Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπορεί μετά τη γέννα να φύγουν... ίσως με τη καταλληλη γυμναστική αργότερα..... εμένα πως σου φαίνονται τα κιλά μου;

Μια χαρά εισαι! Να τρως οσο νιωθεις οτι θελεις, ουτε με το ζορι παραπανω, ουτε διαιτα. Εγω πειναω συνεχεια...συνεχεια ομως!Απορω πως παιρνω τοσα κιλά με τοσο τρεξιμο ολη την μερα. Χαλάλι μωρε! Γυμναστικη....αν κανω κ απο αυτη μετα τη γεννα με βλεπω να με μαζευουν με φορειο!:tongue:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα δελφινάκι τωρα το ειδα!!! Το επιασες το κοριτσι βρε θηριο! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

Ευχαριστω!! να'σαι καλα και με το καλο και εσυ!!

Σημερα πηρα και τις απαντησεις απο την αμνιο και ηταν ολα καλα!!

Φαντασου τωρα πως θα την εχουμε εδω μεσα, τρεις αντρες και εγω που την περιμενα....

Μετα κοροιδευα αλλους που τα κακομαθαινουν!!!:tongue::tongue:

Αλλα οπως λεει και η πεθερα μου <<το λαχανακι που γελας στη πορτα σου φυτρωνει!!!>>

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστω!! να'σαι καλα και με το καλο και εσυ!!

Σημερα πηρα και τις απαντησεις απο την αμνιο και ηταν ολα καλα!!

Φαντασου τωρα πως θα την εχουμε εδω μεσα, τρεις αντρες και εγω που την περιμενα....

Μετα κοροιδευα αλλους που τα κακομαθαινουν!!!:tongue::tongue:

Αλλα οπως λεει και η πεθερα μου <<το λαχανακι που γελας στη πορτα σου φυτρωνει!!!>>

Καλά θα σας παρει τα μυαλα! Δικο μου φιλος παιδικος, η μαμα του ειχε τρεις γιους...μετα απο 18 χρονια απο τον πρωτο επιασε το κοριτσάκι( τωρα ειναι 12 χρονων) περιττο να σου πω οτι την εχουν σαν αρχοντοπουλα! Εχουν ναζι τα κοριτσια....που να δεις ο μπαμπας της! Ο δικος μου πλέον δεν εχει μυαλο στο κεφαλι, του το εχουν παρει όλο.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Μπορεί μετά τη γέννα να φύγουν... ίσως με τη καταλληλη γυμναστική αργότερα..... εμένα πως σου φαίνονται τα κιλά μου;

Νικη μου μας δουλευεις???Μια χαρα εειναι τα κιλα σου, παιδι θα κανεις αλλωστε!!!

Εγω τι να πω που εχω παρει ηδη 4?? Βεβαια καλυτερα απο τις αλλες φορες που σε αυτη την εβδομαδα ειχα παρει 6!!

Καλά θα σας παρει τα μυαλα! Δικο μου φιλος παιδικος, η μαμα του ειχε τρεις γιους...μετα απο 18 χρονια απο τον πρωτο επιασε το κοριτσάκι( τωρα ειναι 12 χρονων) περιττο να σου πω οτι την εχουν σαν αρχοντοπουλα! Εχουν ναζι τα κοριτσια....που να δεις ο μπαμπας της! Ο δικος μου πλέον δεν εχει μυαλο στο κεφαλι, του το εχουν παρει όλο.

Το ξερω γιατι εχει η αδερφη μου 2 κορες η μια 3,5χρ. και η αλλη (βαπτιστηρα μου) 2χρ. Εκει να δεις τι γινεται!!! Αποθεωση ειναι!!

Διαφημίσεις

Νικη μου μας δουλευεις???Μια χαρα εειναι τα κιλα σου, παιδι θα κανεις αλλωστε!!!

Εγω τι να πω που εχω παρει ηδη 4?? Βεβαια καλυτερα απο τις αλλες φορες που σε αυτη την εβδομαδα ειχα παρει 6!!

Κ τελικα δελφινάκι τα ποσα εφτανες στο τελος; Για να ξερω εγω με τα 6 που παω. Στα διδυμα μεχρι τον 5ο ειχα παρει 4.

8GTIp3.png

Μια χαρά εισαι! Να τρως οσο νιωθεις οτι θελεις, ουτε με το ζορι παραπανω, ουτε διαιτα. Εγω πειναω συνεχεια...συνεχεια ομως!Απορω πως παιρνω τοσα κιλά με τοσο τρεξιμο ολη την μερα. Χαλάλι μωρε! Γυμναστικη....αν κανω κ απο αυτη μετα τη γεννα με βλεπω να με μαζευουν με φορειο!:tongue:

δίαιτα με τίποτα καλε δεν κάνω!!! κι εγώ πεινώ συνέχεια για αυτό το λόγο θέλω να περιορίσω λίγο το φαγητό σε πιο κανονικά γεύματα με ενδιάμεσα φρούτα και γενικά κατι ελαφρύ....

κάνε χαλάρη γυμναστική έστω περπατημα με τα μωρακια σου!!!!:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

δίαιτα με τίποτα καλε δεν κάνω!!! κι εγώ πεινώ συνέχεια για αυτό το λόγο θέλω να περιορίσω λίγο το φαγητό σε πιο κανονικά γεύματα με ενδιάμεσα φρούτα και γενικά κατι ελαφρύ....

κάνε χαλάρη γυμναστική έστω περπατημα με τα μωρακια σου!!!!:P:p:p

Με τα μωράκια μου Νικου δεν κανω χαλαρη γυμναστική κ οχι περπατημα! Κανω κατοστάρι διπλα στον Μπολτ, γυμναστικες ασκησεις κ ενιοτε επιδειξεις που τυφλα να εχει ο Μελισσανίδης κ εννοειται τριπλουν αλλα Πηγη Δεβετζη! Γενικα τα κοριτσια μου θα βγάλουν dvd εκγυμνασης μαμαδων, θα το διανεμω δωρεαν.

8GTIp3.png

Κ τελικα δελφινάκι τα ποσα εφτανες στο τελος; Για να ξερω εγω με τα 6 που παω. Στα διδυμα μεχρι τον 5ο ειχα παρει 4.

Και στις 2 εγκυμοσυνες ειχα παρει απο 19 κιλα τα οποια ομως τα εχανα ολα μετα απο μερικους μηνες!!

Μηπως τωρα ειναι λιγοτερα λογω του οτι ειναι κοριτσι???Γιατι και τοτε κανονικα ετρωγα.Παντως εχω δει διαφορα σε αυτη την εγκυμοσυνη απο τις αλλες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Κ εγω χάθηκα τελευταια...ξεκινησαμε σημερα τα μαθηματα για το χειμωνα, τρεχω κ με γαμοβαφτισης συγγενων κ φιλων, οποτε που χρόνος.

Εγω απο κιλάκια ειμαι σκ#τα, εχω πάρει 5....αντε να τα χάσω μετα! Αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι εκανα κατι σαν παχάκια στην μεση....πωπω!

Ειμαι σε αναζητηση για το που θα γεννησω....δεν ξερω που να παω. Ουφ...αλλο αγχος κ αυτο!

Βαλτε κ μενα στην λιστα οτι εχω κοριτσάκι!!!!

Κι εγώ έχω άγχος για το που θα γεννήσω..:confused: Έλεγα για Ιπποκράτειο που είναι και η γιατρός μου αλλά αρκετοί με αποθαρρύνουν και κάτι άκουσα για 1000+ ότι βγαίνει και στη βιοκλινική (Γαληνός νομίζω) θα βγει 2000+. Μαζεύω γνώμες όμως ακόμα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

βρε κοπέλα μου το ξέρω, απλα φοβάμαι για την μεση μου γιατί έχω σκολιωση από το δημοτικο. δεν θελώ να παρω τόσα πολλά που να κάνω προβλημα στη μεση μου.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Με τα μωράκια μου Νικου δεν κανω χαλαρη γυμναστική κ οχι περπατημα! Κανω κατοστάρι διπλα στον Μπολτ, γυμναστικες ασκησεις κ ενιοτε επιδειξεις που τυφλα να εχει ο Μελισσανίδης κ εννοειται τριπλουν αλλα Πηγη Δεβετζη! Γενικα τα κοριτσια μου θα βγάλουν dvd εκγυμνασης μαμαδων, θα το διανεμω δωρεαν.

χαχαχαχαχα!!!!! ε τότε μην φοβάε με τόσο τρέξιμο καθημερίνα μια χαρά θα είσαι.....:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κι εγώ έχω άγχος για το που θα γεννήσω..:confused: Έλεγα για Ιπποκράτειο που είναι και η γιατρός μου αλλά αρκετοί με αποθαρρύνουν και κάτι άκουσα για 1000+ ότι βγαίνει και στη βιοκλινική (Γαληνός νομίζω) θα βγει 2000+. Μαζεύω γνώμες όμως ακόμα!

Αν θελεις τον γιατρο σου σιγουρα 1000-1500. Στην βιοκλινικη ξερω για το οικονομικο πακετο της φυσιολογικης γεννας, αλλα θα φοβομουν να κατσω 23 μερες στο νοσοκομειο. Εγω ειμαι ή για Παπαγεωργιου ή για το νοσοκομειο της πολης μου που ανοιξε φετος κ ειναι πολυ καλο...αλλα παλι δεν ξερω.

8GTIp3.png

Και στις 2 εγκυμοσυνες ειχα παρει απο 19 κιλα τα οποια ομως τα εχανα ολα μετα απο μερικους μηνες!!

Μηπως τωρα ειναι λιγοτερα λογω του οτι ειναι κοριτσι???Γιατι και τοτε κανονικα ετρωγα.Παντως εχω δει διαφορα σε αυτη την εγκυμοσυνη απο τις αλλες.

Εγω στα διδυμα ειχα ζυγιστει 2 βδομαδες πριν γεννησω κ ειχα παρει 18 κιλα. Τα εχασα ολα σε 2 μηνες, κ 2 κιλα που ειχα πριν γεννησω. Σιγουρα εχει διαφορες η εγκυμοσηνη λογω φυλου, συνηθως λενε στα αγορια ειναι καλυτερη. Γενικα δεν μπορω να συγκρινω τις δικες μου εγκυμοσυνες γιατι η μια ηταν διδυμη κ βασανιστικα οσο δεν επαιρνε....οποτε τωρα μου φαινεται χαλαρα. Τοτε κιολας το πρωτο τριμηνο ειχα τετοια στεναχωρια που ουτε ετρωγα, αλλα στο τελος θα θυμαμαι ημουν βδομαδα κ κιλο!

8GTIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...