δεν τον καταφερω και χασουμε τη μπαλα ...

Ευχαριστω για τις συμβουλες (για την περιοδο εννοω)

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεωργια μου εμεις θα τον βαφτισουμε εδω σε ενα παρεκκλησι που παντρευτηκαμε κιολας.Δεν εχουμε πολλους καλεσμενους απο Κρητη..

Εμεις τα κλεισαμε τα βαφτιστικα στη Μικελινα .Εχει τεραστια ποικιλια παντως κ ομορφα πραγματα αν και ειναι λιγο τσιμπημενα...

κι εγω εκει θα παω αν και σκεφτομαι και την εκδοχη να τα παρουμε ολα απο βιοτεχνειες συμφερει περισοτερο αλλα εχει πιο πολυ τρεξιμο.:rolleyes:

Α ωραια κι εδω το κουμανταρεις πιο ευκολα εμεις εκει εχουμε αμολησει το σοι μου και ψαχνει για ταβερνα κτλ παραδοσιακα εμεις κλεισαμε και οργανα τον Μαρτσακη αν τον ξερεις επαιξε και στο γαμο και στη βαφτιση και γενικα εχουμε πολυ καλες σχεσεις.Εσεις ποτε λετε?

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ

Σοφακι η πεθερα μου εχει αλλο ενα γιο παντρεμενο με δυο παιδια ενα αγορα 11 και ενα κοριτσι 9, η συνυφαδα μου δουλευει στον Σκλαβενιτη ο αντρας της μονο απογευμα και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο ηρθανε μονο να τη δουνε την Κυριακη, κι ερχεται σημερα ο αντρας μου και μου λεει οτι αυριο και την Παρασκευη θα παρω τα παιδια τους απο το σχολειο θα φανε εδω μαζι μας θα τα διαβασω θα τα παω και στα Αγγλικα τους και το Σαββατο θα τα εχω ολη μερα γιατι η μανα τους ειναι απογευματινη ενταξει δεν λεω να βοηθησω οσο μπορω αλλα οχι κι ετσι ημαρτον εμενα με ρωτησε κανεις εαν μπορω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ

Σοφακι η πεθερα μου εχει αλλο ενα γιο παντρεμενο με δυο παιδια ενα αγορα 11 και ενα κοριτσι 9, η συνυφαδα μου δουλευει στον Σκλαβενιτη ο αντρας της μονο απογευμα και δεν εχουν παρει ενα τηλεφωνο ηρθανε μονο να τη δουνε την Κυριακη, κι ερχεται σημερα ο αντρας μου και μου λεει οτι αυριο και την Παρασκευη θα παρω τα παιδια τους απο το σχολειο θα φανε εδω μαζι μας θα τα διαβασω θα τα παω και στα Αγγλικα τους και το Σαββατο θα τα εχω ολη μερα γιατι η μανα τους ειναι απογευματινη ενταξει δεν λεω να βοηθησω οσο μπορω αλλα οχι κι ετσι ημαρτον εμενα με ρωτησε κανεις εαν μπορω

Aπιστευτο και ασχολιαστο ολο αυτο!!Τι να πω βρε Μελινακι μου υπομονη!Αλλα μηπως πρεπει να μιλησεις κ εσυ καθολου??

κι εγω εκει θα παω αν και σκεφτομαι και την εκδοχη να τα παρουμε ολα απο βιοτεχνειες συμφερει περισοτερο αλλα εχει πιο πολυ τρεξιμο.:rolleyes:

Α ωραια κι εδω το κουμανταρεις πιο ευκολα εμεις εκει εχουμε αμολησει το σοι μου και ψαχνει για ταβερνα κτλ παραδοσιακα εμεις κλεισαμε και οργανα τον Μαρτσακη αν τον ξερεις επαιξε και στο γαμο και στη βαφτιση και γενικα εχουμε πολυ καλες σχεσεις.Εσεις ποτε λετε?

Εμεις εχουμε κλεισει για 2 Σεπτεμβρη και για τραπεζι σε ενα μεζεδοπωλειο εδω κοντα με ζωντανη μουσικη .Για λιγους κ καλους ομως ..δεν ειναι εποχες για τρελα εξοδα..Καμια 45-50αρια ατομα το πολυ...

Με τον γαμο ετρεχα παντου , τωρα με την βαφτιση πηγαμε μικελινα τα βρηκαμε τα κλεισαμε κ δεν τρεχω αλλου...Δεν λεω το σετ πηγε 530 ευρω στο συνολο για την νονα αλλα ειναι οτι ονειρευομασταν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ πες μου βρε Γεωργια για ποσο καιρο κοιμοταν μαζι σας?Ποτε τον πηγατε?Πως το κανατε?Σορρυ για τις απανωτες ερωτησεις αλλα ανησυχω μηπως δεν τον καταφερω και χασουμε τη μπαλα ...

Ευχαριστω για τις συμβουλες (για την περιοδο εννοω)

Κοιτα δε ξερω αν ειναι καλο εμεις παντως σα πρωτο το ειχαμε σα κουκλα ο δικος κοιμοταν στην κουνια μεχρι 3 μηνων μετα κρυωσε και θηλαζε πιο συχνα κι ετσι ηρθε στο κρεβατι μας κι εμεινε για 3 και κατι μηνες γιατι θελαμε εμεις ο αντρας μου ελεγε μια φορα ειναι μωρο και θα το ζησουμε αυτο.6 μηνων εβαλα την κουνια διπλα στο κρεβατι μου κατεβασα το καγκελο τον θηλαζα μεσα και μετα τον επαιρνε ο υπνος εκει και τον αφηνα σιγα σιγα τον εβαλα απεναντι απο το κρεβατι κι οποτε ξυπναγε του εβαζα πιπιλα και ξανακοιμοταν μετα τον πηγα στο δωματιο του 12 μηνων και κοιμομουν στον καναπε μεχρι να συνηθισει και στο τελος εμαθε και κοιμαται εκει.Τωρα που βλεπω την μπεμπα να κοιμαται στην κουνια της λεω τσαμπα η ταλαιπωρια μας αλλα το ετχαριστηθηκαμε κιολας παντως η αρχη μου ειναι οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο και γεννιεται με το χαρακτηρα του η μικρη που κοιμαται 6 ωρες σερι το κανει απο μονης της.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...