Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια παντως ολο προβληματα ειμαστε μας ματιασαν παλι??? Φτου φτου!!

Εμενα δεν κοιμαται παλι καλα το βραδυ κ ξέρετε γιατι??? Αυτη την φορα οχι επειδη δεν κανει κακα αλλα επειδη κανει αλλα ζορίζεται.! Μπρος γκρεμός κ πισω ρέμα!! Ξυπνάει για να ζοριστεί να κανει κακα,τι να κανω?????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νίκη ο μεγαλος μου ηταν ετσι απο την αρχη που τον ειχαμε φερει απο το μαιευτηριο. δεν κοιμοτανε. ηθελε αγκαλια να βολταρουμε για να κοιμηθει και μολις τον αφηναμε ξυπνουσε. οταν ηταν ξυπνιος ηθελε να τον κανουμε βολτες ορθιοι και οταν καθομασταν εκλαιγε. που το καταλαβαινε ρε παιδι μου. και τελικα κατεληξε να κοιμαται μονο επανω μας! και αυτο συνεχιστηκε μεχρι οχτω μηνων περιπου. μετα ανακλυψα οτι ημουν εγκυος στη μικρη οποτε δεν μπορουσα πια να τον βολταρω για να κοιμηθει. τον ειχα μεν αγκαλια για να κοιμηθει αλλα καθιστη. εκλαιγε στην αρχη αλλα δεν σηκωνομουν. οποτε το πηρε αποφαση. αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειναι και στο παιδι. εμαθε κιολας λιγο. σιγα σιγα θα αλλαξει αυτο. η κουνια που λες θα βοηθησει. αλλα μη νομιζεις οτι θα καθεται παρα πολυ. αλλα απο το καθολου κατι ειναι και αυτο. επισης εγω ειχα το καροτσι μεσα στο σπιτι και τον εκανα βολτες με το καροτσι για να κοιμηθει. καλυτερα στο καροτσι παρα στα χερια και βολτες! παντως δεν γινεται να το αφηνεις να κλαιει. εγω δεν μπορουσα και ακομη δεν μπορω. ειναι πολυ μικρα και απαιτητικα! θα κανεις υπομονη μεχρι να μεγαλωσει μερικους μηνες και να αποσχολειται με παιχνιδακια.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Εμένα όμως Γεωργία μου δεν μπορεί να τον πάρει γιατί απλά ανοίγει την πόρτα και έρχεται το παιδί. Μόνο στο εξοχικό μπορεί να τον πάρει αλλά τώρα δεν θέλω να τον αφησω να πάει εκεί. 1ον θέλω να παρακολουθώ το παιδί και 2ον εκεί δεν θα κάτσει μέσα. Είναι εξοχή και θέλει να παίζει.

Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Εδώ μαζί μου. Να τώρα ήρθε και μου λέει αύριο θα λείπω όλη μέρα, θα πάω στο Ρέθυμνο. Της λέω τι να σου πω...εσύ ζεις στον κόσμο σου, κάνε ό,τι θες. Και μου είπε πως δεν θα πάει. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση? Πως αν κολλήσει το μωρό θα έχουμε τρεχάματα πάλι?

ελευθερια περαστικα σας. ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα ο μικρος και κυριως να μην κολλησει τη μπεμπα. αν της πεις της μαμας σου οτι θελεις να ερθει να σε βοηθησει δεν θα ερθει? μπορει να μην το καταλαβαινει απο μονη της, αλλα αν της το πεις ευθεως? για το εξοχικο που λες παντως, και γω συμφωνω οτι οταν ειναι αρρωστο το παιδι πρεπει να ειναι με τη μαμα του. και γω δεν θα ηθελα να φυγει. αλλα το να παιζει εξω δεν πειραζει. μπορει να του κανει και καλο. και οντως οταν ειναι αρρωστα δεν το καταλαβαινεις αμεσως γιατι ειναι γεματα ζωντανια παρολο που εχουν πυρετο. ο δικος μου ο μεγαλος, οταν ειναι αρρωστος, οταν θα πει μαμα κρυωνω, ο πυρετος ειναι ηδη 39και. πιο πριν ειναι μες στην τρελη χαρα. και συνηθως ανακαλυπτω οτι εχουν πυρετο φιλωντας τα στο μετωπο. το πιο καλο θερμομετρο!

οταν θα πας στη δουλεια ποιος θα την κραταει τη μικρη?

νίκη ο μεγαλος μου ηταν ετσι απο την αρχη που τον ειχαμε φερει απο το μαιευτηριο. δεν κοιμοτανε. ηθελε αγκαλια να βολταρουμε για να κοιμηθει και μολις τον αφηναμε ξυπνουσε. οταν ηταν ξυπνιος ηθελε να τον κανουμε βολτες ορθιοι και οταν καθομασταν εκλαιγε. που το καταλαβαινε ρε παιδι μου. και τελικα κατεληξε να κοιμαται μονο επανω μας! και αυτο συνεχιστηκε μεχρι οχτω μηνων περιπου. μετα ανακλυψα οτι ημουν εγκυος στη μικρη οποτε δεν μπορουσα πια να τον βολταρω για να κοιμηθει. τον ειχα μεν αγκαλια για να κοιμηθει αλλα καθιστη. εκλαιγε στην αρχη αλλα δεν σηκωνομουν. οποτε το πηρε αποφαση. αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειναι και στο παιδι. εμαθε κιολας λιγο. σιγα σιγα θα αλλαξει αυτο. η κουνια που λες θα βοηθησει. αλλα μη νομιζεις οτι θα καθεται παρα πολυ. αλλα απο το καθολου κατι ειναι και αυτο. επισης εγω ειχα το καροτσι μεσα στο σπιτι και τον εκανα βολτες με το καροτσι για να κοιμηθει. καλυτερα στο καροτσι παρα στα χερια και βολτες! παντως δεν γινεται να το αφηνεις να κλαιει. εγω δεν μπορουσα και ακομη δεν μπορω. ειναι πολυ μικρα και απαιτητικα! θα κανεις υπομονη μεχρι να μεγαλωσει μερικους μηνες και να αποσχολειται με παιχνιδακια.

εμας να σου πω την αρχη ηταν ο θηλασμος τις περισσοτερς φορες κοιμοτανε πάνω γιατι τον θηλαζα, αλλά και να μην κοιμοτανε πάνω μου οταν χορτανε τον εβαζα στο κρεβατι του και κοιμότανε, μετα εκλαψε 2-3 φορεσ και η μαμα μου τον πήρε για να μην κλαιει και τον πηγενοεφερνε στην αγκλαλια της, και σιγια σιγα ο μπεμπης εμαθε, δηλαδη ηρθε και εδεσε, μετα βρυκα τη λύση πιπιλα και μόλις του την βαζαμε ηρεμουσε και απολάμβανε τον υπνο του, τωρα ομως ουτε η πιπιλα δεν τον ηρεμει πλέον, θέλω να τον ξεκόψω απο αυτό, και μου ηρθε η λύση του ριλαξ.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια παντως ολο προβληματα ειμαστε μας ματιασαν παλι??? Φτου φτου!!

Εμενα δεν κοιμαται παλι καλα το βραδυ κ ξέρετε γιατι??? Αυτη την φορα οχι επειδη δεν κανει κακα αλλα επειδη κανει αλλα ζορίζεται.! Μπρος γκρεμός κ πισω ρέμα!! Ξυπνάει για να ζοριστεί να κανει κακα,τι να κανω?????

καλημερα δωρα! υπομονη! τι να κανεις, δε μπορεις να κανεις κατι! κοριτσια εχετε ακουσει για καινουργια μηχανηματα ή καινουρια μοντελα αυτοκινητων που λενε οτι εμφανιζουν βρεφικα προβληματα? ε μαλλον δεν το λενε τυχαια. βρεφακια ειναι, ψιλοπροβληματακια θα βγαλουν. με τα κακα θα ειναι, με τον υπνο, με τα πονακια. κατι θα εχουν. υπομονη μεχρι λιγο να μεγαλωσουν. ομως λενε και το αλλο "μικρα παιδια, μικρα προβληματα, μεγαλα παιδια, μεγαλα προβληματα". ποτε δεν ησυχαζουν οι γονεις! ακομη και τωρα που ειμαστε παντρεμενες με παιδια, οι γονεις μας απο πισω μας δεν τρεχουν? (ειτε τους θελουμε ειτε οχι).

Διαφημίσεις

Βουλα εχεις 1000 δικια αλλα σε παρακαλω αυτο να μη το ξαναπεις, το καλυτερο που κανει μια γυναικα στη ζωη της ειναι ενα μωρο.Κανε τη θεραπεια που σου εχει δωσει ο γιατρος και σιγουρα ολα θα πανε καλα.Ευτυχως που εχεις και τη μανα σου!

Το ξερω, απο τη μια ειναι και αμαρτια που το λεω, αλλα ενα μωρο, πρωτα απόλα θελει την μαμα του..Εγω δεν εκανα μωρο ουτε για να μην εχει την μανα του κοντα, ουτε για να το βλεπω και να μην μπορω να το εχω ετσι οπως θελω..

Ειναι και η θεια μου που δεν της δινουν πιθανοτητες και απελπιζομαι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εμας να σου πω την αρχη ηταν ο θηλασμος τις περισσοτερς φορες κοιμοτανε πάνω γιατι τον θηλαζα, αλλά και να μην κοιμοτανε πάνω μου οταν χορτανε τον εβαζα στο κρεβατι του και κοιμότανε, μετα εκλαψε 2-3 φορεσ και η μαμα μου τον πήρε για να μην κλαιει και τον πηγενοεφερνε στην αγκλαλια της, και σιγια σιγα ο μπεμπης εμαθε, δηλαδη ηρθε και εδεσε, μετα βρυκα τη λύση πιπιλα και μόλις του την βαζαμε ηρεμουσε και απολάμβανε τον υπνο του, τωρα ομως ουτε η πιπιλα δεν τον ηρεμει πλέον, θέλω να τον ξεκόψω απο αυτό, και μου ηρθε η λύση του ριλαξ.

αχ αυτες οι γιαγιαδες...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. εγω λεω να το παρεις το ριλαξ, απλα δεν θα σου λυσει το προβλημα τελειως. θα καθεται παντως το μωρο. αν ομως βαρεθει, παλι θα κλαιει. αλλα δεν πρεπει να κουνιεται και συνεχεια γιατι μη συνηθησει πολυ και γινει δυο χρονων και θελει να κουνιεται ακομη! εμεις ειχαμε καταληξει να κοιμαται μαζι μας. αλλα σιγα σιγα βγηκε απο το κρεβατι μας. τα θεματα υπνου ειναι πολυπλοκα γενικα. μεγαλωνοντας στρωνουν.

τον βαζω στο κρεβατι του τον χαιδευω του κουναω το σωματακι μα αρχίζει να κλαίει παλι:( τι να κανω:cry:;;;

ξερεις σκεφτομαι να παω να αγορασω ριλαξ αλλα κάτι σαν αυτό images?q=tbn:ANd9GcS23BYkpiwC_QyRAS_KvEK1D9mhFSsSERVXu7UPoKnc_M9GaB8H ισως το καταφερω να κοιμαται εκει μεσα:rolleyes: και μετα να τον βαζω στο κρεβατακι του

Οταν θα ειναι να κοιμαται μονιμα στο κρεβατακι του ομως, μηπως το κουνημα θα ειναι ενα προβλημα?Εγω αυτο σκεφτομαι και εχω κοψει και το κουνημα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Το ξερω, απο τη μια ειναι και αμαρτια που το λεω, αλλα ενα μωρο, πρωτα απόλα θελει την μαμα του..Εγω δεν εκανα μωρο ουτε για να μην εχει την μανα του κοντα, ουτε για να το βλεπω και να μην μπορω να το εχω ετσι οπως θελω..

Ειναι και η θεια μου που δεν της δινουν πιθανοτητες και απελπιζομαι..

βουλα μου μην συγκρινεις τη θεια σου με σενα. δεν σημαινει οτι θα γινεις σαν και αυτη.

βουλα μου η πεθερα σου μεγαλος θρασος ε, απο τη στιγμη που καποιος ειναι αρρωστος πρεπει να μενει μακρια απο τα μωρακια αυτη δεν το ξερει;;; αυτοι θα τρεχουν όμως;;; οι γονεις θα τρεχουν...

δωρα μου και εμενα οταν ειναι να κανει κακο ξυπναει και ζοριζετε και στο τελος κανει αλλα του χαλαει τον υπνο του.... μια μεση λυση πρεπει να βρεθει. εμενα τωρα που του δεινω μονο απο το μπουκαλι κανει μια φορα την ημερα και πολύ σπάνια 2, αλλα οταν ειναι να κανει, κανει πολλά....

Εσας κοιμουντε ευκολα τα μωρακια σας τωρα;;;

το καλο εμας οταν κοιμαται κοιμαται μεχρι το πρωι, καποτε ξυπναει όμως και του δεινω πιπιλα και ξανακοιματε, την γυρευει βασικα χεχεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτες οι γιαγιαδες...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. εγω λεω να το παρεις το ριλαξ, απλα δεν θα σου λυσει το προβλημα τελειως. θα καθεται παντως το μωρο. αν ομως βαρεθει, παλι θα κλαιει. αλλα δεν πρεπει να κουνιεται και συνεχεια γιατι μη συνηθησει πολυ και γινει δυο χρονων και θελει να κουνιεται ακομη! εμεις ειχαμε καταληξει να κοιμαται μαζι μας. αλλα σιγα σιγα βγηκε απο το κρεβατι μας. τα θεματα υπνου ειναι πολυπλοκα γενικα. μεγαλωνοντας στρωνουν.

σκεφτομαι σε εκεινο το ριλαξ να τον βάζω μονο οταν θα ειναι ο υπνος του, καμια αλλη φορά, αυτο το φοβαμαι πολύ που λες να γινει 2 και να θελει κουνημα αλλα δεν βλπεω αλλη λυση, αν εχετε καποια εσεις πες τε μου...

Οταν θα ειναι να κοιμαται μονιμα στο κρεβατακι του ομως, μηπως το κουνημα θα ειναι ενα προβλημα?Εγω αυτο σκεφτομαι και εχω κοψει και το κουνημα..

ααα δεν ξερβ τι να κανω βρε κοριτσια χανω και την υπομονη μου ευκολα...:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γειαααααααααααα

απλωσα δυο πλυντηρια ρουχα ,εκανα μια ελιοπιττα και τωρα κανω μακαρονια για το μεσημερι,ευτυχως ο μικρος κοιματε στο ριλαξ!!παω να σας διαβασω!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εσας κοιμουντε ευκολα τα μωρακια σας τωρα;;;

το καλο εμας οταν κοιμαται κοιμαται μεχρι το πρωι, καποτε ξυπναει όμως και του δεινω πιπιλα και ξανακοιματε, την γυρευει βασικα χεχεχεχε!!!!

εμενα σχετικα ευκολα κοιμαται ακομη αλλα πιο δυσκολα απο οτι στην αρχη. τον πρωτο καιρο με το που ετρωγε την ξαναεπεφτε αμεσως. τωρα εχει μια βδομαδα περιπου που ανησυχει. δεν κοιμαται τοσο ευκολα. θελει λιγο αγκαλιτσα (καθιστη ομως). και μετα κοιμαται. η τον βαζω στο ριλαξ και του κραταω την πιπιλα με το χερι για να μην του φευγει γιατι μολις του φυγει κλαιει. αφου τα απογευματα με το ενα χερι κραταω την πιπιλα και με το αλλο εχω τα αλλα αγκαλια και διαβαζουμε! μηπως να την κολλησω να μην του φευγει?!!!! το βραδυ παντως με το που θα κοιμηθει (συνηθως πιανουμε τις εντεκα) δεν ξυπναει μεσα στη νυχτα. μια και καλη το πρωι. μην τον ματιασω!!! το κακο ειναι οτι τωρα που αλλαξε η ωρα, οταν ξυπναει ειναι εφταμιση και οχι εξιμιση που ξυπνουσε, και ειναι η ωρα που ετοιμαζω τα μεγαλα για τον παιδικο, οποτε επικρατει ενα αλλαλουμ καμια φορα...!!

καλημερα κ απο μενα!!

Νικη εμενα δεν κοιμαται ουτε αγκαλια!!! ειλικρινα κοριτσια δεν την παλευω αλλο, ολο το 24ωρο ζητημα να κοιμηθηκε 6 ωρες!! κουτουλαω μιλαμε, ολο το βραδυ ξυπνια! ευτυχως δεν εκλαιγε οπως αλλες μερες αλλα δεν κοιμηθηκε καθολου! ειχε κ ο αντρας μου δουλεια κ εφυγε απο νωρις κ δεν εχω κοιμηθει καθολου! ευτυχως σταματησα να θηλαζω κ πινω 3-4 δυνατους καφεδες καθε μερα κ αντεχω.

εγω οπως ξερετε πεθερα δεν εχω, βασικα το μονο ατομο που μπορει να κρατησει τη μικρη εκτος απο τον αντρα μου ειναι η μαμα μου κ ειναι παρα πολυ προθυμη, παραπονο δεν εχω, εγω την βαριεμαι ομως να ερχεται. ουτε κοιμηθηκε κανενα βραδυ εδω, ουτε στην κλινικη. ερχεται μερα παρα μερα, χαζευει λιγο τη μικρη κ φευγει. θα της αφηνω ομως τη μικρη για να βγαινουμε, δεν εχω προβλημα. εχει στενοχωρηθει ομως, ειναι το πρωτο της εγγονι κ ηθελε να κοιμαται εδω, να μου κανει δουλειες κ εγω η γαιδουρα τη διωχνω, αλλα με ξερει, ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου!

BJVqp3.png

βουλα περαστικα σου. υπομονη. οι γιατροι τι σου εχουν πει, πρεπει να κανεις εγχειρηση? και αν κανεις θα γινεις καλα? η μαμα μου εχει κυλη αλλα ειναι καλα. που και που την πιανει η μεση της αλλα με αλοιφες και χαπια γινεται καλα. μια φορα την ειχε πιασει πολυ και τοτε ανακαλυψε οτι εχει κυλη αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε κανει εγχειρηση. θα τη ρωτησω και θα σου πω. παντως μη σκεφτεσαι αρνητικα. οι αρνητικες σκεψεις δεν βοηθανε. χρειαζεται καλη ψυχολογια. ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να κανεις θετικες σκεψεις γιατι η κακη ψυχολογια δεν βοηθαει και το μωρακι σου. απο τι το επαθες? απο την εγκυμοσυνη?

οσο για την πεθερα σου...νομιζω πριν παντρευτουμε πρεπει να ελεγχουμε τις πεθερες, οχι μονο αυτον που παντρευομαστε...εμενα τη δικια μου αν την αφησεις, θα εχει αποψη για τα παντα, αλλα το ξεκοψα απο την αρχη. ουτε δουλειες να μας κανει. και ας μενει και διπλα. εσυ κοιτα τον εαυτο σου να γινεις καλα και υπομονη οταν ερχεται σπιτι σας. που θα παει, θα φυγει!!

Ρε συ, πονουσε το ποδι μου.Ελεγα καμια τενοντιτιδα θα ειναι ή τελος παντων κανενα πιασιμο.Δεν εδινα σημασια.Οταν κοντεψα να κλεισω χρονο με το πονο, πηγα να δω τι ειναι..Ο &*&* ο γιατρος μου λεει 'Δεν ειναι τιποτα..καμια ισχιαλγια θα ειναι αλλα δεν ειναι τιποτα".Πανε κανε μια ακτινογραφια και ελα.Παω και εγω αλλα ειχαν απεργια..Το απογευμα κανω τεστ και ειμαι εγκυος..Οποτε καλυτερα που δεν εκανα ακτινογραφια.Πλεον ομως δεν μπορουσα να δω και γιατι πονουσα.Δεν με επιανε παντα, κυριως οταν κουραζομουν.Προς το τελος της εγκυμοσυνης ομως αρχισε να μουδιαζει και το ποδι και να μην μπορω να περπατησω και καλα.Πηρα και 10 κιλα στην εγκυμοσυνη, ηρθε και εδωσε.Ισως και επειδη γεννησα φυσιολογικα, να χειροτερεψε ακομα περισσοτερο..

Γεννησα και μετα απο 1-2 εβδομαδες, αρχισε να με πονα πολυ το ποδι.Δεν μπορουσα καν να θηλασω.Πηγα σε ορθοπαιδικο και μου ειπε να κανω αξονικη.Εκει φανηκε οτι εχω κηλη.Μετα απο λιγες μερες με πιανει και μια κριση πονου.Πηγαινα να σηκωθω απο το κρεβατι και δεν ενιωθα τα ποδια μου.Πιστευω οτι οι πονοι της γεννας ειναι πιο ανωδυνοι..

Η μαμα σου ισως εχει κηλη ο4.Αυτη η κηλη, απλα δημιουργοι πονο στη μεση οταν κουραζεσαι.Η κηλη που εχω εγω λεγεται ο5 και δημιουργει πονο στο ποδι γτ πιεζει τα νευρα και επισης δημιουργει και μουδιασμα και μυικη αδυναμια..

Μακαρι να περασει ετσι...Τι να πω...Τρεμω μην γινουν χειροτερα.Εχουν βρει γιατριες για καρκινους και δεν εχουν βρει για αυτο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...