Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλίτσα πρόσεξε λίγο τις ορμόνες σου γιατί αυτά που είπες είναι δικά τους λόγια.

Γεια σας!Πηγα ψωνισα την μικρη ενα συνολακι για αυριο που θα παμε να σαραντισουμε και πηρα και γαι εμενα μια φουστα..

Τι εννοεις Ελευθερια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σας!!!

Δεν ξέρω αν ειναι καμια μεσα..

Εμεις προσπαθουμε να ξεκουραστούμε λιγο αλλα η μπεμπα εχει αλλα σχέδια...!! Ευτυχως πρόλαβα το πρωι κ σιδερωσα λιγο κ μαγειρεψα. Να δω ποτε θα βρω χρονο σημερα για μπάνιο....

Πήρα την γιατρό σημερα κ μου ειπε δεν πειράζει που κανει τόσα κακα.

Επισης εμαθα οτι ο αδερφουλης μου θα παει Αλεξανδρούπολη.... Μακρυα αρκετα απο εδω.....

Αυτα τα νεα μου. Σας φιλω γλυκά,ευχομαι να είστε ολες καλα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας!! τι κανετε??

εμεις πηγαμε πηραμε ρηλαξ σημερα, ηθελε να μας το φερει η θεια του αντρα μου αλλα μας πηρε σημερα κ ειπε να το παρουμε εμεις κ θα μας δωσει τα χρηματα γιατι δεν μπορει να βγει! αν ηξερα θα το ειχα παρει εδω κ μερες!!

τεσπα, να σας ρωτησω:

1. το βαζετε ανασκελα στο ρηλαξ το μωρο? δεν πολυβολευει στο πλαι αλλα ανασκελα φοβαμαι λιγο!:rolleyes:

2. αν το παρει υπνος το αφηνετε να κοιμηθει εκει για λιγο ή το βαζετε κατευθειαν στο κρεβατι? :confused:

αχ περιμενω πως κ πως να'ρθει η δευτερα για να σαραντησουμε κ να παμε βολτιτσες!!! θα εχει κ καλο καιρο, να'μαστε καλα καθε μερα θα την παω καροτσαδα!!!:D:D

BJVqp3.png

Ξανα γεια σας!Εμεις πηγαμε τελικα τωρα το απογευμα για σαραντισμο.

Μεγαλωσαμε και εμεις.Τωρα γυρισαμε σπιτι.Θα κρατησουν οι γονεις μου την μικρη και θα παμε για καμια μπυρα εμεις!

Αυριο θα παμε σε 3 σπιτια..

Δωρακι, δεν πειραζουν τα πολλα κακα..Εεε δεν νομιζω να κανει πανω απο 12 φορες...

Εμενα ρε κοριτσια σημερα 2 φορες μουσκεψε και το φορμακι απο το κατουρημα.2-3 ωρες το ειχε το παμπερς και δεν ειχε κακα να πεις οτι το γεμισε.Με το νο1 δεν το ειχαμε αυτο.Τωρα με το νο2 το παθαινουμε και παραλιγο να το παθουμε και 3η φορα αλλα το προλαβαμε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ξανα γεια σας!Εμεις πηγαμε τελικα τωρα το απογευμα για σαραντισμο.

Μεγαλωσαμε και εμεις.Τωρα γυρισαμε σπιτι.Θα κρατησουν οι γονεις μου την μικρη και θα παμε για καμια μπυρα εμεις!

Αυριο θα παμε σε 3 σπιτια..

Δωρακι, δεν πειραζουν τα πολλα κακα..Εεε δεν νομιζω να κανει πανω απο 12 φορες...

Εμενα ρε κοριτσια σημερα 2 φορες μουσκεψε και το φορμακι απο το κατουρημα.2-3 ωρες το ειχε το παμπερς και δεν ειχε κακα να πεις οτι το γεμισε.Με το νο1 δεν το ειχαμε αυτο.Τωρα με το νο2 το παθαινουμε και παραλιγο να το παθουμε και 3η φορα αλλα το προλαβαμε..

σαραντησατε κ εσεις, τι ευχονται δεν ξερω:?

να σας ζησει!!!!:D

αντε να παμε κ εμεις για καμια μπυριτσα γιατι εχω χαζεψει μεσα!!!

μηπως της ειναι λιγο μεγαλο το νουμερο 2 γι'αυτο? εγω παρηγγειλα απο το αμαζον 2 μεγαλα πακα νο 2 κ τωρα δεν ξερω, να παραγγειλω κ αλλα? σε ποσο καιρο παμε στο νο3? παραγγειλαμε κ ενδοεπικοινωνια, ηρθαν ολα σημερα, τζαμπα μου βγηκαν;)

BJVqp3.png

γεια σας!! τι κανετε??

εμεις πηγαμε πηραμε ρηλαξ σημερα, ηθελε να μας το φερει η θεια του αντρα μου αλλα μας πηρε σημερα κ ειπε να το παρουμε εμεις κ θα μας δωσει τα χρηματα γιατι δεν μπορει να βγει! αν ηξερα θα το ειχα παρει εδω κ μερες!!

τεσπα, να σας ρωτησω:

1. το βαζετε ανασκελα στο ρηλαξ το μωρο? δεν πολυβολευει στο πλαι αλλα ανασκελα φοβαμαι λιγο!:rolleyes:

2. αν το παρει υπνος το αφηνετε να κοιμηθει εκει για λιγο ή το βαζετε κατευθειαν στο κρεβατι? :confused:

αχ περιμενω πως κ πως να'ρθει η δευτερα για να σαραντησουμε κ να παμε βολτιτσες!!! θα εχει κ καλο καιρο, να'μαστε καλα καθε μερα θα την παω καροτσαδα!!!:D:D

Γωγω με γεια!

Εγω εδω στο σαλονι την εχω στο ριλαξ και εκει κοιμαται, εκτος απο το βραδυ που παμε στο λικνο.

Την βαζω παντα στα πλαγια με ενα μαξιλαρακι απο πισω μην γυρισει.Αν δεν εχει ρευτει την βαζω αλλα εχω τα ματια μου απο πανω της, αν και εχω τεσταρει οτι ρευεται και εκει..

Εμεις σημερα σαραντισαμε και ξεπορτισαμε πολυυ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γωγω με γεια!

Εγω εδω στο σαλονι την εχω στο ριλαξ και εκει κοιμαται, εκτος απο το βραδυ που παμε στο λικνο.

Την βαζω παντα στα πλαγια με ενα μαξιλαρακι απο πισω μην γυρισει.Αν δεν εχει ρευτει την βαζω αλλα εχω τα ματια μου απο πανω της, αν και εχω τεσταρει οτι ρευεται και εκει..

Εμεις σημερα σαραντισαμε και ξεπορτισαμε πολυυ!

α ωραια γιατι την πηρε υπνος στο ρηλαξ τωρα κ αν την μετακινησω θα ξυπνησει!! εξαλλου θα ξυπνησει μονη της σε λιγο για να φαει, ας κοιμηθει κ λιγο ειναι ξυπνια απο τις 6 το πρωι παλι!!

BJVqp3.png

σαραντησατε κ εσεις, τι ευχονται δεν ξερω:?

να σας ζησει!!!!:D

αντε να παμε κ εμεις για καμια μπυριτσα γιατι εχω χαζεψει μεσα!!!

μηπως της ειναι λιγο μεγαλο το νουμερο 2 γι'αυτο? εγω παρηγγειλα απο το αμαζον 2 μεγαλα πακα νο 2 κ τωρα δεν ξερω, να παραγγειλω κ αλλα? σε ποσο καιρο παμε στο νο3? παραγγειλαμε κ ενδοεπικοινωνια, ηρθαν ολα σημερα, τζαμπα μου βγηκαν;)

Μεγαλο?Μηπως ειναι μικρο?Στο 2 επρεπε να παμε απο 4 κιλα.Πριν 2 εβδ που ηρθε η παιδιατρος ηταν 4,5.Τωρα να μην ειναι 5 κιλα?Δεν ξερω...Τελειωνουν αυτα τα παμπερς και παιρνω το 3..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μεγαλο?Μηπως ειναι μικρο?Στο 2 επρεπε να παμε απο 4 κιλα.Πριν 2 εβδ που ηρθε η παιδιατρος ηταν 4,5.Τωρα να μην ειναι 5 κιλα?Δεν ξερω...Τελειωνουν αυτα τα παμπερς και παιρνω το 3..

λες ε? θα παω κ εγω την τριτη παιδιατρο να δω ποσα κιλα ειναι! πριν 3 βδομαδες εμενα ηταν 4 κιλα, θα πηγε 5 σιγουρα πιστευω!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Γωγούλα μου!!! Τι κανεις? Εγω εχω εδω πεθερικα,μαμα,αδερφο και ολοι ειναι πανω απο την μπεμπα!! χα χα!!

χαχα θα εχει ενθουσιαστει φανταζομαι η μπεμπα που ολοι ασχολουνται μαζι της!!!:D

εγω περιμενω την αδερφη μου με τον αντρα της, η μπεμπα κοιμηθηκε στο ρηλαξ κ ακομα να ξυπνησει για φαι!!

Δωρα εσεις τι νουμερο παμπερς φορατε?

BJVqp3.png

ποσο ειχε γεννηθει εσενα?

3350 γεννηθηκε Γωγω μου...

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Μετα απο τη γεννα, νιωθετε κατω το "συστημα" να εχει αλλαξει εξωτερικα?Εγω νιωθω οτι μου το "μετακινησε" πιο πισω ο γιατρος οταν με εραψε και ειμαι ακομα πιο σιγουρη τωρα γιατι καθως εκανα μπανιο κατι ανακαλυψα αλλα μαλλον δεν μπορω να σας πω απο εδω...κολλαω ολιγον γιατι μας διαβαζουν και τοσα ματια..!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...