Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Δωρα μου, καλα ειμαστε εσυ??

Καλά κι εγω Αννα μου. Να εδω εχω την μικρη στο εηλαξ κ προσπαθει να κοιμηθει....μακαρι να μπορεσει για να κανω τα γιουβαρλακια μου...

Ωραια τα μειλ σου τωρα τα ειδα!!!:)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα σας!

Ρε κοριτσια, στο θεμα της πεθερας γιατι σας ζηλευω?Απο την στιγμη που ηρθα σπιτι με το μωρο, καθε μερα ερχοταν για 2 ωρες τουλαχιστον..Αμα δεν ειναι η μανα σου, ειναι και λιγο κουραστικο.Τουλαχιστον για εμενα.Και να πεις οτι εκανε και καμια δουλεια..Εστρωνε τον κωλο στον καναπε και ενοχλουσε συνεχεια το μωρο.."Ευτυχως" αρρωστησε και για 15 μερες δεν ερχοταν.Τη Δευτερα ομως μου σκαει μυτη εδω..και ρε κοριτσια ηταν με συναχι..ΕΛΕΟΣ.....

Ο ανδρας μου δεν την αφησε να παρει αγκαλια το μωρο..Φορεσε και μασκα για λιγο αλλα βαρεθηκε και την εβγαλε.Συνεχεια μου ελεγε στο μεταξυ.."Τον κακο, δεν με αφηνει να παρω το μωρο αγκαλια.."

Την επομενη μερα παω βολτα με το μωρο και περναω απο τη δουλεια του ανδρα μου για να μας γυρισει και με το αμαξι.Δουλευει μαζι με τη μανα του..

Με το που ειδε η πεθερα μου την μικρη, την πηρε αγκαλια..

Την λεει ο ανδρας μου "εσυ χθες ησουν αρρωστη"..Απανταει αυτη.."Σημερα δεν ειμαι..".Και το μπουκωμα να ακουγεται...

Εμενα δεν παιζεται η πεθερα μου...Ειμαι κρεβατωμενη, δεν μπορω να κανω τιποτα..Τα τραβαει ολα ο ανδρας μου και η μανα μου..Ηρθε εδω για να δει το μωρο και εβαλε ο ανδρας μου να κανει μακαρονια, εκλαψε ομως το μωρο για φαι και δεν μπορουσε να κανει και τα δυο..Ειπε την μανα του να παει στα μακαρονια..Εσεις ρε κοριτσια, δεν θα τα φτιαχνατε τα μακαρονια?Αυτη με το που εβρασαν, τα αφησε και στρωθηκε παλι στον καναπε..Που να την ελεγες να κανει και κανενα φαι της προκοπης...

Η μαμα μου απο την αλλη, εχει ξεσκιστει..Καθε βραδυ κοιμαται εδω απο τοτε που γεννησα, μου κανει καθε μερα δουλειες και φαι, σηκωνεται για να ταισει το μωρο τα βραδια..και παει και στο σπιτι της το πρωι 2-3 ωρες για να κανει και εκει τις δουλειες της..Αχχχχχχ

Εμεις φαγαμε χθες 11,30 και μετα ξυπνησε 4.Μετα παλι 6 και μετα παλι 9 και τωρα κλαει παλι για φαι..Κριση φαγητου επαθε σημερα..Μεχρι στιγμης εφαγε 300γρ..Τι να την κανω?Πφφφ...

Στο μεταξυ στεναχωριεμαι παρα πολυ ρε κοριτσια με την κατασταση μου..ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..Δεν νιωθω καθολου μανα.Νιωθω το μωρο μου, σαν μικρη αδελφη μου..Αφου ο μπαμπας μου οταν ερχεται και θελει να κανει κατι στο μωρο, δεν ρωταει εμενα αλλα την μανα μου..

Η θεια μου εχει κηλη σαν εμενα ακριβως αλλα ειναι λιγο πιο προχωρημενη κατασταση.Ποναει αφορητα και δεν μπορει ουτε τουαλετα να παει.Ειναι με παπια και την ταιζουν...Η κηλη που εχει της εχει πειραξει την σπονδυλικη στηλη, για αυτο και ολα αυτα..Πηγε σε τοσους γιατρους και ολοι της λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Ουτε αν κανει εγχειρηση θα πιασει, ουτε τα φαρμακα, ουτε ενεσες ουτε τιποτα..

Τρεμω μην καταληξω και εγω ετσι..Προσευχομαι καθε λιγο, να γινω καλα, να φροντιζω το μωρο, τον ανδρα μου...Ειμαι 20 χρονων ρε γαμωτο και με πιανει το παραπονο..Αλλιως τα ειχα φανταστει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλά κι εγω Αννα μου. Να εδω εχω την μικρη στο εηλαξ κ προσπαθει να κοιμηθει....μακαρι να μπορεσει για να κανω τα γιουβαρλακια μου...

Ωραια τα μειλ σου τωρα τα ειδα!!!:)

Εμενα την πηρε ο υπνος στο ρηλαξ και επειδη την ειδα καπως να προσπαθει να τεντωθει την εβαλα στην καλαθουνα την οποια εχω εδω κατω στο ισογειο, φοβαμαι να την παω πανω στην κουνια της, αν κλαψει και η ενδοεπικοινωνια δεν αναψει??

Παντως χωραει ακομη στην καλαθα και τη βλεπω να χωραει μισο μηνα ακομη σιγουρα, ενω τα αγορια πριν τις 40 μερες δεν χωραγαν:shock::shock:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βούλα μου ποσο δίκιο εχεις σε αυτα που λες.... Το εχω ξαναπεί οτι οι παππούδες ειτε ειναι γονεις μας ειτε πεθερικα νομιζουν οτι το μωρο το καναμε για να τους ανηκει!!!! επρεπε κ η πεθερα σου να ξεσκιστει να σας βοηθησει,αλλα συγνωμη κιολας σε αυτες τις περιπτωσεις πιο πολυ φταινε οι αντρες που δεν τους λενε τιποτα!!!!

εγω ευτυχως εχω φοβερα πεθερικα κ με το θεμα του αδερφου μου η πεθερα μου κοιμοταν εδω για να μην με αφησει μονη ετσι πως ημουν...

μηπως περιμενει να της το ζητησεις εσυ οτι θες βοηθεια???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

εγω το πρωι εκανα πυρετο ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα, ο μπεμπης ειναι τη θεια μου και τον προσεχει, η μαμα μου πήγε δουλεια, εγω εχω ζαλαδες τωρα, θα βγαιναμε αποψε για ποτα ε νυχτερινο κεντρο αλλα το ακυρωσα γιατι ετυχε τωρα αυτό....

καλημερα αναστασια μου!! ατε καλο εμβολιασμο ελπιζω να μην κλαψετε πολυ!!θα παμε και εμεις την δευτερα για το πρωτο μας εμβολιο,

οσο για το θεμα πεθερα ,μαμα τελικα λιγο πολυ ολες στο κοσμο τουσ ειναι!!!

εμενα παιδια δοξα το θεο η μαμα μου με βοηθαει πολύ με το μικρό, και ολη μερα να τον κραταει δεν την ενοχλει, ειλικρινα μπορει στην αρχη που εμαθε για την εγκυμουνη ολα να πήγεναν λάθος τωρα ομως εχω την απολυτη βοηθεια της... απλα εχω το εξης προβλημα τωρα και σας παρακαλω βοηθηστε με δεν ξερω τι να κανω. λοιπον ο μικρος εμαθε απο τη μαμα μου να κοιμαται στην αγκαλια και οχι στο κρεβατι του δηλδη θελει να τον κοιμηζουμε με το να τον βασταμε πανω μας και να πηγαινοερχομαστε, εμενα αυτο δεν μου αρεσει καθολου δυστηχως τωρα αυτό εμαθε αλλα θέλω να το σταματησω πλεον γιατι ειναι δυσκολο αρκετα, εχθες τον εβαλα να κοιμηθει του εβαλα την πιπιλα του και του εβαλα και μουσικη με τα αρκουδακια απο πανω να τα βλέπει(αυτό το καναμε και προχτες και επιασε και κοιμηθικε) αλλα εχθεσ το βραδυ αρχισε να κλαιει και να μην σταματαει, τι να κανω βρε κοριτσια εχετε καμια ιδεα, εσεις πως τους κοιμιζετε;;; να πω οτι τωρα τελευαταια το αρχισε αυτο να γίνετε τόσο εντονο(δηλαδη εδω και 3-4 μερες) ξυπναει περιπου κατα τις 7-8 του κανουμε γαλα παιζουμε λίγο μαζι του και αργότερα του κανουμε τσαγακι και τον βαζουμε για υπνο.

ααα εντομεταξυ αυτό το εκανε και πριν οχι σε τοσο μεγαλο βαθμό ομως και του δωσαμε πιπιλα και κοιμοτανε ευκολα ηταν το νανουρισμα του τωρα του την βαζω και μετα απο λιγο αρχιζει να κλαιει και θελει πιασημο.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νικη μου κι εμενα ετσι εμαθε αλλα να σου πω κατι? Δεν με πειραζει γιατι ποτε θα επιστρεψουν ξανα αυτες οι αγκαλιές??? Τωρα για το οτι κλαιει μηπως εχει πονακια απο κολικους ρε συ??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βούλα μου ποσο δίκιο εχεις σε αυτα που λες.... Το εχω ξαναπεί οτι οι παππούδες ειτε ειναι γονεις μας ειτε πεθερικα νομιζουν οτι το μωρο το καναμε για να τους ανηκει!!!! επρεπε κ η πεθερα σου να ξεσκιστει να σας βοηθησει,αλλα συγνωμη κιολας σε αυτες τις περιπτωσεις πιο πολυ φταινε οι αντρες που δεν τους λενε τιποτα!!!!

εγω ευτυχως εχω φοβερα πεθερικα κ με το θεμα του αδερφου μου η πεθερα μου κοιμοταν εδω για να μην με αφησει μονη ετσι πως ημουν...

μηπως περιμενει να της το ζητησεις εσυ οτι θες βοηθεια???

Η πεθερα μου λεει "Αχχχ θα βοηθουσα, αλλα δουλευω.."Αυτη ειναι η δικαιολογια της.Ο πεθερος μου(επειδη ειναι χωρισμενοι), αν και δουλευει και αυτος μου εχει πει οτι οποτε θελω να την κρατησει να τον πω..

Ο ανδρας μου την λεει, αλλα δεν ακουει τιποτα ρε κοριτσια..Να..την ειπε δεν θα παρεις αγκαλια το μωρο, θα το βλεπεις απο μακρυα..Αυτη αγρικο τον ανεβαζε, αγρικο τον κατεβαζε...Μωρε, καν δεν επρεπε να ερθει αλλα τελος παντων..

Απο την μαμα μου δεν εχω παραπονο,μονο που χθες μου ειπε οτι αν εκανα εχγειρηση, θα επρεπε να παρει το μωρο σπιτι για να το προσεχει..Δεν μου αρεσε και πολυ αυτο.Αν το σκεφτουμε ομως, εχει και αυτη ενα σπιτι και εναν ανδρα προσφατα απολυμενο με "ψυχολογικα", που πρεπει να φροντισει..

Αφηστε τα κοριτσια..

Ταυτοχρονα εχω και τον παππου μου με καρκινο στους πνευμονες..Δωρα τα ξερεις εσυ.Την Τριτη μπαινει για εγχειρηση αλλα ενας γνωστος μας ειπε οτι εφοσον ειχε και αιμοπτηση, δυσκολα τα βλεπει τα πραγματα..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ...ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΑΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ "ΧΑΣΩ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...]

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Προσπαθω βεβαια να σκεφτομαι και τα θετικα..Τι θα γινοταν αν δεν ειχα βοηθεια????????

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Νικη μου κι εμενα ετσι εμαθε αλλα να σου πω κατι? Δεν με πειραζει γιατι ποτε θα επιστρεψουν ξανα αυτες οι αγκαλιές??? Τωρα για το οτι κλαιει μηπως εχει πονακια απο κολικους ρε συ??

λες να εχει κολοικους; μα να σου πω ποναει μόνο οταν το βάζω στο κρεβατι του;

βρε εγω δεν θελω να το μαθω ετσι τωρα αν ειναι 6 κιλα και κατι παει και να ερθει, μετα οταν θα φτασει τα 10? αν τον βασταμε και καθισουμε αρχιζει να κλαιει:-(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Νικη μου να ξερεις <<το παιδακι σου και το σκυλακι σου ειναι οπως τα μαθεις>>.Ετσι εχει μαθει τωρα να κοιμαται και για να το αλλαξεις θελει φοβερη υπομονη και επιμονη, τα ξερω γιατι τα εχω περασει.Ενα διαστημα ο αντρας μου ειχε μαθει τον μεγαλο ετσι , για να κοιμηθει μονο με κουνημα κοιμοταν, εγω τα 'βαζα μαζι του, και του ελεγα κουνα'τον αφου ετσι τον εμαθες!! τελικα για να το κοψει ειδαμε και παθαμε, σιγα σιγα στην κουνια του με το να τον χαιδευουμε απο πανω του, αν εκανα πως βγαζω και το χερι μου αρχιζε παλι το κλαμα!!:confused::confused:, αλλα με υπομονη εμαθε να κοιμαται μονος του στην κουνια.Απο εκει και επειτα δεν το ξανακαναμε με τον μικρο, κατευθειαν στην κουνια του και μαλιστα ξυπνιος για να συνηθιζει και να ξερει οτι εκει ειναι για υπνο.Μια χαρα τα ειχαμε παει με εκεινον, τωρα με τη μικρη το ιδιο εφαρμωζω.

Νικη και εγω ειχα το ιδιο θεμα, οχι με αγκαλια, αλλα με το ριλαξ.Ηθελε κουνημα..Για ποτε της το μαθαμε δεν μπορεσα να καταλαβω..Την αφησαμε 2-3 φορες να κλαει..Κουραστηκε, κοιμηθηκε.Τωρα βεβαια εχουμε αλλο.Την πιπιλα..την θελει για νανοιρισμα.Δεν ειναι και τοσο τραγικο πιστευω.Αν νυσταζει παααρα πολυ, δεν την ζηταει ουτε αυτην.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλα εχεις 1000 δικια αλλα σε παρακαλω αυτο να μη το ξαναπεις, το καλυτερο που κανει μια γυναικα στη ζωη της ειναι ενα μωρο.Κανε τη θεραπεια που σου εχει δωσει ο γιατρος και σιγουρα ολα θα πανε καλα.Ευτυχως που εχεις και τη μανα σου!

Νικη μου να ξερεις <<το παιδακι σου και το σκυλακι σου ειναι οπως τα μαθεις>>.Ετσι εχει μαθει τωρα να κοιμαται και για να το αλλαξεις θελει φοβερη υπομονη και επιμονη, τα ξερω γιατι τα εχω περασει.Ενα διαστημα ο αντρας μου ειχε μαθει τον μεγαλο ετσι , για να κοιμηθει μονο με κουνημα κοιμοταν, εγω τα 'βαζα μαζι του, και του ελεγα κουνα'τον αφου ετσι τον εμαθες!! τελικα για να το κοψει ειδαμε και παθαμε, σιγα σιγα στην κουνια του με το να τον χαιδευουμε απο πανω του, αν εκανα πως βγαζω και το χερι μου αρχιζε παλι το κλαμα!!:confused::confused:, αλλα με υπομονη εμαθε να κοιμαται μονος του στην κουνια.Απο εκει και επειτα δεν το ξανακαναμε με τον μικρο, κατευθειαν στην κουνια του και μαλιστα ξυπνιος για να συνηθιζει και να ξερει οτι εκει ειναι για υπνο.Μια χαρα τα ειχαμε παει με εκεινον, τωρα με τη μικρη το ιδιο εφαρμωζω.

τον βαζω στο κρεβατι του τον χαιδευω του κουναω το σωματακι μα αρχίζει να κλαίει παλι:( τι να κανω:cry:;;;

Νικη και εγω ειχα το ιδιο θεμα, οχι με αγκαλια, αλλα με το ριλαξ.Ηθελε κουνημα..Για ποτε της το μαθαμε δεν μπορεσα να καταλαβω..Την αφησαμε 2-3 φορες να κλαει..Κουραστηκε, κοιμηθηκε.Τωρα βεβαια εχουμε αλλο.Την πιπιλα..την θελει για νανοιρισμα.Δεν ειναι και τοσο τραγικο πιστευω.Αν νυσταζει παααρα πολυ, δεν την ζηταει ουτε αυτην.

ξερεις σκεφτομαι να παω να αγορασω ριλαξ αλλα κάτι σαν αυτό images?q=tbn:ANd9GcS23BYkpiwC_QyRAS_KvEK1D9mhFSsSERVXu7UPoKnc_M9GaB8H ισως το καταφερω να κοιμαται εκει μεσα:rolleyes: και μετα να τον βαζω στο κρεβατακι του

yiORT7o.jpgwYStp3.png

βουλα περαστικα σου. υπομονη. οι γιατροι τι σου εχουν πει, πρεπει να κανεις εγχειρηση? και αν κανεις θα γινεις καλα? η μαμα μου εχει κυλη αλλα ειναι καλα. που και που την πιανει η μεση της αλλα με αλοιφες και χαπια γινεται καλα. μια φορα την ειχε πιασει πολυ και τοτε ανακαλυψε οτι εχει κυλη αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε κανει εγχειρηση. θα τη ρωτησω και θα σου πω. παντως μη σκεφτεσαι αρνητικα. οι αρνητικες σκεψεις δεν βοηθανε. χρειαζεται καλη ψυχολογια. ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να κανεις θετικες σκεψεις γιατι η κακη ψυχολογια δεν βοηθαει και το μωρακι σου. απο τι το επαθες? απο την εγκυμοσυνη?

οσο για την πεθερα σου...νομιζω πριν παντρευτουμε πρεπει να ελεγχουμε τις πεθερες, οχι μονο αυτον που παντρευομαστε...εμενα τη δικια μου αν την αφησεις, θα εχει αποψη για τα παντα, αλλα το ξεκοψα απο την αρχη. ουτε δουλειες να μας κανει. και ας μενει και διπλα. εσυ κοιτα τον εαυτο σου να γινεις καλα και υπομονη οταν ερχεται σπιτι σας. που θα παει, θα φυγει!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...