Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κ απο μένα!!!

τωρα εκατσα να φαω πρωινο η ωρα 12.25...

Γωγω μου παιρνουμε δωρο αυτο το Πασχα και απο τα Χριστουγεννα εμαθα οτι κοβονται γενικα τα δωρα,,,:(

Βρε Δωρα τί ειναι αυτο με την μικρη σου?θα επρεπε να εχει ηρεμησει τωρα κ να κοιμαται τα βραδια κ τουλαχιστον να μην ζοριζεται τοσο...

Ελευθερια μαλλον σας εχουν ματιασει κιολας,,,περαστικα σου!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!Παλι θεματα εχουμε βλεπω ε?

Δωρα και εγω την βρισκω ανασκελα το πρωι..Φανταζομαι η δικια σου που ζορισεται!

Χθες φαγαμε 11,30 η ωρα.12,30 ηταν στο κρεβατι.Ξυπνησε μια στις 2,30 και δωσαμε πιπιλα.Μετα ξυπνησε 7 η ωρα κοριτσια.Ηταν εξω μερα και νομιζαμε οτι σηκωθηκαμε το βραδυ και δεν το θυμομαστα..αλλα τελικα το μωρο μου κοιμηθηκε μεχρι τις 7.Ηταν κουρασμενη γιατι βολταραμε..

Σημερα ο παπαπους μου ειναι για εγχειρηση και περιμενουμε νεα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τι να σου πω ρε δωρακι μου! εμενα ζοριζεται μονο αν δεν εχει ρευτει καλα! τον σηκωνω μεχρι να ρευτει κ τον ξανα βαζω.

εμεις ειμαστε με ιωση. κανει δεκατα

Περαστικά σας κοπέλα μου!

καλημερα κ απο μένα!!!

τωρα εκατσα να φαω πρωινο η ωρα 12.25...

Γωγω μου παιρνουμε δωρο αυτο το Πασχα και απο τα Χριστουγεννα εμαθα οτι κοβονται γενικα τα δωρα,,,:(

Βρε Δωρα τί ειναι αυτο με την μικρη σου?θα επρεπε να εχει ηρεμησει τωρα κ να κοιμαται τα βραδια κ τουλαχιστον να μην ζοριζεται τοσο...

Ελευθερια μαλλον σας εχουν ματιασει κιολας,,,περαστικα σου!

Ασε με γιατι το μωρο μου ολα αντιθετα τα κανει!!! Τωρα κανει πολλα κακα κ τωρα δεν κοιμαται!

Kαλημερα!Παλι θεματα εχουμε βλεπω ε?

Δωρα και εγω την βρισκω ανασκελα το πρωι..Φανταζομαι η δικια σου που ζορισεται!

Χθες φαγαμε 11,30 η ωρα.12,30 ηταν στο κρεβατι.Ξυπνησε μια στις 2,30 και δωσαμε πιπιλα.Μετα ξυπνησε 7 η ωρα κοριτσια.Ηταν εξω μερα και νομιζαμε οτι σηκωθηκαμε το βραδυ και δεν το θυμομαστα..αλλα τελικα το μωρο μου κοιμηθηκε μεχρι τις 7.Ηταν κουρασμενη γιατι βολταραμε..

Σημερα ο παπαπους μου ειναι για εγχειρηση και περιμενουμε νεα..

Ελπίζω να εχετε καλα νεα Βούλα μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

λαμπρινη κ εγω καπου στα ιδια με τα ωραρια φαγητου!! τι κανουν τα διδυμακια σου??

βούλα καλή επιτυχια ευχομαι στην εγχειρηση!

μια χαρα ειναι!Δοξα το Θεο!Κοιμουνται ολη την νυχτα κ μετα τρωνε κ κοιμουνται κατευθειαν ως τις 10.30!Πάλι καλα!!!!:):)

Βουλα καλη επιτυχια κ απο εμενα!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι!Δοξα το Θεο!Κοιμουνται ολη την νυχτα κ μετα τρωνε κ κοιμουνται κατευθειαν ως τις 10.30!Πάλι καλα!!!!:):)

Βουλα καλη επιτυχια κ απο εμενα!

Αχ ποσο τυχερή είσαι!!! Μωρε ας κοιμηθώ κι εγω 4ωρες κ μια χαρα θα ειμαι!!! Λέτε να την πειράζουν πραγματα που τρώω????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ποσο τυχερή είσαι!!! Μωρε ας κοιμηθώ κι εγω 4ωρες κ μια χαρα θα ειμαι!!! Λέτε να την πειράζουν πραγματα που τρώω????

τι τρως δωρακι μου? και εγω ολα τα τρωω σχεδον, αλλα καθε φορα που ετρωγα κατι καινουργιο προσεχα αν εχει ανησυχιες η οχι και αναλογως ξαναετρωγα η οχι:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι τρως δωρακι μου? και εγω ολα τα τρωω σχεδον, αλλα καθε φορα που ετρωγα κατι καινουργιο προσεχα αν εχει ανησυχιες η οχι και αναλογως ξαναετρωγα η οχι:rolleyes:

απο την αρχη ετρωγα κ τρωω τα ιδια....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια εγω τώρα έκατσα ουφ κουραση σημερα.Μαζευτηκαν 4 πλυντηρια για σίδερο και τρελάθηκα από το πρωί θα εχουμε και επισκεψεις το απόγευμα το νονό της μικρής να μιλήσουμε για τη βάφτιση και έκανα και ενα χερακι το σπίτι και τωρα σας διάβασα.

Ελευθερία μου περαστικά κι αγύριστα να είναι κούκλα μου.όσο για το γιο σου να τους γνωρίσουμε ίδιοι είναι εμενα τα βραδυα ξυπναει αυτος αντι για την μπεμπα και παει ο αντρας μου και τον ξανακοιμιζει να ειναι καλα.Ελπίζω να περάσει κι αυτο.

Βουλα μου περαστικα και καλα αποτελεσματα να εχετε

Εφη μου κουκλος ο γιος σου μεγαλωσε ε καλα αποτελεσματα και σε σενα για τα ισχια σας.

Νικη μου με το καλο η βαφτιση ωραια ημερομηνια

Λαμπρινη στο 2ο Λυκειο πηγαινα εγω πισω απο τα goodys αλλα πολυ ωραια που ξεκινησες δουλεια εγω εχω ακομα!

Δωρα μου τι εχει βρε το κοριτσακι σου και στα κανει αυτά μηπως την πειραζουν τα γαλακτοκομικα συμβαινει καμια φορα τι να πω κι εγω...

Αναστασία μου εσεις καλά ε?

Άννα σε σκεφτομουν χθες που εκανα βραχακια ελεγα να προλαβα κι εγω να κανω ενα γλυκακι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια εγω τώρα έκατσα ουφ κουραση σημερα.Μαζευτηκαν 4 πλυντηρια για σίδερο και τρελάθηκα από το πρωί θα εχουμε και επισκεψεις το απόγευμα το νονό της μικρής να μιλήσουμε για τη βάφτιση και έκανα και ενα χερακι το σπίτι και τωρα σας διάβασα.

Ελευθερία μου περαστικά κι αγύριστα να είναι κούκλα μου.όσο για το γιο σου να τους γνωρίσουμε ίδιοι είναι εμενα τα βραδυα ξυπναει αυτος αντι για την μπεμπα και παει ο αντρας μου και τον ξανακοιμιζει να ειναι καλα.Ελπίζω να περάσει κι αυτο.

Βουλα μου περαστικα και καλα αποτελεσματα να εχετε

Εφη μου κουκλος ο γιος σου μεγαλωσε ε καλα αποτελεσματα και σε σενα για τα ισχια σας.

Νικη μου με το καλο η βαφτιση ωραια ημερομηνια

Λαμπρινη στο 2ο Λυκειο πηγαινα εγω πισω απο τα goodys αλλα πολυ ωραια που ξεκινησες δουλεια εγω εχω ακομα!

Δωρα μου τι εχει βρε το κοριτσακι σου και στα κανει αυτά μηπως την πειραζουν τα γαλακτοκομικα συμβαινει καμια φορα τι να πω κι εγω...

Αναστασία μου εσεις καλά ε?

Άννα σε σκεφτομουν χθες που εκανα βραχακια ελεγα να προλαβα κι εγω να κανω ενα γλυκακι.

γεωργια μου σιδερωμα ε?? αστα για ποτε μαζευοντε τα ρουχα χαμπαρι δεν παιρνω!! φανταζομαι εσυ με ενα μπομπιρα παραπανω!!!:rolleyes:

εμεις κατι δεκατα κανουμε! ελπιζω να ειναι μονο αυτο! θα ερθει ο νονος της μπεμπας ε? τελεια θα μιλησετε κ για τη βαπτιση!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα!!!

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!!

Εμεις πάλι πρόβλημα εχουμε...εδω και 3 βραδια δεν κοιμαται παλι.... Καθε 2-2,5 ωρες ξυπναει!!Μας ξετιναξε μιλάμε,εγω κουτουλαω!! Και εκτος απο αυτο απο το ζορι της παλι την βρισκω απο οριζοντια θεση οπως την βαζω και πλάγια οταν θα ξυπνησει ειναι κάθετη και ανάσκελα!!! Με τι παλεύει απορω..???!!!???!!! Ενω τωρα κανουμε κακα γυρω στις 5-6 φορες την μερα για να τα κανει ζοριζεται πολυ!! Ενω ειναι μαλακα στην υφη τους... Ουφφφφ σας λεω μας εχουν ματιασει φιλεναδες!! Να μας ξεματασει καποιος!!!

εγω το μικρο μου το βρηκα στο κρεβατακι του να κοιμαται το κεφαλακι του στη μια πλευρα του κρεβατιου και απο την αλλη τα ποδαρακια του και ακομπουσαν και τα 2 στα καγκελα του κρεβατιου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεωργια μου σιδερωμα ε?? αστα για ποτε μαζευοντε τα ρουχα χαμπαρι δεν παιρνω!! φανταζομαι εσυ με ενα μπομπιρα παραπανω!!!:rolleyes:

εμεις κατι δεκατα κανουμε! ελπιζω να ειναι μονο αυτο! θα ερθει ο νονος της μπεμπας ε? τελεια θα μιλησετε κ για τη βαπτιση!!

Αχ περαστικα σας Αναστασια μου τελικα δεν ηταν απο υο εμβολιο ε?Ναι μαζευονται τα ρουχα ρε παιδι μου τι ειναι αυτο?Η μπεμπα σε 2 μερες λερωσε 6 σετ φορμακια:shock:.Ευτυχως αυτα ειναι ευκολα στο σιδερο του Βασιλη δε παλευονται οι παραλλαγες και τα πουκαμισα και τα κοντομανικα μπλουζακια:mad:!

Ναι θα μιλησουμε για τη βαφτιση περναει ο καιρος θα γινει και στο νησι θα εχουμε τρεξιμο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ περαστικα σας Αναστασια μου τελικα δεν ηταν απο υο εμβολιο ε?Ναι μαζευονται τα ρουχα ρε παιδι μου τι ειναι αυτο?Η μπεμπα σε 2 μερες λερωσε 6 σετ φορμακια:shock:.Ευτυχως αυτα ειναι ευκολα στο σιδερο του Βασιλη δε παλευονται οι παραλλαγες και τα πουκαμισα και τα κοντομανικα μπλουζακια:mad:!

Ναι θα μιλησουμε για τη βαφτιση περναει ο καιρος θα γινει και στο νησι θα εχουμε τρεξιμο.

ναι τελικα ιωσουλα ειναι χωρις πυρετο ομως!:oops:ευτυχως!

ποτε ειπαμε ειναι η βαπτιση? στο ρεθυμνο ε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Σήμερα πήγα να πάρω τη μαμά μου από το νοσοκομείο και ήμουν μόνη με τον μπέμπη. Είχε φάει και τον είχα αλλάξει κιόλας και είχε αρχίσει η γκρίνια που τον πιάνει για ύπνο. Λέω τώρα θα κλαίει σε όλη τη διαδρομή και δε θα μπορώ να του κάνω τπτ. Τη πιπίλα ενώ τη θέλει δεν μπορεί να την κρατήσει. Ξεκινήσαμε και μάλλον λίγο ο θόρυβος του αυτοκινήτου, λίγο η μουσική, η ζέστη και η νύστα και μάλλον τον πήρε ο ύπνος κατευθείαν!! Ευτυχώς!

Ελευθερία μου περαστικά σου μέσα από την καρδιά μου..

Αχ Δώρα σε καταλαβαίνω! Καμιά φορά όταν ξυπνάει στη 1.30 ώρα κουτουλάω απίστευτα και δεν την παλεύω. Τώρα τελευταία κοιμάται λίγο καλύτερα. Και 3 ώρες να κοιμηθώ νιώθω καλά (επειδή ξέρω ότι θα ξανακοιμηθώ μόλις φάει όμως ;)). Όταν ζορίζεται και μένα για κακά μέσα στον ύπνο του πρέπει να τον σηκώσω γιατί ξάπλα δεν μπορεί.

Επίσης επειδή η Πατσούρου (παιδίατρος και σύμβουλος θηλασμού) είχε πει ότι καλύτερα να μην πίνουμε γάλα και αναψυκτικά, το ακολουθούσα. Μια μέρα πεθύμησα να φάω δημητριακά με γάλα. Έφαγα το βράδυ και μετά την επόμενη μέρα το πρωί. Το παιδί το τάραξε. Όλη μέρα ήταν ανήσυχο και είχε αέρια. Από τότε κομμένο ξανά το γάλα, αλλά τυρί και γιαούρτι τρώω κανονικά.

Φεύγω ξύπνησε!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...