Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμένα όμως Γεωργία μου δεν μπορεί να τον πάρει γιατί απλά ανοίγει την πόρτα και έρχεται το παιδί. Μόνο στο εξοχικό μπορεί να τον πάρει αλλά τώρα δεν θέλω να τον αφησω να πάει εκεί. 1ον θέλω να παρακολουθώ το παιδί και 2ον εκεί δεν θα κάτσει μέσα. Είναι εξοχή και θέλει να παίζει.

Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Εδώ μαζί μου. Να τώρα ήρθε και μου λέει αύριο θα λείπω όλη μέρα, θα πάω στο Ρέθυμνο. Της λέω τι να σου πω...εσύ ζεις στον κόσμο σου, κάνε ό,τι θες. Και μου είπε πως δεν θα πάει. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση? Πως αν κολλήσει το μωρό θα έχουμε τρεχάματα πάλι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα όμως Γεωργία μου δεν μπορεί να τον πάρει γιατί απλά ανοίγει την πόρτα και έρχεται το παιδί. Μόνο στο εξοχικό μπορεί να τον πάρει αλλά τώρα δεν θέλω να τον αφησω να πάει εκεί. 1ον θέλω να παρακολουθώ το παιδί και 2ον εκεί δεν θα κάτσει μέσα. Είναι εξοχή και θέλει να παίζει.

Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση. Εδώ μαζί μου. Να τώρα ήρθε και μου λέει αύριο θα λείπω όλη μέρα, θα πάω στο Ρέθυμνο. Της λέω τι να σου πω...εσύ ζεις στον κόσμο σου, κάνε ό,τι θες. Και μου είπε πως δεν θα πάει. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση? Πως αν κολλήσει το μωρό θα έχουμε τρεχάματα πάλι?

Α καλα ας τις γνωρισουμε μια μερα την περιμενα για να ερθει να παρει το μεγαλο που ειχε μυξουλες μη τυχον και ειχε ιωση που τελικα ηταν κρυωμα και τι εγινε?Ηρθε μετα απο 3 ωρες και μου λεει το απιστευτο ειχα βαλει ξοβεργες και πιαστηκε το κοτσυφι για αυτο αργησα:shock:τωρα που το γραφω γελαω τοτε εβραζα τι να πεις

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχαχα στην καρακοσμάρα τους!!!

Δεν πειράζει, υγεία να έχουν τα παιδάκια μας και ανάγκη δεν θα έχουμε κανέναν!

Πάω στον καναπέ να ξαπλώσω μέχρι τις 12μιση που την ταίζω.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχα στην καρακοσμάρα τους!!!

Δεν πειράζει, υγεία να έχουν τα παιδάκια μας και ανάγκη δεν θα έχουμε κανέναν!

Πάω στον καναπέ να ξαπλώσω μέχρι τις 12μιση που την ταίζω.

Καληνύχτα!

Εμεις τωρα τουλαχιστον βρηκαμε μια λυση απλα μου τη σπαει να ζηταω το αυτονοητο.

εμεις τρωμε τωρα καλη ξεκουραση.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια!! σημερα στις 11 εχουμε εμβολια!!! θα μας ακουσει ολη η θεσσαλονικη ΄πάλι!!!

Αναστασίτσα μου η μαμά μου είναι δίπλα μου, στο διπλανό διαμέρισμα. Αλλά δεν λέει να καταλάβει πως θέλω βοήθεια τώρα, όχι απλά να είναι δίπλα μου και αν θέλω κάτι να την φωνάξω ή να πάει για λίγο ο μικρός, ο οποίος δεν κάθεται κιόλας πάνω από 5 λεπτά, αλλά να είναι συνέχεια σχεδόν εδώ. Η μικρή δεν έχει πρόγραμμα στο φαγητό της, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χρειαστεί να την θηλάσω.

Όσο για την πεθερά...άστο μην το ψάχνεις. Την Δευτέρα της είπε στο τηλ ο άντρας μου πως το ένα είχε πυρετό και η μικρή μύξες και δεν έχει πάρει ένα τηλ έκτοτε να δει τι κάνουν τα παιδιά.

ελευθερια μου τι να πω! οντως εχεις δικιο που δεν καταλαβαινουν μερικα πραγματα!!!! και οσο για την πεθερα δεν θα το σχολιασω καθολου γιατι θα τσαντιστω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!δυσκολη μερα η εχτεσινη απο τες 10 το βραδυ μεχρι τες 1 εκλαιγε συνεχεια το μωρο μου,τι γαλα του εκανα ,τι τσαι,τι σταγονες του εδωσα τιποτα,τελικα αποκοιμηθηκε απο το κλαμα το πολυ στες 1 και πηγε μεχρι τες 7 το πρωι!!τουλαχιστο κοιμηθηκε πολυ ωρα μετα!!

τωρα να δουμε πως θα ειναι σημερα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια!! σημερα στις 11 εχουμε εμβολια!!! θα μας ακουσει ολη η θεσσαλονικη ΄πάλι!!!

ελευθερια μου τι να πω! οντως εχεις δικιο που δεν καταλαβαινουν μερικα πραγματα!!!! και οσο για την πεθερα δεν θα το σχολιασω καθολου γιατι θα τσαντιστω!!

καλημερα αναστασια μου!! ατε καλο εμβολιασμο ελπιζω να μην κλαψετε πολυ!!θα παμε και εμεις την δευτερα για το πρωτο μας εμβολιο,

οσο για το θεμα πεθερα ,μαμα τελικα λιγο πολυ ολες στο κοσμο τουσ ειναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!!δυσκολη μερα η εχτεσινη απο τες 10 το βραδυ μεχρι τες 1 εκλαιγε συνεχεια το μωρο μου,τι γαλα του εκανα ,τι τσαι,τι σταγονες του εδωσα τιποτα,τελικα αποκοιμηθηκε απο το κλαμα το πολυ στες 1 και πηγε μεχρι τες 7 το πρωι!!τουλαχιστο κοιμηθηκε πολυ ωρα μετα!!

τωρα να δουμε πως θα ειναι σημερα:rolleyes:

καλημερα εφακη μου! ελπιζω σημερα να ειναι καλύτερα! απο τι λες να εκλαιγε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα εφακη μου! ελπιζω σημερα να ειναι καλύτερα! απο τι λες να εκλαιγε?

δεν ξερω αναστασια μου τι επαθε!!πρωτη φορα μας το κανει αυτο να κλαιει τοσες ωρες συνεχομενες!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω αναστασια μου τι επαθε!!πρωτη φορα μας το κανει αυτο να κλαιει τοσες ωρες συνεχομενες!

κατι θα τον ενοχλουσε δεν μπορει! λενε οτι αν κατι τους ενοχλει εστω κ το παραμικρο ορισμενες φορες χαλανε τον κοσμο! για να δουμε πως θα παει σημερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κατι θα τον ενοχλουσε δεν μπορει! λενε οτι αν κατι τους ενοχλει εστω κ το παραμικρο ορισμενες φορες χαλανε τον κοσμο! για να δουμε πως θα παει σημερα!

δεν ξερω ευτυχως που περασε ελπιζω να μην τον ξανα πιασει!!θα το πω και στον γιατρο που θα παμε την δευτερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κουκλιτσες μου!!

Εγω εφτιαξα το μαλλι υστερα απο τοσο καιρο και νιωθω αλλος ανθρωπος!!

Διαβαζω τα προβληματα σας βρε κοριτσια με τα μωρα, ολες τελικα κατι εχετε....:(:(:(

Εμενα μεχρι στιγμης ειναι πολυ ησυχη η μπεμπα, ξυπναει μια φορα τη νυχτα μονο για γαλα, κοιμαται αμεσως και μετα το πρωι.Τη μερα η θα κοιμαται η θα καθεται στο ριλαξ και θα κανει φωνουλες και θα προσπαθει να φτασει τα παιχνιδια που κρεμονται.

Μαλλον το πουλακι μου, σου λεει αφου ταλαιπωρηθηκε τοσο η μαμα για να με αποκτησει, πρεπει να μη την παιδευω:lol::lol: !! εκτος βεβαια αν μου τα φυλαει μαζεμενα!!

Εγω με πεθερα και μανα δεν εχω παραπονο, ειναι παντα προθυμες και οι δυο, ισα ισα που αποζηταν τα παιδια, απλα εγω και ο αντρας μου προσπαθουμε να μη τις χρειαζομαστε σε καθημερινη βαση και να τα κανουμε ολα μονοι μας, για να τους ζηταμε βοηθεια μονο αν θελουμε να παμε καπου.Π.χ. ενα ταξιδι, μια βραδυνη εξοδο η ακομη και εγω οταν θελω κομμωτηριο η καπου να παω χωρις παιδια κ.λ.π.

Ελευθερια, το να ειναι αρρωστα και να μην εχεις τη βοηθεια της ενω μενει διπλα σου ειναι ενα θεμα!!Οσο για την πεθερα δεν ξερω τι να σου πω, απαραδεκτη!!

Ενα συναχι εχουν τα παιδια μου και σπαει τα τηλ. η δικη μου να δει πως πανε!! πριν 40ντησω ερχοταν 2 φορες την εβδομαδα εδω, ο αντρας σου δεν της λεει τιποτα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα κοριτσια!

αννα με γεια το μαλλι! ωραια ανανεωση ε? εγω χτες πηγα πηρα καμια μπλουζα και κανα τζην γιατι δεν ειχα τι να φορεσω. πρεπει να κανουμε και κατι για τον εαυτο μας που και που.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα κοριτσια!

αννα με γεια το μαλλι! ωραια ανανεωση ε? εγω χτες πηγα πηρα καμια μπλουζα και κανα τζην γιατι δεν ειχα τι να φορεσω. πρεπει να κανουμε και κατι για τον εαυτο μας που και που.

Καλημερα Μαρια!!

Και εγω σημερα νιωθω ανανεωμενη γιατι εκτος απο το μαλλι, η ζυγαρια κατεβηκε κι'αλλο και ειμαι πολυ χαρουμενη.Νομιζω οτι ειδα και πιο μεσα την κοιλια μου σημερα!! θα δειξει οταν τη μετρησω, σημερα δεν ειναι η μερα, 1 φορα την εβδομ. τη μετραω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...