Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα!

Χθες δε σας προλαβα πήρα το φορεματακι της βαφτισης της μικρης ΤΕΛΕΙΟ και κλεισαμε ημερομηνια 8-9 Σαββατο 7 το απογευμα.Η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου τον Τσεσμε ενα χωριο εξω απο το Ρεθυμνο.

Ελευθερια μου περαστικα σας αντε περασε κι αυτο τελειωνουν κι οι ιωσεις.

Δωρα μου περαστικα και σε σας αυτο που σου λενε μη συγκρινεις οτι ειναι θα στο λεει ο παιδιατρος καθε παιδι ειναι μοναδικο.

Εφη μου σου βγηκε ξενυχτης ε?Κουραγιο.

Νικη μου οι περισσοτεροι αντρες βρισκουν ευκολο να κρινουν κι οχι να πραττουν ειδικα οταν αυτα τα κανουν οι δικοι μας γονεις.Μια χαρα του απαντησες

αχ τέλεια... εγω ηθεά καλοκαιρακι να κάνω τη βαπτιση αλλα και Σεμπτεμβρη μια χαρα ειναι... θα πω κι εγω στο νονο να πάμε μαζι να το διαλεξουμε και ελπίζω η φιλεναδα του(καλή μου φίλη) να μην εχει πρόβλημα, γιατι με τις πομπονιερες που θα τις διαλέξουμε μαζι με το νονο εκείνη έλεγε όχι κτλ...

ετσι του ειπα γιατι πολύ λίγες φορες κάθετε μόνος με το μωρο ας εκανε κατι και αυτός και μετα να μιλαγε.

δεν λέω οτι ειναι ο σωστος τρόπος που εκαναν οι γονεις μου αλλά τι φταιω εγω;;;

Καλημερα!Τριτο συνεχομενο βραδυ και ξυπνησαμε 7.30..Φτου φτου..Απο τις 12 κοιμομασταν..

Εφη, μεσα στη μερα ποσο κοιμαται ο μικρος σου?

Νικη, εσυ εχεις πει κατι στους γονεις σου για το θεμα της αγκαλιας?

βουλιτσα μου πολλές φορες αλλά ειναι λες και μιλαω στον αερα, η δε μαμα μου με το που θα κλάψει το μωρο ειναι απο πάνω του, αν μεναμε καπου μονοι μας δεν θα τα ειχαμε όλα αυτα.

καλημερα!!!θα βγω σε λιγο, θα παω γυναικολογο κ μετα αγορα!δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα μου που θα βγω επιτελους! η μπεμπα θα μεινει με τον αντρα μου!

εμενα χθες εφαγε τελευταιο γευμα στις 1 κ ξαναφαγε το πρωι στις 7.30. το προβλημα ειναι οτι δεν κοιμηθηκε στις 1 αλλα στις 3.30, ενα τετραωρο δηλαδη ενω θα μπορουσε να ειχε κοιμηθει απο τις 1 και χορταιναμε ολοι υπνο!!τεσπα, κ το τετραωρο καλο ειναι, τι να κανουμε! ειχαμε ολο επισκεψεις παλι χθες ευτυχως ηταν σχετικα ησυχη!

θα σκασω που δεν κανει καλο καιρο για να βγουμε βολτα ολοι μαζι! το μεσημερι παντως θα την παρω κ θα παμε στην αδερφη μου. ενα τετραγωνο πιο κατω μενει! κ αν εχει ηλιο μπορει να την κανω κ μια βολτα με το καροτσι!

Γωγω μου θηλαζεις εσυ ακομη;

αντε να βγει ο ηλιος να πάτε ολοι περιπατο μαζι ......:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Άννα μου εδω τρέχουμε με τη βάφτιση της μικρής όλο και κάτι να ασχολούμαστε ε?χαχαχα

Γωγώ μου καλή βόλτα από εδω και πέρα όλο καροτσάδες θα είσαι.

Νίκη μου εμείς επειδή θα πάμε στο νησί καλύτερα είναι ο Σεπτέμβρης για να μην είναι φουλ σεζόν να βρούμε πιο εύκολα δωμάτια για τον κόσμο και εισητήρια στα καράβια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα και απο μενα.!!!

Χτες κοιμηθηκε η μπεμπουλα μου απο τις 9μιση το βραδυ μεχρι τις 12 και μετα απο τις 1 μεχρι τις 6μιση και απο τις 7μιση μεχρι τις 9.45 με διαλειμματα.... καλα δεν ειναι???? Παντως αρχισε να ρουφαει λιγοτερο νομιζω ρε κοριτσια και συνηθως την παιρνει ο υπνος στο ζιζι και δεν ρευεται......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εφακη μου μην ανησυχεις σιγα σιγα θα στρωσει, εμενα ο δικος μου πριν απο ενα μηνα αρχισε να μην ξυπναει τηννυχτα. πάντως μην τον ματιασω στο θεμα υπνου της νυχτας ειναι κυριος, το μονο θεμα που εχω μαζι του ειναι το πως να κοιμαται, εχθες την νυχτα τσακωθηκαμε με το χριστο, εγω δεν ημουνα σπιτι και ειχα αφησει το μωρο με τους γονεις μου και μετα απο λίγο ειχε ερθει και ο Χριστος και οι δικοι μου με το που εκλεγε το μωρο τον επερνα πάνω τους και τον πηγαινοεφερναν για να κοιμηθει, και όταν ηρθα σπίτι τακωθηκαμε επειδη λέει οτι φτεω εγω που βαστανε το μωρο για να κοιμηθει επειδη δεν τους λεω τίποτα(ενο το μόνο που κάνω ειναι να τους λέω να μην το κανουν) και μου ειπε οτι οταν θέλω να προσέχει το μωρο να βρω κάποιον άλλο γιατί δεν εχει όρεξη να τον βασταει και να πηγαινοερχετε για να κοιμηθει, εγω του ειπα οτι αν δεν του αρεσε αυτό που κανανε γιατι δεν πήρε το μωρο για να κανει αυτο που θεωρουσε παρα να κάθετε εκει και απλα να βλέπει.

ελπίζω να στρώση νίκη μου γιατί δεν παλεύετε το ξενικτη.οσο για τον Χριστό καλα του είπες γιατί δεν πήρε τον μικρό να τον κοιμηση αυτος.

Κοριτσια μου καλημερα!

Χθες δε σας προλαβα πήρα το φορεματακι της βαφτισης της μικρης ΤΕΛΕΙΟ και κλεισαμε ημερομηνια 8-9 Σαββατο 7 το απογευμα.Η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου τον Τσεσμε ενα χωριο εξω απο το Ρεθυμνο.

Ελευθερια μου περαστικα σας αντε περασε κι αυτο τελειωνουν κι οι ιωσεις.

Δωρα μου περαστικα και σε σας αυτο που σου λενε μη συγκρινεις οτι ειναι θα στο λεει ο παιδιατρος καθε παιδι ειναι μοναδικο.

Εφη μου σου βγηκε ξενυχτης ε?Κουραγιο.

Νικη μου οι περισσοτεροι αντρες βρισκουν ευκολο να κρινουν κι οχι να πραττουν ειδικα οταν αυτα τα κανουν οι δικοι μας γονεις.Μια χαρα του απαντησες

ξενυχτης μας βγήκε!!ωραίος ο Σεπτέμβριος για βάπτιση εμείς κλείσαμε Ιούλιο Κατά καλοκαιρα.

Καλημερα!Τριτο συνεχομενο βραδυ και ξυπνησαμε 7.30..Φτου φτου..Απο τις 12 κοιμομασταν..

Εφη, μεσα στη μερα ποσο κοιμαται ο μικρος σου?

Νικη, εσυ εχεις πει κατι στους γονεις σου για το θεμα της αγκαλιας?

δεν κοιματε και πολύ πλέων,το πρόβλημα είναι ότι κοιμάται λίγο,ξυπνά και μετά ξανακοιματε,δεν κάνει συνεχόμενο υπνο

Καλημερα κοριτσακια!!:D:D

καλημερα Άννα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου ουτε κι εμενα κοιμαται συνεχομενα.... αυτα τα 7-8ωρα που διαβαζω εδω απο τις κοπελες!!! Δεν μπορει θα στρωσουν που θα παει.... Εμενα ξυπναει για να ζοριστει να κανει κακα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eγω κοριτσια εδω και 2-3 μερες που κοιμαται τοσο το βραδυ, δεν την αφηνω να κοιμηθει πολυ μερα στη μερα.Μονο το μεσημερι που θα κοιμηθει ενα 3ωρο.

Επισης τα απογευματα πηγαινουμε βολτα και ισως να κουραζεται.

Δωρα, δεν παρατηρησες κατι που εκανες εχθες και δεν εκανες τις αλλες μερες?Μηπως εχθες αλλαξε και μεσα στη μερα τις ωρες υπνου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Eγω κοριτσια εδω και 2-3 μερες που κοιμαται τοσο το βραδυ, δεν την αφηνω να κοιμηθει πολυ μερα στη μερα.Μονο το μεσημερι που θα κοιμηθει ενα 3ωρο.

Επισης τα απογευματα πηγαινουμε βολτα και ισως να κουραζεται.

Δωρα, δεν παρατηρησες κατι που εκανες εχθες και δεν εκανες τις αλλες μερες?Μηπως εχθες αλλαξε και μεσα στη μερα τις ωρες υπνου?

Mεσα στη μερα δεν κοιμαται πολυ κατι μισαωρα και αν.... εμενα γενικα δεν ειναι του υπνου!!! το μονο που αλλαξα ειναι οτι κοιμηθηκε κ χτες κ προχτες στο κρεβατι μαζι μου!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα και απο μενα.!!!

Χτες κοιμηθηκε η μπεμπουλα μου απο τις 9μιση το βραδυ μεχρι τις 12 και μετα απο τις 1 μεχρι τις 6μιση και απο τις 7μιση μεχρι τις 9.45 με διαλειμματα.... καλα δεν ειναι???? Παντως αρχισε να ρουφαει λιγοτερο νομιζω ρε κοριτσια και συνηθως την παιρνει ο υπνος στο ζιζι και δεν ρευεται......

Καλημέρα Δωράκι μια χαρά πήγατε χθες μπράβο!Ρουφάει πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά μάλλον μη φοβάσαι και εμένα πάνω στο ζίζί κοιμάται το βράδυ και συνήθως στις που ξυπνάει γαι φαγητό από τις 12 δε ρεύεται είναι αλοιφή αφού όπως την αφήνω έτσι μένει καμιά φορά έχει και το ένα χεράκι της ψηλά χαχαχα!,Μην ανησυχείς.

ελπίζω να στρώση νίκη μου γιατί δεν παλεύετε το ξενικτη.οσο για τον Χριστό καλα του είπες γιατί δεν πήρε τον μικρό να τον κοιμηση αυτος.

ξενυχτης μας βγήκε!!ωραίος ο Σεπτέμβριος για βάπτιση εμείς κλείσαμε Ιούλιο Κατά καλοκαιρα.

δεν κοιματε και πολύ πλέων,το πρόβλημα είναι ότι κοιμάται λίγο,ξυπνά και μετά ξανακοιματε,δεν κάνει συνεχόμενο υπνο

καλημερα Άννα μου!!

Κλείσαμε Σεπτέμβρη γιατι στην Κρητη Αύγουστο δε πέφτει καρφίτσα δε θα βρίσκαμε ούτε εισητήριο να πάμε φαντάζομαι ότι ακόμα καλοκαίρι θα είναι.

Κι εμένα ο μεγάλος έτσι ήταν και ακόμα έτσι είναι αισθάνομαι ότι κανένα 2ωρο κοιμάται βαθιά μετά με το παραμικρό ξυπνάει δεν είναι καλό νομίζω δε ξεκουράζεται.Ελπίζω ο δικός σου να στρώσει

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας! κοιμηθηκαμε καλα ευτυχως! στις 12 πηγαμε για υπνο και ξυπνησε στις 4.00 να φαει μετα στις 8 κοιμηθηκε κατευθειαν και ξυπνησε στις 11 κιαι εφαγε 11.30!! μετα που να κοιμηθει μες στη μερα!:rolleyes::rolleyes:

εκανα κ τον αρακα μου!:D

γεωργια μου με το καλό η βαπτιση!!

εφακη δεν ειχαμε σκευτει το ενδεχομενο να μην ξυπνησει ο μικρος! καλα που δεν εβαλες!!

δωρακι καλό ωραριο!! μια χαρα!!

νικη μου καλά του ειπες! εφοσον ηταν ο ιδιος σπιτι να τον επαιρνε αυτος !

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κ απο εμενα!!

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω...

Ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλιες και με δυσκολια κοιμαται...Ζοριζεται καθε πρωι γιατι θελει να κανει κακα του και νυσταζει και στο τελος καταληγει στην γκρινια ....Αποκοιμιεται πανω μου κ οταν τον αφησω κατω ξυπναει...Στην κουνια δεν θελει , στο καθισματακι δεν θελει , στην αγκαλια δε θελει...Ειναι λιγο δυσκολος...

Το βραδυ συνηθως κοιμαται κατα τις 11 μεχρι τις 4 και επειτα 5 με 9 ..Καλα ειναι αλλα απο τις 4 στις 5 κοιμαται με δυσκολια και μονο διπλα μας...Δεν ξερω τι να του κανω για να τον παμε στην κουνια...Το βλεπω να την φερνω στο δωματιο μας ...Δεν βλεπω αλλη λυση...

Δωρα μου περαστικα στην μικρουλα ..

Νικη μου μην ανησυχεις οι αντρες ευκολα κατηγορουν αλλα δυσκολα πραττουν..

Ελευθερια μου περαστικα σου ...

Γεωργια μου ετοιμαζετε την βαφτιση?Και εμεις!!Τι ωραια που ειναι!!Εσεις θα την κανετε κ στην Κρητη ...Φανταστικα θα ειναι!

Εφη μου παντως κ εγω βαζω πλυντηρια και κανω δουλειες οταν ξυπναμε μες την νυχτα..Αν κ το πλυντηριο δεν ακουγεται να τον αποκοιμησει...

Αναστασια μου ιωσουλα ο μικρος ?Περαστικα του!

Εμεις αυριο εχουμε το εμβολιο ..Θα ερθει ο γιατρος να τον μετρησει και βλεπουμε..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Mεσα στη μερα δεν κοιμαται πολυ κατι μισαωρα και αν.... εμενα γενικα δεν ειναι του υπνου!!! το μονο που αλλαξα ειναι οτι κοιμηθηκε κ χτες κ προχτες στο κρεβατι μαζι μου!!!

κ εγω κοντα μου τον παιρνω οταν ειμαι κουρασμενη!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κ απο εμενα!!

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω...

Ο μικρος θελει συνεχεια αγκαλιες και με δυσκολια κοιμαται...Ζοριζεται καθε πρωι γιατι θελει να κανει κακα του και νυσταζει και στο τελος καταληγει στην γκρινια ....Αποκοιμιεται πανω μου κ οταν τον αφησω κατω ξυπναει...Στην κουνια δεν θελει , στο καθισματακι δεν θελει , στην αγκαλια δε θελει...Ειναι λιγο δυσκολος...

Το βραδυ συνηθως κοιμαται κατα τις 11 μεχρι τις 4 και επειτα 5 με 9 ..Καλα ειναι αλλα απο τις 4 στις 5 κοιμαται με δυσκολια και μονο διπλα μας...Δεν ξερω τι να του κανω για να τον παμε στην κουνια...Το βλεπω να την φερνω στο δωματιο μας ...Δεν βλεπω αλλη λυση...

Δωρα μου περαστικα στην μικρουλα ..

Νικη μου μην ανησυχεις οι αντρες ευκολα κατηγορουν αλλα δυσκολα πραττουν..

Ελευθερια μου περαστικα σου ...

Γεωργια μου ετοιμαζετε την βαφτιση?Και εμεις!!Τι ωραια που ειναι!!Εσεις θα την κανετε κ στην Κρητη ...Φανταστικα θα ειναι!

Εφη μου παντως κ εγω βαζω πλυντηρια και κανω δουλειες οταν ξυπναμε μες την νυχτα..Αν κ το πλυντηριο δεν ακουγεται να τον αποκοιμησει...

Αναστασια μου ιωσουλα ο μικρος ?Περαστικα του!

Εμεις αυριο εχουμε το εμβολιο ..Θα ερθει ο γιατρος να τον μετρησει και βλεπουμε..

εγω πιστευω πως περνανε φασεις παντως τα μωρακια! δεν θελω να τα βλέπω σαν μονιμες καταστασεις, οτι κακομαθαινουν κ τετοια! δε με συμφερει αλλωστε! χαχαχαχαχα:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εγω κοντα μου τον παιρνω οταν ειμαι κουρασμενη!

Σκεφτομαι οτ μπορει να θελει να μας νιωθει κοντα της...ξερω κ εγω???

Σοφια μου αντε λιγο κουραγιο ακομα και θα στρωσει που θα παει?

Νίκη κι εγω συμφωνω καλα του ειπες!!

Γεωργία ρουφαει πολυ στα πρωτα 3 λεπτα και μετα χαλαρωνει κ ρουφαει αν θυμηθει...νορμαλ ειναι??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...