Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?

Εμεις ειμαστες πολυ καλα.Οι αντρες πηγαν στον καραγκιοζη και εμεις γυναικες αφου φαγαμε μαγειρεψαμε παστιτσιο και τωρα αν κατσει η μπεμπα μου λεω να κανω βραχακια ή ανωμαλα για τις βορειες φιλες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?

Εμεις ειμαστες πολυ καλα.Οι αντρες πηγαν στον καραγκιοζη και εμεις γυναικες αφου φαγαμε μαγειρεψαμε παστιτσιο και τωρα αν κατσει η μπεμπα μου λεω να κανω βραχακια ή ανωμαλα για τις βορειες φιλες!

βραχακια κ ανωμαλα τι διαφορα εχουν?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

πηγαν καραγκιοζη οι δικοι σου ε??ακουγα που το διαφημιζε αλλα δεν μου πολυγεμισε το ματι..ποιο λυκειο τελειωσες γειτονισσα??την Τριτη θα αρχισω στο 5ο λυκειο μαθημα λιγες ωρες τη βδομαδα!

καλημερα Αναστασακι!!!

α!γειτονισσα τελικα απο πανω μας το σπιτι το νοικιασαν κατι φιλοι μας καλοι κ μπηκανε χθες!:):)

σημερα θα παμε καμια βολτουλα παλι οπως χθες!!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια καλά είστε??Λοιπόν δεν έχω διαβάσει πολλά αλλά ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που μου συνέβη και δεν ξέρω αν το ήξερε καμία από εσάς .....λοιπόν είχα ανοιχτό από 5/1 ένα κουτί αλμιρόν (γάλα σκόνη) ε λοιπόν εχτές έμαθα ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό μόνο για 4 εβδομάδες και το υπόλοιπο το πετάς .......το ξέρατε??

HXSnp2.png

Γεια σας κ απο μενα!!

Εμεις μολις γυρίσαμε απο το ταξιδακι μας στην Καστορια! Πρωτη φορα μαζι με την μπεμπα!! Ωραία ηταν. Βεβαια καθήσαμε σε μια καφετέρια να πιούμε καφε κ με το που παρηγγειλα αρχισε να κλαίει γιατι πεινούσε!! Την πηγα στο αμάξι κ θηλασε.... Μετα στο εστιατόριο έφαγα κ με το που κατεβαζω την τελευταια μπουκιά ειχε σειρα η κυρια για φαΐ...βουρ παλι στο αμάξι!!! Οκ καλα τα πήγαμε για πρωτη φορα νομιζω!!!

Νίνα για τα γαλατα που λες το γράφουν κ πανω στην συσκευασία. Εγω εγραψα απο κατω ποτε το ανοιξα την ημερομηνία για να ξέρω ποτε θα το πετάξω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια και καλό μήνα.

Βλέπω σήμερα Κυριακή και όλες ξεπορτήσατε. Εμείς πήγαμε στην πεθερά για μεσημεριανό και επιστρέψαμε σπίτι πριν από λίγο. Έχει όμως πολύ άσχημο καιρό και δεν είναι για τίποτα. Φυσάει ένας πολύ άσχημος βορειάς που τ'αρνάκια παγώνει.....

Ελευθερία και Νίκη ελπίζω να είστε καλύτερα. Η μπέμπα μου πάει πολύ καλύτερα με την μύτη της αλλά σήμερα μου φαίνεται ότι με κόλλησε γιατί ώρες ώρες τρέχει η δικιά μου μύτη.

Σοφία μου είδα τις φώτο. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Ο μπέμπης νομίζω ότι είναι μισός μισός. Στα μάτια μοιάζει τον μπαμπά και το υπόλοιπο είναι δικό σου. Είναι όμως ένα κουκλάκι!!! Γλύκα...

Καλέ οι υπόλοιπες γιατί δεν μου στέλνετε φώτο? Ε? Γιατί δεν με παίζεται?

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σας κ απο μενα!!

Εμεις μολις γυρίσαμε απο το ταξιδακι μας στην Καστορια! Πρωτη φορα μαζι με την μπεμπα!! Ωραία ηταν. Βεβαια καθήσαμε σε μια καφετέρια να πιούμε καφε κ με το που παρηγγειλα αρχισε να κλαίει γιατι πεινούσε!! Την πηγα στο αμάξι κ θηλασε.... Μετα στο εστιατόριο έφαγα κ με το που κατεβαζω την τελευταια μπουκιά ειχε σειρα η κυρια για φαΐ...βουρ παλι στο αμάξι!!! Οκ καλα τα πήγαμε για πρωτη φορα νομιζω!!!

Νίνα για τα γαλατα που λες το γράφουν κ πανω στην συσκευασία. Εγω εγραψα απο κατω ποτε το ανοιξα την ημερομηνία για να ξέρω ποτε θα το πετάξω!!!

μπραβο δωρακι ! πηγατε βολτιτσα! τελεια! εγω παντως τον θηλαζω οπου βρισκοντε, στο αυτοκινητο δεν μπορω να παω γιατι κινουμστε στο κεντρο κ πρεπει να γυρισω σπιτι, οποτε δεν λεει καθόλου!!!

Καμία εμείς στην Κρήτη τα λέμε βραχάκια κι εσείς πάνω Μακεδονία ανώμαλα.;)

ααα οκ!!:D:D

σονια μου εγω εχω το μειλ σου??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε??

εμεις ολο επισκεψεις εχουμε σημερα, ηρθε ο πεθερος με μια θεια το πρωι,μια φιλη μου το απογευμα κ τωρα ερχεται ο νονος μας!! ευτυχως η μικρη ειναι ηρεμη , φτου φτου μη τη ματιασω!!

κ χθες βραδυ κυρια, κοιμηθηκαμε παρα πολυ καλα. αποψε ποιος ξερει!

αυριο το πρωι θα παω οαεδ κ το απογευμα επιτελους σαραντιζουμε!! βεβαια ο καιρος κρυωσε κ ξενερωσα αλλα ξαναφτιαχνει απο τριτη νομιζω!

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε??

εμεις ολο επισκεψεις εχουμε σημερα, ηρθε ο πεθερος με μια θεια το πρωι,μια φιλη μου το απογευμα κ τωρα ερχεται ο νονος μας!! ευτυχως η μικρη ειναι ηρεμη , φτου φτου μη τη ματιασω!!

κ χθες βραδυ κυρια, κοιμηθηκαμε παρα πολυ καλα. αποψε ποιος ξερει!

αυριο το πρωι θα παω οαεδ κ το απογευμα επιτελους σαραντιζουμε!! βεβαια ο καιρος κρυωσε κ ξενερωσα αλλα ξαναφτιαχνει απο τριτη νομιζω!

ωραια γεωργια μου σαραντηζετε και εσεις να αρχισετε τες βολτες!!

εμενα σημερα κοιμοταν ολη μερα,τωρα να δουμε το βραδυ:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα και απο εμενα!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Εμεις ειχαμε επισκεψεις αποψε για την μπεμπα! της εφεραν ενα σετ σεντονακια ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ , πολυ ωραια και μια κουβερτουλα για την κουνια καλοκαιρινη.Μολις εφυγαν και εκατσα να σας διαβασω.Το πρωι ηταν ο αντρας μου στο λαπτοπ, εγω εκανα διαφορες δουλειες, μαγειρεψα και το μεσημερι εφτιαξα μπουγατσα γιατι θα ειχαμε την επισκεψη, πολυ ωραια βγηκε!

Εσεις ολες καλα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...