Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμάς!

Εμείς είμαστε περίπου σαν την Ελευθερία. Η μπέμπα έχει μύξες και λίγο βήχα. Την πήγα χθές στον παιδίατρο για καλό και για κακό αλλά ευτυχώς μου είπε ότι είναι μόνο στο ανώτερο αναπνευστικό και δεν έχει ακροαστικά. Βασικά μου είπε ότι είναι κρυωματάκι. Είδα τον ήλιο και την ξετύλιξα απότομα από τις πάνες και μάλλον εκεί την πατήσαμε. Μου είπε όμως να καθαρίζω συνέχεια τη μύτη της με ορό και να ρουφάω τις μύξες για να μην κάνει βρογχιολίτιδα. Το βράδυ μου ξυπνούσε ανά 2 ώρες συνέχεια για να φάει. Τώρα όμως ρίχνει κάτι ύπνους μια χαρά. Ας ελπίσουμε ότι θα το περάσουμε έτσι στο πόδι.

Όσο για το θέμα μαμά-πεθερά. Εμένα η μαμά μου τα προσέχει συνέχεια τα παιδιά. Αφού κανονίζω οτιδήποτε και λίγο πριν φύγω τις λέω ότι θα τα κρατήσει. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Πριν την Πρωτοχρονιά που μου αρρώστησε ο μεγάλος με αμυγδαλύτιδα εκτός το ότι ήταν όλη την ημέρα εδώ κοιμόταν και το βράδυ και τον έλεγχε συνέχεια. Αφού έτυχε εμένα να με πάρει ο ύπνος-ήμουν και ετοιμόγεννη-και να ξυπνήσω μετά από 5 ώρες πανικόβλητη ότι δεν είδα τον πυρετό του παιδιού και μου λέει χαλαρά μην ανησυχείς εγώ τον είδα και σε άφησα να ξεκουραστείς. Η καϋμένη του έδινε και τα αντιπυρετικά και την έκανε συνέχεια εμετό. Μια εβδομάδα τίποτα δεν είπε. Αλλά η πεθερά στον κόσμο της. Ούτε τηλ δεν πείρε να μάθει. Και ο άντρας μου την δικαιολογεί ότι ρωτάει εκείνον και δεν χρειάζεται να πάρει τηλ-δουλεύουν μαζί. Η πεθερά μου θέλει μόνο να τα πέρνει στο σπίτι της και να τα έχει εκεί και συνέχεια αν γίνεται. Φυσικά χωρίς εμένα είναι το ιδανικό της.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καναμε το εμβολιο γυρισαμε! εκλαψε αλλα ολα καλα μετα στην αγκαλίτσα! ειμαστε μια χαρα! βαρος 6370 κ υψος 64 πόντους! ολα καλά!!!:D:D

να σας ρωτησω οι κοπελες που θηλαζετε εχετε ιδεα για αυτην την τσαντα??

http://klinikum.gr/product/cooler-bag/

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καναμε το εμβολιο γυρισαμε! εκλαψε αλλα ολα καλα μετα στην αγκαλίτσα! ειμαστε μια χαρα! βαρος 6370 κ υψος 64 πόντους! ολα καλά!!!:D:D

μπραβο αναστασια μου!!ποπο γινατε ενας μεγαλος αντρας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πρεπει να μην του κανεις το χατηρι αστον να κλαψει και λιγο δεν παθαινει κατι αλλαξε του το τωρα αυτο το συνηθειο γιατι οταν θα παρει κι αλλο βαρος θα ειναι πολυ δυσκολο να κοιματε αγκαλια!!παρε και το ριλαξ δοκιμασε το

επεινε 150 βουλα μου εχει καμια δεκαρια μερες που πινει 180

εφη μου εγω οταν κλαιει τον αφηνω για λίγο δεν τον πέρνω αμεσως, η μανα μου ομως μολις κλάψει τον πέρνει πάνω της και οταν της λεω αφηστω να κλάψει και λίγο δεν θα παθει τίποτα μου λεει " εν να αφηκω το μωρο να κλαίει"

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εφη μου εγω οταν κλαιει τον αφηνω για λίγο δεν τον πέρνω αμεσως, η μανα μου ομως μολις κλάψει τον πέρνει πάνω της και οταν της λεω αφηστω να κλάψει και λίγο δεν θα παθει τίποτα μου λεει " εν να αφηκω το μωρο να κλαίει"

αχ αυτες η γιαγιαδες ,ειπαμε να βοηθανε αλλα οχι και να μας κακομαθενουν τα παιδια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δεν ξερω κοριτσια πιστευω οτι μας ματιασαν!!!!!

Πόπη μου απο εκεινη την ωρα που μιλησαμε λιγο κλαιει?? Ουφ ρε συ μηπως την παραφουσκωνεις στο φαι?

Βούλα μου μην στεναχωριεσαι μωρε εισαι μικρη δεν νομιζω να σου δημιουργησει τσο προβλημα με την μεση σου!!

Νίκη μου κι εγω ειχα προβλημα με το που την αφηνα εκλαιγε αλλα τωρα με το ρηλαξ εχω δει λιγη διαφορα... στο κρεβατι εκλαιγε κ γενικα σε τελειως επιπεδο μερος αν την εβαζα...τωρα με το ρηλαξ που ειναι πιο ανασηκωμεν ειναι καλυτερα καθεται κ κανενα 20λεπτο εκει χωρς να γκρινιαξει. ε μερα με τη μερα θα καθεται κ πιο καλα κ πιο πολυ!!

Εφη μου χορεψες λιγη ζουμπα και για μενα χτες??? χα χχχχχχα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν το ξερω αυτο Αναστασια μου,δεν εχει καμια κριτικη πουθενα να διαβασουμε?

Καλε πως μεγαλωσε ετσι ο μπεμπης σου?? Αντε να σου ζησει και παλι!!!!!!:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εμενα το πινει με τη μια, χωρις ανασα μιλαμε!!:D

ρευεται κατευθειαν κ ηρεμει! αντε να παμε την Τριτη παιδιατρο να δουμε ποσο πηρε! εμενα παντως μου φαινεται να βαρυνε αρκετα κ ψηλωσε, τα μικρα φορμακια τα σταματησαμε!

εμενα ρε συ που ειναι πιο μεγαλη οταν της εδωσα μπουκαλι με ξενο ηπιε μονο 100μλ.... μαλλον δεν εχει συνιθησει να πινει απο εκει ε???

Αχ κι εγω νυσταζω Γωγουλα και εχω κ τον αντρα μου που λεει πρεπει να βαλουμε ενα προγραμμα στο παιδι για να μην ξυπναει να κοιμαται συνεχομενα... και του λεω ο θηλασμος δεν εχει προγραμμα...πεινασε ξυπνησε να φαει τελος!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξερω κοριτσια πιστευω οτι μας ματιασαν!!!!!

Πόπη μου απο εκεινη την ωρα που μιλησαμε λιγο κλαιει?? Ουφ ρε συ μηπως την παραφουσκωνεις στο φαι?

Βούλα μου μην στεναχωριεσαι μωρε εισαι μικρη δεν νομιζω να σου δημιουργησει τσο προβλημα με την μεση σου!!

Νίκη μου κι εγω ειχα προβλημα με το που την αφηνα εκλαιγε αλλα τωρα με το ρηλαξ εχω δει λιγη διαφορα... στο κρεβατι εκλαιγε κ γενικα σε τελειως επιπεδο μερος αν την εβαζα...τωρα με το ρηλαξ που ειναι πιο ανασηκωμεν ειναι καλυτερα καθεται κ κανενα 20λεπτο εκει χωρς να γκρινιαξει. ε μερα με τη μερα θα καθεται κ πιο καλα κ πιο πολυ!!

Εφη μου χορεψες λιγη ζουμπα και για μενα χτες??? χα χχχχχχα

χορεψα δωρα μου αν και μου βγηκε ξινο μετα ο μπεμπης εκλαιγε μεχρι τες 1 το πρωι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σονια κ βούλα δεν θα σχολιασω καθολου τις πεθερες σαςςςςς!!!!!:mad::-x

ποπακι μηπως ειχε ηρεμησει με την αλαγη περιβαλοντος κ τωρα ξανα βαρεθηκε? βγαλτε την να παρει λιγο αερα!!!!

δωρακι και εφακη ευχαρισω πολύ!! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χορεψα δωρα μου αν και μου βγηκε ξινο μετα ο μπεμπης εκλαιγε μεχρι τες 1 το πρωι!!

Ναι το ειδα!! Αχ κουραγιο!!!

σονια κ βούλα δεν θα σχολιασω καθολου τις πεθερες σαςςςςς!!!!!:mad::-x

ποπακι μηπως ειχε ηρεμησει με την αλαγη περιβαλοντος κ τωρα ξανα βαρεθηκε? βγαλτε την να παρει λιγο αερα!!!!

δωρακι και εφακη ευχαρισω πολύ!! :D

Αχ αν ερθουμε καμια Θεσ/νικη πάντως να κανονισουμε να βρεθουμε ε?????? Εσυ πάντως που πηρες το κολαι με το σλινγκ και κοβεις βολτες δεν ερχεσαι απο Κοζανη μια βολτα να πιουμε καφε??? χα χα!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι το ειδα!! Αχ κουραγιο!!!

Αχ αν ερθουμε καμια Θεσ/νικη πάντως να κανονισουμε να βρεθουμε ε?????? Εσυ πάντως που πηρες το κολαι με το σλινγκ και κοβεις βολτες δεν ερχεσαι απο Κοζανη μια βολτα να πιουμε καφε??? χα χα!!!!!!!!

χαχααχχαχαχααχα!! βασικα για βόλτα μπορω να πω τον αντρα μου να ερθουμε καμια κυριακη!! αλλα αν ερθετε θα χαρω πολυ να παμε για καφε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...