Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καταλαβα. ναι η μαμα μου δεν ειχε μουδιασματα. απο τη μια λες ευλογια η εγκυμοσυνη και το μωρο, απο την αλλη επιβαρυνε την κατασταση σου. τι να πω, αν υπαρχει δυνατοτητα να περασει ετσι χωρις εγχειρηση μακαρι. εχει και καποιους χειροπρακτικους. δεν ξερω τι ακριβως κανουν και αν οντως βοηθαει αυτο. μηπως θα επρεπε να ψαξεις και προς αυτη την κατευθυνση πριν αποφασισεις για χειρουργειο. δεν ξερω.

Ξεκινησα με χαπια, μετα ενεσες και χαπια μαζι.Τωρα κανω μια παυση μεχρι την Δευτερα που θα παω στο γιατρο.Αν γινουν χειροτερα τα πραγματα και ποναω, ισως μου πει και για χειρουργειο.Ισως μεινουμε και στασιμοι στα φαρμακα, ισως και να σταματησω τα φαρμακα και να συνεχισω με φυσικοθεραπευτη και γυμναστηριο.Παντως ολοι λενε να αποφυγω το χειρουργειο.

εμενα το πινει με τη μια, χωρις ανασα μιλαμε!!:D

ρευεται κατευθειαν κ ηρεμει! αντε να παμε την Τριτη παιδιατρο να δουμε ποσο πηρε! εμενα παντως μου φαινεται να βαρυνε αρκετα κ ψηλωσε, τα μικρα φορμακια τα σταματησαμε!

Και εμεις τα σταματησαμε με τις μπουταρες που εχουμε..

χα χα βουλα μου ακριβως το ιδιο κανει κ η δικια μου..με ενα διαλειμμα 2 ημερων που νομιζα οτι εστρωσε αλλα παλι τα ιδια αρχισε...

Τωρα εφαγε και τα υπολοιπα 30 μλ τσαι..Εσενα ποσο εφαγε μεχρι τωρα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου ποπη μου!!ο παιδιατρος σου ειπε οτι εχει κολικουσ η μικρη??

ναι εφη μου..ετσι μας ειπε αλλα το καταλαβαινω κ εγω γιατι μονιμως μαζεμενα ποδαρακια εχει κ ακομα κ οταν κοιμαται μουγκριζει κ βογκαει η καημενη...κ εσας ετσι ειναι εφη μου??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι εφη μου..ετσι μας ειπε αλλα το καταλαβαινω κ εγω γιατι μονιμως μαζεμενα ποδαρακια εχει κ ακομα κ οταν κοιμαται μουγκριζει κ βογκαει η καημενη...κ εσας ετσι ειναι εφη μου??

και εμας ετσι ακριβως κλαιει με αναφιλητα αμα τον πιασει ευτυχως δεν ειναι ετσι καθε μερα!!τι σταγονες σας εδωσε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ξεκινησα με χαπια, μετα ενεσες και χαπια μαζι.Τωρα κανω μια παυση μεχρι την Δευτερα που θα παω στο γιατρο.Αν γινουν χειροτερα τα πραγματα και ποναω, ισως μου πει και για χειρουργειο.Ισως μεινουμε και στασιμοι στα φαρμακα, ισως και να σταματησω τα φαρμακα και να συνεχισω με φυσικοθεραπευτη και γυμναστηριο.Παντως ολοι λενε να αποφυγω το χειρουργειο.

Και εμεις τα σταματησαμε με τις μπουταρες που εχουμε..

Τωρα εφαγε και τα υπολοιπα 30 μλ τσαι..Εσενα ποσο εφαγε μεχρι τωρα?

απο τις 11 εφαγε ηδη 270 μλ...κ συνεχιζουμε...2 μερες που ειχε στρωσει επινε 650-700 μλ ...τις υπολοιπες μερες ειχε πιει κ 1065 μλ...να δουμε σημερα ποσο θα πιει συνολικα..τα γραφω ολα σε τετραδιο για να ξερω τι γινεται...

B4Itp2.png

και εμας ετσι ακριβως κλαιει με αναφιλητα αμα τον πιασει ευτυχως δεν ειναι ετσι καθε μερα!!τι σταγονες σας εδωσε??

ναι την δινω μια φορα την ημερα απο 4 σταγονιτσες αλλα να σου πω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα...εσας σας βοηθανε??nopar λεγονται...αλλα μου εδωσε κ ενα αλλο το οποιο τα φαρμακεια εχουν ελειψη κ δεν μπορω να το βρω...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

απο τις 11 εφαγε ηδη 270 μλ...κ συνεχιζουμε...2 μερες που ειχε στρωσει επινε 650-700 μλ ...τις υπολοιπες μερες ειχε πιει κ 1065 μλ...να δουμε σημερα ποσο θα πιει συνολικα..τα γραφω ολα σε τετραδιο για να ξερω τι γινεται...

για αυτο αρχισε την γκρινια παλι μαλλον...το τσαγακι??

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ναι την δινω μια φορα την ημερα απο 4 σταγονιτσες αλλα να σου πω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα...εσας σας βοηθανε??nopar λεγονται...αλλα μου εδωσε κ ενα αλλο το οποιο τα φαρμακεια εχουν ελειψη κ δεν μπορω να το βρω...

εμεις αλλες του δινουμε τες restropinal καποτε τον πιανουν καποτε οχι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα ειπε μεχρι τωρα 360μλ!!δυο γευματα,τωρα ειναι ωρα του να ξυπνησει να φαει!!σανα τον ακουω παω να κανω γαλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν ξερω κοριτσια πιστευω οτι μας ματιασαν!!!!!

Πόπη μου απο εκεινη την ωρα που μιλησαμε λιγο κλαιει?? Ουφ ρε συ μηπως την παραφουσκωνεις στο φαι?

Βούλα μου μην στεναχωριεσαι μωρε εισαι μικρη δεν νομιζω να σου δημιουργησει τσο προβλημα με την μεση σου!!

Νίκη μου κι εγω ειχα προβλημα με το που την αφηνα εκλαιγε αλλα τωρα με το ρηλαξ εχω δει λιγη διαφορα... στο κρεβατι εκλαιγε κ γενικα σε τελειως επιπεδο μερος αν την εβαζα...τωρα με το ρηλαξ που ειναι πιο ανασηκωμεν ειναι καλυτερα καθεται κ κανενα 20λεπτο εκει χωρς να γκρινιαξει. ε μερα με τη μερα θα καθεται κ πιο καλα κ πιο πολυ!!

Εφη μου χορεψες λιγη ζουμπα και για μενα χτες??? χα χχχχχχα

ναι δωρακι μου δεν σταματησε παλι να κλαιει...οσο μπορω την δινω λιγοτερο κ να την κραταω στο 3ωρο αλλα χαλαει τον κοσμο...το θεμα ειναι οτι δεν κοιμαται κ οσο ειναι ξυπνια ψαχνει να φαει...

σονια κ βούλα δεν θα σχολιασω καθολου τις πεθερες σαςςςςς!!!!!:mad::-x

ποπακι μηπως ειχε ηρεμησει με την αλαγη περιβαλοντος κ τωρα ξανα βαρεθηκε? βγαλτε την να παρει λιγο αερα!!!!

δωρακι και εφακη ευχαρισω πολύ!! :D

μωρε λες να εχει αποψη κ να βαριεται?? εχθες παλι καναμε μια αποπειρα να την βγαλουμε με την πεθερα εξω..κ μολις βγηκαμε απο την πορτα κ την χτυπησε ο ηλιος αρχισε να κλαιει με λιγμους και ξαναμπηκαμε μεσα...μετα εγω πως να μην εχω φοβια...κ η πεθερα μου τα παιξε...

Ναι το ειδα!! Αχ κουραγιο!!!

Αχ αν ερθουμε καμια Θεσ/νικη πάντως να κανονισουμε να βρεθουμε ε?????? Εσυ πάντως που πηρες το κολαι με το σλινγκ και κοβεις βολτες δεν ερχεσαι απο Κοζανη μια βολτα να πιουμε καφε??? χα χα!!!!!!!!

ααχ ναι δωρακι να κανονισουμε ολες μαζι να πιουμε καφεδουμπες!! εγω στην αναστασια ακομα το χρωσταω...με περιμενει να κατεβω κεντρο...αλλα εγω ακομα στο μπαλκονι δεν μπορω να βγω...

B4Itp2.png

αερας κοπανιστος ειναι πλεον το τσαγακι...χα χα μονο 2 μερες μας βοηθησε...τωρα το ξεπεταει κ μετα απο μιση ωρα ζηταει κ γαλα...

αναστασακι μου ολοκληρος αντρας εγινε το μαναρακι σου!! μπραβο σας κοπελα μου!! φτου φτου ο κουκλος σου που δεν σε παιδευει κ πολυ οπως εμας!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αερας κοπανιστος ειναι πλεον το τσαγακι...χα χα μονο 2 μερες μας βοηθησε...τωρα το ξεπεταει κ μετα απο μιση ωρα ζηταει κ γαλα...

αναστασακι μου ολοκληρος αντρας εγινε το μαναρακι σου!! μπραβο σας κοπελα μου!! φτου φτου ο κουκλος σου που δεν σε παιδευει κ πολυ οπως εμας!!

εε σαν εμενα που σας ελεγα οτι δεν την κανει τιποτα.μονο για να ξεδιψαει το πινει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κι εμενα ζοριζεται κ μουγκριζει αλλα ειναι απο τα κακα της!!! Ειναι γνωστο πλεον!!!

Κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω........ εμενα κοιμαται κ συνηθως το ενα ματακι δεν κλεινει καλα!!!! λετε να με κατασκοπευει???????? χ χα χα χα!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ αυτες η γιαγιαδες ,ειπαμε να βοηθανε αλλα οχι και να μας κακομαθενουν τα παιδια!!

αχ εφη μου δεν ξερω τι να κανω πλεον. οταν ερθει η ωρα του υπνου του δεν μπορω...

Δεν ξερω κοριτσια πιστευω οτι μας ματιασαν!!!!!

Πόπη μου απο εκεινη την ωρα που μιλησαμε λιγο κλαιει?? Ουφ ρε συ μηπως την παραφουσκωνεις στο φαι?

Βούλα μου μην στεναχωριεσαι μωρε εισαι μικρη δεν νομιζω να σου δημιουργησει τσο προβλημα με την μεση σου!!

Νίκη μου κι εγω ειχα προβλημα με το που την αφηνα εκλαιγε αλλα τωρα με το ρηλαξ εχω δει λιγη διαφορα... στο κρεβατι εκλαιγε κ γενικα σε τελειως επιπεδο μερος αν την εβαζα...τωρα με το ρηλαξ που ειναι πιο ανασηκωμεν ειναι καλυτερα καθεται κ κανενα 20λεπτο εκει χωρς να γκρινιαξει. ε μερα με τη μερα θα καθεται κ πιο καλα κ πιο πολυ!!

Εφη μου χορεψες λιγη ζουμπα και για μενα χτες??? χα χχχχχχα

εχω κι εγψ απο αυτο το ριλαξ μα δεν κανει τιποτα τωρα πλεον....

images?q=tbn:ANd9GcTObyzNKH5hFJJBeLXle8MudEbBKNev-YI2Iqi95DK22fOw9xsW

εε σαν εμενα που σας ελεγα οτι δεν την κανει τιποτα.μονο για να ξεδιψαει το πινει.

κοριτσια το τσαι δεν ειναι για να χορτενει το μωρο απλα για ξεδιψαει, διαβαστε τι γραφει στη συσκευασια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ποπακι μου η αληθεια δεν εχει γκρινια με τις ωρες! σε λογικα πλαισια! την ημερα δεν κοιμαται κατω με τιποτα! αλλα βαρεθηκα να τα λεω! χαχαχαχαχα

βγαλτην εσυ βολτιτσα λιγο στην φασαρια κ να δεις αστην να κλαψει λιγο αφου κ στο σπιτι παλι κλαιει! πειραματισου παντως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καναμε το εμβολιο γυρισαμε! εκλαψε αλλα ολα καλα μετα στην αγκαλίτσα! ειμαστε μια χαρα! βαρος 6370 κ υψος 64 πόντους! ολα καλά!!!:D:D

να σας ρωτησω οι κοπελες που θηλαζετε εχετε ιδεα για αυτην την τσαντα??

http://klinikum.gr/product/cooler-bag/

Ποπό Αναστασία ολόκληρος άντρας ο γιος σου! Και ο δικός μου έτσι αναπτυσόταν. Η μικρή πάει με πιο αργούς ρυθμούς. Κορίτσι πιο λιτοδίαιτο.

Αυτή η τσαντούλα είναι ισοθερμική και έχει και την παγοκύστη για να μεταφέρεις μητρικό γάλα. Για παράδειγμα όταν είσαι στη δουλειά βγάζεις γάλα και το βάζεις εκεί για να το φέρεις πίσω στο σπίτι. Αλλά μπορείς να κάνεις και το ίδιο πέρνωντας ένα άλλο ισοθερμικό τσαντάκι και βάζοντας παγοκύστη. Γιατί αυτό στο Amazon το είδα νομίζω κάπου στις 38 λίρες. Λίγο τσιμπιμένο για την δουλειά που κάνει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...