Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ουφ όλο το βράδυ είχα διάρροια. Από τις 8 το πρωί δεν έχω ξανακάνει αλλά νιώθω το στομάχι μου αδιάθετο. Ωστόσο παίρνω τηλ τον παιδίατρο το πρωί για να έρθει την Τετάρτη που κάνει επισκέψεις να την εξετάσει και του αναφέρω πως κάνει ένα φύσημα αλλά δεν έχει βήχα. Μου λέει φύσημα?Να την φέρεις αμέσως μην είναι βρογχιολίτιδα. Την αρπάζω όπως ήμασταν και τρέχω στον γιατρό. Άντε πάλι άγχος και κακό. Την εξετάζει, όλα μια χαρά ευτυχώς. Λίγες μυξούλες έχει ακόμη. Ουφ ανακουφίστηκα. Μου είπε πως αν κολλήσει από μένα και κάνει πυρετό ή διάρροια δεν θα μας στείλει νοσοκομείο και ας είναι 2,5 μηνών αφού πήγαμε τον προηγούμενο μήνα και της έκαναν ένα σωρό εξετάσεις. Με είδε και τρελλαμένη, αγχωμένη πολύ οπότε με καθησύχασε. 6800 η μικρή και 70 πόντους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωράκι κάτι το ενοχλεί το παιδί και μπορεί να κάνει εύκολα κακά (αυτό το ειδικό γάλα ακόμη το δίνεις) αλλά έχει πολλά αέρια και ποναλάκια μάλλον.

Κάτι την ενοχλεί που τρως. Μπορεί να μην την ενοχλούσε πριν 1 μήνα αν και συνήθως γίνεται το αντίθετο. Τα πειράζει κάτι στην αρχή και μετά που ωριμάζει το πεπτικό τους δεν τα πειράζει. Κάνε και μια δοκιμή με το αγελαδινό γάλα, μπορεί να φταίει και αυτό όπως σου είπαν τα κορίτσια.

Γεωργίτσα πότε κλείσατε την βάφτιση?Άσε αυτά τα αγόρια τελικά είναι δύσκολα στην ανατροφή τους!

Νίκη και εμένα η μικρή μετακινείται πλέον. Την βρίσκω συνήθως διαγώνια στο κρεβάτι και τελευταία με την μύτη στην πάντα και μάλλον θα την βγάλω.

Αναστασίτσα περαστικά σας. Αχ μωρέ ίωση κολλήσατε και εσείς? Να πάει και να μην ξαναέρθει αυτή η εποχή.

Βούλα πως είσαι με τους πόνους εσύ?

Ανθή τι είχε κοπέλα μου η μαμά σου? Περαστικά ό,τι και αν είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια ολο το απογευμα κλαίω... Η μπεμπα εκανε δυο φορες απο λιγα άσπρα κακα. Διάρροια ειπε η γιατρος..... Κυκλοφορεί ίωση. Ουφ θα σκασω! Αποχρωματιστηκαν τα κακα απο τις πολλες φορες. Αυριο πρωι θα παω να την δει. Αφήστε ειμαι χάλια......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια ολο το απογευμα κλαίω... Η μπεμπα εκανε δυο φορες απο λιγα άσπρα κακα. Διάρροια ειπε η γιατρος..... Κυκλοφορεί ίωση. Ουφ θα σκασω! Αποχρωματιστηκαν τα κακα απο τις πολλες φορες. Αυριο πρωι θα παω να την δει. Αφήστε ειμαι χάλια......

Ελα βρε Δωρα, ετσι σου ειπε?? δεν το ηξερα αυτο οτι συμβαινει...

Μαλλον θα κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα φαινεται...

Περαστικα σας ευχομαι και μακαρι να μην ταλαιπωρηθει αλλο το πουλακι μου:-(:sad:.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Δωρα μου περαστικα σας μη στενοχωριεσαι θα της περασει της μικρης,ιωση της μιας μερας θα ειναι κ αυριο θα ειναι περδικι!

Ελευθερια κ εσεις περαστικα,αφου σε καθησυχασε κ ο γιατρος προσπαθησε να μην αγχωνεσαι!

Εγω κλασσικα εχω τη μικρη στο καλαθι της κ περιμενω να κοιμηθει κ σας διαβαζω απο το κινητο.σαραντησαμε σημερα αλλα λογω κρυου πηγαμε στην εκκλησια με το αυτοκινητο καναμε κ μια βολτιτσα κ μετα σπιτι.αυριο εχουμε παιδιατρο κ την τεταρτη εχω γυναικολογο. Αντε να παρω το οκ για σεξ να το ευχαριστηθουμε επιτελους χιχι!

Μου φαινεται κοιμηθηκε η μικρη αλλα ακομα μασουλαει την πιπιλα,απο τις 12 που εφαγε προσπαθουμε να την κοιμησουμε!

Αντε παω μπας κ κοιμηθουμε κ αποψε!

BJVqp3.png

Δώρα μου περαστικά,ελπίζω να ήταν ίωση μιας μέρας και σήμερα να είστε καλητερα,

Ελευθερια μου περαστικά και σε σενα

Εμείς ξυπνισαμε τώρα και προσπαθω να τον καθυστερήσω μέχρι τες 5 για να τον ταΐσω,πρέπει να ξεκινήσει να κοιματε περισσότερο τα βραδυα:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!!

Εφη βλεπω αυπνιες κ εσεις ε?χαχα τι τραβαμε!

Εμενα κοιμηθηκε στις 2 τελικα,ξυπνησε καναδυο φορες αλλα ξανακοιμηθηκε κ τελικα την ταισα στις 7.μια χαρα μη τη ματιασω!τωρα κανουμε παλι αγωνα να κοιμηθει αλλα χλωμο το βλεπω!

BJVqp3.png

Kαλημερα!Πως ειστε μανουλες??

Εμεις εχει καμια ωρα που ξυπνησαμε και φαγαμε..Τελευταιο γευμα ειχε φαει 12-12.30...Ειναι το δευτερο βραδυ που το κανει..Μακρι να το κοψει το βραδινο..

Ελευθερια, ρε συ νομιζα οτι ελεγες για τους δικους μου, οτι μου βαλανε λογια και αυτα που λεω ειναι λογια δικα τους και οχι δικα μου...Δεν καταλαβα οτι ελεγες για τις ορμονες...:rolleyes:

Με τους πονους καλα σχετικα..Δεν ποναω πολυ.Ενα πιασιμο εχω στο ποδι που ισως ειναι και απο την πολυ ξαπλα.Μιλησα και με τον γιατρο και ειπε να παω απο εκει και σιγα σιγα να δραστηριοποιουμαι για να μην μαλακωσει τελειως το σωμα μου.Το μουδιασμα βεβαια δεν εχει φυγει.Να ερθει η στιγμη που θα παιρνω την μπουμπου μου αγκαλια..(πριν γινει μικρο βοδακι και ειναι ασηκωτη)..Αρρωστησες και εσυ ε?Περαστικα μωρε..

Δωρα και Αναστασια, περαστικα να ειναι και σε εσας..Και εμενα χθες εκανε κανα 2 φορες λιγο πιο νερουλα..Θα δω και σημερα και θα παρω την παιδιατρο αν ειναι..

Κοριτσια, ευχαριστω για τις ευχες σας.Εκανε την εγχειρηση ο παππους μου και πηγαν ολα καλα ειπαν οι γιατροι.Μετασταση δεν εκανε εκεινη την ωρα.Τωρα ειδωμεν..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Εφη βλεπω αυπνιες κ εσεις ε?χαχα τι τραβαμε!

Εμενα κοιμηθηκε στις 2 τελικα,ξυπνησε καναδυο φορες αλλα ξανακοιμηθηκε κ τελικα την ταισα στις 7.μια χαρα μη τη ματιασω!τωρα κανουμε παλι αγωνα να κοιμηθει αλλα χλωμο το βλεπω!

καλημέρα Γεωργία μου προσπαθω να κοψω το βραδυνό τάισμα αλλά δύσκολα τα πράγματα,

Πήγα το μικρό στο γιατρό για την εξέταση για τα ισχία τελικά έχουμε και εμείς θέμα θα βάζουμε 2 πανιά.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια. καθησα και σας διαβασα γιατι ειχα απο την παρασκευη να μπω. πολλες ιωσεις βρε κοριτσια. περαστικα ευχομαι σε ολες. εμεις καλα παμε σχετικα. μονο τα μεγαλα μου εχουν μιξες και βηχουν αλλα το εχω συνηθισει πια. μονο για τον μπεμπη φοβαμαι μην τον κολλησουν τιποτα γι'αυτο τους κραταμε μακρια. αν και τελευταια λιγο ξεθαρεψα...

ειναι να τον παω και παιδιατρο για εμβολιο αυτη τη βδομαδα. οπως τα βλεπω τα πραγματα μαλλον την πεμπτη θα τον παω. χαλασε και ο καιρος λιγο και δε θελω να τον βγαλω εξω.

εφη για τα ισχυα που λες, σας εστειλε η γιατρος για εξετασεις χωρις να παρατηρησει κατι ανησυχητικο? εγω τωρα που θα τον παω θελω να τα ξαναδει τα ισχυα του γιατι παρατηρησα οτι οι πτυχες στα μπουτακια του δεν ειναι συμμετρικες και ξερω οτι αυτο δεν επρεπε να συμβαινει. ελπιζω να μην ειναι τιποτα....

κοριτσια, αυτο με τις ορμονες που λετε...και γω δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου σε σχεση με τις αλλες φορες που ειχα γεννησει. νιωθω να "βαλτωνω" λιγο στο σπιτι. οσο πιο πολυ καθομαι μεσα, τοσο δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. ουτε απο δουλειες του σπιτιου ουτε τιποτα. απο την αλλη προβληματιζομαι ακομη με το θεμα δουλεια...επισης, νιωθω ασχημα που ενω κανω διαφορα πραγματα με τα μεγαλα, πρεπει να διακοπτω για να ασχοληθω με το μπεμπη. νιωθουν και αυτα οτι πρωτα ο μπεμπης και μετα αυτα και δε μ'αρεσει. ουφ!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια. καθησα και σας διαβασα γιατι ειχα απο την παρασκευη να μπω. πολλες ιωσεις βρε κοριτσια. περαστικα ευχομαι σε ολες. εμεις καλα παμε σχετικα. μονο τα μεγαλα μου εχουν μιξες και βηχουν αλλα το εχω συνηθισει πια. μονο για τον μπεμπη φοβαμαι μην τον κολλησουν τιποτα γι'αυτο τους κραταμε μακρια. αν και τελευταια λιγο ξεθαρεψα...

ειναι να τον παω και παιδιατρο για εμβολιο αυτη τη βδομαδα. οπως τα βλεπω τα πραγματα μαλλον την πεμπτη θα τον παω. χαλασε και ο καιρος λιγο και δε θελω να τον βγαλω εξω.

εφη για τα ισχυα που λες, σας εστειλε η γιατρος για εξετασεις χωρις να παρατηρησει κατι ανησυχητικο? εγω τωρα που θα τον παω θελω να τα ξαναδει τα ισχυα του γιατι παρατηρησα οτι οι πτυχες στα μπουτακια του δεν ειναι συμμετρικες και ξερω οτι αυτο δεν επρεπε να συμβαινει. ελπιζω να μην ειναι τιποτα....

κοριτσια, αυτο με τις ορμονες που λετε...και γω δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου σε σχεση με τις αλλες φορες που ειχα γεννησει. νιωθω να "βαλτωνω" λιγο στο σπιτι. οσο πιο πολυ καθομαι μεσα, τοσο δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα. ουτε απο δουλειες του σπιτιου ουτε τιποτα. απο την αλλη προβληματιζομαι ακομη με το θεμα δουλεια...επισης, νιωθω ασχημα που ενω κανω διαφορα πραγματα με τα μεγαλα, πρεπει να διακοπτω για να ασχοληθω με το μπεμπη. νιωθουν και αυτα οτι πρωτα ο μπεμπης και μετα αυτα και δε μ'αρεσει. ουφ!

Μαρια μου ο παιδιατρος μου το εχει για εξεταση ρουτινας αυτο με τα ισχια για αυτο με εστειλε!φυσικα ευτυχως που τον πηγα γιατι εχει ενα θεμα τελικα στο ενα το ποδαρακι του μπορω να πω πως εγω δεν ειχα δει κατι!!αν ανησυχεις ομως κανε την εξεταση για να βγεις απο την αγωνια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαρια μου ο παιδιατρος μου το εχει για εξεταση ρουτινας αυτο με τα ισχια για αυτο με εστειλε!φυσικα ευτυχως που τον πηγα γιατι εχει ενα θεμα τελικα στο ενα το ποδαρακι του μπορω να πω πως εγω δεν ειχα δει κατι!!αν ανησυχεις ομως κανε την εξεταση για να βγεις απο την αγωνια!!

ευχομαι να στρωσει γρηγορα το ποδαρακι του!

υπερηχο ισχιων εκανες? σου ειπε ο γιατρος τι εξελιξη θα ειχε ο μικρος αν δεν του εκανες την εξεταση και δεν ανακαλυπτες το προβλημα?

ναι, θα τον παω να τον δει και αν μου πει οτι υπαρχει λογος για παραπανω ψαξιμο τοτε θα δουμε.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

γεια σας κοριτσια!!

πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε 4500 κ 57 εκ.! νομιζα οτι ειχε παρει κ αλλο αλλα δεν πειραζει, καλα ειμαστε ειπε η παιδιατρος απλα θα αρχισω να της δινω 150 μλ οταν κανει πανω απο 4 ωρες να φαει! το ισχιο μας ακομα εχει θεμα κ αν δεν βελτιωθει μεχρι τους 2 μηνες θα παμε για υπερυχο. κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα, κολικους φαινεται να εχει πολυ ηπιους,η βραχναδα ειναι απο το πολυ κλαμα, αρα δεν υπαρχει λογικη εξηγηση γιατι κλαιει!:rolleyes:

μαλλον ειναι λιγο γκρινιαρα:?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...