Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καμια δεν ειναι μεσα βρε κοριτσια? εγω εβαλα τα μεγαλα για υπνο πριν κανα μισαωρο και χαλαρωνω. ο μπεμπης παλευει με την πιπιλα του. νυσταζει αλλα δεν μπορει να κοιμηθει καλα. λιγο τον παιρνει ο υπνος, χανει την πιπιλα και ξυπναει. σε καμια ωρα θα τον ταισω για να κοιμηθει για βραδυ ελπιζω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου, πραγματικα ολες προβληματα εχουμε! ολη μερα αυπνη η μπεμπα παλι, το λυπαμαι το καημενο, νυσταζει, κλεινει τα ματια για 5 λεπτα κ ξυπναει παλι, δεν μπορω να καταλαβω τι της φταιει. ευτυχως δεν κλαιει. κ εγω σαν ζομπι ειμαι, μ'εχει πιασει μια χαζη υπερενταση απο τους πολλους καφεδες αλλα νυσταζω κιολας! κ καθε τρεις κ λιγο βγαινω στη βεραντα για τσιγαρο. μαλωσα κ με τον αντρα μου με τα νευρα που εχω, του μιλησα πολυ ασχημα, ευτυχως ο καημενος ειναι ηρεμος κ δεν μου απαντησε καν, φερεται σαν να μην εχει συμβει τιποτα. λες κ τι μου φταιει κ αυτος, το αντιθετο μαλιστα,με βοηθαει παρα πολυ. περιεργη μερα σημερα, αντε να σαραντησουμε να βγουμε επιτελους εξω μπας κ αλλαξουμε παραστασεις!

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!Σας εχασα τις τελευταιες μερες αλλα σας διαβαζω συνεχεια..απλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω γιατι ο μικρος ειναι ανησυχος κ εγω ολο κ κατι εχω να κανω..Ψαχνω κ για την βαφτιση ..αφηστε τρεχαματα!

Ο μικρος εχει φτιαξει λιγακι το βραδυ κ κοιμαται 3-4 ωρες συνεχομενες ευτυχως αλλα σημερα απο το πρωι ειναι μες την γκρινια κ το κλαμα..ζοριζεται πολυ για τα κακα του κ εχει αερια..αχ αυτοι οι παλιοκολικοι ποτε θα τον αφησουν??

Σημερα το απογευμα τον αφησαμε για μια ωρα στην μαμα μου κ πηγαμε να δουμε για προσκλητηρια..Ωραια ηταν αλλα το αγχος αμετρητο...

Ποπη μου διαβασα οτι τα πηγαινατε καλυτερα στην πεθερα αλλα παλι τα ιδια ε?Υπομονη κοπελα μου!

Βουλα μου μην σκεφτεσαι αρνητικα !Να δεις που θα γινεις καλα και θα χαιρεσαι το παιδακι σου κ την οικογενεια σου...Περαστικα μεσα απο την καρδια μου ευχομαι!!

Σονια πολυ ωραια οικογενεια..Και τα παιδακια σου μοιαζουν πολυ μεταξυ τους ε??Και νομιζω οτι σου μοιαζουν ε?

Δωρα μου μην ανησυχεις για τον αδελφο σου !Ολα θα πανε καλα!

Νικη μου το θεμα με τον υπνο δεν το συζητω γιατι εμας κοιμαται πολυ δυσκολα μετα απο χορο κ κουνημα πανω μας..Και δεν ειναι σιγουρο οτι θα συνεχισει να κοιμαται αν τον αφησουμε κατω..Ετσι λοιπον εγω εχω συμβιβαστει κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι..Αφου ποναει κ κλαιει σπαρακτικα δεν μου παει η καρδια να τον αφηνω να κλαιει...

Ελευθερια μου τα παιδακια σου ειναι καλυτερα ?Μπραβο αντε καλη αναρρωση στον πριγκιπα σου...

Αχ δεν σας ειπα η βαφτιση μας εχει θεμα το στεμμα , την κορωνα ενος πριγκιπα ..Θελω να τα βρω ολα ετσι σιελ -λευκο κ με στεμμα !!Εχω ξετρελαθει!Για μπομπονιερς εχω βρει πουγκακι-κορωνα ..Θα σας το δειξω αλλη στιγμη..

Σας αφηνω γιατι μαλλον ο μικρος δεν κοιμαται παλι..Αυπνος ολη μερα κ κλαιει πολυ τι θα τον κανω??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ελευθερια, το να ειναι αρρωστα και να μην εχεις τη βοηθεια της ενω μενει διπλα σου ειναι ενα θεμα!!Οσο για την πεθερα δεν ξερω τι να σου πω, απαραδεκτη!!

Ενα συναχι εχουν τα παιδια μου και σπαει τα τηλ. η δικη μου να δει πως πανε!! πριν 40ντησω ερχοταν 2 φορες την εβδομαδα εδω, ο αντρας σου δεν της λεει τιποτα?

Προφανώς της λέει αν και σε μένα πάντα την δικαιλογεί αλλά το ίδιο της κάνει. Αυτό με εκνευρίζει περισσότερο. Εγώ είμαι ξένη δεν την ενδιαφέρει,για το παιδί της δεν νοιάζεται?

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Προσπαθω βεβαια να σκεφτομαι και τα θετικα..Τι θα γινοταν αν δεν ειχα βοηθεια????????

Βουλίτσα πρόσεξε λίγο τις ορμόνες σου γιατί αυτά που είπες είναι δικά τους λόγια.

ελευθερια περαστικα σας. ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα ο μικρος και κυριως να μην κολλησει τη μπεμπα. αν της πεις της μαμας σου οτι θελεις να ερθει να σε βοηθησει δεν θα ερθει? μπορει να μην το καταλαβαινει απο μονη της, αλλα αν της το πεις ευθεως? για το εξοχικο που λες παντως, και γω συμφωνω οτι οταν ειναι αρρωστο το παιδι πρεπει να ειναι με τη μαμα του. και γω δεν θα ηθελα να φυγει. αλλα το να παιζει εξω δεν πειραζει. μπορει να του κανει και καλο. και οντως οταν ειναι αρρωστα δεν το καταλαβαινεις αμεσως γιατι ειναι γεματα ζωντανια παρολο που εχουν πυρετο. ο δικος μου ο μεγαλος, οταν ειναι αρρωστος, οταν θα πει μαμα κρυωνω, ο πυρετος ειναι ηδη 39και. πιο πριν ειναι μες στην τρελη χαρα. και συνηθως ανακαλυπτω οτι εχουν πυρετο φιλωντας τα στο μετωπο. το πιο καλο θερμομετρο!

οταν θα πας στη δουλεια ποιος θα την κραταει τη μικρη?

Μαράκι μου αν της ζητήσω βοήθεια θα την προσφέρει αλλά με την 1η ευκαιρία ξεστρίβει!

Δεν νομίζω να γυρίσω στην δουλειά, δεν θέλω κιόλας. Αν πάω όμως την μικρή θα την έχει η μαμά μου όπως κράτησε και τον γιο μου για 2 χρόνια.

Εντομεταξύ και εγώ με ντεπόν είμαι. Με κόλλησε ο μικρός και έχω δέκατα. Λαμπρά! Ωστόσο αυτός από την Πέμπτη το βράδυ είναι μια χαρά ευτυχώς. Η μικρή με λίγες μυξούλες ακόμη και σε καραντίνα. Ελπίζω μην κολλήσει από μένα αν και λόγω θηλασμού είναι δύσκολο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!! δεν προλαβα να σας διαβασω! εχθες ανεβασε πυρετο ο μπεμπης κ του εδωσα σιροπακι! τωρα εχει 37,3.. ξερετε ποσο κραταει? φοβαμαι μηπως δεν ειναι απο το εμβολιο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα...

ο μπεμπης ειναι στη πεθερα μου τον πηρε ο μπαμπας του και ειδη μου λειπει αχ το μωρο μου...εγω κοριτσια ειμαι αρρωτη με πυρετο εχθες ειχα 39 και τωρα 38....

για το κλαμα που ελεγες Σοφη μου ουτε εγω μπορω να ακουω το μωρο μου να κλαιει εχθες προπαθουσα να τον καθησυχασω ενω ηταν στο κρεβατακι του μα εκλεγε τοσο πολύ που νομιζα οτι θα εχανε τη φωνη του και τον πηρα αγκαλια.... αχ το μωρο μου αλλα τι να κανω ειμαι πολύ ασχημα εγω εχω ζαλαδες και ο πυρετος δεν λεει να φυγει... το μωρο μου να ειναι καλα κι εγω δεν θελω τιποτα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αναστασίτσα κάνατε εμβόλιο? Το πρώτο 24ωρο ανεβάζουν πυρετό από το εμβόλιο.

Νίκη περαστικά σου. Και εγώ με ντεπόν είμαι. Άσε να περάσει η επίρροια του ντεπόν να δω πως είμαι, νιώθω καλύτερα.

Ωστόσο είμαι πολύ αγχωμένη με την μικρή. Δεν μπορώ να την χαρώ ρε γμτ. Με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό! Να περάσει ο καιρός να μεγαλώσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη περαστικά σου. Και εγώ με ντεπόν είμαι. Άσε να περάσει η επίρροια του ντεπόν να δω πως είμαι, νιώθω καλύτερα.

Ωστόσο είμαι πολύ αγχωμένη με την μικρή. Δεν μπορώ να την χαρώ ρε γμτ. Με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό! Να περάσει ο καιρός να μεγαλώσει!

περαστικα και σε εσενα Ελευθερια μου... εμενα μου λειπει ο μικρουλης μου.... ελευθερια μου εχεις καμια ιδεα τι να κανω που ο μικρός μου θελει μόνο αγκαλια για να κοιμηθει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι καναμε 2 μαζι! εχθες στις 12.00 μεχρι ποτε δηλαδη ειναι λλογικο να εχει??:confused::confused: αχχχ ελευθερια μουυ!! εχεις ολα τα δικια!!!!!!!!!!

νικη μου περαστικα σου! οσο για την αγκαλια που λες εγω δεν ξερω να σου απαντησω!!:oops::oops:εγω εχω χορτασει αγκαλιτσες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι καναμε 2 μαζι! εχθες στις 12.00 μεχρι ποτε δηλαδη ειναι λλογικο να εχει??:confused::confused: αχχχ ελευθερια μουυ!! εχεις ολα τα δικια!!!!!!!!!!

νικη μου περαστικα σου! οσο για την αγκαλια που λες εγω δεν ξερω να σου απαντησω!!:oops::oops:εγω εχω χορτασει αγκαλιτσες!!

σε ευχαριστω Αναστασια μου... δεν μπορω ομως Αναστασια μου να πηγαινοερχομαι με το μωρο αγκαλια κοραζομαι και πονανε τα χερια μου και η μεση μου κανω υπομονη αλλα δεν μπορω να τον αφησω στο κρεβατι του να κλαψει μεχρι να κοιμηθει ειναι απανθρωπο για ενα μωρο 2 μηνων, σου λεω εχθες απο το κλαμα του νομιζα οτι θα εχανε τη φονουλα του το πουλακι μου και το πηρα αγκαλια και παρακαλαγα να ακουσω τη φωνουλα του, αχ τι να τον κανω, σκεφτομαι οτι ισως νιωθει ανασφαλια μεσα στο κρεβατι του, τι να πω.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω Αναστασια μου... δεν μπορω ομως Αναστασια μου να πηγαινοερχομαι με το μωρο αγκαλια κοραζομαι και πονανε τα χερια μου και η μεση μου κανω υπομονη αλλα δεν μπορω να τον αφησω στο κρεβατι του να κλαψει μεχρι να κοιμηθει ειναι απανθρωπο για ενα μωρο 2 μηνων, σου λεω εχθες απο το κλαμα του νομιζα οτι θα εχανε τη φονουλα του το πουλακι μου και το πηρα αγκαλια και παρακαλαγα να ακουσω τη φωνουλα του, αχ τι να τον κανω, σκεφτομαι οτι ισως νιωθει ανασφαλια μεσα στο κρεβατι του, τι να πω.

Σιγουρα ουτε εγω δεν θα μπορουσα!! αν ξαπλωνες κ εσυ μαζι του μεχρι να τον παρει ο υπνος?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σιγουρα ουτε εγω δεν θα μπορουσα!! αν ξαπλωνες κ εσυ μαζι του μεχρι να τον παρει ο υπνος?:rolleyes:

θα το δοκιμασω και αυτο να δουμε... παντως προτιμαω οτιδιποτε αλλο παρα να πηγαινοερχομαι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

θα το δοκιμασω και αυτο να δουμε... παντως προτιμαω οτιδιποτε αλλο παρα να πηγαινοερχομαι

εννοειτε πως να αντεξεις? κ εμενα πονανε πολυ τα χερια μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ χάθηκα τελείως το ξέρω.. αν και σας διαβάζω στα πεταχτά καμιά φορά! Πώς τα καταφέρνετε εσείς;

Ελευθερία, Νίκη και Αναστασία περαστικά σας! Τι υπουλος καιρός..

Εμείς είμαστε καλά και μεγαλώνουμε! Επίσης γκρινιάζουμε αρκετά όταν θέλουμε να κοιμηθούμε. Μιλάμε για σπαρακτικό κλάμα μπορεί να τον πιάσει:shock:. Δυστυχώς τη μέρα σπάνια τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος, οπότε τον τυλίγω με την κουβέρτα, του βάζω πιπίλα και πάω πέρα δώθε τραγουδώντας. Κουραστικό αλλά δεν έχω βρει άλλον τρόπο να τον κοιμίζω. Και συνέχεια του φεύγει η πιπίλα επειδή δεν ξέρει πώς να την κρατήσει λόγω θηλασμού. Το καημένο δεν ξέρει πώς να κοιμηθεί.. Ευτυχώς το βράδυ μόλις τρώει ξανακοιμάται. Υπάρχουν μέρες που κοιμάται και 5 ώρες συνεχόμενα! yeah!

Με το θηλασμό συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Πλέον τρώει πιο αποτελεσματικά σε λιγότερη ώρα, αλλά τη μέρα μπορεί να φάει ανά 1 ή 2 ώρες. Επίσης ακόμα πονάω λίγο, πολύ καλύτερα από παλιά όμως!!:D

Επίσης αρχίσαμε λίγο και τις βόλτες! Την πρώτη φορά ήμασταν με τη μαμά μου με το καρότσι και μόλις βγήκαμε έκλαιγε. Εγώ ήμουν έτοιμη να γυρίσουμε πίσω, αλλά η μαμά μου συνέχισε και έτσι τον πήρε ο ύπνος σε λίγα λεπτά. Ήταν η γκρίνια που τον πιάνει όταν νυστάζει.

Μια μέρα πήγαμε και για καφέ! Άλλος άνθρωπος ένιωσα! Καθίσαμε αρκετές ώρες έξω με το καρότσι τον είχα. Σε κάποια φάση πείνασε, πήγαμε στο αμάξι, θηλάσαμε και μετά ξανά πίσω.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ χάθηκα τελείως το ξέρω.. αν και σας διαβάζω στα πεταχτά καμιά φορά! Πώς τα καταφέρνετε εσείς;

Ελευθερία, Νίκη και Αναστασία περαστικά σας! Τι υπουλος καιρός..

Εμείς είμαστε καλά και μεγαλώνουμε! Επίσης γκρινιάζουμε αρκετά όταν θέλουμε να κοιμηθούμε. Μιλάμε για σπαρακτικό κλάμα μπορεί να τον πιάσει:shock:. Δυστυχώς τη μέρα σπάνια τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος, οπότε τον τυλίγω με την κουβέρτα, του βάζω πιπίλα και πάω πέρα δώθε τραγουδώντας. Κουραστικό αλλά δεν έχω βρει άλλον τρόπο να τον κοιμίζω. Και συνέχεια του φεύγει η πιπίλα επειδή δεν ξέρει πώς να την κρατήσει λόγω θηλασμού. Το καημένο δεν ξέρει πώς να κοιμηθεί.. Ευτυχώς το βράδυ μόλις τρώει ξανακοιμάται. Υπάρχουν μέρες που κοιμάται και 5 ώρες συνεχόμενα! yeah!

Με το θηλασμό συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Πλέον τρώει πιο αποτελεσματικά σε λιγότερη ώρα, αλλά τη μέρα μπορεί να φάει ανά 1 ή 2 ώρες. Επίσης ακόμα πονάω λίγο, πολύ καλύτερα από παλιά όμως!!:D

Επίσης αρχίσαμε λίγο και τις βόλτες! Την πρώτη φορά ήμασταν με τη μαμά μου με το καρότσι και μόλις βγήκαμε έκλαιγε. Εγώ ήμουν έτοιμη να γυρίσουμε πίσω, αλλά η μαμά μου συνέχισε και έτσι τον πήρε ο ύπνος σε λίγα λεπτά. Ήταν η γκρίνια που τον πιάνει όταν νυστάζει.

Μια μέρα πήγαμε και για καφέ! Άλλος άνθρωπος ένιωσα! Καθίσαμε αρκετές ώρες έξω με το καρότσι τον είχα. Σε κάποια φάση πείνασε, πήγαμε στο αμάξι, θηλάσαμε και μετά ξανά πίσω.

μπραβο Ανθη μου ολα καλα.... μονο το προβλημα του υπνου αυτο το εχω κι εγω.... εμεις πλεον δεν θηλαζουμε.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...