Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

περαστικα και σε εσενα Ελευθερια μου... εμενα μου λειπει ο μικρουλης μου.... ελευθερια μου εχεις καμια ιδεα τι να κανω που ο μικρός μου θελει μόνο αγκαλια για να κοιμηθει

Διαβάζω το πρόβλημα Νικάκι και δεν σου έχω γράψει γιατί πραγματικά δεν έχω τι να σου πω. Το ίδιο είχαμε και εμείς με τον γιο μου. Τελικά επειδή βάρυνε και δεν γινόταν να τον βολτάρουμε, τον μάθαμε να τον κουνάμε στο καρότσι. 1 ώρα κάθε φορά να κοιμηθεί. Άστα χάλια. Τώρα που είναι 2,5 για να κοιμηθεί θέλει παρέα μεσημέρι και βράδυ. Δεν ξέρω τι κάναμε εμείς λάθος τότε ή είναι στο παιδί να είναι συνεργάσιμο στον ύπνο ή όχι. Πάντως το πρώτο παιδί λίγο πολύ όλοι το κακομαθαίνουν, στο δεύτερο δεν είσαι πια ψαρωμένος. Την μπέμπα την ταίζω, την βάζω στην κούνια της και κοιμάται μόνη της. Ο γιος μου με ξύπνιος δεν μπήκε ποτέ στην κούνια τους:rolleyes:

Γεια σας!Πηγα ψωνισα την μικρη ενα συνολακι για αυριο που θα παμε να σαραντισουμε και πηρα και γαι εμενα μια φουστα..

Τι εννοεις Ελευθερια?

Δεν το είπα για κακό. Δεν ξέρω πως ακούστηκε αλλά έγραψα βιαστικά και δεν είχα χρόνο να το αναλύσω. Οι ορμόνες πέφτουν μετά την εγκυμοσύνη, θα το ξέρεις φαντάζομαι και δημιουργούν μια περίεργη ψυχολογία. Άλλες κάνουν κακές σκέψεις, άλλες φοβούνται για το μωρό τους, άλλες δεν νιώθουν καλές μητέρες κτλ. Οπότε έχε υπόψιν και αυτόν τον παράγοντα.

Το έχω πάθει και εγώ, και την 1η φορά και τώρα. Την 1η φορά έκλαιγα για καθετί μέχρι να σαραντίσουμε. Αυτή την φορά μου βγήκε μετά τον 1,5 μήνα. Φοβάμαι μην αρρωστήσει η μικρή, δεν έχω υπομονή με τον μεγάλο, νομίζω πως δεν έχω γάλα και άλλα διάφορα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικά μας τώρα...

Πάνω που πήρα τα πάνω μου γιατί σήμερα ένιωθα καλύτερα, με πιάνει μια διάρροια το απόγευμα άλλο πράγμα. Ουφ, έχω κουραστεί. Έχω στρεσαριστεί πολύ τώρα 10 μέρες. Δεν μπορώ να χαρώ τίποτα. Σίγουρα μεγαλοποιώ το θέμα λόγω ορμονών. Δικαιολογώ τον εαυτό μου επειδή φοβάμαι τον πυρετό μέχρι η μικρή να γίνει 3 μηνών αλλά αν συνεχιστεί το θέμα και μετά θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου. Δεν έχω υπομονή, κάνω κακές σκέψεις και αγχώνομαι προκαταβολικά. Ο αντρούλης μου είναι δίπλα μου, να'ναι καλά το μωρό μου με καταλαβαίνει και με προσέχει πολύ.

Ευτυχώς έχω και τον γιόκα μου που με κάνει και χαμογελάω με όσα όμορφα ξεστομίσει το στοματάκι του. Πριν λίγο πέσαμε κάτω από τα γέλια? γιατί μου λέει

'μαμά μη μου κάνει μαγκιές, με χεις πρήξει!'!αχαχαχα. Για κάτι τέτοια αξίζει να κάνεις 10 παιδιά!!!

Εμείς έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει βόλτα. Ίσα ίσα την βγάλαμε στο μπαλκόνι λίγο το πρωί και με χίλιους φόβους. Η αλήθεια είναι πως η κλεισούρα έχει επιδεινώσει την κατάστασή μου, έχω καταντήσει με ένα θερμόμετρο στο χέρι ολημερίς αλλά μιας και ο Μάνος είναι σε ανάρρωση δεν θέλαμε να τα βάλουμε και τα δυο στα καθισματάκια στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Φύλαγε τα ρούχα σου μα για 10 μέρες δεν θα πάθουμε τίποτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαβάζω το πρόβλημα Νικάκι και δεν σου έχω γράψει γιατί πραγματικά δεν έχω τι να σου πω. Το ίδιο είχαμε και εμείς με τον γιο μου. Τελικά επειδή βάρυνε και δεν γινόταν να τον βολτάρουμε, τον μάθαμε να τον κουνάμε στο καρότσι. 1 ώρα κάθε φορά να κοιμηθεί. Άστα χάλια. Τώρα που είναι 2,5 για να κοιμηθεί θέλει παρέα μεσημέρι και βράδυ. Δεν ξέρω τι κάναμε εμείς λάθος τότε ή είναι στο παιδί να είναι συνεργάσιμο στον ύπνο ή όχι. Πάντως το πρώτο παιδί λίγο πολύ όλοι το κακομαθαίνουν, στο δεύτερο δεν είσαι πια ψαρωμένος. Την μπέμπα την ταίζω, την βάζω στην κούνια της και κοιμάται μόνη της. Ο γιος μου με ξύπνιος δεν μπήκε ποτέ στην κούνια τους:rolleyes:

.

ελευθερια μου γεια σου, εμας κάποιες φορες κοιμαται στο κρεβατι του αλλα καποιες αλλες όχι, η αληθεια δεν θελω να μαθει ετσι, ειναι δυσκολο. θα δουμε ομως πως θα παει. πάντως σημερα πηγαμε καλα με τον υπνο του, κοιμηθικε στο κρεβατακι του χωρίς αγκαλια, ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. πιστευω ομως οτι το μωρακι μου φοβαται μεσα στο κρεβατακι του, τωρα που τον εβαλα να ξαπλωσει του εβαλα το σεντονακι πάνω στο κεφαλακι του και κοιμηθικε αμεσως, ξυπνησε 2 φορες επειδη του επεσε η πιπιλα, και μολις την εβαζα στο στομα του κοιμοτανε, α το προσωπακι του ηταν εξω απο το σεντονι ε. τωρα του το εφηγα.

αυτό που λες για τις ορμονες κι εγω το εχω περασει, εγω άρχισαν να μισαω το σωμα μου αν και ειναι το ιδιο με πριν αλλα με 4-5 ραγαδες, αρχισα να πιστευω οτι δεν ειμαι καλη μητερα για το παιδι μου, ο Χριστος αντιθετος με τον αντρα σου δεν μπορει να καταλαβει γενικα ολα αυτα που μπορει να περασει μια γυναικα μετα απο μια εγκυμοσυνη τα θεωρει ανοησιες, αρα τωρα ειμαι καλυτερα γιατι μονη μου τα εβαλα ολα κατω και τα βρηκα με τον εαυτο μου....

λοιπον κλεισαμε και κεντρο για την βαπτιση και εκκλησια, στις 14 του ιουλη την ιδια μερα με της Εφη !!!! χεχεχε!!!! ο μπεμπης θα γινετε 6 μηνων εκεινο τον μηνα καλα ειναι εε;;;:rolleyes:

περιμενω πως και πως να ερθει το Πασχα.... και μετα το πασχα ξερετε τι μας περιμενει το καλοκαιρακι....

α δεν σας ειπα οταν του πέφτει η πιπιλα , πιπιλαει το χερακι του, αυτος μας ελειπε να μάθει να βαζει το δακτυλο στο στομα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα. Εδώ με διάρροια πάλευα όλο το βράδυ. Εντομεταξύ από την Πέμπτη που αρρώστησα δεν μπόρεσα να κάνω πολλά πολλά και το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο. Άσε που δεν έχω και διάθεση να κάνω πολλά πολλά.

Αχ Νικάκι, άντε να ρθει το καλοκαιράκι να πάρουμε λίγο τα πάνω μας. Πολύ στρες ρε γμτ, πολύ άσχημα περνάω και σίγουρα ευθύνονται οι ορμόνες αλλά δεν βοηθάνε και οι συνθήκες. Έχω 10 μέρες να φιλήσω την κουκλίτσα μου, να την αγκαλιάσω με όρεξη. Φοβάμαι μην την κολλήσω. Το καλό είναι πως πήραμε προφυλάξεις αμέσως μόλις εμφάνισε μυξούλες, μετά αρρώστησε ο μικρός και μετά εγώ οπότε πιστεύω θα την γλιτώσει. Άντε να φύγει και αυτή η βδομάδα.

Νίκη μου με την πιπίλα θα μάθει να κοιμάται μόνος του. Βοηθάει πολύ. Το βλέπω και εγώ τώρα με την μικρή που πιάνει πιπίλα, πόσο πολύ ηρεμεί. Ο γιος μου δεν έπιασε ποτέ και ήθελα αγκαλιά και στήθος να ηρεμήσει. Πάντως η μικρή γενικώς είναι πιο καλόβολη. Πιπίλα της βάζω λίγο, 5-10 λεπτά την ημέρα, καμιά φορά και καθόλου για να μην ρισκάρουμε το γαλατάκι της μανούλας και πάλι όμως κοιμάται μόνη της όταν νυστάζει. Έχει φτιάξει και ένα πρόγραμμα. Δηλαδή ξυπνάει το πρωί κατά τις 8-8μιση και μετά από 1 ώρα κοιμάται για 1 ωρίτσα. Μένει ένα 2ωρο ξύπνια και ξανακοιμάται άλλη μια ή δυο ώρες. Αν κοιμηθεί μια ώρα τότε θα ξανακοιμηθεί πιο μεσημέρι. Συνολικά κοιμάται 3 ώρες την ημέρα. Το βράδυ κατά τις 8μιση μπάνιο και 9-9μιση κοιμάται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!! Τι κανετε??

Ελευθερια, τωρα εισαι εσυ η αρρωστουλα? περαστικα σου κοπελα μου και υπομονη.

Παντως αφου εμαθε η μικρη ετσι να κοιμαται να δεις που ετσι θα συνεχισει.Ετσι ειχε μαθει και ο μικρος μου γιος.Τελικα στο πρωτο ολοι την παταμε, ειναι γεγονος.

Το παιδι που μαθαινει ετσι απο την αρχη, ετσι συνεχιζει.Και αν καποια στιγμη κλαψει, που θα αρχισει να καταλαβαινει τι σημαινει παρεα, αν εμεις επιμινουμε να το κοιμηζουμε με τον τροπο που ηδη ξερει, τοτε το ξεπερναει ευκολα το σταδιο της γκρινιας.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! ελευθερια περαστικα σου! σιγουρα επηρεαζουν οι ορμονες! κ με 2 παιδια συν τις δουλεις του σπιτιου κ ολες τις αλλες υποχρεωσεις δεν νομιζω να ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!!

Εμεις πάλι πρόβλημα εχουμε...εδω και 3 βραδια δεν κοιμαται παλι.... Καθε 2-2,5 ωρες ξυπναει!!Μας ξετιναξε μιλάμε,εγω κουτουλαω!! Και εκτος απο αυτο απο το ζορι της παλι την βρισκω απο οριζοντια θεση οπως την βαζω και πλάγια οταν θα ξυπνησει ειναι κάθετη και ανάσκελα!!! Με τι παλεύει απορω..???!!!???!!! Ενω τωρα κανουμε κακα γυρω στις 5-6 φορες την μερα για να τα κανει ζοριζεται πολυ!! Ενω ειναι μαλακα στην υφη τους... Ουφφφφ σας λεω μας εχουν ματιασει φιλεναδες!! Να μας ξεματασει καποιος!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια καλημερα και απο μενα!!

Εμεις πάλι πρόβλημα εχουμε...εδω και 3 βραδια δεν κοιμαται παλι.... Καθε 2-2,5 ωρες ξυπναει!!Μας ξετιναξε μιλάμε,εγω κουτουλαω!! Και εκτος απο αυτο απο το ζορι της παλι την βρισκω απο οριζοντια θεση οπως την βαζω και πλάγια οταν θα ξυπνησει ειναι κάθετη και ανάσκελα!!! Με τι παλεύει απορω..???!!!???!!! Ενω τωρα κανουμε κακα γυρω στις 5-6 φορες την μερα για να τα κανει ζοριζεται πολυ!! Ενω ειναι μαλακα στην υφη τους... Ουφφφφ σας λεω μας εχουν ματιασει φιλεναδες!! Να μας ξεματασει καποιος!!!

στανταρ μας εχουν ματιασει!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στανταρ μας εχουν ματιασει!!!!!!!!!!!!

Ρε συ μιλαμε δεν αντεχω αλλο να κοιμαμαι 2 ωρες και να ξυπναω!!!! Ναι μεν κανει κακα της αλλα ζοριζεται πολυ! Εχεις καμια ιδεα τι να ειναι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!!! τι κανετε??

εγω πηγα οαεδ για το ταμειο κ ξεχασα να ρωτησω αν παιρνουμε δωρο πασχα. ξερει καμια??

κατα τ'αλλα καλα, η μπεμπα εκλαιγε 10-12 χθες αλλα ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκε καπως καλα. εμενα αν δεν θελει να κοιμηθει δεν κοιμαται ουτε αγκαλια. τα βραδια την κουνουσα αλλα το εκοψα ευτυχως. τωρα πλεον ξερω οτι αν ειναι να κοιμηθει θα κοιμηθει κ μονη της, δεν πιανουν αγκαλιες κ κουνηματα! ακομα κ τη πιπιλα δεν τη θελει παντα για να κοιμηθει. το προβλημα ειναι οτι δεν νυσταζει!

το απογευμα θα παμε στην εκκλησια αλλα εχει κρυο ρε γμτ κ φοβαμαι να τη βγαλω με το καροτσι! περιμενα πως κ πως να σαραντησουμε αλλα με τετοιο καιρο θα την παμε με το αυτοκινητο, αν κ διπλα ειναι η εκκλησια κ μετα σπιτι. ισως βγουμε αυριο αν φτιαξει ο καιρος.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,τωρα γυρισαμε βαλαμε το πρωτο μας εμβολιο!!κλαψαμε λιγο :(

σε 15 μερες θα παμε για το εμβολιο της αυτο γαστρεντεριτιδα,μου ειπε να τον παει και σε παιδοχειρουργο για να κανουμε μια εξεταση για τα ισχυα!!θα τον παρω αυριο στες 10,ζυγιστηκαμε κιολας ειμαστε 5240!!και 55,5 υψος!!παμε τελεια μου ειπε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα,τωρα γυρισαμε βαλαμε το πρωτο μας εμβολιο!!κλαψαμε λιγο :(

σε 15 μερες θα παμε για το εμβολιο της αυτο γαστρεντεριτιδα,μου ειπε να τον παει και σε παιδοχειρουργο για να κανουμε μια εξεταση για τα ισχυα!!θα τον παρω αυριο στες 10,ζυγιστηκαμε κιολας ειμαστε 5240!!και 55,5 υψος!!παμε τελεια μου ειπε!!!

καλημερα εφη! τι εχουν τα ισχυα σας? γιατι κ εμεις εχουμε ενα θεματακι κ φοραμε διπλη πανα!

BJVqp3.png

καλημερα εφη! τι εχουν τα ισχυα σας? γιατι κ εμεις εχουμε ενα θεματακι κ φοραμε διπλη πανα!

καλημερα γεωργια μου!!δεν ξερω αν εχουν κατι για αυτο θα παμε να μας ελλεξουν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα γεωργια μου!!δεν ξερω αν εχουν κατι για αυτο θα παμε να μας ελλεξουν!!

εμας μας ειπε οτι ειναι λιγο σφιχτα αλλα αυριο που θα παμε ελπιζω να διορθωθηκε γιατι το λυπαμαι το καημενο με 2 πανες!

BJVqp3.png

Ρε συ μιλαμε δεν αντεχω αλλο να κοιμαμαι 2 ωρες και να ξυπναω!!!! Ναι μεν κανει κακα της αλλα ζοριζεται πολυ! Εχεις καμια ιδεα τι να ειναι???

τι να σου πω ρε δωρακι μου! εμενα ζοριζεται μονο αν δεν εχει ρευτει καλα! τον σηκωνω μεχρι να ρευτει κ τον ξανα βαζω.

εμεις ειμαστε με ιωση. κανει δεκατα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...