Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σκεφτομαι οτ μπορει να θελει να μας νιωθει κοντα της...ξερω κ εγω???

Σοφια μου αντε λιγο κουραγιο ακομα και θα στρωσει που θα παει?

Νίκη κι εγω συμφωνω καλα του ειπες!!

Γεωργία ρουφαει πολυ στα πρωτα 3 λεπτα και μετα χαλαρωνει κ ρουφαει αν θυμηθει...νορμαλ ειναι??

δωρακι αν της μιλας η αν την χαιδευεις για να μην την παρει ο υπνος?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δωρακι αν της μιλας η αν την χαιδευεις για να μην την παρει ο υπνος?

αυτο κανω την πειραζω στο αυτι...;) Ε συνολικα καθαρα τρωει κανενα 10 λεπτο... το πολυ κιολας!! Σημερα μου εκανε πρασινα κακα οχι πολυ σκουρα αλλα ουτε ανοιχτα... αλλα νομιζω αρχιζει κ δεν κανει τοσες πολλες φορες...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ελπίζω να στρώση νίκη μου γιατί δεν παλεύετε το ξενικτη.οσο για τον Χριστό καλα του είπες γιατί δεν πήρε τον μικρό να τον κοιμηση αυτος.

ξενυχτης μας βγήκε!!ωραίος ο Σεπτέμβριος για βάπτιση εμείς κλείσαμε Ιούλιο Κατά καλοκαιρα.

δεν κοιματε και πολύ πλέων,το πρόβλημα είναι ότι κοιμάται λίγο,ξυπνά και μετά ξανακοιματε,δεν κάνει συνεχόμενο υπνο

καλημερα Άννα μου!!

καλημερα και απο εμας! κοιμηθηκαμε καλα ευτυχως! στις 12 πηγαμε για υπνο και ξυπνησε στις 4.00 να φαει μετα στις 8 κοιμηθηκε κατευθειαν και ξυπνησε στις 11 κιαι εφαγε 11.30!! μετα που να κοιμηθει μες στη μερα!:rolleyes::rolleyes:

εκανα κ τον αρακα μου!:D

γεωργια μου με το καλό η βαπτιση!!

εφακη δεν ειχαμε σκευτει το ενδεχομενο να μην ξυπνησει ο μικρος! καλα που δεν εβαλες!!

δωρακι καλό ωραριο!! μια χαρα!!

νικη μου καλά του ειπες! εφοσον ηταν ο ιδιος σπιτι να τον επαιρνε αυτος !

Σκεφτομαι οτ μπορει να θελει να μας νιωθει κοντα της...ξερω κ εγω???

Σοφια μου αντε λιγο κουραγιο ακομα και θα στρωσει που θα παει?

Νίκη κι εγω συμφωνω καλα του ειπες!!

Γεωργία ρουφαει πολυ στα πρωτα 3 λεπτα και μετα χαλαρωνει κ ρουφαει αν θυμηθει...νορμαλ ειναι??

δηλαδη βρε παιδι μου αυτοι οι αντρες ωρες ωρες νομιζουν οτι όλα ειναι ευκολα, τι ειναι δηλαδη το μωρο ρομποτ και θα τον βάλω για υπνο και απλα θα κοιμηθει, η θα το αφησω να κλαιει μεχρι να αποκοιμιθει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

δηλαδη βρε παιδι μου αυτοι οι αντρες ωρες ωρες νομιζουν οτι όλα ειναι ευκολα, τι ειναι δηλαδη το μωρο ρομποτ και θα τον βάλω για υπνο και απλα θα κοιμηθει, η θα το αφησω να κλαιει μεχρι να αποκοιμιθει...

Χα χα χα χα!!! Καλα θα ηταν να ερχονταν και με οδηγιες χρησης αλλα δυστυχως δεν.... Μην αγχωνεσαι οι αντρες στα πρωτα παιδια νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσάκια κ απο εμενα!!!

Δωρακι ειναι καλυτερα η μικρη σου??ανησυχησα με τα κακα της...

Νίκη υπομονη...οι αντρες ειναι άντρες...

Γειτόνισσα ξερεις κανενα καλο μαγαζι στην αγορα μας να παω κ γω να κοιτάξω για φορεματακια για την βάπτιση??τελεια στην Κρητη!Θα κανετε κ τις διακοπες σας!!!

Εμεις θα κανουμε την βάπτιση στη Θηβα ή στον Πειραια,,,θα δουμε...προς το παρον σκεφτομαστε για τον 2ο νονο/-ά..:):)

Γωγω τί καλα που τους εχεις ολους κοντα σου!!

εγω σημερα ηθελα να βγω εξω και τις εβαλα και τις 2 στο πορτ μπεμπε και τις πηγα με το ενα καροτσι,,,ευτυχως δεν πηγα μακρια και χωρεσαν:):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα χα!!! Καλα θα ηταν να ερχονταν και με οδηγιες χρησης αλλα δυστυχως δεν.... Μην αγχωνεσαι οι αντρες στα πρωτα παιδια νομιζουν οτι τα ξερουν ολα!!!

αμ δε που τα ξερει, όλοι μερα εγω και η μαμα μου ασχολιομαστε με το παιδι και αν δεν ηταν αυτη μόνη μου θα ειχα το παιδί, δεν λεω δουλευει κτλ αλλα προχτες του κοιμοτανε το πρωι και ταιζα το μωρο και ζαλιστηκα και τον ξυπναω και του λεω ταισε το γιατι ζαλίζομαι, και απλά μου ειπε ταισε το και κοιμηθικε, οκ κοιμαται βαριά το ξέρω αλλα εχει φορες που το παραχέζει:mad:...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εφη μου ουτε κι εμενα κοιμαται συνεχομενα.... αυτα τα 7-8ωρα που διαβαζω εδω απο τις κοπελες!!! Δεν μπορει θα στρωσουν που θα παει.... Εμενα ξυπναει για να ζοριστει να κανει κακα!!!

Αχ Δωρα μου και εμενα τα ιδια..Λαγοκοιμαται κ ξυπναει για να ζοριστει για τα κακα του..αφου τον βλεπω κ σφιγγεται τοσο πολυ κ τον λυπαμαι ...

Μετα ομως που τα κανει , εχει ενα χαμογελο ευτυχιας ...Ξαλαφρωνει το μικρακι μου!

Οσο για τα 7-8ωρα εμεις δεν νομιζω να τα δουμε ποτε!!4 ωρες (ελαχιστες φορες 5 ) ειναι καλος υπνος για εμας...

Σας εχω πει οτι κοιμομαστε με το σεσουαρ ε??

Βρε κοριτσια (οσες θηλαζουν ας μου πουν) εχθες μου ηρθε περιοδος ..Ειναι φυσιολογικο ε?Λετε να επηρεαστει το γαλα μου?Γιατι εχθες το στηθος μου ηταν πολυ μαλακο κ ο μικρος δεν χορταινε κ του εδωσα κ λιγο συμπληρωμα(50μλ) ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ Δωρα μου και εμενα τα ιδια..Λαγοκοιμαται κ ξυπναει για να ζοριστει για τα κακα του..αφου τον βλεπω κ σφιγγεται τοσο πολυ κ τον λυπαμαι ...

Μετα ομως που τα κανει , εχει ενα χαμογελο ευτυχιας ...Ξαλαφρωνει το μικρακι μου!

Οσο για τα 7-8ωρα εμεις δεν νομιζω να τα δουμε ποτε!!4 ωρες (ελαχιστες φορες 5 ) ειναι καλος υπνος για εμας...

Βρε κοριτσια (οσες θηλαζουν ας μου πουν) εχθες μου ηρθε περιοδος ..Ειναι φυσιολογικο ε?Λετε να επηρεαστει το γαλα μου?Γιατι εχθες το στηθος μου ηταν πολυ μαλακο κ ο μικρος δεν χορταινε κ του εδωσα κ λιγο συμπληρωμα(50μλ) ...

σοφια μου απ'οτι μου ειχε πει η μαια μου δεν επηρεαζει καθολου! σε αλλες ερχεται πιο νωρις σε αλλες αργοτερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω βρε κοπελες εχω σταματισει το θηλασμο τελειως εδω και 2 εβδομαδες περιπου και δεν εχω δει περιοδο φυσιολογικο ειναι; ποτε πρέπει να δω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αμ δε που τα ξερει, όλοι μερα εγω και η μαμα μου ασχολιομαστε με το παιδι και αν δεν ηταν αυτη μόνη μου θα ειχα το παιδί, δεν λεω δουλευει κτλ αλλα προχτες του κοιμοτανε το πρωι και ταιζα το μωρο και ζαλιστηκα και τον ξυπναω και του λεω ταισε το γιατι ζαλίζομαι, και απλά μου ειπε ταισε το και κοιμηθικε, οκ κοιμαται βαριά το ξέρω αλλα εχει φορες που το παραχέζει:mad:...

Αχ Νικη μου εχεις απολυτο δικιο..Ενταξει ειπαμε δουλευει αλλα τι παει να πει αυτο?Κι εσυ εχεις το πανεπιστημιο και προσπαθεις ...

Τι σημαινει κοιμαται βαρια?Αν εσυ δηλαδη επεφτες κατω μεσα στη ζαλαδα σου τι θα γινοταν?Ειναι καποιες στιγμες που ο υπνος μας δεν ειναι τοσο σημαντικος...

Εμενα ο Γιαννης κοιμοταν παντα πολυ βαρια κ απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος αλλαξε.Κοιμαται ελαφρια και ακουει το παιδι..αν χρειαστω τη βοηθεια του σηκωνεται κ με βοηθαει ενω το πρωι παει στη δουλεια αλλα και εγω τον σκεφτομαι κ δεν τον ξυπναω αν δεν χρειαζεται...

Βεβαια ερχονται και στιγμες που τον κλωσταω να ξυπνησει αλλα στο τελος ξυπναει χιχιχιχι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

σοφια μου απ'οτι μου ειχε πει η μαια μου δεν επηρεαζει καθολου! σε αλλες ερχεται πιο νωρις σε αλλες αργοτερα!

Α ενταξει..Και εμενα μου ειχε πει η γιατρος μου (οταν ειχα 40σει ) οτι εκεινον τον μηνα δεν εβλεπε στον υπερηχο οτι θα αδιαθετουσα αλλα για τον επομενο δεν ηξερε...

Νικη μου το στηθος σου δεν εχει καθολου γαλα πλεον?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εγω βρε κοπελες εχω σταματισει το θηλασμο τελειως εδω και 2 εβδομαδες περιπου και δεν εχω δει περιοδο φυσιολογικο ειναι; ποτε πρέπει να δω;

δεν ξερω νικακι μου! δεν ειναι ανησυχητικο παντως οτι δεν σου ηρθε ακομη!

Αχ Νικη μου εχεις απολυτο δικιο..Ενταξει ειπαμε δουλευει αλλα τι παει να πει αυτο?Κι εσυ εχεις το πανεπιστημιο και προσπαθεις ...

Τι σημαινει κοιμαται βαρια?Αν εσυ δηλαδη επεφτες κατω μεσα στη ζαλαδα σου τι θα γινοταν?Ειναι καποιες στιγμες που ο υπνος μας δεν ειναι τοσο σημαντικος...

Εμενα ο Γιαννης κοιμοταν παντα πολυ βαρια κ απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος αλλαξε.Κοιμαται ελαφρια και ακουει το παιδι..αν χρειαστω τη βοηθεια του σηκωνεται κ με βοηθαει ενω το πρωι παει στη δουλεια αλλα και εγω τον σκεφτομαι κ δεν τον ξυπναω αν δεν χρειαζεται...

Βεβαια ερχονται και στιγμες που τον κλωσταω να ξυπνησει αλλα στο τελος ξυπναει χιχιχιχι!!

αχ εχεις δικιο σοφακι μου! κ εμενα εχει αλλαξει στον υπνο. ξυπναει αμεσως!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια μου εσενα κοιμαται μεσα στη μερα?Το βραδυ που κοιμαται ?στην κουνια του ε?

μεσα στη μερα μονο κοιμαται οταν θηλαζει κ τον κραταω λιγη ωρα κ καμια φορα αν τον ακουμπησω κατω κ δεν ξυπνησει αντε να κοιμηθει κανενα μισαωρο. το βραδυ τον βαζω σε ενα μικρο σαν λικνο που εχω κολητα στο κρεβατι μας και δεν εχει καγκελα απο τη μερια του κρεβατιου μας. κ συνηθως μετα που ξυπναει τον παιρνω διπλα μου!:rolleyes: στην προκειμενη φαση δεν με νοιαζει καθολου αν κακομαθει που λενε , αλλα με νοιαζει να κοιμομαστε ολοι!!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...