Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπό Αναστασία ολόκληρος άντρας ο γιος σου! Και ο δικός μου έτσι αναπτυσόταν. Η μικρή πάει με πιο αργούς ρυθμούς. Κορίτσι πιο λιτοδίαιτο.

Αυτή η τσαντούλα είναι ισοθερμική και έχει και την παγοκύστη για να μεταφέρεις μητρικό γάλα. Για παράδειγμα όταν είσαι στη δουλειά βγάζεις γάλα και το βάζεις εκεί για να το φέρεις πίσω στο σπίτι. Αλλά μπορείς να κάνεις και το ίδιο πέρνωντας ένα άλλο ισοθερμικό τσαντάκι και βάζοντας παγοκύστη. Γιατί αυτό στο Amazon το είδα νομίζω κάπου στις 38 λίρες. Λίγο τσιμπιμένο για την δουλειά που κάνει.

ναι το γιαβρι μου μεγαλωσε! βασικα μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος για τον αποκλειστικο θηλασμο κ αν περνει ικανοποιητικο βαρος!

ε τα κοριτσια κρατανε σιλουετα χεχεχε!! εσυ εχεις χρησιμοποιησει κατι παρομοιο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι είναι τα κορίτσια. 2 μηνών ήταν 4900 ενώ ο γιος μου 5700! Μεγάλη διαφορά. Χθές που την ζύγησε ο παιδίατρος ήταν κοντά 5200 αλλά έχει ακόμα για τον μήνα στις 10 Απριλίου.

Γάλα αντλημένο δεν κουβαλούσα πουθενα γιατί ο γιος μου έτρωγε στέρεες όταν πήγα στη δουλειά. Αλλά σε ένα ταξίδι που πήγαμε πήρα ισοθερμικό τσαντάκι με παγοκύστη και το φαγητό για 3 μέρες και ήταν μια χαρά. Όταν έβγαινα βόλτες και θα ήταν ώρα φρούτου ή φαγητού είχα μαζί μου αυτό

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Everyday-Stainless-Steel-Litre/dp/B001F514U4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333112263&sr=8-1

και είχα μέσα αυτό που ήταν να φάει ή νερό για κρέμα. Ήταν και καλοκαίρι και μια χαρά ούτε ψυγείο έψαχνα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Έτσι είναι τα κορίτσια. 2 μηνών ήταν 4900 ενώ ο γιος μου 5700! Μεγάλη διαφορά. Χθές που την ζύγησε ο παιδίατρος ήταν κοντά 5200 αλλά έχει ακόμα για τον μήνα στις 10 Απριλίου.

Γάλα αντλημένο δεν κουβαλούσα πουθενα γιατί ο γιος μου έτρωγε στέρεες όταν πήγα στη δουλειά. Αλλά σε ένα ταξίδι που πήγαμε πήρα ισοθερμικό τσαντάκι με παγοκύστη και το φαγητό για 3 μέρες και ήταν μια χαρά. Όταν έβγαινα βόλτες και θα ήταν ώρα φρούτου ή φαγητού είχα μαζί μου αυτό

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Everyday-Stainless-Steel-Litre/dp/B001F514U4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333112263&sr=8-1

και είχα μέσα αυτό που ήταν να φάει ή νερό για κρέμα. Ήταν και καλοκαίρι και μια χαρά ούτε ψυγείο έψαχνα.

μια χαρα ειναι η μικρη!!!!

βασικα εγω δεν θα γυρισω στη δουλεια, αλλα το θελω για να πηγαινω στη μαμα μου πχ που ειναι και 1,5 ωρα απο εδω και μες στο καλοκαιρι θα εχει ζεστη..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Και γιατί πρέπει να έχεις αντλημένο γάλα σε αυτή την περίπτωση? Αν το θέλεις για φαγητό μια χαρά είναι και τα ταπεράκια σε άλλο ισοθερμικό τσαντάκι με παγοκύστη ή το θερμός που σου έβαλα το οποίο διατηρεί και ζεστό και κρύο για πολλές ώρες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Και γιατί πρέπει να έχεις αντλημένο γάλα σε αυτή την περίπτωση? Αν το θέλεις για φαγητό μια χαρά είναι και τα ταπεράκια σε άλλο ισοθερμικό τσαντάκι με παγοκύστη ή το θερμός που σου έβαλα το οποίο διατηρεί και ζεστό και κρύο για πολλές ώρες.

γιατι μπορει να χρειαστει να λειψω ωρες! και δεν μπορω να αντλω και οποιαδηποτε στιγμη..:rolleyes: συνηθως πρωι μπορω να κανω!

θερμο εχω παντως!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Δεν σας έχω διαβάσει καθόλου.

Εμείς καλά. Μετά από ένα 24ωρο με εναλλαγή δέκατα και υποθερμία,από χθες στις 11 είναι με κανονική θερμοκρασία το παιδί. Άντε να δούμε. Πιστεύω να τέλιωσε εδώ. Η μικρή ακόμη σε καραντίνα και έτσι θα μείνει τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα. Να περάσει και το 3ημερο της ανάρρωσης.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άντε βρε Ελευθερία! Περαστικά και αγύριστα να είναι! Και εγώ την μικρή με μύξες την έχω και είμαι όλο μέσα στην ανησυχία! Ελπίζω να είναι το τελευταίο! Που θα πάει θα έρθει το καλοκαίρι να ησυχάσουμε όλες.

Ναι Αναστασία αν είναι για γάλα θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. Το λινκ που σου έβαλα είναι για να βάζεις μέσα φαγητό όχι νερό. Έχει φαρδύ στόμιο και μπορείς να ταίσεις το μωρό απυθείας από εκεί. Εγώ βάζω μέσα αλεσμένη φρουτόκρεμα ή αλεσμένο το φαγητό του παιδιού και το ταίζω από εκεί. Δεν χρειάζεσαι ούτε ψυγείο για να το συντηρήσεις αλλά ούτε και φουρνάκι για να το ζεστάνεις. Το έχεις στην ιδανική θερμοκρασία για ώρες. Μερικές φορές είχα βάλει μέσα και ζεστό νερό ακριβώς στην ποσότητα για την κρέμα του και έριχνα όταν πινούσε μέσα την σκόνη και έτοιμη η κρέμα. Μου έλυσε τα χέρια ειδικά τις Κυριακές που πηγαίναμε όλη την ημέρα στην θάλασσα. Είχα πάντα έτοιμο το φαγητό του.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

κοριτσια νιωθω κουρασμενη...σαν να με ποναει κ το κεφαλι πολυ!!

τωρα εβαλα 3 μπισκοτακια κ λιγο γαλα να φαω...

Α,τα κακα μας σαν να εχουν μειωθει νομιζω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Φιλεναδιτσες μου τις επόμενες μέρες θα σας βάλω κατι αυγα ψευτικα που κάνω διακοσμητικα!!! Θα τα ανεβασω απο το υπογειο και θα τα βγαλω φωτο να σας τα δειξω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

η καθε μια εδω εχει και το προβλημα της... αχ πότε θα ησυχασουμε;;;

λοιπον του εκανα γαλα 150 μλ και αφησε μεσα 70, μετα βαλαμε μουσικουλα και ακουγαμε ησυχος ξαπλωνε εκει μαζι μας, μετα ο μπαμπας μας εφυγε και μειναμε μοναχοι, εντομεταξυ του εκανα και τσαγακι και δεν αφησε σταγονα, αργότερα του τον εβαλα στο κρεβατακι του και το κουνουσα περα δωθε μεχρι να κοιμηθει αλλά τίποτα το ματι γαριδα με την πιπιλα στο στομα, μετα αρχισε να κλαιει προσπαθουσα να τον καθυσιχασω μα ματαια εκλεγε ακόμη πιο πολύ, βρε κοριτσια νομιζα οτι θα εχανε την φωνη του απο το ποσο δυνατα εκλεγε, τελικα τον πήρα αγκαλια και κοιμηθικε, αχ δεν μπορω να του το κοψω τι να κανω;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...