Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αν θελεις τον γιατρο σου σιγουρα 1000-1500. Στην βιοκλινικη ξερω για το οικονομικο πακετο της φυσιολογικης γεννας, αλλα θα φοβομουν να κατσω 23 μερες στο νοσοκομειο. Εγω ειμαι ή για Παπαγεωργιου ή για το νοσοκομειο της πολης μου που ανοιξε φετος κ ειναι πολυ καλο...αλλα παλι δεν ξερω.

Από ποια πόλη είσαι είπαμε; Τα διδυμάκια που τα γέννησες;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααα

ζυγηστηκα σημερα το πρωι ειμαι στα +5!!!:shock::shock::shock:

Καλημέρα Έφη!!!

Εγώ αποφεύγω να ζυγιζομαι..Μόνο όταν πάω στον γυναικολογο!!

Πόσο ύψος έχεις και με πόσα κιλα ξεκίνησες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

KΑΛΗΜΕΡΑ!!

Welcome to the club Εφακη!!Αν και εγω δεν πρεπει να εχω φτασει τα 5 αλλα κοντευω!Απορω που τα βαζουμε..:confused:

Παντως αν σκεφτεις οτι στις αρχες ειχαμε παρει 3, τωρα ειναι καλα 2 κιλα σε 2-3 μηνες..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα Έφη!!!

Εγώ αποφεύγω να ζυγιζομαι..Μόνο όταν πάω στον γυναικολογο!!

Πόσο ύψος έχεις και με πόσα κιλα ξεκίνησες;

ειμαι 1.78 υψος και ξεκινησα με 80 κιλα τωρα ειμαι 85 με βλεπω να πηγαινω στα 100:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

KΑΛΗΜΕΡΑ!!

Welcome to the club Εφακη!!Αν και εγω δεν πρεπει να εχω φτασει τα 5 αλλα κοντευω!Απορω που τα βαζουμε..:confused:

Παντως αν σκεφτεις οτι στις αρχες ειχαμε παρει 3, τωρα ειναι καλα 2 κιλα σε 2-3 μηνες..

τι να πω και εγω απορω:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειμαι 1.78 υψος και ξεκινησα με 80 κιλα τωρα ειμαι 85 με βλεπω να πηγαινω στα 100:shock::shock::shock::shock:

:shock::shock::shock::shock:ποσο;;;;;:shock::shock::shock::shock: Δεν θα ήθελα να στέκομαι δίπλα σου!!!! πανύψηλη είσε ρε!!!

Εγώ είμαι 1.69 και ξεκίνησα 53 και τώρα είμαι 55!! Αλλά τρώω παρα παρα πολυ..και φαγητό και γλυκά...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock:ποσο;;;;;:shock::shock::shock::shock: Δεν θα ήθελα να στέκομαι δίπλα σου!!!! πανύψηλη είσε ρε!!!

Εγώ είμαι 1.69 και ξεκίνησα 53 και τώρα είμαι 55!! Αλλά τρώω παρα παρα πολυ..και φαγητό και γλυκά...

ναι ειμαι ψηλη αλλα και τα κιλα πολλα μου ειναι σαν φαλαινα θα γινω!!!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ειμαι ψηλη αλλα και τα κιλα πολλα μου ειναι σαν φαλαινα θα γινω!!!!:(

Το κανονικό για το ύψος σου βάρος είναι γύρο στα 70 κιλα.. Μην ανυσηχείς αγαπη μου μετά την γέννα όλες θα τα χάσουμε όλα!! Με τα μπεμπε θα κάνουμε καλή γυμναστικη!! Ειδικά με 2 μπεμπε:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το κανονικό για το ύψος σου βάρος είναι γύρο στα 70 κιλα.. Μην ανυσηχείς αγαπη μου μετά την γέννα όλες θα τα χάσουμε όλα!! Με τα μπεμπε θα κάνουμε καλή γυμναστικη!! Ειδικά με 2 μπεμπε:D

ε οχι και 70 κιλα σαν λειψανο θα ειμαι μην υπολογιζετε παντα 10 κιλα κατω απο το υψος εγω εχω και βαρη σκελετο!!μεχρι τα 75 θα ειμαι τελεια

αλλα οπως λεει και ο καβαφης

ειναι μακρυς ο δρομος για την ιθακη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ε οχι και 70 κιλα σαν λειψανο θα ειμαι μην υπολογιζετε παντα 10 κιλα κατω απο το υψος εγω εχω και βαρη σκελετο!!μεχρι τα 75 θα ειμαι τελεια

αλλα οπως λεει και ο καβαφης

ειναι μακρυς ο δρομος για την ιθακη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι να σου πω δεν ξέρω το καλουπι σου...

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαλα σύνολο 16. εγυγα απο την κλινικη με -11 αρα είχα ακόμα 5!! έχανα 1 κιλο καθε 3 μηνες.. στον 1 χρόνο τα έχασα όλα..χωρίς δίαιτα και χωρις προσπάθεια.. την πρώτη φορά επανηλθες? οπως και ναχει λένε ότι την 2η φορά τα χάνεις πιο δυσκολα....

Πάντως μακάρι να είναι καλά τα μωρουλακια μας και τα υπόλοιπα διορθώνονται!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι να σου πω δεν ξέρω το καλουπι σου...

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαλα σύνολο 16. εγυγα απο την κλινικη με -11 αρα είχα ακόμα 5!! έχανα 1 κιλο καθε 3 μηνες.. στον 1 χρόνο τα έχασα όλα..χωρίς δίαιτα και χωρις προσπάθεια.. την πρώτη φορά επανηλθες? οπως και ναχει λένε ότι την 2η φορά τα χάνεις πιο δυσκολα....

Πάντως μακάρι να είναι καλά τα μωρουλακια μας και τα υπόλοιπα διορθώνονται!

ετσι ειναι!!!την πρωτη φορα εβαλα 17 κιλα και τα εχασα ολα οταν εγινε το μωρο 2 μηνων!!!

εχεισ facebook?θες να γινουμε και εκει φιλες?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...