Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γειαααααααααααα

απλωσα δυο πλυντηρια ρουχα ,εκανα μια ελιοπιττα και τωρα κανω μακαρονια για το μεσημερι,ευτυχως ο μικρος κοιματε στο ριλαξ!!παω να σας διαβασω!

εφακη μου γεια σουυυυυ....

θυμαμαι οτι ειχεσ πει οτι το μικρο τον βαζεισ στο ριλαξ και κοιμαται και ειναι σαν κουνια,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βουλα μου η πεθερα σου ειναι απλα απαραδεκτη!!!υπομονη με την μεση σου και θα περασει να σκεφτεσαι θετικα!!!

νικη μου εχω αυτο το ριλαξ που εβαλες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!φυσικα εμενα κοιματε και στο κρεβατακι του δεν θελει να τον κρατας μονο οταν τον πιασουν οι κολικοι σπαραζοι και κλαιει πολυ ακομα και στην αγκαλια!!

εμενα η μαμα μου με βοηθα πολυ,η πεθερα μου απλα μου δινει συμβουλες κανει οτι τα ξερει ολα:rolleyes::rolleyes:αλλα τι να κανουμε 2 φορες την εβδομαδα που ερχετε απο μια ωρα την φορα την ατεχω:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη μου γεια σουυυυυ....

θυμαμαι οτι ειχεσ πει οτι το μικρο τον βαζεισ στο ριλαξ και κοιμαται και ειναι σαν κουνια,

γεια νικη μου!!εκει κοιματε τωρα ο μικρος!!βγαινει κι ολας και γινετε και κανονικο ριλαξ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια,εχει φαει 150 μλ και ακομα ψαχνετε για φαι..Τι να κανω?Να δωσω και αλλο?9 η ωρα εφαγε 100μλ(τα υπολοιπα δεν τα εφαγε γτ την πηρε ο υπνος)..

Μαλλον θα της δωσω λιγο τσαγακι αλλα πολυ φαγανου ειναι..Δεν με σκεφτεται που δεν θα μπορω να την παιρνω αγκαλια...

Της επλεξα και μια κορδελα..Της παει απιστευτα..Θα πλεξω και λουλουδια επανω..

dsci0248e.th.jpg

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κοριτσια,εχει φαει 150 μλ και ακομα ψαχνετε για φαι..Τι να κανω?Να δωσω και αλλο?9 η ωρα εφαγε 100μλ(τα υπολοιπα δεν τα εφαγε γτ την πηρε ο υπνος)..

Μαλλον θα της δωσω λιγο τσαγακι αλλα πολυ φαγανου ειναι..Δεν με σκεφτεται που δεν θα μπορω να την παιρνω αγκαλια...

Της επλεξα και μια κορδελα..Της παει απιστευτα..Θα πλεξω και λουλουδια επανω..

dsci0248e.th.jpg

εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει να του δινω οσο φαγητο θελει!!πεινουμε 180 μλ τωρα!!και καθε 3 ωρες τρωει την μερα,το βραδυ κανει εξαωρο αμα δεν τον πιασουν οι κολικοι!!ωραια η κορδελα,με γεια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

βουλα μου η πεθερα σου ειναι απλα απαραδεκτη!!!υπομονη με την μεση σου και θα περασει να σκεφτεσαι θετικα!!!

νικη μου εχω αυτο το ριλαξ που εβαλες και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!φυσικα εμενα κοιματε και στο κρεβατακι του δεν θελει να τον κρατας μονο οταν τον πιασουν οι κολικοι σπαραζοι και κλαιει πολυ ακομα και στην αγκαλια!!

εμενα η μαμα μου με βοηθα πολυ,η πεθερα μου απλα μου δινει συμβουλες κανει οτι τα ξερει ολα:rolleyes::rolleyes:αλλα τι να κανουμε 2 φορες την εβδομαδα που ερχετε απο μια ωρα την φορα την ατεχω:tongue:

δεν ξερω τι να κανω εφη μου.... εσυ τι λες;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εμενα ο παιδιατρος μου εχει πει να του δινω οσο φαγητο θελει!!πεινουμε 180 μλ τωρα!!και καθε 3 ωρες τρωει την μερα,το βραδυ κανει εξαωρο αμα δεν τον πιασουν οι κολικοι!!ωραια η κορδελα,με γεια!!

Ειναι και 3 εβδ μεγαλυτερος ο δικος σου.Στην ηλικια μας θυμασαι ποσο πινατε?Εμενα τρωει 120-150 καθε 2,5 ωρες..Προσπαθω για το 3ωρο.:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειναι και 3 εβδ μεγαλυτερος ο δικος σου.Στην ηλικια μας θυμασαι ποσο πινατε?Εμενα τρωει 120-150 καθε 2,5 ωρες..Προσπαθω για το 3ωρο.:rolleyes:

καλε πολυ φαγανη η δικια σου! εμενα 120 πινει ανα 4ωρο κ το βραδυ συνηθως το κανει 5ωρο τουλαχιστον!

BJVqp3.png

δεν ξερω τι να κανω εφη μου.... εσυ τι λες;;;

πρεπει να μην του κανεις το χατηρι αστον να κλαψει και λιγο δεν παθαινει κατι αλλαξε του το τωρα αυτο το συνηθειο γιατι οταν θα παρει κι αλλο βαρος θα ειναι πολυ δυσκολο να κοιματε αγκαλια!!παρε και το ριλαξ δοκιμασε το

επεινε 150 βουλα μου εχει καμια δεκαρια μερες που πινει 180

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια μου ομορφα τι κανετε??σας διαβασα στα πεταχτα αλλα να πω την αληθεια δεν συγκρατησα κ πολλα...

εμεις παλι εχθες αρχισαμε τα ιδια...ολη μερα κλαμμα κ γκρινια κ δεν κοιμοταν με τπτ ...το βραδυ εξισου τα ιδια μας ψοφησε με την πεθερα μου δεν εχουμε κοιμηθει καθολου κ η μπεμπα τωρα την πηρε ο υπνος...παλι ανα μια ωρα ζητουσε να φαει...τι τσαι την εδινα τι γαλα δεν σταματουσε με τπτ...ακομα κ στην αγκαλια μας κ δεν ηρεμει...εγω κουτουλαω απο την κουραση κ την αυπνια κ ποναει η τομη μου παλι,,για την μεση δεν το συζητω σαν να μου εχει κοπει στα δυο νιωθω...

δεν μπορω να καταλαβω δεν κουραζεται για να κοιμηθει?? εχθες σαν 24ωρο ζητημα να κοιμηθηκε συνολικα ενα 5ωρο...

αχ μου φαινεται θα εγκατασταθω εδω μεχρι το καλοκαιρι...κ πραγματικα στεναχωριεμαι που ειναι ετσι η μπεμπα γιατι αλλιως τα φανταζομουν...ειμαι κμακρυα απο τον αντρα μου ...εχει πολυ δουλεια κ δεν προλαβαινει ουτε να ερθει να μας δει...που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω,,,καναμε οικογενεια κ ειμαστε μακρυα ο ενας απο τον αλλο...

σημερα 5.30 εχω γυναικολογο για να με εξετασει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ρε συ, πονουσε το ποδι μου.Ελεγα καμια τενοντιτιδα θα ειναι ή τελος παντων κανενα πιασιμο.Δεν εδινα σημασια.Οταν κοντεψα να κλεισω χρονο με το πονο, πηγα να δω τι ειναι..Ο &*&* ο γιατρος μου λεει 'Δεν ειναι τιποτα..καμια ισχιαλγια θα ειναι αλλα δεν ειναι τιποτα".Πανε κανε μια ακτινογραφια και ελα.Παω και εγω αλλα ειχαν απεργια..Το απογευμα κανω τεστ και ειμαι εγκυος..Οποτε καλυτερα που δεν εκανα ακτινογραφια.Πλεον ομως δεν μπορουσα να δω και γιατι πονουσα.Δεν με επιανε παντα, κυριως οταν κουραζομουν.Προς το τελος της εγκυμοσυνης ομως αρχισε να μουδιαζει και το ποδι και να μην μπορω να περπατησω και καλα.Πηρα και 10 κιλα στην εγκυμοσυνη, ηρθε και εδωσε.Ισως και επειδη γεννησα φυσιολογικα, να χειροτερεψε ακομα περισσοτερο..

Γεννησα και μετα απο 1-2 εβδομαδες, αρχισε να με πονα πολυ το ποδι.Δεν μπορουσα καν να θηλασω.Πηγα σε ορθοπαιδικο και μου ειπε να κανω αξονικη.Εκει φανηκε οτι εχω κηλη.Μετα απο λιγες μερες με πιανει και μια κριση πονου.Πηγαινα να σηκωθω απο το κρεβατι και δεν ενιωθα τα ποδια μου.Πιστευω οτι οι πονοι της γεννας ειναι πιο ανωδυνοι..

Η μαμα σου ισως εχει κηλη ο4.Αυτη η κηλη, απλα δημιουργοι πονο στη μεση οταν κουραζεσαι.Η κηλη που εχω εγω λεγεται ο5 και δημιουργει πονο στο ποδι γτ πιεζει τα νευρα και επισης δημιουργει και μουδιασμα και μυικη αδυναμια..

Μακαρι να περασει ετσι...Τι να πω...Τρεμω μην γινουν χειροτερα.Εχουν βρει γιατριες για καρκινους και δεν εχουν βρει για αυτο..

καταλαβα. ναι η μαμα μου δεν ειχε μουδιασματα. απο τη μια λες ευλογια η εγκυμοσυνη και το μωρο, απο την αλλη επιβαρυνε την κατασταση σου. τι να πω, αν υπαρχει δυνατοτητα να περασει ετσι χωρις εγχειρηση μακαρι. εχει και καποιους χειροπρακτικους. δεν ξερω τι ακριβως κανουν και αν οντως βοηθαει αυτο. μηπως θα επρεπε να ψαξεις και προς αυτη την κατευθυνση πριν αποφασισεις για χειρουργειο. δεν ξερω.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλε πολυ φαγανη η δικια σου! εμενα 120 πινει ανα 4ωρο κ το βραδυ συνηθως το κανει 5ωρο τουλαχιστον!

Αχ το ξερω Γωγω μου.Και η παιδιατρος ειπε να μην της δινω τοσο.Θα γινει χοντρουλα στο τελος..

Ειναι 1 η ωρα και απο τις 4 εχει πιει 530μλ γαλα και 20μλ τσαι..

Επισης το γευμα μας εχει ως εξης..Τρωει τα 60μλ και σταματαει γιατι θελει να ρευτει.Συνηθως το πρωτο ρεψιμο ειναι στο 5λεπτο.Μετα θελει ενα 5λεπτο ξεκουραση και μετα θα ζητησει και το επομενο 60αρι.Μεχρι ομως να ρευτει την δευτερη φορα, κλεινουμε ωρα που κραταει το γευμα.Στην ουσια μιαμιση ωρα μενει μεχρι το επομενο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κ εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε ολη μερα αγκαλια κ για να κοιμηθει θελει κουνημα κ αγκαλια...μολις την αφηνουμε κατω κλαιει...γιαυτο κ δεν αντεχω αλλο μονη μου να την κραταω...

B4Itp2.png

Αχ το ξερω Γωγω μου.Και η παιδιατρος ειπε να μην της δινω τοσο.Θα γινει χοντρουλα στο τελος..

Επισης το γευμα μας εχει ως εξης..Τρωει τα 60μλ και σταματαει γιατι θελει να ρευτει.Συνηθως το πρωτο ρεψιμο ειναι στο 5λεπτο.Μετα θελει ενα 5λεπτο ξεκουραση και μετα θα ζητησει και το επομενο 60αρι.Μεχρι ομως να ρευτει την δευτερη φορα, κλεινουμε ωρα που κραταει το γευμα.Στην ουσια μιαμιση ωρα μενει μεχρι το επομενο..

εμενα το πινει με τη μια, χωρις ανασα μιλαμε!!:D

ρευεται κατευθειαν κ ηρεμει! αντε να παμε την Τριτη παιδιατρο να δουμε ποσο πηρε! εμενα παντως μου φαινεται να βαρυνε αρκετα κ ψηλωσε, τα μικρα φορμακια τα σταματησαμε!

BJVqp3.png

χα χα βουλα μου ακριβως το ιδιο κανει κ η δικια μου..με ενα διαλειμμα 2 ημερων που νομιζα οτι εστρωσε αλλα παλι τα ιδια αρχισε...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...