Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εσυ μην ξεχασεις να ξεχωρισεις τα ρουχα για το πληντυριο!!!1:tongue::tongue:

Χα χα χα!!!!! Εγω παλι τα εχω στη λεκάνη για απλωμα κ δεν τα κανω γιατι κοιμαται η μπεμπα! Μήπως χρειαστεί να τα ξαναπλυνω φοβάμαι.... Χα χα χα!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κι εγω δεν το είπα κάπως! Χα χα μην παρεξηγηθούμε απο το πουθενά!!! Μα δεν παιζει γιατι εχει παρει ηδη 2 φορες....

Εσένα διαρροια εχει τωρα ο μικρός Αναστασια?

ευτυχως σταματησε δωρακι! σημερα κανονικα εκανε! αλλα μεχρι εχθες πολυ νερουλα.αφου ολο λερωνοταν!

δεν παρεξηγουμαστε!!:tongue: απλα ψαξτε το με τις αδειες αν εχει καποιος στην οικογενεια προβλημα υγειας σαν προστατης οικογενειας νομιζω μπορει να παρει αδεια η αν εχετε χωραφια ξερω πως δικαιουτε αγροτικη αδεια...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Χα χα χα!!!!! Εγω παλι τα εχω στη λεκάνη για απλωμα κ δεν τα κανω γιατι κοιμαται η μπεμπα! Μήπως χρειαστεί να τα ξαναπλυνω φοβάμαι.... Χα χα χα!!!!!

λες?????/ χαχαχαχα τουλαχιστον θα σας βγαινει κ πιο οικονομικα!!! το βραδινο ρευμα! χαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσυ μην ξεχασεις να ξεχωρισεις τα ρουχα για το πληντυριο!!!1:tongue::tongue:

τα έχω έτοιμα στο πλυντήριο!!

Τι μπορει να ειναι δηλ με τα ισχια? Κι εσάς κρακ ακουγόταν οταν του άνοιγε το πόδι?

εμείς κάναμε υπέρηχο προληπτικά και ανακαληψαμε ότι το ένα πόδι έχει θέμα,δεν είχα καταλάβει κάτι από πριν,δεν έκανε κρακ.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχως σταματησε δωρακι! σημερα κανονικα εκανε! αλλα μεχρι εχθες πολυ νερουλα.αφου ολο λερωνοταν!

δεν παρεξηγουμαστε!!:tongue: απλα ψαξτε το με τις αδειες αν εχει καποιος στην οικογενεια προβλημα υγειας σαν προστατης οικογενειας νομιζω μπορει να παρει αδεια η αν εχετε χωραφια ξερω πως δικαιουτε αγροτικη αδεια...

Μπα τιποτα απο αυτα.... Τελοσπαντων ευχομαι να ειναι ολα καλα...

Αχ σημερα δεν εφαγε πολυ η δικιά μου κ τωρα κοιμήθηκε με λιγο βυζί.... Ασε που ηθελα να την κανω μπάνιο.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπα τιποτα απο αυτα.... Τελοσπαντων ευχομαι να ειναι ολα καλα...

Αχ σημερα δεν εφαγε πολυ η δικιά μου κ τωρα κοιμήθηκε με λιγο βυζί.... Ασε που ηθελα να την κανω μπάνιο.

αα τωρα που το ειπες. ο γιατρος μας ειπε πως καποιες μερες μπορει κ να μην εχει πολυ ορεξη να μην τον πιεζω!κ εμενα ετσι κοιμηθηκε τωρα αλλα ευτυχως τον καναμε μπανιο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα, τι κάνετε?

Εμείς καλά. Εγώ αναρρώνω σήμερα, ευτυχώς πέρασε και αυτό. Ωστόσο συνεχίζω με μάσκα και να τηρώ κανόνες υγιεινής με την μικρή για 3-4 μέρες ακόμη.

Πάω να σας διαβάσω λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι αυτό το κρακ τι είπε ο γιατρός πώς είναι? Και εμείς κάναμε υπέρηχο ισχίων μόλλις σαραντίσαμε και όποτε την εξετάζει ούτε κρακ κάνει, ούτε και πονάει. Δεν ενοχλείται καν. Όσο για το βάρος, κάθε παιδί έχει δική του ανάπτυξη και εφόσον ο γιατρός την βρίσκει νορμάλ δεν έχει σημασία η δική μας άποψη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι αυτό το κρακ τι είπε ο γιατρός πώς είναι? Και εμείς κάναμε υπέρηχο ισχίων μόλλις σαραντίσαμε και όποτε την εξετάζει ούτε κρακ κάνει, ούτε και πονάει. Δεν ενοχλείται καν. Όσο για το βάρος, κάθε παιδί έχει δική του ανάπτυξη και εφόσον ο γιατρός την βρίσκει νορμάλ δεν έχει σημασία η δική μας άποψη.

Δεν μου ειπε τι μπορει να ειναι... Ειπε θα το ξαναδούμε το Πασχα... Παντως τωρα κοιμαται 2,5 ωρες στο ρηλαξ τι να την κανω να την σηκώσω απο εκει να την βάλω στο κρεβάτι? Στάνταρ θα ξυπνήσει...

Παντως η γιατρος λεει πάρε την γρηγορα την μπεμπα γιατι θα την κρατήσω για δικιά μου! Της εκανε γέλια κ αγκου κ τρελάθηκε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ πάλι εδω είμαι!!έφαγε στές 10 κοιμήθηκε στές 11 ξύπνησε 2 του έδωσα την πιπίλα του ξύπνησε 3.30 του την ξανά εδωσα την πιπίλα στές 4 όμως ξανά ξύπνησε και του έκανα γάλα,το ειπιε όλο!!τώρα τον εβαλα να κοιμηθεί αλλά κοιτα γυρω γυρω προς το παρον.

Νυστάζω!!!

Ps:δεν εβαλα το πλυντήριο γιατί θα ξυπνούσα τον Παναγιώτη,αυτό δεν το είχα σκεφτεί :(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ πάλι εδω είμαι!!έφαγε στές 10 κοιμήθηκε στές 11 ξύπνησε 2 του έδωσα την πιπίλα του ξύπνησε 3.30 του την ξανά εδωσα την πιπίλα στές 4 όμως ξανά ξύπνησε και του έκανα γάλα,το ειπιε όλο!!τώρα τον εβαλα να κοιμηθεί αλλά κοιτα γυρω γυρω προς το παρον.

Νυστάζω!!!

Ps:δεν εβαλα το πλυντήριο γιατί θα ξυπνούσα τον Παναγιώτη,αυτό δεν το είχα σκεφτεί :(

εφακη μου μην ανησυχεις σιγα σιγα θα στρωσει, εμενα ο δικος μου πριν απο ενα μηνα αρχισε να μην ξυπναει τηννυχτα. πάντως μην τον ματιασω στο θεμα υπνου της νυχτας ειναι κυριος, το μονο θεμα που εχω μαζι του ειναι το πως να κοιμαται, εχθες την νυχτα τσακωθηκαμε με το χριστο, εγω δεν ημουνα σπιτι και ειχα αφησει το μωρο με τους γονεις μου και μετα απο λίγο ειχε ερθει και ο Χριστος και οι δικοι μου με το που εκλεγε το μωρο τον επερνα πάνω τους και τον πηγαινοεφερναν για να κοιμηθει, και όταν ηρθα σπίτι τακωθηκαμε επειδη λέει οτι φτεω εγω που βαστανε το μωρο για να κοιμηθει επειδη δεν τους λεω τίποτα(ενο το μόνο που κάνω ειναι να τους λέω να μην το κανουν) και μου ειπε οτι οταν θέλω να προσέχει το μωρο να βρω κάποιον άλλο γιατί δεν εχει όρεξη να τον βασταει και να πηγαινοερχετε για να κοιμηθει, εγω του ειπα οτι αν δεν του αρεσε αυτό που κανανε γιατι δεν πήρε το μωρο για να κανει αυτο που θεωρουσε παρα να κάθετε εκει και απλα να βλέπει.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια μου καλημερα!

Χθες δε σας προλαβα πήρα το φορεματακι της βαφτισης της μικρης ΤΕΛΕΙΟ και κλεισαμε ημερομηνια 8-9 Σαββατο 7 το απογευμα.Η βαφτιση θα γινει στο χωριο μου τον Τσεσμε ενα χωριο εξω απο το Ρεθυμνο.

Ελευθερια μου περαστικα σας αντε περασε κι αυτο τελειωνουν κι οι ιωσεις.

Δωρα μου περαστικα και σε σας αυτο που σου λενε μη συγκρινεις οτι ειναι θα στο λεει ο παιδιατρος καθε παιδι ειναι μοναδικο.

Εφη μου σου βγηκε ξενυχτης ε?Κουραγιο.

Νικη μου οι περισσοτεροι αντρες βρισκουν ευκολο να κρινουν κι οχι να πραττουν ειδικα οταν αυτα τα κανουν οι δικοι μας γονεις.Μια χαρα του απαντησες

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα!Τριτο συνεχομενο βραδυ και ξυπνησαμε 7.30..Φτου φτου..Απο τις 12 κοιμομασταν..

Εφη, μεσα στη μερα ποσο κοιμαται ο μικρος σου?

Νικη, εσυ εχεις πει κατι στους γονεις σου για το θεμα της αγκαλιας?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα!!!θα βγω σε λιγο, θα παω γυναικολογο κ μετα αγορα!δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα μου που θα βγω επιτελους! η μπεμπα θα μεινει με τον αντρα μου!

εμενα χθες εφαγε τελευταιο γευμα στις 1 κ ξαναφαγε το πρωι στις 7.30. το προβλημα ειναι οτι δεν κοιμηθηκε στις 1 αλλα στις 3.30, ενα τετραωρο δηλαδη ενω θα μπορουσε να ειχε κοιμηθει απο τις 1 και χορταιναμε ολοι υπνο!!τεσπα, κ το τετραωρο καλο ειναι, τι να κανουμε! ειχαμε ολο επισκεψεις παλι χθες ευτυχως ηταν σχετικα ησυχη!

θα σκασω που δεν κανει καλο καιρο για να βγουμε βολτα ολοι μαζι! το μεσημερι παντως θα την παρω κ θα παμε στην αδερφη μου. ενα τετραγωνο πιο κατω μενει! κ αν εχει ηλιο μπορει να την κανω κ μια βολτα με το καροτσι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...