Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα 4ΑΑ είναι άριστες βλαστοκύστες με τις καλύτερες πιθανότητες + το άψογο ενδομήτριο έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και απλά ελπίζεις! Ο προεμφυτευτικός αν και μπορεί να δείξει πολλά δεν σημαίνει απαραίτητα επιτυχία, το έχουμε δει σε κοπέλες εδώ με ελεγμένες βλαστοκύστες να μην δίνουν εγκυμοσύνη δεν είναι το παν. Οπότε μην το σκέφτεσαι αυτό. Είσαι πάντως πολύ ήρεμη και ψύχραιμη, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά και αν είναι να έρθει θα έρθει… ένα ή και δύο! Πότε δεν ξέρεις 😉 

Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλά προχώρησε το ένα. Για αυτό έβαλα δύο πάλι. Μπας και είναι πάλι το ένα υγιές.. να αυξήσω τις πιθανότητες. Ήρεμη είμαι ναι. Σκέφτομαι τα καλά σενάρια όσο μπορω..,,❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ευχομαι να στρωσει γρηγορα το ποδαρακι του!

υπερηχο ισχιων εκανες? σου ειπε ο γιατρος τι εξελιξη θα ειχε ο μικρος αν δεν του εκανες την εξεταση και δεν ανακαλυπτες το προβλημα?

ναι, θα τον παω να τον δει και αν μου πει οτι υπαρχει λογος για παραπανω ψαξιμο τοτε θα δουμε.

ναι υπέρηχο ισχύων κάναμε ,δεν ρώτησα αν δεν το ανακαληοταμε τι εξέλιξη. Θα είχε,θα βάζουμε. 2πανια για 6 εβδομάδες και θα ξανά παμε για υπέρηχο.

γεια σας κοριτσια!!

πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε 4500 κ 57 εκ.! νομιζα οτι ειχε παρει κ αλλο αλλα δεν πειραζει, καλα ειμαστε ειπε η παιδιατρος απλα θα αρχισω να της δινω 150 μλ οταν κανει πανω απο 4 ωρες να φαει! το ισχιο μας ακομα εχει θεμα κ αν δεν βελτιωθει μεχρι τους 2 μηνες θα παμε για υπερυχο. κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα, κολικους φαινεται να εχει πολυ ηπιους,η βραχναδα ειναι απο το πολυ κλαμα, αρα δεν υπαρχει λογικη εξηγηση γιατι κλαιει!:rolleyes:

μαλλον ειναι λιγο γκρινιαρα:?

ποσο ήταν το βάρος της την προηγούμενη φορα?εμείς γίνανε 5240!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι υπέρηχο ισχύων κάναμε ,δεν ρώτησα αν δεν το ανακαληοταμε τι εξέλιξη. Θα είχε,θα βάζουμε. 2πανια για 6 εβδομάδες και θα ξανά παμε για υπέρηχο.

ποσο ήταν το βάρος της την προηγούμενη φορα?εμείς γίνανε 5240!!

3910 ηταν κ τωρα ειναι 4560 ακριβως! πηρε δηλαδη σε 20 μερες 650 γραμ. κ 2 εκατοστα!

BJVqp3.png

Δώρα μου περαστικά,ελπίζω να ήταν ίωση μιας μέρας και σήμερα να είστε καλητερα,

Ελευθερια μου περαστικά και σε σενα

Εμείς ξυπνισαμε τώρα και προσπαθω να τον καθυστερήσω μέχρι τες 5 για να τον ταΐσω,πρέπει να ξεκινήσει να κοιματε περισσότερο τα βραδυα:(

Γεια σας!!!

σημερα κοιμησα το μπεμπη με το πιστολακι των μαλλιων χεχεχε...

εφακη μου γιατι δεν του δίνεις την πιπιλα του να κοιμηθει οταν ξυπναει τετοια ωρα, εμενα ο δικος μου επειδη πλεον κοιμαται κατα τις 10 το πολύ 11 ξυπναει κάποτε κατα τις 5 και του δινω πιπιλα και κοιμαται και ξυπναει ξανα κατα τις 7....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα. Ουφ όλο το βράδυ είχα διάρροια. Από τις 8 το πρωί δεν έχω ξανακάνει αλλά νιώθω το στομάχι μου αδιάθετο. Ωστόσο παίρνω τηλ τον παιδίατρο το πρωί για να έρθει την Τετάρτη που κάνει επισκέψεις να την εξετάσει και του αναφέρω πως κάνει ένα φύσημα αλλά δεν έχει βήχα. Μου λέει φύσημα?Να την φέρεις αμέσως μην είναι βρογχιολίτιδα. Την αρπάζω όπως ήμασταν και τρέχω στον γιατρό. Άντε πάλι άγχος και κακό. Την εξετάζει, όλα μια χαρά ευτυχώς. Λίγες μυξούλες έχει ακόμη. Ουφ ανακουφίστηκα. Μου είπε πως αν κολλήσει από μένα και κάνει πυρετό ή διάρροια δεν θα μας στείλει νοσοκομείο και ας είναι 2,5 μηνών αφού πήγαμε τον προηγούμενο μήνα και της έκαναν ένα σωρό εξετάσεις. Με είδε και τρελλαμένη, αγχωμένη πολύ οπότε με καθησύχασε. 6800 η μικρή και 70 πόντους.
Κοριτσια ολο το απογευμα κλαίω... Η μπεμπα εκανε δυο φορες απο λιγα άσπρα κακα. Διάρροια ειπε η γιατρος..... Κυκλοφορεί ίωση. Ουφ θα σκασω! Αποχρωματιστηκαν τα κακα απο τις πολλες φορες. Αυριο πρωι θα παω να την δει. Αφήστε ειμαι χάλια......
Kαλημερα!Πως ειστε μανουλες??

Εμεις εχει καμια ωρα που ξυπνησαμε και φαγαμε..Τελευταιο γευμα ειχε φαει 12-12.30...Ειναι το δευτερο βραδυ που το κανει..Μακρι να το κοψει το βραδινο..

Ελευθερια, ρε συ νομιζα οτι ελεγες για τους δικους μου, οτι μου βαλανε λογια και αυτα που λεω ειναι λογια δικα τους και οχι δικα μου...Δεν καταλαβα οτι ελεγες για τις ορμονες...:rolleyes:

Με τους πονους καλα σχετικα..Δεν ποναω πολυ.Ενα πιασιμο εχω στο ποδι που ισως ειναι και απο την πολυ ξαπλα.Μιλησα και με τον γιατρο και ειπε να παω απο εκει και σιγα σιγα να δραστηριοποιουμαι για να μην μαλακωσει τελειως το σωμα μου.Το μουδιασμα βεβαια δεν εχει φυγει.Να ερθει η στιγμη που θα παιρνω την μπουμπου μου αγκαλια..(πριν γινει μικρο βοδακι και ειναι ασηκωτη)..Αρρωστησες και εσυ ε?Περαστικα μωρε..

Δωρα και Αναστασια, περαστικα να ειναι και σε εσας..Και εμενα χθες εκανε κανα 2 φορες λιγο πιο νερουλα..Θα δω και σημερα και θα παρω την παιδιατρο αν ειναι..

Κοριτσια, ευχαριστω για τις ευχες σας.Εκανε την εγχειρηση ο παππους μου και πηγαν ολα καλα ειπαν οι γιατροι.Μετασταση δεν εκανε εκεινη την ωρα.Τωρα ειδωμεν..

κοριτσια σας ευχαριστω! κ εμενα ιωση μου ειπε ο παιδιατρος κυκλοφορει. με νερουλα κακακια!! εγω βασικα τον πηρα τηλ επειδη μου εκανε πολυ εμετο πολυ ωρα μετα το φαγητο κ μου ειπε οτι ειναι ιωση κ θα κανει τον κυκλο της!.εκανε κ δεκατα αλλα επειδη ειχε συμπεσει κ με το εμβολιο δεν ξερω απο που ηταν τα δεκατα!

σημερα ειμαστε σουπερ ευτυχως!!!

ειχα κ τους γονεις μου απο το πρωι!!

δωρα πως ειναι η μικρη??

βουλα εσενα? ακομα νερουλα κανει? κ καλη αναρωση στον παπουκα σου! μακαρι να μεινει εκει το θεμα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας!!!

εφακη μου γιατι δεν του δίνεις την πιπιλα του να κοιμηθει οταν ξυπναει τετοια ωρα, εμενα ο δικος μου επειδη πλεον κοιμαται κατα τις 10 το πολύ 11 ξυπναει κάποτε κατα τις 5 και του δινω πιπιλα και κοιμαται και ξυπναει ξανα κατα τις 7....

ναι και το πιστολακι πιανει! χαχαχχαχαχααχ το ξερω!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

3910 ηταν κ τωρα ειναι 4560 ακριβως! πηρε δηλαδη σε 20 μερες 650 γραμ. κ 2 εκατοστα!

άρα εβαλε μια χαρά!!!

Γεια σας!!!

του την δίνω νίκη μου αλλά δεν την πιάνει παντα:'(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!

Πήγαμε παιδίατρο σημερα ειπε οτι το μωρο ειναι καλα απλα μαλλον κρυωσε λιγο και θελει βα κανει τον κύκλο του η διαρροια. Ακροαστικα δεν εχει αλλα πολλες μυξουλες κ μας ειπε να βάζουμε πολυ ορο. Αλλα ρε κοριτσια άκουσε ενα κρακ στο δεξιό ισχίο. Μου ειπε θα το ξαναδούμε μετα το Πασχα. Τι λέτε να ειναι??? Τις προηγούμενες φορες δεν ακουσε κατι...

Α επισης εβαλε σε 12 μερες 230γρ. Και μου ειπε οτι μετα απο τόσα κακα κ διαρροια καλα ειναι τα γραμμάρια που πηρε. Εσεις τι λέτε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια γεια σας!!

Πήγαμε παιδίατρο σημερα ειπε οτι το μωρο ειναι καλα απλα μαλλον κρυωσε λιγο και θελει βα κανει τον κύκλο του η διαρροια. Ακροαστικα δεν εχει αλλα πολλες μυξουλες κ μας ειπε να βάζουμε πολυ ορο. Αλλα ρε κοριτσια άκουσε ενα κρακ στο δεξιό ισχίο. Μου ειπε θα το ξαναδούμε μετα το Πασχα. Τι λέτε να ειναι??? Τις προηγούμενες φορες δεν ακουσε κατι...

Α επισης εβαλε σε 12 μερες 230γρ. Και μου ειπε οτι μετα απο τόσα κακα κ διαρροια καλα ειναι τα γραμμάρια που πηρε. Εσεις τι λέτε??

δωρακι μαλλον σας κι εμας! ιωσουλα μεδιαροια κ εμετους ειχαμε!

ποσο βαρος ειναι τωρα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ή τρελή ή άυπνη!! διάλεξε!! χχαχααχχαχα

διαλεγω τρελλη!!!!!!χαχχαχα

Κοριτσια γεια σας!!

γεια σου δωρα μου!!ευτυχως που δεν ηταν τιποτα !!καλα σου ειπε για το βαρος αμα πηρε τοσα ενω εκανε τοσα κακα καλα ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δωρακι μαλλον σας κι εμας! ιωσουλα μεδιαροια κ εμετους ειχαμε!

ποσο βαρος ειναι τωρα?

4860.... Λιγο δεν ειναι ρε συ? Καλα μπορει να έχασε κ αυτες τις μερες δεν ξέρω..να ειχε παρει πιο πολυ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...