Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!τωρα τα κοιμισα κ τα 3 κ μπηκα να σας διαβασω!!

Εμεις τις μικρες θα τις βαφτίσουμε ή την τελευταια Κυριακη του Ιουλίου ή την πρώτη του Αυγούστου που θα ειναι εδω κ απο Σουηδια!εγω ήθελα τωρα το Πασχα αλλα δεν πειράζει..δεν εχουμε βρει κ νονο για την μια μικρη ακομα...

Πόπη μου ευτυχως ηρεμησε η μικρη βρε παιδι μου!

Δωρακι παλι ο αδερφος πισω ε??..

γειτονισσα να βγαλουμε καμια Κυριακη τους μπεμπηδες μας στις κουνιες τωρα που εφτιαξε ο καιρος!!

λαμπρινη μου εχε υποψην σου τις παρακλησεις που γινοντε καθημερινα λόγω 15αυγουστου, εγω που ρωτησα μου ειπαν 18.30-19.30 εχει παρακληση οποτε η βαπτιση θα γινοταν 5 η 5.30.. κ θα εχει πολυ ζεστη πιστευω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια χαιρομαι ου ειστε ολες καλα

Εμεις με αυτο τον καιρο ειμαστε ολο βολτες εχω παρει διπλο καροτσι μπρος πισω και το εχω καταβολευτει τα βγαζω και τα δυο βολτα και ειμαστε μια χαρα

Σοφακι μου τι τελειο κουστουμακι ειναι αυτο καλοφορετο να ειναι

Ποπακι μου την καλυτερη δουλεια εκανες να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι

Ελευθερια μου ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα

Αναστασια Λαμπρινη ξεκινησατε κι εσεις ε?

Νικη μου μια χαρα θα τα παει και η πεθερα σου παιδια μεγαλωσε μην ανησυχεις μωρε ολα καλα θα πανε

Εμεις θα την βαφτισουμε την μικρη Οκτωμβριο γιατι η νονα μας γενναει το Μαιο οποτε δεν μπορουμε νωριτερα εχω χρονο λοιπον για ψαξιμο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλησπερα κοριτσια χαιρομαι ου ειστε ολες καλα

Εμεις με αυτο τον καιρο ειμαστε ολο βολτες εχω παρει διπλο καροτσι μπρος πισω και το εχω καταβολευτει τα βγαζω και τα δυο βολτα και ειμαστε μια χαρα

Σοφακι μου τι τελειο κουστουμακι ειναι αυτο καλοφορετο να ειναι

Ποπακι μου την καλυτερη δουλεια εκανες να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι

Ελευθερια μου ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα

Αναστασια Λαμπρινη ξεκινησατε κι εσεις ε?

Νικη μου μια χαρα θα τα παει και η πεθερα σου παιδια μεγαλωσε μην ανησυχεις μωρε ολα καλα θα πανε

Εμεις θα την βαφτισουμε την μικρη Οκτωμβριο γιατι η νονα μας γενναει το Μαιο οποτε δεν μπορουμε νωριτερα εχω χρονο λοιπον για ψαξιμο

γεια σου μελινα μου ,απο οτι ειδα ανοιξε ο καιρος και ολεσ πιασαμε τες βολτεσ"

μια χαρα ο οκτωμβριος για βαπτισια!!εμεις κλεισαμε 14 ιουλιου:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια τι μου κανετε? εγω ακομα δεν εχω νετ αλλα τωρα μπηκα απο καποιου αλλου! εχουμε αρκετα τακτοποιηθει στο νεο σπιτακι κ μου αρεσει πολυ η μονοκατοικια! η περιοχη ειναι παρα που ησυχη καμια σχεση με τον χολαργο που εμενα πριν. γενικα ειμαστε μια χαρουλα.

η μικρη ομως εδω κ 2 εβδομαδες ειχε πολυ δυσκολια στο φαγητο μετα τα 60 μλ πνιγοταν κ εκλαιγε. το ειπα στην παιδιατρο κ δεν το πηρε κ πολυ στα σοβαρα. τελος παντων με τα πολλα πηγαμε καναμε υπερηχο κ τελικα εχει αρκετη παλλινδρομηση κ ταλαιπωρειται αρκετο καιρο κιολας. εννοεται θα αλλαξω παιδιατρο γιατι θεωρω οτι θα επρεπε να μας εχει στειλει νωριτερα να κανουμε υπερηχο κ οχι να χανουμε τοσο χρονο κ να ταλαιπωριετι το μωρακι αδικα. τελος παντων μας αλλαξε κ το γαλα κ πηραμε ενα χωρις λακτοζη που μυριζει αθλια επειδη ισως εχει κ αλλεργια. αυριο θα παμε σε αλλο παιδιατρο που τον εμπιστευεται ο γυναικολογος μου οποτε θα δουμε πως θα συνεχισουμε. παιρνουμε κ σιροπακι για τον οισοφαγο. μακαρι να μας αλλαξει παλι το γαλα αυτο δεν πινεται κ δυσανασχετει η μικρη κανει μια γκριματσα κ τη λυπαμαι καθε φορα που πειναει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι μου κανετε? εγω ακομα δεν εχω νετ αλλα τωρα μπηκα απο καποιου αλλου! εχουμε αρκετα τακτοποιηθει στο νεο σπιτακι κ μου αρεσει πολυ η μονοκατοικια! η περιοχη ειναι παρα που ησυχη καμια σχεση με τον χολαργο που εμενα πριν. γενικα ειμαστε μια χαρουλα.

η μικρη ομως εδω κ 2 εβδομαδες ειχε πολυ δυσκολια στο φαγητο μετα τα 60 μλ πνιγοταν κ εκλαιγε. το ειπα στην παιδιατρο κ δεν το πηρε κ πολυ στα σοβαρα. τελος παντων με τα πολλα πηγαμε καναμε υπερηχο κ τελικα εχει αρκετη παλλινδρομηση κ ταλαιπωρειται αρκετο καιρο κιολας. εννοεται θα αλλαξω παιδιατρο γιατι θεωρω οτι θα επρεπε να μας εχει στειλει νωριτερα να κανουμε υπερηχο κ οχι να χανουμε τοσο χρονο κ να ταλαιπωριετι το μωρακι αδικα. τελος παντων μας αλλαξε κ το γαλα κ πηραμε ενα χωρις λακτοζη που μυριζει αθλια επειδη ισως εχει κ αλλεργια. αυριο θα παμε σε αλλο παιδιατρο που τον εμπιστευεται ο γυναικολογος μου οποτε θα δουμε πως θα συνεχισουμε. παιρνουμε κ σιροπακι για τον οισοφαγο. μακαρι να μας αλλαξει παλι το γαλα αυτο δεν πινεται κ δυσανασχετει η μικρη κανει μια γκριματσα κ τη λυπαμαι καθε φορα που πειναει..

Mαργαριτα μου τι κανεις?? Καλοριζικο το σιτακι σας! περαστικα μωρε στην μικρη...τι ειναι αυτο παλι?:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια να μαι κ εγω!! ειμαι μοναχουλα με την μπεμπα περιμενω να σχολασει η πεθερα μου να εχω παρεουλα ο πεθερος εφυγε χωριο κ το βραδυ θα ερθει κ ο αντρας μου να κοιμηθει μαζι μας!! ειμαι πολυ χαρουμενη κ με την πεθερα εδω κανουμε ωραια παρεα!! ειναι κ η μικρη αδερφη του σαββα κραταει καμια ωριτσα την μπεμπα κ τα χερακια μου σαν να ηρεμησανε!! η μικρη μας παει πολυ καλα πλεον με το τσαγακι της τρωμε ανα 3.5 ωρες περιπου γαλατακι κ ξαναεκανε κακακια κ κοιμαται!! αχ μακαρι να συνεχισουμε ετσι κ να μπουμε σε προγραμμα!! καλα εεε με βλεπω μεχρι τον ιουνιο να μετακομιζω για τα καλα ατην πεθερα!!!χε χε χε!!

εφαγα επιτελους κ πρωινο κ μεσημεριανο σαν ανθρωπος!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλοριζικο το σπιτι μαργαριτα μου!!!καλα θα κανεις και θα αλλαξεις παιδιατρο δεν παιζουμε με αυτα ,ελπιζω να ειναι περαστικα για την μπεμπουλα σας και να μην ταλαιπορηθει αλλο!!!

κοριτσια να μαι κ εγω!! ειμαι μοναχουλα με την μπεμπα περιμενω να σχολασει η πεθερα μου να εχω παρεουλα ο πεθερος εφυγε χωριο κ το βραδυ θα ερθει κ ο αντρας μου να κοιμηθει μαζι μας!! ειμαι πολυ χαρουμενη κ με την πεθερα εδω κανουμε ωραια παρεα!! ειναι κ η μικρη αδερφη του σαββα κραταει καμια ωριτσα την μπεμπα κ τα χερακια μου σαν να ηρεμησανε!! η μικρη μας παει πολυ καλα πλεον με το τσαγακι της τρωμε ανα 3.5 ωρες περιπου γαλατακι κ ξαναεκανε κακακια κ κοιμαται!! αχ μακαρι να συνεχισουμε ετσι κ να μπουμε σε προγραμμα!! καλα εεε με βλεπω μεχρι τον ιουνιο να μετακομιζω για τα καλα ατην πεθερα!!!χε χε χε!!

εφαγα επιτελους κ πρωινο κ μεσημεριανο σαν ανθρωπος!!

μπραβο ποπη μου ατε να ξεκινησεις και εσυ να ζεις σαν ανθρωπος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ ναι επιτελους...τωρα την ταιζω κ κανουμε διαλειμμα να ρευτει...εφακη ξερεις ποσες φορες την ημερα μπορουμε να δινουμε τσαι κ ποσα μλ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ ναι επιτελους...τωρα την ταιζω κ κανουμε διαλειμμα να ρευτει...εφακη ξερεις ποσες φορες την ημερα μπορουμε να δινουμε τσαι κ ποσα μλ??

δεν ξερω ποπη μου,εγω δινω μονο το βραδυ 100μλ!!ρωτα τον παιδιατρο!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα !! τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα??

εμεις απο εχθες ειμαστε στην πεθερα μου θα μεινω μεχρι την παρασκευη για να με βοηθησει η πεθερα (αν κ δουλευει ) αλλα τα βραδυα θα εχω βοηθεια!!

η μικρη εχθες ολη μερα εκλαιγε κ γκρινιαζε κ δεν ειχε κοιμηθει καθολου..πηρα τον παιδιατρο κ ξεκινησαμε τσαγακι κ σταγονες κ ενα αλλο φαρμακο ...το οποιο δεν το εχω βρει ακομα στα φαρμακεια γιατι εχει ελειψη...

το βραδυ μας ηταν επιτελους ησυχο αφου κοιμηθηκε στις 01 μεχρι τις 06.30 το πρωι...η καημενη ηταν ψοφια αφου ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει...κοιμηθηκα κ εγω επιτελους 5.5 ωρες!!ονειρο!!

τωρα το πρωι ειμαστε καπως καλυτερα την εχει βοηθησει πολυ το τσαγακι..

τελικα βρηκα μονη μου την αιτια του προβληματος κ για ποιο λογο ειχε τοσους δυνατους πονους...το μωρο τις τελευταιες τρεις μερες επινε πανω απο ενα λιτρο γαλα με αποτελεσμα να ποναει απο το πολυ φαι...απο εχθες που ξεκινησα το τσαι και πινει γαλα ανα τριωρο -4ωρο ειναι πολυ καλυτερα..εκανε κ κακακια !!κ κοιμαται επιτελους αναλαφρη!!

το σαβ/κο θα παω να μεινω κ στην μαμα στο χωριο αν κ δεν θα μπορει να με βοηθησει γιατι ειναι καθηλωμενη στο κρεβατι με την μεση της ...

αλλα χαιρομαι πολυ γιατι 3 μερες στην πεθερα μου θα ξεκουραστω κ εγω!!

ο αντρας μου εμεινε στην καλαμαρια στο σπιτι μας μονος του εχει πολυ δουλεια κ πνιγεται...

Μπραβο βρε Ποπακι μου, που το βρηκατε γιατι κλαιει το μωρο.Μα ελεγες και εσυ πως το ταιζεις καθε 1-1.30 ωρα και μου εκανε εντυπωση να σου πω την αληθεια, γιατι οσο λιγο και να επινε καθε φορα ηταν πολυ στο συνολο καθε 24ωρο.Γι'αυτο σου ελεγα να προσπαθησεις να το κανεις αν οχι 4ωρο 3ωρο.Εκτος αυτου ετσι εχεις ενα προγραμμα και μπορεις να πεταχτεις και καπου η να πας μια βολτα με το μωρο.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας!!Πως ειστε?

Ποπη, εγω που ρωτησα την παιδιατρο για την δικια μου, μου ειπε να δινω 50 και 50, δλδ 100μλ συνολο..Εεε και λιγο παραπανω να δωσεις δεν πειραζει..

Κοριτσια, δεν δινετε στα μωρα σας τσαγακι?Εγω δινω μαραθο της μιλουπα απο τοτε που την εφερα σπιτι..Και βοηθαει στους κολικους, αλλα και προσπαθω να την ξεγελαω οταν πειναει(ματαια βεβαια...):rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ποπη, πως καταφερες απο 1,5-2 ωρες που την ταιζες, να τρωει καθε 3-4?

Εγω προσπαθω με χιλια ζορια να την κρατησω στο 3ωρο..

Τωρα ειναι να φαει 8,30 η ωρα και παλι Παολα ακουμε για να ξεχαστει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σας!!Πως ειστε?

Ποπη, εγω που ρωτησα την παιδιατρο για την δικια μου, μου ειπε να δινω 50 και 50, δλδ 100μλ συνολο..Εεε και λιγο παραπανω να δωσεις δεν πειραζει..

Κοριτσια, δεν δινετε στα μωρα σας τσαγακι?Εγω δινω μαραθο της μιλουπα απο τοτε που την εφερα σπιτι..Και βοηθαει στους κολικους, αλλα και προσπαθω να την ξεγελαω οταν πειναει(ματαια βεβαια...):rolleyes:

εμενα το κιντερτε μου ειπε η παιδιατρος να δινω αν θελω αλλα 5-6 φορες της εδωσα μονο , δεν το πολυθελει κ δεν ειδα κ βελτιωση στους κολικους.

κοιμαται επιτελους, απο το πρωι παλι ηταν ξυπνια αλλα εγω δεν μπορω να κοιμηθω τωρα αν κ ξερω οτι θα το μετανιωσω μετα:rolleyes:

να σας ρωτησω, εχω να θηλασω απο χθες το απογευμα κ το στηθος μου ειναι μαλακο πολυ, το παταω κ βγαζει ελαχιστες σταγονιτσες(παντα τοσο εβγαζε μενα βεβαια). εφοσον δεν εχει πρηστει σημαινει οτι τελειωσα? αν δεν ξαναθηλασω δηλαδη δεν θα εχω προβλημα?

BJVqp3.png

Καλησπέρα. Γωγώ θα το δεις αυτό. Αν δυσφορείς κάποια στιγμή πρέπει να το δεις.

Εμείς με ντεπόν, η μικρή λίγες μυξούλες έχει ακόμη. Άντε να δούμε.Είμαι πολύ αγχωμένη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...