Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Δωράκι.Ο Μάνος έχει πυρετό, με αντιπυρετικά τον έχω. Η μικρή λίγες μυξούλες έχει ακόμη αλλά ζορίζομαι πολύ. Είναι δύσκολο να έχεις 2 μωρά παιδιά απομακρυσμένα σε ένα σπίτι και ιδίως όταν το μεγάλο τρέχει πίσω από την μαμά συνέχεια. Και η μαμά είναι και ολομόναχη!

Διάβασα και για τον αδερφό σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις. Μην αγχώνεσαι και εσύ προκαταβολικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ βρε Δωράκι.Ο Μάνος έχει πυρετό, με αντιπυρετικά τον έχω. Η μικρή λίγες μυξούλες έχει ακόμη αλλά ζορίζομαι πολύ. Είναι δύσκολο να έχεις 2 μωρά παιδιά απομακρυσμένα σε ένα σπίτι και ιδίως όταν το μεγάλο τρέχει πίσω από την μαμά συνέχεια. Και η μαμά είναι και ολομόναχη!

Διάβασα και για τον αδερφό σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις. Μην αγχώνεσαι και εσύ προκαταβολικά.

Αχ ευκολο να το λες αλλα στην πράξη πες μου πως θα το κάνω??

Αμαν βρε πουλάκι μου τι τραβάς κι εσυ με τα δυο και μονη σου... Εχει πολυ πυρετο ο μικρος? Οι μύξες δεν ειναι φυσιολογικες στο μωρο?:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μα και εγώ προκαταβολικά αγχώνομαι αλλά τι να κάνεις...Δεν ελέγχεται, σε καταλαβαίνω.

Έχει άστατο πυρετό.Την μια 37,5 την άλλη 39 την άλλη 36. Είναι να τρελλαίνεσαι αλλά έτσι είναι οι ιώσεις. Ωστόσο δεν μου έχει ξαναρρωστήσει έτσι. Και πυρετό μου έχει κάνει 5-6φορές και κρατάει ένα-δυο 24ωρα.

Οι μυξούλες στο μωρό φυσιολογικές γιατί να είναι παιδί μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα και εγώ προκαταβολικά αγχώνομαι αλλά τι να κάνεις...Δεν ελέγχεται, σε καταλαβαίνω.

Έχει άστατο πυρετό.Την μια 37,5 την άλλη 39 την άλλη 36. Είναι να τρελλαίνεσαι αλλά έτσι είναι οι ιώσεις. Ωστόσο δεν μου έχει ξαναρρωστήσει έτσι. Και πυρετό μου έχει κάνει 5-6φορές και κρατάει ένα-δυο 24ωρα.

Οι μυξούλες στο μωρό φυσιολογικές γιατί να είναι παιδί μου?

επειδη κι εμενα εχει μπουκωματακι κ της βαζω καθε μερα ορο. εσυ εννοεις οτι τις βλεπεις να τρεχουν οι μυξες? εγω απλα την ακουω να εχει κατι η μυτουλα της καμια φορα...

Ο παιδιατρος τι σου ειπε για τον πυρετο?? Εχει καθολου κεφι ο μικρος ή τον εριξε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν τρέχουν μύξες. Μπούκωμα έχει μόνο, τέτοιο είχε και την προηγούμενη φορά.

Ο παιδίατρος είπε αν συνεχίσει και αύριο με πυρετό να τον πάμε να τον δει. Γενικώς κυκλοφορούν τόσες ιώσεις που κάτι τέτοιο θα είναι, το ίδιο μου είπε και εκείνος.

Μπα ακμαιότατος είναι. Χαλάει τον κόσμο! Μόνο την ώρα που ανεβάζει δέκατα πέφτει λίγο, τα ματάκια του χαμηλώνουν δηλαδή αλλά είναι ζωηρός ευτυχώς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι δεν τρέχουν μύξες. Μπούκωμα έχει μόνο, τέτοιο είχε και την προηγούμενη φορά.

Ο παιδίατρος είπε αν συνεχίσει και αύριο με πυρετό να τον πάμε να τον δει. Γενικώς κυκλοφορούν τόσες ιώσεις που κάτι τέτοιο θα είναι, το ίδιο μου είπε και εκείνος.

Μπα ακμαιότατος είναι. Χαλάει τον κόσμο! Μόνο την ώρα που ανεβάζει δέκατα πέφτει λίγο, τα ματάκια του χαμηλώνουν δηλαδή αλλά είναι ζωηρός ευτυχώς.

ειδες που πρεπει να χαιρομαστε αν εχουμε ζωηρα παιδια??? ακομα και τωρα ειναι χαρουμενος ο γλυκος μου!! μπραβο... Αντε ρε κοπελα μου μην στεναχωριεσαι θα περασει,ερχεται και καλοκαιρι οποτε ολα καλα! αν και οντως δυσκολη εποχη για νεογεννητα...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απαπα δεν το περίμενα τόσο μανίκι. Αν το ήξερα δεν θα τον έστελνα παιδικό αλλά θα μου πεις φέτος είναι τόσες οι ιώσεις που από κάπου θα σου ρθει. Εντομεταξύ όταν έχεις ένα παιδί το προφυλλάσεις πιο εύκολα. Όταν υπάρχουν μεγαλύτερα αδέρφια δυσκολεύει το θέμα γιατί κολλάνε τα μικρότερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αγαπητες μου φιλες θελω βοηθεια... λοιπον ο μπεμπης δεν μπορει να κοιμηθει πλεον, για να κοιμηθει θέλει αγκαλια και περιπατο πανω κατω, σπανια κοιμαται αλλιως. τωρα τον εχω στο κρεβατακι του με την πιπιλα και του εχω μουσικη απο το καρουζελ δεν κλαιειι τωρα απλα τα βλέπει ελπιζω να κοιμηθει εχετε καμια ιδεα τι να κανω;;; τωρα τελευταια το αρχισε αυτο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ελευθερία μου περαστικά κορίτσι μου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση. Ο μεγάλος είναι καλά αλλά η μικρή μου έχει ένα μπούκωμα στην μύτη της από χθές. Και είμαι όλη την ώρα με τον ορό και το γάλα για να την βάζω στην μύτη της. Τώρα πριν κοιμηθεί την έβαλα πάλι ορό και τις ρούφηξα λίγο τις μύξες και ακούγεται λίγο καλύτερα τώρα. Χθές έβγαλε λίγο αλλά πράσσινο και τα χρειάστικα. Αύριο είπα που θα πάω στην πόλη για κάτι δουλειές θα την πάω μια βόλτα από τον παιδίατρο για να υσηχάσω λίγο.

Πόπη πολύ χαίρομαι που βρήκατε γιατί πονάει το μωρό. Άντε θα ηρεμήσει και εκείνο και μετά θα ηρεμίσεις και εσύ.

Δώρα γιατί σου φαίνεται τεράστιος ο Babybjorn? Αφού έχει ρύθμιση από κάτω και τον ρυθμίζεις σύμφωνα με το ύψος του παιδιού.

Σοφία σου έστειλα e-mail. Στείλε και εσύ να σας δώ. Το κουστουμάκι είναι πολύ όμορφο. Και εγώ προτειμώ τα ευκολοφόρετα ρούχα για να μπορείς να τα ξαναβάλεις στο μωρό χωρίς να λένε όλοι ότι φοράει το βαπτιστικό του και για να μην πάνε άδικα τα λεφτά του νονού.

Νίκη και εγώ έτσι νοιώθω αν πρέπει να αφήσω το μωρό στην πεθερά μου. Έχω ένα άγχος-όχι ότι δεν το προσέχει καλά. Απλά όταν τα έχει η μαμά μου είμαι πιο χαλαρή.

Αναστασία μου μην ανυσηχεις ότι είσαι η μόνη που δεν έχεις αφήσει το μωρό πουθενά. Ο γιος μου μέχρι 6 μηνών που δεν δούλευα δεν είχε μείνει πουθενά χωρίς εμένα. Και μετά που επέστρεψα έμενε μόνο όταν ήμουν στη δουλειά. Μέχρι σήμερα δεν έχει κοιμηθεί πουθενά αλλού εκτός από το κρεββάτι του. Γενικά δεν θέλω να τα αφήνω τα μωρά μου. Η μαμά μου το καταλαβαίνει αλλά η πεθερά μου δεν νομίζω.

Η μικρή μου έχει ερωτεύθει την πιπίλα. Τώρα πιάνει οποιάδήποτε πιπίλα και δεν την αφήνει. Αφού της την βγάζω με το ζόρι από το στόμα γιατί αλλιώς ξεχνάει να φάει. Σήμερα έβγαλα γάλα και της έδωσα 2 φορές με το μπουκάλι. Την πρώτη φορά με την Calma είπιε 70ml και κοιμήθηκε. Ξύπνησε μετά από 2 σχεδόν ώρες και της έδωσα με το Nuk και είπιε 50ml. Μετά φυσικά θήλασε για να συμπληρώσει αλλά νομίζω αρχίσαμε να δεχόμαστε το μπουκάλι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Νίκη μου τι επαθε ξαφνικα? μηπως ποναει η κοιλίτσα του????

Σονια μου δεν ξερω δεν τον εχω δει απο κοντα τον babybjorn... απλα υποθετω οτι επειδη ειναι μικρουλα θα χανεται εκει μεσα κ θα την ψαχνω!!!

Η μικρη μου κοιμαται απο τις 22.30 και μαλλον σε λιγο θα ξυπνησει........

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μόλις κοιμησα τη μικρή και ειπα να δω θα με βάλει μέσα εχω ενα θεμα με το site μας.

Δωράκι μου μη στεναχωριεσαι ο αδερφουλης σου έχει καλές άμυνες δε θα πάθει τίποτα άλλο κοπελα μου μη φοβασαι θα τον φυλαει η Παναγια.

Ελευθερια μου σε καταλαβαινω απολυτα που φοβασαι και μενα τρεμει η ψυχη μου μεχρι να μπουν οι στερεες εχουμε φοβο αλλά ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε ότι άρχισε η καμψη και σε λιγο θα εξαλειφθουν οι ιωσεις ας είναι η τελευταια.

Αναστασια μου λέμε για το δευτερο ΣΚ του Σεπτέμβρη η βαφτιση κάτω στην Κρητη στο Ρεθυμνο.

Γειτόνισσα την Κυριακή αυτη αν εχει καλό καιρό βρισκόμαστε για κουνιες εγω τον πηγαινω καθε απόγευμα σχεδον.

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου τι επαθε ξαφνικα? μηπως ποναει η κοιλίτσα του????

Σονια μου δεν ξερω δεν τον εχω δει απο κοντα τον babybjorn... απλα υποθετω οτι επειδη ειναι μικρουλα θα χανεται εκει μεσα κ θα την ψαχνω!!!

Η μικρη μου κοιμαται απο τις 22.30 και μαλλον σε λιγο θα ξυπνησει........

Δώρα ο babybjorn ρυθμίζεται. Ανάμεσα στα πόδια του παιδιού που έχει το ύφασμα έχει και ένα τρόπο που το ρυθμίζεις ανάλογα με το ύψος του παιδιού. Τώρα που είναι μικρά είναι μικρός και ο μάρσιπος και όσο μεγαλώνουν μεγαλώνει και αυτός. Για τα πολύ μικρά μωρά έχει και ένα άλλο σχινάκι να το πώ που μειώνει ακόμα περισσότερο το χώρο στα ποδαράκια. Οπότε δεν χάνεται το μωρό μέσα στον μάρσιπο. Είχα δοκιμάσει και έναν Chicco που μου είχαν πάρει δώρο και μόλις τον έβαλα το μωρό κρεμόταν μπροστά μου ενώ με αυτόν το μωρό το φέρνεις πάνω στο σώμα σου και δεν κρέμεται. Έχει περισσότερες ρυθμίσεις.

Και η δικιά μου από την ίδια ώρα κοιμάτε και τώρα σαν να κουνιέται αλλά δεν την βλέπω να ξυπνάει. Θα δείξει.

Πάω να την πέσω και εγώ.

Καληνύχτα κορίτσια!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα κορίτσια μόλις κοιμησα τη μικρή και ειπα να δω θα με βάλει μέσα εχω ενα θεμα με το site μας.

Δωράκι μου μη στεναχωριεσαι ο αδερφουλης σου έχει καλές άμυνες δε θα πάθει τίποτα άλλο κοπελα μου μη φοβασαι θα τον φυλαει η Παναγια.

Ελευθερια μου σε καταλαβαινω απολυτα που φοβασαι και μενα τρεμει η ψυχη μου μεχρι να μπουν οι στερεες εχουμε φοβο αλλά ευτυχως η παιδιατρος μου ειπε ότι άρχισε η καμψη και σε λιγο θα εξαλειφθουν οι ιωσεις ας είναι η τελευταια.

Αναστασια μου λέμε για το δευτερο ΣΚ του Σεπτέμβρη η βαφτιση κάτω στην Κρητη στο Ρεθυμνο.

Γειτόνισσα την Κυριακή αυτη αν εχει καλό καιρό βρισκόμαστε για κουνιες εγω τον πηγαινω καθε απόγευμα σχεδον.

ναι ε??στις γνωστες κουνιες φαντάζομαι!ωραια!λογικα θα μπορουμε αν δεν εχουμε καμια επισκεψη!!τελεια!θα σου τηλ!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...